Članek
13. čebelarski praznik Cerknica - prijavnica
Objavljeno Mar 27, 2015

Letošnje srečanje slovenskih čebelarjev bo v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije pripravila Zveza čebelarskih društev Cerknica. 13. Čebelarski praznik bo v soboto, 23. maja 2015, v Cerknici. Začetek prireditve bo ob 11. uri v športni dvorani pri Osnovni šoli Notranjski odred Cerknica. Prireditev z bogatim kulturnim programom bomo odprli s sprevodom čebelarskih praporov. Po uradnem delu bo v šotoru pred športno dvorano organizirano kosilo, za zabavo pa bo poskrbel narodno-zabavni ansambel.
V okviru praznika bo potekalo tudi tekmovanje v medeni kulinariki. Čebelarji in čebelarke iz različnih volilnih okolišev ČZS se bomo pomerili v kuhanju »medene enolončnice«. Vsako območje bo zastopala ena ekipa, ki jo bo vodil član UO ČZS. Vse, ki bi radi sodelovali, vabimo, da se povežete s predstavnikom iz vašega volilnega okoliša. Svojo ekipo bo imela tudi ČZS. Kontaktna oseba: ga. Tanja Magdič, tel.: 040/436 513.
Ponosni smo, da nam je bila lani zaupana organizacija 13. čebelarskega praznika, zato vas 23. Maja z veseljem pričakujemo v Cerknici. Prireditev bodo s svojimi stojnicami popestrila notranjska kulturna in druga društva. Če si boste na ta dan vzeli več časa, pa ste vabljeni tudi na ogled kulturnih in naravnih lepot tega dela Notranjske.
Za potrditev vaše udeležbe in dodatne informacije smo vam na voljo: g. Janez Palčič, predsednik ZČD Cerknica, tel.: 031/618 900, e-naslov: janez.palcic50@gmail.com; Marinka Ivančič, tajnica ZČD Cerknica, tel.: 041/909 001, e-naslov: marinka.ivancic@gmail.com in Olga Braniselj, tajnica ČD Cerknica, tel.: 041/900 132, e-naslov: olga.braniselj@gmail.com.
ZČD Cerknica

PRIJAVNICA JE OBJAVLJENA V SPODNJI PRILOGI