Članek
Prejmete lahko certifikat "Spletni strokovnjak za Covid-19"!
Objavljeno Dec 05, 2020

Imate Facebook račun? Ste na socialnem omrežju prebrali vsaj pet teorij o Covidu-19? Ste morda tudi sami prispevali komentarje, ki temeljijo izključno na vaših občutkih o tej pomembni temi?

Če ste na vprašanja odgovorili z “da”, lahko po novem prejmete poseben certifikat “Spletni strokovnjak za Covid-19”. Ta predstavlja dokazilo za uporabnika, da na socialnih omrežjih sledi razvoju zadnjih teorij in ne le pasivno čaka na dejstva, ki jih nudijo znanstveniki. Certifikat bo nudil svojevrsten status zdravstvenega strokovnjaka, ki pa svoje delo opravlja izključno iz fotelja.

“Želimo si, da bi certifikat ločeval med tistimi, ki Covid teorijam posvetijo svoj prosti čas, delijo objave podobno razvestljenih uporabnikov ter med tistimi drugimi, ki spremljajo le gola dejstva in zato v Facebook debatah pač niso relevantni”, pojasnjujejo v podjetju, kjer bodo certifikate pričeli prodajati v januarju. “Upamo, da bo certifikat kmalu integriran v Facebook aplikacijo in vsem tistim, ki ga nimajo, onemogočal, da v takšnih pogovorih sploh sodelujejo”, še dodajajo.

Mimogrede: naš FB profil.

Spletni strokovnjak za COVID-19 pravi: 3. Cepivo naj bi povzročilo nastanek protiteles na »spike« beljakovinske bodice koronavirusa SARS CoV-2. Vendar pa te beljakovine vsebujejo tudi »syncytin homologene« beljakovine, ki so ključne za oblikovanje placente pri vseh sesalcih, vključno z človekom. Moralo bi biti absolutno dokazano, da cepivo za COVID-19 ne bi sprožilo imunske reakcije proti syncyntin 1 beljakovini, ker bi v nasprotnemu primeru cepljene ženske lahko postale nerodovitne za nedoločen čas. Vir: https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

slovenskenovice.si "Stanko Pušenjak: Okrog dve tretjini žensk bosta lahko po cepljenju nekaj časa, morda tudi trajno, neplodni Objavljeno 06. december 2020 17.45" Je pa nekaj pozitivnega v tem: Odpade kontracepcija :-o