OPOZORILO PRED ZLOČINI SODNIH IZVRŠITELJEV

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2015-01-21 ob 19:32:58

Državljanke in državljane Republike Slovenije, zlasti pa tiste, ki so zapadli v dolgove in zaradi umetno povzročene finančne krize ne morejo odplačevati svoji obveznosti, ki so prispele na okrajna sodišča v izvršilne postopke, opozarjamo na to, da maksimalno pazijo na povečano dejavnost sodnega izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika, ki je samo eden od privilegiranih sodnih izvršiteljev, ki mu slovenska okrajna sodišča dajejo delo tako, da drugim izvršiteljem delajo škodo ter, da to počnejo tudi s psihičnim mučenjem svojih žrtev.

Sodni izvršitelj Marjan Hojs ima veliko število svojih pomočnikov /seznam pomočnikov pripravljamo/, ki jih pošilja po Sloveniji, da terorizirajo slovenske državljanke in državljane /tudi tiste, ki niso dolžniki/. Pri svojih izsiljevanjih on in njegovi pomčniki uporabljajo preproste prijeme v obliki psihičnega mučenja svojih žrtev, sicer z laično metodo psihične obdelave, ki očitno zadostuje za dosego njihovega namena za to ker so ljudje /njihove žrtve/ popolnoma materialno izčrpane in taka metoda - oblika psihičnega mučenja v velikih primerih deluje kot učinkovita in celo mnoge ljudi tako prizadane, da končajo pri splošnem zdravniku ali celo v psihiatrični bolnišnici.

Ker je vedno manj možnosti, da njihove žrtve vrnejo dolgovani denar in ker je sodni izvršitelj Marjan Hojs zaposlil veliko število svojih pomočnikov upniki niso več pripravljeni tem pravosodnim zajedalcem v naprej plačevati dodatnih izvršilnih stroškov, pa tudi ne krijejo več teh stroškov po tem, ko sodni izsiljevalci opravijo obisk svojih žrtev na njihovih domovih v koliko žrtve sploh imajo svoj doma.

Tako se je na prepihu znašla dejavnost sodnega izvršitelja in njegovih izsiljevalcev.

Za to sodni izvršitelj Marjan Hojs vztrajno na teren pošilja svoje pomočnike /pravosodne izsiljevalce/, da z raznimi oblikami psihičnega mučenja svoje žrtve terorizirajo in da si na ta način njegovi izsiljevalci od svojih žrtev izsilijo določene zneske. Ponavadi se zadovoljijo z zneskom v višini 300,00 EUR, ki po njihovem pomeni stroške za eden njihov obisk na domu njihove žrtve. Če žrtev nima tega denarja, se izsiljevalci zadovoljijo tudi z manj denarja, na primer z 200,00 EUR, kar je manj kot slednji znesek, pa odločno zavaračajo. Če ima Hojs naprimer na Bledu 30 svojih žrtev, njegovi izsiljevalci pa od vsake žrtve izsiljujejo po znesek v višini 300,00 EUR, alo pa vsaj 200,00 EUR. Tako na en sam dan z enim samim prihodom na Bled vsem tridesetimi žrtvam zaračunajo svoje "potne stgroške" na relaciji Kamnik - Bled in nazaj. Matematično to zgleda tako 300,00 EUR x 30 žrtev = 9.000,00 EUR.

Če do tega ne pride, pa se Hojsovi izsiljevalci spravijo nad svoje žrtve z grožnjami, da jim bodo izpraznili hišo ali stanovanje.

In če še to ne uspe, se spravijo na premično premoženje last svojih žrtve, seveda če ga žrtve sploh imajo v posesti ali lasti. Če žrtve nimajo v svoji lasti in posesti svojega premoženja, pa Hojsovi pomočniki napadajo vse kar jim pride pod roke in na premičnine, ki niso last njihovih žrtev lepijo nalepke z napisom "ZARUBLJENO", na to v roke vzamejo fotoaparate in tako tuje premično premoženje brez dovoljenja njegovega lastnika fotografirajo.

Z drugimi besedami s tem povedo, da jih prav nič ne biga čigavo premično premoženje rubijo in kdo to premoženje ima v svoji lasti in posesti. Mnogi ljudje - žrtve, ki so praviloma prava neuke stranke ne morejo razumeti, da sodni izvršitelju smejo zaruviti premično premoženje tudi tistih, ki niso dolžniki. Tako premoženje smejo izvršitelji tudi odtujiti in ga hraniti v svohjih skladiščih ter na svojih javnih dražbah tudi prodati.

NASVET:

Svetujemo nedolžnim državljankam in državljanom Republike Slovnije, da za tako obliko državnega nasilja obstaja rešitev.

Kakšna rešitev je to, pa vam zaupamo, če nas pokličete na naš telefon št. 031 597 488 ali če nas kontaktitare preko obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani z naslovom www.czpnn.si , lahko nas kontaktirate tudi preko elektronske pošte z naslovom czpnn1@gmail.com.

Lepo pozdravljeni !

CZPNN

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Aktualno .
0
Apr 08, 2016
Ustvarjena samostojna objava:
http://www.publishwall.si/aktualno/post/188872/bolnik-z-levkemijo-prosi-za-pomoc-pred-rubezniki-dolg-si-je-nabral-zaradi-dolgoletne-bolezni

PublishWall - Največja slovenska mreža spletnih strani

Uporabite več komunikacijskih orodij na enem mestu:
#81
abram1b2 Cej
0
Apr 08, 2016
Nimaš se česa bati v soboto in nedeljo.V ponedeljek pokliči okrog devete,daj ji telefon izvršitelja,da ga ona pokiče in mu pove,da urejaš stvarti itd.da ti kupi čas in pripravi odgovor.Razumeš? Panika ni potrebna!
#80
bojanmb975 bojan
0
Apr 08, 2016
abram1b2 Cej, zahvaljujem se ti za tvoj odgovor glede posredovanega kontakta za gospo odvetnico, vendar se bojim, da bo v ponedeljek že prepozno, bom pa vseeno poizkusil, če prej ne dobim kakšne konkretne rešitve.
#79
abram1b2 Cej
2
Apr 08, 2016
Večino bolj zanima nek zapuščen pes, kot človek sam!In takšni naj bi reševali svet.
#78
abram1b2 Cej
0
Apr 08, 2016
Radmila 0 !
#77
Radmila Čučak
0
Apr 08, 2016
Bojan...jaz se na pravo ne spoznam....a za psihično stanje vam priporočam kapljice Baldrijana, ker so odlične za pomiritev.....3 x na dan v kozarcu vode po 15-20 kapljic......mislim da ne bodo škodovale vaši kemo terapiji.........
#76
abram1b2 Cej
1
Apr 08, 2016
Bojan
V ponedeljek pokliči gospo odv. Majo Ravbar na št.051-636-844 lepo ji razloži svojo celotno situacijo in jo prosi za pomoč.Plačilo bo sigurno minimalno ona ti bo uredila vse kar je v njeni moči. Ona je najbolj poštena odvetnica trenutno v Sloveniji.
#75
bojanmb975 bojan
1
Apr 08, 2016
Prosim, če mi lahko NUJNO pomagate s kakšnim nasvetom.

Sem dolgoletni bolnik z levkemijo. Ker se za to boleznijo zdravim že več let, smo kot družina posledično imeli tudi velike stroške z mojim zdravljenjem. Tako je nastal tudi dolg zaradi neodplačanega kredita, ki je bil namenjen izključno za moje zdravljenje. Priznam, da sem dolžen, dolg sem imel namen odplačati vendar zaradi zdravstvenega stanja nisem zmožen za delo, starša imata nizke pokojnine. Zaradi bolezni dobivam invalidnino v višini 397,00 EUR mesečno.

Zaradi neodplačanega dolga do NLB d.d., v višini 7.477,03 EUR, je banka podala izvršbo na premičnine, za izvršitelja pa določila Denisa Paternost iz Kamnika.

V drugi polovici lanskega leta so me pomočniki izvršitelja večkrat iskali na domačem naslovu, vendar me zaradi zdravljenja ni bilo doma, vsakič pa so mi na vratih pustili OPOZORILO IZVRŠITELJA, v katerem piše, da jih moram nujno poklicati in takoj poravnati dolg. Opozarjajo tudi pred nasilnim vstopom ob asistenci ključarja in po potrebi policije. Zraven tega je zapisanih še kljub groženj, da bi me čim bolj prestrašili.

Pomočnik izvršitelja me je tudi večkrat klical iz različnih telefonskih številk in mi pošiljal sms sporočila, da je name psihično pritiskal, čeprav sem mu po telefonu vedno povedal, da me ni doma, ker sem v bolnici zaradi levkemije, vendar se na to ni oziral in mi govoril, da naj rečem staršem, naj vsaj nekaj mesečno poravnata odprtega dolga. Predvidevam, da se jim gre samo do poplačila njihovih stroškov, saj vedo, da ob moji skromni mesečni invalidnini denarja žal ne bodo morali izterjati.

Danes dne 08.04.2016, me je spet poklical pomočnik izvršitelja, ki mi je rekel, da bodo v ponedeljek 11.04.2016, opravili rubež premičnin na mojem domačem naslovu, in da naj bom doma, ker drugače bodo nasilno vstopili. Ker zelo agresivno izvajajo psihične pritiske name in posledično tudi na mojo družino, mi je dodobra načelo mojo psiho in moje krhko zdravje. Zdi se mi, da so te grožnje z nasilnim vstopom izmišljotina, saj če logično pogledam me želijo dobiti doma, ker sklepam da nimajo odredbe sodišča pred nasilnim vstopom ob asistenci ključavničarja in po potrebi policije.

Zelo lepo vas prosim, če mi lahko svetujete kako lahko preprečim v ponedeljek rubež na mojem domačem naslovu. Denarja za poplačilo dolga nimam, borim se s svojo boleznijo, psihično sem popolnoma na dnu.

Za odgovore in nasvete se že vnaprej zahvaljujem.
#74
Komentar izbrisal Društvo CZPNN
OEKDJVDKL ML
0
Feb 23, 2015
Vlatka Kozlovič
0 pred 2 dnevi
YX CS C,

kaj pa člen o Sodni odredbi, ki jo izda sodišče?

ODGOVOR

PREBERITE SI ZAKONODAJO !!!!! ZIZ in PRAVILNIK O DELU ZVRŠITELJA
#72
Vlatka Kozlovič
1
Feb 20, 2015
YX CS C,

kaj pa člen o Sodni odredbi, ki jo izda sodišče?
#71
Vlatka Kozlovič
3
Feb 20, 2015
slovenka,

točno tako!

Naj vrnejo pokradene milione vsi tisti, ki so jih dobili, nekateri celo z podpisom Boruta Pahorja, kakor se šušlja, in eden teh je Bavčar....Koliko Bavčarjev še je, ve sam politični vrh, ki =be male ljudi! Preko raznih Hojsev.
#70
Komentar izbrisal Društvo CZPNN
gggha
0
Feb 11, 2015
Niso vsi upniki bogataši in težko plačujejo izvršitelje. Res mislite, da nimajo pravice do svojega denarja?
#68
dolžnik in upnik
2
Feb 03, 2015
Lahko samo rečem, da je poslovanje izvršiteljev ena sama velika katastrofa. Če bi DURS ali FURS pregledal njihovo poslovanje bi lahko našli številne primere kršitev. Pobiranje gotovine inpd. ....
#67
Komentar izbrisal Društvo CZPNN
Komentar izbrisal uporabnik
P. J.
0
Feb 01, 2015
@zlobni: quattro punti!
#64
Zlobni
1
Feb 01, 2015
Navijači socializacije dolgov!
Podprite me prosim! Odločill sem se za izbolšanje življenskih pogojev, malo urediti bajto, si najeti negovalko in šoferja za krajše poti.
Brez najemanja kreditov ne bo šlo, na vas je samo to, da poskrbite za izvrševalce, ki bi znali kravžljati moje občutljive živčke :-) in seveda poplačilo dolgov na račun vseh ostalih, ki so še kreditno sposobni.
#63
Komentar izbrisal Društvo CZPNN
Pokaži več komentarjev
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2015-01-21 19:32:58 (Jan 21, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ALI SLOVENSKO USTAVNO SODIŠČE SPLOH OBSTAJA
ČUDNO JE TO VSE SKUPAJ
ODHOD VELIKEGA BORCA
KONČNO USTAVNA PRITOŽBA
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj