Članek

Tajništvo

Novo na ČZS- priročnik- Moja čebelarska praksa
Objavljeno Jan 16, 2017

Na Čebelarski zvezi Slovenije je možno kupiti priročnik - Moja čebelarska praksa,

Avtor: Boštjan Noč.

Naročila sprejemamo: barbara.dimc@czs.si ali 041/370-409

 
Žirovnica, 12. januarja 2017 -  Danes je  izšel prvi v seriji čebelarskih priročnikov izpod peresa Boštjana Noča; knjižica z naslovom Moja čebelarska praksa 1.
Avtor v priročniku na poljuden,  a še vedno strokoven način razkriva svojo tehnologijo čebelarjenja.
 
V prvem priročniku, ki nosi podnaslov Prekinitev zaleganja – za več donosa  in enostavnejši obračun z varojo , se osredotoča zlasti na prekinitev zaleganja za več donosa medu (za do 50 % več donosa medu)  in na lažje obvladovanje varoje.
 
Knjižica na 48 straneh v besedi in sliki nazorno prikazuje postopke, ki so plod znanja in izkušenj Boštjana Noča, ki čebelari z več sto panji, obenem pa je aktualni predsednik Čebelarske  zveze Slovenije.
 
Priročnik stane v prosti prodaji 6.90 evra in ga je mogoče naročiti na naslovu barbara.dimc@czs.si  .
 
Avtor Boštjan Noč je ob tem povedal: »Ni še minilo leto od izdaje moje prve knjige Boštjan Noč - Rojen za čebele. Že takrat sem obljubil, da ta knjiga ne bo zadnja in da se bom lotil pisanja novih knjig, ki bodo namenjene predvsem predstavitvi moje čebelarske prakse«.
 
Izid priročnika bodo pospremila terenska predavanja s konkretnimi odgovori na vprašanja slušateljev; prvo se bo odvilo 12. januarja ob 18h  bo v Čopovi rojstni hiši v Žirovnici.
 
Urednica priročnika je Karolina Vrtačnik, strokovni recenzent pa dr. Peter Kozmus.
 
Dodatne informacije -  parfum.noc@gmail.com