12 načinov, kako privabiti denar

Objavil/a Dajana Babič, dne 2015-05-19 ob 15:31:28

1. hvaležnost... bolj, ko smo hvaležni za to, kar že imamo v našem življenju, bolje nam gre. Bolj, ko ste hvaležni za to, kar že imate v svojem življenju, več denarja bo priteklo k vam. Prihranite si bankovec in preden greste spat, meditirajte, držite bankovec v rokah in bodite hvaležni zanj.

2. vizualizacija... Vizualizirajte, predstavljajte si natančno, kaj boste naredili z denarjem, natančno si vizualizirajte to, kar si želite, kolikor se le da. Milsite na to, "zakaj" si želite nekaj... Vesolje odgovarja na vaš "zakaj". Predstavljajte si tako močno to, da morate samega spomniti, da še niste "tam".

Predstavljajte si nekaj, kar je za vas realno... namesto, da si predstavljajte, da imate milijone v roki, si predstavljajte manjši znesek, to, kar je za vas predstavljivo - realno. Vedno se sprašujte "zakaj" si nekaj želite.

3. Izkorenite in spremenite svoja omejujoča prepričanja o denarju - čisto enako lahko pridemo do enega centa ali do enaga milijona evrov... Naše predstave o tem, česa smo vredni pa so nekaj čisto drugega!

Ljubezen do denarja ni pohlep. Ljubezen do denarja ne pomeni, da ste "plitki". Ljubezen do denarja ne pomeni, da ste slab človek! To Vesolje je neskončno in tukaj ni omejitev glede tega, koliko denarja lahko dobite. To, da dobite denar, ne pomeni, da ga je treba komu vzeti!

Denar je samo sredstvo in lahko je zelo vredno sredstvo za vašo svobodo. Vaša svoboda je, da dosežete to, kar želite. Treba se je prenehati ograjevati in sprejeti obilje, ki je tukaj!

4. Če nameravate porabiti denar, potem se uskladite s tem. Nič slabšega ni, ko narediš neko odločitev in se umakneš od tega...recimo, da porabiš denar in se potem počutiš zaradi tega slabo. Recimo, da moraš plačati račune ali plačevati preživnino - potem se uskladi s tem! Ne pa, da se počutiš slabo, ko to plačuješ... Denar vedno pride nazaj, a takrat, ko se dobro počutimo, medtem ko plačujemo naše obveznosti!

5. Izogibaj se dolgu kot se le moreš in če ga imaš, se ga skušaj čimprej znebiti. Če imamo dolg, potem se ne počutimo bogati.

6. Nikoli ne reagiraj iz prostora "potrebe". Ko reagiraš, reagiraj takrat, ko se akcija čuti dobro - kot naslednji logični korak - iz inspiracije, ko dobiš neko idejo. Ne pa, da reagiraš iz "potrebe"... da nekaj moraš imeti za vse na svetu. Glej na svoja čustva. Če se ne počutiš dobro, ne sprožaj akcije!

7. Reorganiziraj svoje življenje iz tega, da si zaslužiš, kar nisi odslužil. Večina ljudi ne verjame, da si zasluži stvari, ki jih niso odslužili. Ljudje verjamejo, da si ne zaslužijo nekaj, za kar niso porabili veliko napora, da bi to pridobili. To ne more biti dlje od resnice. Tisto minuto, ko si se inkarniral na ta planet si zaslužiš uresničenje česarkoli, o čem sanjaš.

8. Moramo se obrniti k vibraciji samo-ljubezni. Naredimo vse, da odstranimo napetost v zvezi z denarjem. Pri uresničevanju naših želja je zelo pomembno, da odstranimo napetost. To lahko izgleda kot ustvarjanje nekega "sklada" ali "rezerve"...Mogoče je treba ukiniti nepotrebne stroške - to ni isto kot zanikanje svojih želja! Enostavno... pomeni, da prihraniš nekaj denarja.

9. Opazite vsako obliko obilja, ki prihaja k vam! Na začetku bodo mogoče to kovanci, ki jih lahko najdete kjerkoli. Ne jemljite rezultatov prezgodaj. Zaupajte Vesolju! To je tako, kot če greste po poti od vaše do sosedove hiše in ste na sredi poti panični, ker po nekaj korakih še niste na pragu hiše. Če gledate na to, kjer niste, namesto tja, kjer ste, potem preprečujete samemu sebi, da dobite to, kar si želite!

10. Delajte vajo za privabljanje denarja... začnite z meditacijo, opazujete vaše dihanje. Vizualizirajte, kot da ste magnet za denar in kadarkoli vdahnete, se denar prilepi na vašo kožo. Potem, ko ste privabili že veliko denarja, ga usmerjajte... ali ga hočete dati na banko ali tja, kamor ga pač želite usmeriti.

11. Virtualno potrošite denar. Pojdite v trgovino z bankovcem v žepu, ki ga ne porabite, ampak ga virtualno trošite. Glejte naokoli, kaj boste "kupili" in v mislih porabite denar, a se vedno potipajte po žepu. Ta denar je še vedno tu in ga spet "virtualno" porabite.

12. Spremeni svoj odnos do varnosti. Varčevanje denarja za primer nesreče je isto kot načrtovati, da se bo zgodila nesreča in pričakovati, da bo vse v redu. Ne bo! 

How to Manifest Money (Manifesting Money and Creating Wealth) - Teal Swan - YouTube

❤ Teal's web page: http://tealswan.com/ ❤ Teal's Meditations: http://www.jointeallive.com/meditations/ ❤ Teal's eshop: https://gumroad.com/tealswan Teal expl...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Dajana Babič
0
May 26, 2015
V mojem žepu.
#3
Kimu Jemar
0
May 21, 2015
Dajana, pa kje vraga najdeš te gurujke?
#2
Dajana Babič
1
May 20, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=RyZgpBPg6l4&list=PL0zAb8AZtlK2FA03Ci9T3aVIOu2Sck9xP

Say Goodbye to Your Debt and Start Saving Course - Introduction - YouTube

Wellcome to Say Goodbye to Your Debt and Start Saving Course - Introduction. I put an entire FREE COURSE on http://e-aca
#1
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2015-05-19 15:31:28 (May 19, 2015)
Starejša objava Novejša objava
How to Manifest Money (Manifesting Money and Creating Wealth) - Teal Swan - YouTube

❤ Teal's web page: http://tealswan.com/ ❤ Teal's Meditations: http://www.jointeallive.com/meditations/ ❤ Teal's eshop: https://gumroad.com/tealswan Teal expl...

5 Ways to Attract Money by Joe Vitale - YouTube

Joe Vitale reveals 5 simple techniques you can use to start attracting more money into your life today using the law of attraction.

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
V naših življenjih ni več prostora za strah, s katerim so nas držali v šahu in tako manipulirali z nami, se izživljali nad nami
Pismo ministru za zdravje Janezu Poklukarju, dr. med.
VODE NE SMEJO PITI, NE UPORABLJATI ZA KUHO, SE NE TUŠIRATI Z NJO
TRAGEDIJA SLOVENSKEGA ZDRAVSTVA
Vabljeni v četrtek, 2.6.2022 ob 18.30 uri v Ljubljano
KAJ SE DOGAJA Z VEČINO IN KAJ Z MANJŠINO LJUDI?
NA HRVAŠKEM SO UKINJENI VSI UKREPI V ZVEZI S PLANDEMIJO, A MEDIJI SO O TEM TIHO!
MATI TEREZA JE MOŠKI IN JE FAUCIJEV OČE!
BESEDA SMRT NE OBSTAJA V NAŠI DNK
Piščanec je varen za užitje - je brez GSO. A taista zadeva v c€pivu pa je ok?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
jaz
(215)
Q
(84)
misli
(48)
otroci
(30)
Kiki
(26)
denar
(21)
pesmi
(13)
VV
(9)
blog
(7)
vera
(4)
smrt
(3)
lora
(3)
robi
(2)
Bog
(1)
OPS
(1)
BB
(1)
3D
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj