Prava narava sveta I.

Objavil/a Dajana Babič, dne 2018-08-12 ob 13:12:17

Priročnik na poti k prebujenju

Povzeto po delih Davida Icka

G. B.

*

Ker imajo ljudje pravico vedeti resnico.

*

Viri

David Icke: Truth Vibrations (1991)

David Icke: Heal the World (1993)

David Icke: The Robots' Rebellion (1994)

David Icke: ... and the Truth Shall Set You Free (1995)

David Icke: I Am Me. I Am Free (1996)

David Icke: The Biggest Secret (1999)

David Icke: Children of the Matrix (2001)

David Icke: Tales from the Time Loop (2003)

David Icke: Infinite Love Is the Only Truth, Everything Else Is Illusion (2005)

David Icke: The David Icke Guide to the Global Conspiracy (and How to End It) (2007)

David Icke: Human Race Get off Your Knees (2010)

David Icke: Remember Who You Are (2012)

David Icke: The Perception Deception (2013)

David Icke: Phantom Self (2016)

David Icke: Everything You Need to Know but Have Never Been Told (2017)

*

Bodi poseben. Čuden. Neprilagojen. Nadležen. Drugačen. Napaka v programu.

Trmasto jabolko, ki ne pade nikamor blizu drevesa ali gozda.Bodi norec. Trdobučnež. Edini tepec v prostoru. Naj nad tabo zmigujejo s svojo glavo, sposobno le skupinskega razmišljanja. Naj se te sramujejo. Bodo zaradi tebe v zadregi. Jezni nate. Ozmerljali te bodo in ti jim moraš to dopustiti. Naj te zasmehujejo. S prstom kažejo nate. Se ti smejijo. Bodi odporen na zasmehovanje. Bodi téma njihovih šal. Velika polomija v njihovih očeh. Mnenja ovc volku ne kratijo spanca. Pojdi naprej. Bodi brazgotina na njihovem svetovnem nazoru. Njihovi normalnosti. Sovražili te bodo. Bali se te bodo. Želeli si bodo biti kakor ti.

(David Icke)

*

Kazalo

Uvod

Kaj in kje smo

Pogled v zgodovino

Pravivladarjsveta

Tehnikemanipulacije

Drugačen pogled na nekatere dogodke

Življenje v matrici

Ujetniki sistema

Ekocid (ubijanje življenja)

Novisvetovnired

Rešitev

Sklepna beseda

Predgovor

Vedno več ljudi se sprašuje, zakaj se dogajajo stvari, ki se dogajajo: zakaj morajo nedolžni ljudje trpeti? Zakaj je človek človeku volk? Zakaj morajo ljudje na enem koncu sveta umirati od lakote, medtem ko so ljudje na drugem koncu bolni od preobilja hrane? Zakaj je potrebno ropati in uničevati naravo ter s tem živalski habitat, ko pa obstajajo alternativne metode pridobivanja energije, s katerimi ne bi delali škode ne naravi ne živalim? Zakaj voditelji držav in ljudje na vplivnih položajih ne storijo ničesar, da bi nam bilo na svetu lepše?

Če hočemo odgovoriti na zgornja vprašanja, na svetovne dogodke ne smemo gledati kot na nepovezane pike, ampak je potrebno videti celotno sliko. Vse, kar se dogaja, se že tisoče let odvija po starodavnem načrtu. Vsi dogodki, pa naj se zdijo med sabo še tako nepovezani, imajo skupen cilj. Da bi razumeli to globoko in vseobsegajočo zaroto, je potrebno obdelati širok spekter tem, od tega, kaj smo in kaj počnemo tukaj, kakšna je prava narava sveta in kaj je resnično v ozadju svetovnih dogodkov, do tega, kdo in na kakšen način v resnici vlada svetu ter kakšen je namen sistema, v katerem živimo.

Na videz nepovezane pike od začetka prebujenja v 90-ih letih v sliko povezuje David Icke. Razkriva stvari, o katerih si upajo govoriti le redki, in kljub temu, da je bil na začetku svoje poti najbolj zasmehovana oseba v Veliki Britaniji, danes s predavanji polni dvorane po svetu. To je povezano tudi s tem, da se ljudje na splošno prebujajo, saj spoznavajo, da svet ni tak, kot jim ga predstavljajo politiki, mediji, znanost in »izobraževalni« sistem. Vse, kar je David Icke napovedal, se je uresničilo ali se uresničuje. Danes tudi uradna znanost (predvsem kvantna fizika) prihaja do spoznanj o stvareh, o katerih David piše in govori že skoraj 30 let.

Namen priročnika je posredovati ljudem informacije, ki jih sistem pred njimi skriva, in tako pripomoči k temu, da se prebudijo in da skupaj preprečimo, kar se načrtuje, saj če ne bomo spremenili smeri, bomo končali točno tam, kjer nočemo. Vsekakor priporočam vsem, ki vas zanima še kaj drugega kot to, o čemer poročajo uradni mediji, da si preberete Davidove knjige (za časa pisanja priročnika je v slovenščino prevedena le knjiga Fantomski jaz) ali si na YouTube ogledate njegova predavanja. Zaradi narave tém ni mogoče zagotoviti, da so vse informacije stoprocentno pravilne, so pa zagotovo pravilne téme, saj lahko pričevanja in dokaze o napisanem najdemo po celem svetu.

Marsikateri informaciji se bo vaš programiran um upiral z vsemi štirimi, potem je pa od vas odvisno, ali ste dovolj odprtega duha, da jih boste sprejeli; težko si je namreč priznati, da nam celo življenje lažejo – nekateri zavedno, drugi pa zato, ker so sami nevedni ali zavedeni. Ampak če hočemo zgraditi svet na novih, boljših temeljih, se mora stari svet najprej sesuti. Vem tudi, da bo maskiraj težko razumeti, ampak mirno berite dalje, saj se stvari med sabo povezujejo in se vam bodo morebitne nejasnosti razjasnile v kasnejših poglavjih. Priporočam, da priročnik preberete večkrat, saj boste šele tako lahko povezali vse informacije in videli celotno sliko.

Bodite prepričani, da na življenje nikoli več ne boste gledali enako.

***

Kdo je David Icke?

David Icke se je rodil 29. aprila 1952 v angleškem mestu Leicester. V otroških letih je bila njegova strast nogomet in tako se je odločil, da bo postal profesionalni nogometaš. To priložnost mu je omogočil niz naključij in vse je šlo kot po maslu, dokler se pri 15. letih, ko je igral kot vratar pri ekipi Coventry City, ni pojavil revmatoidni artritis. Sčasoma je bolezen postala prehuda – prizadela je njegove sklepe in pri 21. letih je bil prisiljen svojo nogometno pot končati. Davidova druga karierna izbira je bilo novinarstvo. Po ponovnem nizu naključij je postal televizijski napovedovalec na športnem kanalu BBC-ja, čeprav so mu govorili, da bo to zaradi pomanjkanja kvalifikacij nemogoče (šolo je zaradi nogometa pustil pri 15. letih). Vzorec naključij je postal še bolj očiten, ko se je kot član lokalne skupnosti na otoku Isle of Wight, kjer živi še danes, pridružil britanski stranki zelenih in bil v nekaj tednih izbran za narodnega predstavnika stranke.

Leta 1990 so se mu začele dogajati čudne stvari. Kadar je bil v prostoru sam, je ob sebi čutil neko prisotnost. Nekega dne leta 1990 je sedél na postelji v hotelski sobi v Londonu. Ker je bila prisotnost tako očitna, je rekel: »Če je kdo tukaj, naj me prosim kontaktira, saj se mi bo v nasprotnem primeru zmešalo.« Nekaj dni pozneje je bil s sinom Garethom v knjigarni, ko je začutil, da kar naenkrat ne more premakniti nog – kot bi jih k tlom držal neviden magnet. V mislih je zaslišal glas: »Pojdi in si oglej knjige na drugem koncu.« Takoj mu je v oči padla knjiga Mind to Mind (Um umu), ki jo je napisala jasnovidka Betty Shine. Knjigo je prebral v 24 urah, kontaktiral Betty in se z njo dogovoril za termin. Betty je obiskal štirikrat in zadnja dva obiska sta mu za vedno spremenila življenje. Betty je od entitete, ki jo je David zaznal kot prisotnost, dobila sledeča sporočila:

• Je zdravitelj, ki je tukaj, da ozdravi zemljo. Postal bo svetovno znan.

• Duhovno je še vedno otrok, vendar mu bodo dana duhovna bogastva.

• Včasih bo izrekel besede in se čudil, od kje so prišle. To bodo naše besede.

• Znanje mu bo položeno v um, ob drugih priložnostih pa bo voden k znanju.

• Kot otrok je bil izbran zaradi poguma. Pripravili smo mu preizkušnje, ki jih je prestal.

• K nogometu je bil voden, da se nauči discipline, in ko se jo je, je bil čas, da gre naprej. Prav tako je moral izkusiti vsa čustva; se naučiti, kako prenesti razočaranje; kako se pobrati in iti dalje. Duhovna pot je težka in nikomur ni lahko.

• Vedno bo imel, kar bo potreboval, a nič več.

• Naletel bo na veliko nasprotovanja, a mi ga bomo vedno ščitili.

• En človek ne more spremeniti sveta, lahko pa posreduje sporočilo, ki bo spremenilo svet.

• Ne poskusi vsega storiti sam. Pojdi z roko v roki z drugimi, da boste eden drugega pobrali, ko boste padli.

• V treh letih bo napisal pet knjig. (se je zgodilo)

• Politika ni zanj. Preveč je duhoven. Politika ni duhovna in zaradi nje bo postal nesrečen. (se je zgodilo)

• Zapustil bo politiko. Nič mu ni treba storiti. To se bo postopoma zgodilo v obdobju enega leta. (se je zgodilo)

• Obstajala bodo zračna plovila, ki bodo bistveno drugačna od današnjih.

• Čas bo brez pomena. Lahko boš, kjerkoli boš hotel biti.

Po zadnjem srečanju z Betty Shine se je srečal še z enim medijem, od katerega je dobil sledeče sporočilo: »Ni se ti treba mučiti z iskanjem. Pot je že začrtana. Samo sledi namigom ... Spremljamo te na začrtani poti. Vse je bilo urejeno, preden si se inkarniral.«

Naključja so ga leta 1991 popeljala v Peru, kjer ga je nevidna sila vodila na hrib, na katerem je skozi njega je začela teči energija, ki je bila tako močna, da se je začel ves tresti in je večkrat izgubil zavest. Takrat še ni vedel, kaj se je zgodilo, ampak posledice so postale kmalu očitne. V Veliko Britanijo se je vrnil z informacijami in koncepti, ki so kar lili iz njega. V takem stanju je šel na televizijo, kar je sprožilo toliko zasmehovanja, kot ga je bil deležen le malokdo. Ni ga bilo kraja, kjer se mu ne bi smejali. Po vrnitvi iz Peruja je na zunaj sicer izgledal enako kot prej, ampak resničnost je videl v povsem novi luči. Pred Perujem je videl le pike, po vrnitvi pa je začel videti celotno sliko. Množično zasmehovanje, ki ga je bil deležen, ga je rešilo zapora, v katerem živi skoraj vsak: strah pred tem, kaj si o nas mislijo drugi. To je bilo pomembno za obdobje, ko je začel posredovati informacije, ki so onkraj norm človeške družbe.

Njegovo življenje je postala sinhronistična pustolovščina. Informacije so k njemu prišle v obliki knjig, ljudi, dokumentov in osebnih izkušenj – kot bi mu nevidna sila podajala koščke sestavljanke. V prvih letih nove poti je bilo v središču omrežje globalnih družin, ki manipulira dogodke in vsiljuje svojo voljo človeški družbi; v poznih 90-ih letih so prišla spoznanja o nečloveški dimenziji v ozadju tega omrežja in po letu 2000 informacije o iluzorni naravi »fizične« resničnosti in svetu, »v« katerem živimo.

David Icke je živ dokaz, da ne glede na to, kaj te doleti, te nihče ne more ustaviti, če se ne ustaviš sam. Vsak ima sam moč nad svojim življenjem. Spričo vsega zasmehovanja in zlorab je napisal 18 knjig, ki jih danes berejo ljudje po vsem svetu. Kaj se je zgodilo s tistim norcem? Kako to, da zdaj toliko ljudi prisluhne njegovim besedam? Ker ni nikoli odnehal. In ker nikoli ne bo.

OPOZORILO

PRIROČNIK VSEBUJE INFORMACIJE, KI JIH BOSTE MNOGI TEŽKO PREBAVILI, KAR JE POPOLNOMA RAZUMLJIVO, GLEDE NA TO, DA SE SISTEM NA VSE KRIPLJE TRUDI, DA NE BI PRIŠLE V JAVNOST. PREDLAGAM, DA PREBRANO PRESPITE, O TEM RAZMISLITE IN NA PRETEKLE IN AKTUALNE DOGODKE POGLEDATE V LUČI NOVIH INFORMACIJ.

VSEM, KI STE BOLJ ZAPRTEGA DUHA ALI SE OKLEPATE KAKRŠNIHKOLI DOGEM, PRIROČNIK ODSVETUJEM, SAJ POSTAVLJA NA GLAVO OZ. NOGE VSE, KAR VESTE. TISTIM PA, KI STE BOLJ ODPRTEGA DUHA, ŽELIM VELIKO NOVIH SPOZNANJ.

BI RADI VEDELI, KDO SMO, OD KJE SMO PRIŠLI IN KAM GREMO? BI RADI VEDELI, ZAKAJ JE SVET TAKŠEN, KAKRŠEN JE? PRIPNITE SI PASOVE, KAJTI VOŽNJA BO DIVJA. RESNICA, KI NAM JO PRIKRIVAJO, JE KRUTA, ZATO VAS BO NAJPREJ RAZJEZILA, NATO PA OSVOBODILA.

Uvod

»Tukaj si, ker nekaj veš. Tega ne moreš razložiti, lahko pa čutiš. Že celo življenje čutiš, da je s svetom nekaj narobe. Ne veš točno, kaj, ampak je prisotno – kot trska v glavi, ki te vodi v norost. Ta občutek te je privedel k meni.« (Morfej v Matrici)

Če hočemo razumeti svet in dogodke, je treba razumeti preprosto resnico: svet je klinično nor. Če bomo začeli kjerkoli drugje, se bomo le vrteli v krogu. Ko enkrat pridemo do tega, postane življenje lažje. Ljudje mislijo, da morajo biti nori oni, da svet že ne more biti tako zmešan, brezumen, tako ... klinično nor. Ampak to je napaka, kajti svet je klinično nor. Bolj ko veš, kaj je v ozadju svetovnega dogajanja in kam vse skupaj vodi, bolj ti ta preprosta resnica postaja jasna.

Bankirji nam posojajo denar, ki ne obstaja, in zanj zaračunavajo obresti; zdravniki, ki naj bi bolne zdravili, so v ZDA vzrok za največ smrti; raka »zdravijo« tako, da paciente ubijajo s kemoterapijo in obsevanjem, ki uniči imunski sistem in odpre vrata drugim boleznim; vsiljujejo nam cepiva, ki uničujejo imunski sistem, namesto da bi ga krepila; znanstveniki nam razlagajo, kako svet deluje, pa niti sami ne poznajo njegovih mehanizmov; učitelji predavajo učencem tisto, kar hoče ta nori sistem, ne glede na (ne)pravilnost informacij; duhovniki nam pridigajo, da je vse, kar je potrebno za življenje, zapisano med platnicami ene od svetih knjig – še bolj noro pa je, da jim na milijarde ljudi verjame; politične stranke se borijo za položaj v vladi, ampak enaka agenda se odvija ne glede na to, katera stranka vlada, saj za kulisami vse nadzoruje ista sila; uživamo hrano in pijačo, polno aditivov, in mislimo, da s tem ni nič narobe; uživamo gensko spremenjeno hrano, ki gensko spreminja ljudi, in večina se sploh ne vpraša, kakšne bodo posledice; mediji poročajo o tem, kaj se na svetu dogaja, medtem ko niti sami ne vedo, kaj se v resnici dogaja; vedno več pravic nam jemljejo, da bi zaščitili naše pravice, in civiliste bombardirajo z neba, da bi jih zaščitili pred nasiljem. Je še kdo, ki trdi, da svet ni klinično nor?!

Trenutno stanje na svetu lepo opisujejo besede Michaela Ellnerja: »Poglej nas – vse je obrnjeno na glavo: zdravniki uničujejo zdravje, odvetniki uničujejo pravico, univerze uničujejo znanje, vlade uničujejo svobodo, mediji uničujejo informacije in religije uničujejo duhovnost.« Ampak zakaj je tako? Čeprav je to resnico težko sprejeti, je stanje tako zato, ker je tako mišljeno. Vse zgoraj opisano se dogaja načrtno. Ampak v tej norosti se skriva metoda. Tisti, ki držijo niti v rokah, točno vedo, kaj počnejo.

Kot je rekel Morfej v Matrici: »Poskušam ti osvoboditi um, Neo, ampak lahko ti le pokažem vrata. Ti si tisti, ki moraš skozi njih.« In tako bi moralo vedno biti – svobodna odločitev svobodnega uma.

Dovolj je bilo laži in zavajanja – čas je za resnico. Brez dlake na jeziku.

Ste si pripeli pasove? Pa začnimo z osnovnim vprašanjem.

 

Kaj in kje smo

»Nismo ljudje na duhovnem potovanju, ampak duhovi na človeškem potovanju.« (Stephen Covey)

Večina ljudi se istoveti s telesom in njegovimi lastnostmi (imenom, barvo, raso, osebnostjo itd.) ali aktivnostmi, ki jih z njim opravlja (npr. službo). Ampak ljudje nismo telo – telo je le pripomoček, ki ga uporabljamo, da lahko doživljamo to resničnost. Telo potrebujemo za doživljanje sveta, saj naš pravi jaz – neskončna zavest – vibrira prehitro za neposredno interakcijo s to resničnostjo. Sistem nas od rojstva sili, da se istovetimo s telesom in njegovim imenom, barvo, raso itd., ampak vse to je zgolj izkušnja, ki jo ima neskončna zavest. Če se istovetimo s telesom, je to tako, kot če bi se astronavt istovetil z vesoljsko obleko – sicer jo potrebuje za bivanje v vesolju, ni pa astronavt = vesoljska obleka. Smo neskončna zavest; vse, kar obstaja. Smo kot kapljica oceana, ki se od oceana počuti ločeno, ampak če damo kapljico v ocean – kje se kapljica konča in ocean začne? Vedno smo neskončna zavest in od nje se ne moremo ločiti; lahko pa pozabimo, kdo smo v resnici, in dobimo občutek, da smo od vsega ločeni. Ločene se počutimo zaradi točke pozornosti znotraj neskončne večnosti. Programiranje o ločenosti se začne že v maternici, nadaljuje po rojstvu (starši) in v procesu izobraževanja (učitelji), svoj lonček pa pristavijo še mediji. Od tukaj izhaja občutek nemoči – smo ocean, a mislimo, da smo le nepomembna kapljica. Do tega je prišlo zaradi manipulacije občutka resničnosti in tako se je »jaz« začel identificirati s telesom.

Človeška bitja smo sestavljena iz več teles: eteričnega telesa, mentalnega telesa (um), astralnega telesa, čustvenega telesa in fizičnega telesa. Ob »smrti« neskončna zavest zapusti fizično telo, ostala telesa pa ostanejo z nami. Vsa telesa se združijo v avri, ki nas ščiti pred neželenimi energijami in vplivi. Zavest ljudi v komi gre na astralno raven, medtem ko se odločajo, ali bodo prišli nazaj v telo ali ne; če se za to odločijo, se zbudijo, v nasprotnem primeru pa »umrejo«. Eterično telo je v frekvenčnem razponu človeškega vida in mnogi jasnovidci ga lahko vidijo; ker pa se nahaja na zgornjem robu frekvenčnega razpona, je zaradi prehitrega vibriranja večini neviden. Mnogi lahko vidijo tudi avro (različne barve), ki je izvor svetniškega sija. Na višji stopnji kot je duša, večjo in močnejšo avro ima posameznik.

V fizično telo se ne inkarnira celotna zavest – višji nivoji ostanejo na nefizični ravni in vodijo nižje nivoje. Višji nivoji poznajo življenjski načrt, torej kaj smo prišli na zemljo izkusiti oz. doseči. Obstaja možnost, da ob inkarnaciji pozabimo, kaj smo prišli izkusiti, in potem v življenju delujemo ravno v nasprotni smeri. Če nižji nivoji izgubijo povezavo z višjimi, smo bolj dovzetni za bombardiranje z informacijami, ki jih dobivamo skozi oči in ušesa, ter posledično za manipulacijo. To je tako, kot če bi astronavt na luni izgubil stik s kontrolo leta in bi bil odvisen le od informacij, ki bi jih prejel skozi oči in ušesa, ne bi pa videl celotne slike, zato je zelo pomembno, da ohranimo povezavo z višjimi nivoji. Ko se inkarniramo v fizično telo, predstavlja zavest skupek naših izkušenj iz preteklih življenj.

Ljudje nikoli ne »umremo« – umre le fizično telo. Ob »smrti« se neskončna zavest umakne iz te resničnosti in konča to izkušnjo; zapusti iluzijo in se začne spominjati, kaj je v resnici, ter nadaljuje večni obstoj v drugih dimenzijah. To potrjujejo ljudje z obsmrtno izkušnjo, ko so že zapustili fizično telo in se vrnili nazaj vanj. Pravijo, da je občutek, kot bi si slekel plašč.

PROSTOR IN ČAS

»Vse resnice so preproste, ko jih enkrat odkrijemo – težko jih je odkriti.« (G. Galilei)

Resničnost se na prvi pogled zdi tako preprosta: živimo v svetu »fizičnih« predmetov kot so stavbe, drevesa, avtomobili in gore. Imamo »fizična« telesa in ko pogledamo skozi oči, vidimo »trdno« pokrajino povsod »okrog« nas. Res se zdi tako in iluminati nas hočejo prepričati v obstoj »fizičnega« sveta, v bistvu pa »svet« le na prvi pogled izgleda tako. To je v knjigi The Holographic Universe (Holografsko vesolje) lepo povzel Michael Talbot: »Objektivni svet ne obstaja, vsaj ne tako, kot mislimo. Zunaj nas je le morje valovanj in frekvenc, in resničnost izgleda trdna le, ker imajo naši možgani sposobnost, da to holografsko mešanico pretvorijo v predmete, ki sestavljajo naš svet.«

Kar zaznavamo kot »fizično« in »trdno«, je daleč od tega. Znanost pravi, da so predmeti sestavljeni iz atomov. Ampak, kaj so atomi? Atomi so sestavljeni iz nukleusa oz. jedra, okrog katerega krožijo elektroni (slika 1). Vendar atomi niso »trdni«, saj če atom povečamo na velikost katedrale, bo njegovo jedro veliko le za kovanec; preostali del atoma – 99,9999999 % – je praznina, kar priznava tudi kvantna fizika. Če bi odstranili prazen prostor med atomi vseh ljudi, bi ostalo »trdne« snovi le za kocko sladkorja. Kako lahko torej »prazni« atomi sestavljajo »trdno« snov? Seveda ne morejo. Trdnost je iluzija. Ker vsi stebri sistema (znanost, medicina, »izobraževalni« sistem in mediji) temeljijo na predpostavki, da je svet »trden« in »fizičen«, je posledično napačno vse, kar iz teh predpostavk izhaja, torej več ali manj vse, kar nam sistem ponuja kot »znanje«.

Ko energija vibrira počasi, se nam zdi, da je snov »trdna«, ampak če pogledamo pod mikroskopom, bo vsaka še tako »trdna« snov na koncu le vibrirajoča energija. Kamni vibrirajo z dolgo valovno dolžino in počasi, zato se zdi, da so »trdni«; naše telo v primerjavi s kamni vibrira s krajšo valovno dolžino in hitreje, zato se zdi manj »trdno«. Iluzija »fizične« snovi je le energija, ki vibrira tako počasi, da se zdi »trdna«. Ljudje ne moremo hoditi skozi stene zaradi elektromagnetnega upora in ne zaradi »fizičnega« upora, saj »fizično« ne obstaja. Ko se hitrost vibracij poveča, postane energija manj gosta, dokler ne »izgine« – ampak le iz frekvenčnega razpona zaznav naših petih čutil.

Iluzija pa ni le svet »zunaj« nas, ampak tudi čas, saj se preteklost in prihodnost odvijata istočasno. Vzemimo, da je življenje kot film na DVD-ju: ko pritisnemo tipko predvajaj, gredo prizori po vrsti od A do B, potem do C itd., iz »preteklosti« v »prihodnost«. Ampak ko pridemo do sredine filma, prizor, ki smo si ga ravnokar ogledali, ni prenehal obstajati; še vedno je na DVD-ju, le da laser sedaj bere drug del DVD-ja (druga točka pozornosti). Če previjemo film nazaj, si lahko isti prizor ogledamo še enkrat, pred nami pa je del filma, ki si ga še nismo ogledali – »prihodnost«. Če film previjemo naprej, je »prihodnost« že tukaj, preden bi do nje prišli, če bi film gledali pri normalni hitrosti. Ko pridemo do konca filma, je vse, kar smo si ogledali, še vedno na voljo (tako »preteklost« kot »prihodnost«) – cel film na DVD-ju obstaja istočasno.

Kot je rekel že Einstein, je čas relativen glede na opazovalca. Ko počnemo nekaj, v čemer uživamo, čas kar beži; ko pa počnemo nekaj, česar ne maramo, pravimo, da se vleče. Že dejstvo, da je čas relativen, je dokaz, da ne obstaja. V Ameriki se lahko celo pelješ v drugo državo in prideš v drug »časovni pas« in kadar prečkaš mednarodno datumsko mejo, se znajdeš v drugem »dnevu« (slika 2). Če bi človek eno leto potoval s hitrostjo svetlobe, bi v tem »času« na zemlji minilo 20 let.

Vse, kar obstaja, kroži v vrtincu okrog središčne točke (od galaksij do atoma). Hitreje, ko se stvari okrog neke točke vrtijo, hitreje se zdi, da »čas« teče. Ker se zemlja vrti vedno hitreje, se nam zdi, da ima dan vedno manj ur. Posledično je tudi »čas« med vzrokom in posledico vse krajši, dokler ne bo popolnoma izginil.

Ljudje pravijo, da čas mora obstajati, saj se lahko spomnimo »preteklosti« in si zaradi nje delamo skrbi ali pa se veselimo »prihodnosti«. Ampak kje smo, ko doživljamo nekaj, kar postane pretekli spomin? V večnem »zdaj«. Kje smo, kadar razmišljamo o prihodnosti? Ravno tako v večnem »zdaj«. Večni »zdaj« je vse, kar obstaja. To je lepo ponazarjal grafit, na katerem je pisalo: »Čas ne obstaja; obstajajo le ure.« Znani so tudi primeri pri športnikih, ko se npr. pripravljajo na hitro reakcijo na strel ali servis in pravijo, da se takrat čas za njih upočasni – preprosto ga za nekaj trenutkov dekodirajo drugače.

Tudi staranje telesa ni posledica »časa«, ampak programa. Starati se ne moremo, saj je čas iluzija, lahko pa izkusimo iluzijo staranja. Ljudje, ki so doživeli obsmrtno izkušnjo, so povedali, kako se je vse dogajalo istočasno: rojstvo, predniki, partner, otroci. Videli so, kaj so drugi razmišljali takrat in kaj v »preteklosti«; kaj se je dogajalo takrat in kaj v »preteklosti«. Čas in sosledje dogodkov ne obstajata, prav tako tudi ne razdalja in prostor, saj so ti ljudje lahko bili istočasno kjerkoli. Ob »smrti« se prekine povezava s fizičnim telesom in zavest se bistveno razširi. Iluzija sta tudi prostor in gibanje, saj se odvijata le v nekaj kubičnih centimetrih možganov.

ZAZNAVANJE RESNIČNOSTI

»Kaj je resnično? Kako definiraš resnično? Če govoriš o tem, kar čutiš, vohaš, okusiš in vidiš, potem so resnični le električni signali, ki jih interpretirajo tvoji možgani.« (Morfej v Matrici)

Vse, kar obstaja, obstaja na štirih nivojih, čeprav gre le za različne oblike manifestacije: nivo valovanja, nivo elektromagnetizma, nivo digitalnega in nivo holografskega (iluzorno fizičnega).

Stvarstvo ni narejeno kot omara s predali, kjer bi en nivo obstajal nad drugim, ampak je sestavljeno iz frekvenc, ki si delijo isti prostor, tako kot npr. televizijske in radijske frekvence. Te frekvence se razlikujejo po valovni dolžini: kadar uloviš frekvenco Radia 1, poslušaš Radio 1; ko poiščeš frekvenco Radia 2, poslušaš Radio 2, ampak Radio 1 zato še ni nehal obstajati, le radijski sprejemnik ni več uglašen na njegovo frekvenco. Enako smo ljudje uglašeni na frekvenco tega sveta. Mačke se večkrat ustrašijo nečesa, česar ljudje ne vidimo oz. kar zaznamo kot prazen prostor. Zakaj? Ker imajo mačke večji frekvenčni razpon in vidijo entitete, ki jih ljudje ne zaznamo. Ljudje zaznamo le tisto, kar je v frekvenčnem območju petih čutil: vida, sluha, voha, okusa in dotika.

 

Slika 1: Zgradba atoma

Slika 2: Umetno ustvarjena datumska meja

Ljudje izkušamo kozmično igro navidezne resničnosti in biološki računalnik – telo – je le vmesnik med neskončno zavestjo in kozmičnim internetom (slika 3). Ljudje se sprašujejo, zakaj vsi vidimo več ali manj isto »okolico« in »predmete«. Če se povežemo s svetovnim spletom s kateregakoli računalnika na svetu, se povežemo v isto kolektivno resničnost in enako je s kozmičnim internetom. Seveda lahko obiščemo druge »spletne strani«, ampak kolektivna resničnost je še vedno ista. Poleg tega možgani vsako sekundo dekodirajo le neznaten del sprejetih vtisov, vrzeli pa zapolnijo s tistim, kar mislijo, da bi moralo biti tam, in vsaki možgani to storijo po svoje.

Ko se rodimo, je tako, kot bi se povezali s svetovnim spletom. Tako kot obstaja internet le na računalniškem zaslonu (drugje le kot matematične kode), tako obstaja »fizična« resničnost le v človeških možganih (zunaj njih obstajajo le frekvence). Kaj je internet? Informacije, ki jih računalnik dekodira v barve, oblike, besede in slike. Kaj je kozmični internet? Informacije, ki jih možgani dekodirajo v barve, oblike, besede in slike. Možgani in celotna genetska struktura telesa sta sprejemno- oddajni sistem, ki bere informacije, zakodirane v svetlobi oz. fotonih, in jih dekodira v slike na človeškem zaslonu – možganih. Alan Watts je imel prav, ko je rekel, da je brez možganov svet brez svetlobe, toplote, teže, trdnosti, gibanja, prostora, časa ali katerekoli druge predstavljive lastnosti. Različne barve so le različne frekvence znotraj vidnega spektra svetlobe.

95 % mase vesolja tvori temna snov, ki je ljudem nevidna; 4,5 % mase vesolja tvori snov, ki ne odbija svetlobe; 0,5 % mase vesolja pa tvori snov, ki svetlobo odbija. Elektromagnetni spekter znaša le 0,005 % mase vesolja oz. vsega, kar obstaja, in človeško oko lahko zazna le del tega spektra – vidno svetlobo med infrardečo in ultravijolično svetlobo (med 400 nm in 750 nm valovne dolžine) (slika 4). Ob tem dejstvu se človek res nasmeji ob izjavah tistih, ki pravijo, da če ne morejo videti drugih oblik življenja, te ne obstajajo.

Neskončna zavest doživlja resničnost skozi objektiv biološkega računalnika. Neskončna zavest se ne inkarnira v fizično telo, ampak je vedno tam, kjer je, in ko biološki računalnik/telo »umre«, je zavest še vedno tam, kjer je bila, le da sveta več ne gleda skozi objektiv biološkega računalnika in se zato naša resničnost spremeni (enako kot oseba, ki sedi za računalnikom, brska po internetu, ne gre pa »v« internet).

 

Slika 3: Kozmična igra navidezne resničnosti

Slika 4: Ljudje »vidimo« tako majhen del vsega, kar obstaja, da tega ni mogoče prikazati na grafu.

TELO – BIOLOŠKI RAČUNALNIK

Medtem ko računalnik za delovanje potrebuje stoprocentno pravilne informacije, lahko biološki računalnik najde rešitve tudi, ne da bi mu točno povedal, kako. Biološki računalnik se uči iz izkušenj – od tukaj tudi pregovor, da vaja dela mojstra.

Za razlago človeškega telesa je najprimernejša računalniška analogija.

DNK: Človeški ekvivalent računalniškemu trdemu disku je DNK (slika 5). DNK je univerzalna programska koda, ki jo imajo vsa živa bitja, od bakterij do ljudi. Gre za osnovna navodila za življenje, napisana v istem jeziku. Če DNK močno povečamo, izgleda kot kača (od tukaj izvira Kerikej, simbol medicine – slika 6). Znanost zna razložiti 3–5 % DNK, za ostalih 95–97 % pa pravi, da je le »odvečna krama« in da nima funkcije. Je mogoče 95–97 % DNK, ki jo znanost ne zna razložiti; 95 % možganske aktivnosti, ki ni povezana z budnim stanjem, in 95 % materije, ki jo ljudje ne zaznamo, kako povezanih? Zelo verjetno.

Mike Lambert, zdravitelj iz klinike Shen v Angliji, je prišel do ugotovitve, da si DNK vsega življenja deli iste kode: A(denin), G(uanin), C(itosin) in T(imin) ter da je DNK kristalna struktura, ki sprejema, oddaja in ojačuje svetlobne frekvence. Vrstni red teh kod določa genetske značilnosti, izgled in vrsto bitja. 90 % DNK človeka je enake DNK miši. Na digitalnem nivoju izgleda DNK kot matematične kode, ki imajo binarne vrednosti: A in C imata vrednost 0, G in T pa vrednost 1 – točno tako, kot delujejo računalniki.

Membrana okrog vsake celice je sestavljena iz tekočega kristala in ljudje imamo okrog 70 milijard celic. Vse, kar je računalniškega ali uporablja radijske valove, je odvisno od polprevodnikov in pri ljudeh polprevodna membrana iz tekočih kristalov obdaja vsako celico. Tako je celična membrana človeški ekvivalent računalniškega silikonskega čipa. Vrata in kanali celic se uporabljajo, da s pomočjo električnih impulzov prepustijo v celico, kar potrebuje, in zaustavijo tisto, kar bi ji škodilo. Ta proces lahko zmotijo električne ali kemične motnje iz okolja, aditivi v hrani, misli, čustva in stres. Telo je procesor električnih informacij in kaj je najboljši prevodnik? Voda. Iz česa sestoji telo? 70 % iz vode.

DNK ne vsebuje le podedovane genetske programske opreme, ampak se stalno spreminja z novimi informacijami, ki jih dobiva iz okolja – temu pravimo evolucija. Evolucija pomeni, da se fizična oblika spremeni kot odziv na spremembe iz okolja; mutacija pomeni, da ima osebek spremembo v zaporedju DNK znotraj gena ali kromosoma, ki jo starši nimajo. Te spremembe nastanejo kot odziv na spremembe iz okolja in postanejo sčasoma stalne. Leta 2017 so znanstveniki z univerze Columbia v New Yorku odkrili, da lahko DNK shranjuje in prikliče digitalne podatke, tako kot to pri računalniku počne trdi disk. Potencial DNK je tako velik, da bi lahko vse podatke, ki jih človeštvo proizvede v enem letu, shranili v samo 4 g DNK.

Ruski znanstveniki so ugotovili, da genetska koda tistega dela DNK, ki ga znanstveniki imenujejo »odvečna krama«, sledi enakim pravilom kot človeški jeziki. Primerjali so pravila skladnje, semantike (pomena besed) in osnovna slovnična pravila. Ugotovili so, da DNK sledi slovnici in ima pravila kot človeški jeziki. Kot kaže se jeziki niso pojavili naključno, ampak so odsev naše DNK. Pjotr Garjejev in kolegi so dokazali, da DNK reagira na jezik in radijske valove. To razloži delovanje afirmacij in hipnoze ter njihov vpliv na telo. Uspešno so transformirali zarodek žabe v zarodek močerada le z oddajanjem informacijskih vzorcev DNK. Tako so s pomočjo vibracij in jezika prepisali program in spremenili življenjsko obliko. Prav tako lahko s pomočjo vibracij oz. besed (eno in isto) DNK tudi pozdravimo, kar je logično, saj je sprejemnik informacij. To storimo tako, da DNK obolelega posredujemo harmonične frekvence.

Sistem meridianov: Človeški ekvivalent matični plošči je sistem meridianov, po katerih teče energija (slika 7). Počasneje ko energija teče, manj zdrav je človek, tako kot je računalnik bolj počasen, kadar je okužen z virusom. Sistem meridianov je povezan s čakrami (svetlobnimi kolesi), ki nas povezujejo z neskončno zavestjo (slika 8). Čakre so del avre – energijskega polja, ki obdaja fizično telo – in so povezane z endokrinimi žlezami; endokrine žleze so povezane s hormoni in hormoni z organi.

Ljudje imamo sedem čaker:

• Korenska čakra je rdeča in nas prizemljuje v fizičnem svetu ter ustvarja fizično življenje.

• Spolna čakra je oranžna in je center spolnosti.

• Solarni pleksus je rumen in je sedež čustev, zato občutimo čustva v predelu trebuha.

• Srčna čakra je zelena; iz nje prihaja energija ljubezni, zato ljudje povezujemo fizično srce z ljubeznijo.

• Grlena čakra je modra in vpliva na sposobnost izražanja in komunikacije.

• Tretje oko je indigo barve in se nahaja na čelu. Je center jasnovidnih zaznav in dostopa do informacij nefizične narave.

• Kronska čakra je viola. Je naša povezava z vesoljem.

Kadar energija skozi čakre in po meridianih prosto teče, smo zdravi, kadar pa je njen pretok zaustavljen, zbolimo. Spodnje tri čakre so povezane z zemeljskimi nivoji, zgornje tri z duhovnimi, srčna čakra pa je most med njimi. S pomočjo tretjega očesa lahko aktiviramo jasnovidne moči, ki jih imamo vsi. Korenska čakra nas povezuje z zemljo, od kjer dobimo kundalini – življenjsko, ustvarjalno – energijo. Če to energijo zatremo (zatiranje spolnosti in talentov), postane neuravnovešena, kar se izraža v nasilju, posilstvu, vojni in depresiji. Veliko delovnih mest danes zatira kreativnost, zato je veliko bolezni, nezadovoljstva in kriminala. Kreativna sila, če zatrta, postane destruktivna.

 

Slika 5: Človeška DNK

Slika 6: Kerikej, simbol medicine

Možgani: Človeški procesor informacij so možgani. Čutila dekodirajo informacije iz valovne oblike kozmičnega interneta in jih pretvorijo v električne informacije, ki jih posredujejo možganom, možgani pa te električne informacije dekodirajo v digitalne in holografske (iluzorno fizične) informacije, ki jih zaznamo kot svet »okrog« nas. Gre za iste informacije v različnih oblikah. Tako svet ne obstaja zunaj nas, ampak se vse odvija v možganih. Različni deli možganov so zadolženi za dekodiranje informacij različnih čutil. Ljudje ne »vidimo« z očmi, ampak z možgani; oči le dekodirajo informacije iz valovne oblike v električne signale, ki jih potem možgani interpretirajo. Možgani so tisti, ki spremenijo 2-D sliko z mrežnice v 3-D holografsko sliko, ki jo potem mi »vidimo«. Tako »fizični« svet obstaja šele, kadar ga dekodiramo. Tudi bolečino čutijo možgani in če prekinemo pot z mesta bolečine v možgane, bolečine ne čutimo, kar se danes uporablja v zdravstvu. Ljudje vidimo le tisto, kar nam možgani pravijo, da vidimo, in na to vplivajo naša prepričanja. Na tej stopnji nastopijo iluminati z »izobraževalnim« sistemom in mediji, kajti če nam lahko vsadijo programirana prepričanja o svetu, bodo ta prepričanja izločila vse, kar se z njimi ne sklada, in tako krojila našo resničnost. To je podobno kot na Kitajskem, kjer oblasti s požarnim zidom blokirajo dostop do določenih spletnih strani.

Računalnik procesira podatke v številčni obliki, ki so izraženi z binarnim sistemom: 1 predstavlja prisotnost električnega toka, 0 pa odsotnost. Del možganov, ki je odgovoren za intelektualne sposobnosti (prefrontalna skorja), deluje ravno tako: ob prisotnosti električnega toka se vrata celičnih membran odprejo, ob odsotnosti pa zaprejo. Večina možganov deluje po principu trinarnega sistema: poleg 0 in 1 uporablja še –1, ki ignorira informacije, kadar je to potrebno. Računalniki tega zaenkrat še ne znajo.

Pri razumevanju procesa dekodiranja je treba poznati zgradbo možganov. Ljudje imamo dve hemisferi (polovici) možganov: levo in desno. Leva hemisfera je racionalna, logična, intelektualna in sodeluje s fizičnimi čutili ter komunicira s pomočjo pisane in govorjene besede. Desna hemisfera je domišljijska, intuitivna, instinktivna in nas povezuje z drugimi dimenzijami; v njej prevladujeta stanje zasanjanosti in podzavest. Je umetnik, glasbenik in kreativen navdih ter komunicira prek slik in simbolov. Nanjo vpliva televizija in je bistveno bolj odprta za hipnozo in programiranje. »Izobraževalni« sistem do obisti razvija levo polovico možganov, desno pa se zatira (koliko je v šolah glasbe in likovne

Slika 7: Sistem meridianov

Slika 8: Sistem čaker

umetnosti?) Obe polovici možganov povezuje most z imenom corpus callosum. Če je človek uravnovešen, sta obe polovici možganov enako razviti. Žal je večina ljudi ujetnikov leve polovice možganov, za kar skrbita »izobraževalni« sistem in znanost. Največji ujetniki leve polovice možganov so znanstveniki, akademiki, politiki, zdravniki in ljudje, zaposleni v medijih. Z levo polovico možganov samo po sebi ni nič narobe; problematično postane, ko prevzame dominantno vlogo pri zaznavanju. Na dominacijo leve hemisfere kaže tudi dejstvo, da je okrog 90 % ljudi desničarjev, saj je vsaka hemisfera možganov povezana z nasprotno stranjo telesa.

Obstajajo avtisti, ki imajo neverjetno razvite nekatere sposobnosti: Stephen Wiltshire lahko nariše celo mesto, medtem ko ga je le za kratek čas videl skozi okno helikopterja; Daniel Tammet lahko računa in se uči jezikov z bliskovito naglico. Zakaj? Ker imajo avtisti bistveno bolj razvit desni del možganov, ki vzame sliko prizora ali jezik kot celoto, medtem ko si levi del poskuša zapomniti posamezne stavbe ali drobi jezik na zloge.

Zanimiva je zgodba Jill Bolte Taylor, ameriške znanstvenice na področju možganov, ki jo je leta 1996 zadela kap v levi polovici možganov. Ko se je zbudila, se ni počutila ravno dobro in ko je pogledala svoje roke, je videla le »primitivne kremplje«. Njeno celotno telo je izgledalo drugače – kot bi se zavest premaknila iz »normalne« resničnosti, v kateri je imela izkušnjo, v drugo resničnost, kjer je bila le priča, opazovalec (to, kar ljudje v resnici smo). Jill ni mogla natančno določiti, kje se njeno telo konča in prostor začne. Vse je bila le energija. Prav tako je utihnila klepetulja v glavi (to je zelo pomembno, saj se ljudje istovetimo z mislimi, ampak ljudje nismo misli, temveč neskončna zavest; opazovalec in ne izkušnja). Počutila se je tudi zelo razsežno – kot duh, ki je ušel iz steklenice, in ni si znala predstavljati, da bi se lahko ponovno »stlačila« nazaj v telo. Jill je prav tako povedala, da je občutila pravo evforijo, potem ko je izgubila 37 let čustvene prtljage, kar je še en dokaz, da čustva niso to, kar mi smo.

Graham Gynn in Tony Wright sta petnajst let raziskovala človeško evolucijo, še posebej v povezavi z možgani. Ugotovila sta, da so bili človeški možgani na vrhuncu moči pred 200.000 leti, ko so tehtali 1.440 g; od takrat naprej pešajo in zdaj tehtajo le še okrog 1.300 g. Obdobje pred 200.000 leti je obdobje, ko naj bi se v Afriki pojavil moderni človek. Današnji človek je tako le odsev tega, kar je bil nekoč.

Spomin: Tako kot ljudje ima tudi računalnik dve vrsti spomina: trdi disk (človeški ekvivalent je DNK) shranjuje informacije na dolgi rok, RAM pa na kratki rok. Človeški ekvivalent RAM-a je kratkoročni spomin. Vse, kar zaznavamo s čutili, gre najprej v kratkoročni spomin; v dolgoročnem spominu pa je vse, kar uporabljamo za definiranje tega, kar smo.

Znanost ne more locirati dela možganov, ki vsebuje spomin, saj obstaja spomin v celotnih možganih in celotnem telesu, to pa zato, ker so možgani ravno tako hologram kot človeško telo. Ljudje, ki so imeli tumor in so jim odstranili del možganov, niso izgubili spominov; mogoče se le ne morejo spomniti vsega do zadnje potankosti, saj se je spomin preselil v manjši hologram, kjer je težje razločiti vse podrobnosti.

Imunski sistem: Človeški ekvivalent protivirusnega programa je imunski sistem, ki poišče vsiljivce in jih nevtralizira. Če se imunski sistem sreča z novim virusom, za katerega še ne obstajajo »virusne definicije«, nas pred njim ne ubrani in tako zbolimo (ko so Evropejci prišli v Ameriko, domorodci niso imeli razvite odpornosti na koze, ker niso bili nikoli v stiku z njimi, in so popadali kot muhe). Kaj se zgodi, kadar virus uniči operacijski sistem računalnika? Računalnik crkne. Kaj se zgodi, kadar virus uniči telo? Telo umre, tako kot crkne računalnik in ne tisti, ki ga upravlja (v primeru ljudi je to neskončna zavest).

HOLOGRAFSKA RESNIČNOST

»Modrost je vedeti, kako malo vemo.« (Sokrat)

Kako lahko nekaj, kar ustvarijo možgani, izgleda »trdno« in »fizično«? Če hočemo razumeti svet »okrog« nas, je potrebno razumeti delovanje hologramov. Hologrami, ki jih lahko kupimo, nastanejo z uporabo laserskega žarka in ogledal. En del žarka je usmerjen neposredno v fotografski posnetek, drug del pa je najprej usmerjen na predmet in nato v fotografski posnetek, kjer trči s prvim žarkom. To ustvari interferenčni vzorec, ki predstavlja sliko predmeta v valovni obliki, ki jo naši možgani dekodirajo kot »fizični« predmet (slika 9). Hologrami izgledajo resnični, pa vendar lahko damo skozi njih roko (sliki 10 in 11). Možgani prejmejo dvodimenzionalne informacije od oči in jih spremenijo v tridimenzionalne digitalne holograme, ki jim pravimo »fizični« svet. Na podoben način deluje televizija: Jean Fourier je odkril matematični način, kako pretvoriti vzorce v preprosta valovanja in obratno. To znanje je omogočilo razvoj kamer, ki pretvorijo slike v elektromagnetne frekvence, te pa televizija pretvori nazaj v slike.

Vsak del holograma vsebuje pomanjšano sliko celote. Če holografski valovni posnetek razdelimo na štiri dele, ne dobimo na vsakem delu četrtine slike, ampak celotno sliko v pomanjšani obliki, čeprav je ta zaradi manjše velikosti manj jasna. Tako delujejo alternativne oblike medicine, npr. refleksoterapija in akupunktura. Po celotnem telesu (na nogah, rokah, ušesih itd.) imamo točke, ki so povezane z vsemi telesnimi organi in z masažo teh točk lahko pozdravimo energijska neravnovesja in posledično organe, saj je vsak del telesa pomanjšana oblika večjega holograma – telesa. Po istem principu deluje branje z dlani, saj je dlan ravno tako pomanjšana oblika telesnega holograma; enako je s celico, ki vsebuje vse potrebne informacije za nastanek nove človeške oblike. Holografsko resničnost lahko opazimo tudi pri magnetnem polju zemlje in človeka, ki izgledata enako (sliki 12 in 13), in pri električni aktivnosti v atmosferi in človeških možganih, ki ravno tako izgledata enako. Velja načelo »kakor zgoraj, tako spodaj«. Dekodiran hologram pa ni le človeško telo, ampak celotno stvarstvo, vključno z vesoljem, naravo in živalmi.

Inštitut za aeronavtiko v Stuttgartu je razvil tehniko za fotografiranje informacij v vodi in potrdil, da voda ohrani informacije in da je vesolje holografsko. Raziskovalci so v posodo za vodo dali rožo in ko so jo odstranili, so opazovali posamezne kapljice vode z metodo, ki so jo sami razvili. Ugotovili so, da vse kapljice vsebujejo (pomanjšano) sliko rože, torej je energijska informacija ostala v vodi tudi, ko so rožo (substanco) iz nje vzeli (ravno tako delujejo homeopatski pripravki). V drugem poskusu so prostovoljcem rekli, naj iz posode vzamejo štiri kapljice vode in jih dajo v drugo posodo, na kateri je napisano njihovo ime. Raziskovalci so ugotovili, da so bile vse štiri kapljice enega prostovoljca identične, so se pa razlikovale od enega prostovoljca do drugega (slika 14). To je dokaz, da zgolj s prestavljanjem kapljic voda ohrani unikatno informacijsko polje osebe, ki jo prestavlja. To je tudi razlog, zakaj je voda ob izviru bolj zdrava – v njej namreč ni popačenih informacij o onesnaženju (kemikalij, strupov).

Uradna medicina pravi, da je homeopatija larifari, ampak ta oblika alternativne medicine deluje točno po istem principu: substanco v homeopatskih pripravkih se redči toliko časa, da na koncu od nje ne ostane nič. Substance sicer resda ni več, ampak pripravek še vedno vsebuje iste informacije, kot jih je vsebovala substanca. Te informacije so shranjene v valovni obliki in na tem nivoju tudi zdravijo.

 

Slika 9: Delovanje holograma

Slika 13: ... tako spodaj.

Slika 11: Hologram

Slika 12: Kakor zgoraj, ...

Slika 10: Moški na desni je hologram.

Slika 14: Dokaz, da ima voda spomin.

OSEBNOSTI

»Večina ljudi so drugi ljudje: njihove misli so mnenja drugih; njihova življenja posnemanje; njihove strasti citati.« (O. Wilde)

»Vi se mi smejite, ker sem drugačen; jaz se smejim vam, ker ste vsi enaki.« (Neznan avtor)

Po švicarskem psihiatru Carlu Jungu obstaja samo 12 arhetipskih osebnosti. Kako je možno, da pri več kot sedmih milijardah ljudi obstala le 12 tipov osebnosti? Preprosto, saj osebnost dobimo prek DNK. Matrica je to, kar je Jung imenoval »kolektivno nezavedno«. Ti vzorci nas delajo človeške – so človeška programska oprema. Osebnost je program, ki se naloži iz matrice in ga prebereta človeški DNK in RNK. Enako je pri drugih živih bitjih. Kadar vzide sonce, začnejo ptički peti. Ali se vsem ptičem istočasno porodi misel, da bodo začeli čivkati? Seveda ne, to je zapisano v njihovem kolektivnem programu.

Osebnostni programi se lahko sprožijo ali pa tudi ne. Zavestni ljudje lahko presežejo podedovane tendence, medtem ko nezavedni padejo v past podedovanih odzivov. To velja za strahove in značajske poteze, ki ne izhajajo iz te inkarnacije (npr. strah pred psi, čeprav te v tem življenju nikoli ni ugriznil pes – gre za program v DNK). Hipnotizerji lahko pomagajo ljudem premagati take in podobne strahove tako, da izbrišejo neželene programe in naložijo nove. Mnogi ljudje, ki so jim presadili organ, ugotovijo, da imajo kar naenkrat sposobnosti, ki jih prej niso imeli. Kaj se je zgodilo? Pri presaditvi organa telo prejemnika prenese informacije iz organa donatorja in tako postanejo sposobnosti donatorja dostopne prejemniku organa.

Vse, kar obstaja, je živo in ima določeno stopnjo zavesti. Raziskave so pakazale, da uporabljajo rastline zvočne valove, da na daljavo zaznajo vodo; imajo sposobnost učenja in razločijo med zvoki vibracij vetra in žvečenja gosenice. Drevesa med sabo komunicirajo, občutijo bolečino, skrbijo eden za drugega, se organizirajo v skupnosti in s kemičnimi električnimi signali prek omrežij gliv pod zemljo oddajajo opozorila drugim drevesom. Čebele, ki brenčijo, ustvarjajo frekvence, ki pri rastlinah povzročijo, da sprostijo cvetni prah, ki ga čebele raznesejo. Prav tako lahko ljudje komuniciramo z živalmi, rastlinami in kamni – ne s pomočjo jezika, ampak v valovni obliki, saj je jezik le dekodirana valovna oblika, ki jo v to, kar ljudje imenujemo »jezik«, dekodirajo naši možgani. Na nivoju valovne oblike smo med sabo vsi povezani. Nekatere živali imajo višjo, nekatere nižjo stopnjo zavesti; višja ko je njihova stopnja zavesti, bolj lahko prepišejo programe DNK. Bolj ko so živali v stiku z zavestnimi ljudmi, bolj so zaradi vibracijske komunikacije z lastnikom same zavestne. Udomačene živali imajo navadno instinkt prepisan z zavestjo; domači in divji pes sicer izgledata enako, karakterno pa sta si zelo različna.

Čustva so del programa, ki se manifestirajo kot programirani odzivi in niso nič drugega kot elektrokemične reakcije. In kako ljudje danes živijo? Večinoma tako, da se na stvari čustveno odzivajo v skladu s programom in na podlagi dražljajev. To je tako, kot če bi napisali programsko kodo, pritisnili enter in DNK samo sledi programu; to je razlog, zakaj so reakcije ljudi tako predvidljive. Ko preprečimo, da naše mentalne in čustvene odzive urejajo programi, lahko presežemo te arhetipe in prepišemo programe DNK in RNK, da se namesto na matrico uglasita na enost. Arhetipske reakcije izkoriščajo iluminati, saj vedo, kaj morajo vnesti v človeški program, da bodo dobili predvidljiv odziv, s katerim bodo lahko pospešili svojo agendo. Tehnika problem–reakcija–rešitev (opisana kasneje) je v celoti odvisna od uspeha sistema odziva. Glavna tarča je program »strah pred nepreživetjem«, ki se nahaja v reptilskemu delu možganov.

12

Najboljši primer računalniških programov so reptili, saj na situacije reagirajo neverjetno predvidljivo; krokodili, npr., na dražljaj vedno reagirajo enako. Tudi človeški manipulatorji so predvidljivi, saj so poosebitev reptilskih programov. Če sprogramiraš računalnik, da pobija otroke – ali mu je to težko? Ne, ker nima zavesti, ki bi pri odločitvi posredovala. Enako je s tistimi, ki manipulirajo svetovne dogodke.

MANIPULACIJA ZAZNAVANJA

»Vse védenje ima svoj izvor v zaznavah.« (Da Vinci)

Zaradi manipulacije smo se ljudje začeli istovetiti z biološkim računalnikom, ki z mislimi, čustvi, odzivi in zaznavami sledi programom – in to verjamemo, da smo mi. Tako smo postali nezavedni. Človek se vpraša, ali smo mi tisti, ki uporabljamo računalnik, ali on uporablja nas. Pri večini slednje, saj se istovetijo z osebnostjo. Programiranje telesnega holograma se prenaša prek DNK na naslednike, zato je z ljudmi tako preprosto manipulirati. V otroštvu nas programirajo starši, potem šola, učitelji, mediji, duhovniki itd. George Orwell je to lepo povzel z besedami: »Če ti starši, učitelji, akademiki, znanstveniki, mediji in vrstniki govorijo, da je 2 + 2 = 5, boste temu verjeli.«

Možgani se vsako sekundo od 11 milijonov čutnih zaznav zavedajo 40 zaznav in vsako minuto od 600 milijonov vtisov sprejmejo 2.400 vtisov – in temu pravimo »resničnost«. Ustavite se in še enkrat preberite prejšnjo poved. Dokazano je, da ljudje »vidimo« le 50 % informacij, ki pridejo skozi oči, ostalih 50 % pa sestavljajo naša pričakovanja, kako naj bi svet izgledal. Tako vidimo tisto, kar verjamemo, da bomo videli. Sistem nas programira, tako kot hoče, da bi svet videli, in informacije, ki programiranju nasprotujejo, možgani avtomatično izločijo. 80 % informacij, iz katerih možgani ustvarijo »resničnost«, je vizualnih. Za manipulacijo zaznav ni treba nadzorovati izvora kozmičnih informacij, ampak le sprogramirati ljudi, katere od teh informacij naj dekodirajo in zaznavajo kot »resničnost«. Hipnozo ni nujno, da izvaja hipnotizer na odru – izvajajo jo »izobraževalni« sistem, znanost, mediji, vlade in ostali uradni viri informacij.

Primer iluzornega dekodiranja resničnosti je v knjigi The Holographic Universe (Holografsko vesolje) opisal Michael Talbot. Hipnotizer je bil povabljen na zabavo, kjer je hipnotiziral moškega po imenu Tom in mu vsadil prepričanje, da ko se bo zbudil iz transa, ne bo videl svoje hčerke. Ko je hipnotizer tlesknil s prsti, se je Tom prebudil iz hipnoze. Hči je stala neposredno pred njim, a Tom je ni videl. Še zasmejala se je, pa je ni zaznal. Potem je hipnotizer za hčerkinim križem pridržal uro in Tomu rekel, naj prebere napis na njej, kar je brez problema storil. Ves ta čas je hči stala pred njim, ampak Tom ni zaznal oz. prebral njenega energijsko–informacijskega polja. Hipnotizer je dosegel, da Tom ni dekodiral hčerkine valovne oblike in jo posledično ni dekodiral v holografsko resničnost. Vsi ostali udeleženci zabave so jo videli, Tom pa ne, saj je hipnotizer med hčerko in njim ustvaril požarni zid. Kaj je torej resnično? Tisto, v kar verjamemo, da je, oz. tisto, v kar smo zmanipulirani, da verjamemo, da je.

 

RAZMNOŽEVANJE – KOPIRANJE PODATKOV

Ko se ljudje razmnožujejo, se sperma očeta združi z jajčecem matere in iz tega nastane otrok. Na energijskem nivoju se DNK očeta in matere prenese (skopira) na nov CD, ki je skupek obojih informacij (otrok). Tako se iz roda v rod prenašajo genetske lastnosti in defekti (računalniški virusi). Genetska bolezen je le napaka v DNK staršev, ki se prenese na otroka.

DNK je kot CD, RNK pa kot laser, ki bere informacije na CD-ju in jih posreduje celicam. Na DNK so shranjeni podatki, RNK pa se odloči, katere podatke bo prebrala in dekodirala/manifestirala. Na odločitve RNK vplivajo mentalni in čustveni dejavniki (stres), elektromagnetni vplivi in kemično onesnaženje (aditivi v hrani in pijači). Vse omenjeno destabilizira proces branja RNK in lahko povzroči napake pri branju, kar vodi v bolezen. V primeru hipnotiziranega Toma RNK ni prebrala informacije hčerke, ker je hipnotizer Tomovi DNK vprogramiral prepričanje, da hčerke tam ni.

Bolezen pomeni, da nekaj vpliva na točnost informacij, ki tečejo skozi DNK in RNK. To se na telesu izrazi tako, kot če je računalnik okužen z virusom. Celice se stalno razmnožujejo in vse je v redu, dokler se kopirajo točno, a zato mora biti komunikacija med DNK in RNK brezhibna. Kadar pa karkoli zmoti kakovost informacij, nastanejo pomanjkljive kopije, kar vodi v bolezen.

VPLIV MISLI IN ČUSTEV

»Vsak človek jemlje meje svojih predstav za meje sveta.« (Artur Schopenhauer)

Um in čustva resonirajo z različnimi valovnimi dolžinami, odvisno od tega, o čem razmišljamo in kaj čutimo. To ne velja samo za zavest, temveč tudi za podzavest. Človek lahko iz podzavesti oddaja vibracijo jeze, ne da bi se tega zavedal. To privlači k nam, po zakonu o privlačnosti vibracij, ljudi, ki so zavestno ali podzavestno jezni. Naše mentalne in čustvene vibracije oddajamo v nizu valovnih vzorcev in ti vzorci privlačijo k nam podobne vzorce v obliki ljudi, krajev, načinov življenja in izkušenj. Kar oddajamo, to privlačimo. Znotraj tega koktajla vibracij so zavestne misli kot tudi občutki in astrološki vzorci, ki jih privzamemo ob rojstvu oz. spočetju.

Ko se rodimo, absorbiramo energijski vzorec zemeljskega energijskega polja ob tistem času in v tistem kraju, kjer pridemo na svet. Sami si izberemo, kje in kdaj se rodimo, da lahko pridobimo energijski vzorec, ki našemu življenjskemu načrtu najbolj ustreza (ljudje v določenih poklicih so velikokrat rojeni v enakem obdobju leta). Ta koktajl medsebojno delujočih vibracij pritegne k nam svoj odsev. Če mislimo, da smo žrtev in da svojega življenja nimamo pod nadzorom, se bomo sinhronizirali z energijami (ljudmi, izkušnjami), ki resonirajo na tej frekvenci. Tako bomo ustvarili izkušnjo, v kateri bomo nemočni in žrtev. Če verjamemo, da nikoli ne bomo imeli dovolj denarja, ga ne bomo. Denar je ravno tako energija in če ga hočemo pritegniti v svoje življenje, moramo z njim vzpostaviti vibracijsko povezavo. Strah pred nečim vedno prinese točno tisto, česar se bojimo. Tako nima smisla, da za trenutno stanje krivimo druge, saj smo ga ustvarili sami s svojimi mislimi in čustvi ali pa so to skozi nas storili iluminati, ker smo dovolili, da naše misli zmanipulirajo religija, mediji, politiki, zdravniki, učitelji ali kdo drug. Razlog je vedno v nas. Ampak to je odlična novica, saj pomeni, da če smo ustvarili sedanje stanje, lahko tudi novo resničnost.

 

Misli in čustva so elektromagnetna valovanja, ki se jih da izmeriti kot kemične reakcije, saj hipofiza v možganih kot odziv na čustvene spremembe izloča kemikalije (peptide). Že misli so dovolj, da se sproži čustveni odziv. Znanstveniki so ugotovili, da se vklopijo isti deli možganov, ko nekaj počnemo ali kadar samo mislimo, da to počnemo. Ker so misli in čustva valovanja, vplivajo na svet »okrog« nas. Japonski znanstvenik Masaru Emoto je dokazal vpliv misli, besed, čustev in glasbe na vodo. Pri tem je treba vedeti, da so besede le informacije v valovni obliki in glasba le vibracije/frekvence, ki se jih voda navzame. Njegova ekipa je vodo izpostavila različnim vrstam glasbe, besedam in frazam, nato pa jo na hitro zamrznila in slikala kristale. Kristali vode, ki so bili izpostavljeni besedam ljubezni in dobrote, so imeli lepo obliko; kristali vode, ki so bili izpostavljeni besedam sovraštva ali sevanju mobilnega telefona, pa so bili čisto popačeni (slika 15). Enako kot na vodo vplivajo misli, besede in čustva tudi na nas, saj smo ljudje 70 % iz vode. Prav tako kot vibracije spremenijo kristale vode, lahko tudi prepišejo človeško DNK. Vpliv na vodo nimajo toliko besede kot take, ampak namen za besedami (če nekomu v šali rečeš, da ga boš ubil, to nima istega učinka, kot če to misliš resno).

Znanstveniki v ZDA so dokazali, da resonira strah v nizkih vibracijah in z dolgo valovno dolžino, medtem ko resonira ljubezen v visokih vibracijah in s kratko valovno dolžino. Ljudje imamo na DNK 64 anten, ki nas povezujejo z drugimi dimenzijami, ampak aktivnih je le 20. Posledica tega je verjetno tudi, da procentualno gledano uporabljamo le majhen del možganov. Na število aktivnih anten vpliva valovna dolžina čustev, ki neprestano potujejo skozi DNK; strah in druga negativna čustva aktivirajo manj anten kot ljubezen (slika 16).

Ko dosežemo novo stopnjo zavedanja, se naše življenje začne spreminjati. To se seveda pozna tudi na zunaj, saj ko se notranje spremenimo, se spremeni tudi tisto zunaj, ki je le odsev notranjega dogajanja. Velikokrat se zdi, da se nam življenje podira, vendar gre le za preboj v novo resničnost in posledično novo življenje. Če počnemo isto, kar smo vedno počeli, bomo tudi dobili isto, kar smo vedno dobili. Da bi spremenili tisto, kar dobimo, moramo spremeniti tisto, kar smo. Že Einstein je vedel, da je vse energija in da če se povežeš s frekvenco resničnosti, ki si jo želiš, ne gre drugače, kot da to resničnost tudi dobiš. Na trenutke se zdi grozljivo, ko stara matrica razpada, ampak to se more zgoditi, da lahko nastane nova resničnost. Če spremenimo svoje mentalno in čustveno stanje, s tem ne spremenimo le zdravja, ampak tudi DNK. To je tako, kot če zamenjamo del računalnika, kar vpliva na celoten računalnik, saj se spremenijo podatki v sistemu. Tako lahko ljudje npr. sprejmejo prepričanje, da si s hojo po žerjavici ne bodo opekli podplatov in potem to tudi dosežejo. Na isti način deluje placebo efekt: prepričanje/vera v zdravilo prepiše DNK, kar se manifestira v ozdravljenju. Ljudje so zaradi vere v zdravila raka tudi že ozdravili, ko pa so kasneje izvedeli, da zdravilo v resnici nima učinka, se je rak spet pojavil in so zaradi njega »umrli«. Če ne spremenimo prepričanja, ne moremo spremeniti izkušnje, saj je izkušnja manifestacija prepričanj. Dokazano je tudi, da prepričanja znanstvenika, ki izvaja poizkus, vplivajo na njegov rezultat.

Možgani kot odgovor na mentalna in čustvena stanja ustvarjajo omrežje električnih povezav. Dlje časa ko vzdržujemo neko stanje, bolj to omrežje postaja trdno in ustvarja se sistem refleksnega odziva. To je tako, kot če bi sprogramirali računalnik in možgani potem spremenijo resničnost v skladu s programom. Ampak ko enkrat spremenimo misli in čustva, se te električne povezave prekinejo in se ustvarijo nove, ki odsevajo novi miselni vzorec. Glavni vir človeških odzivov in obnašanja ni zavest, temveč podzavest. Poskusi so pokazali, da se električni signali v možganih, ki so potrebni za gib, pojavijo pol sekunde pred odločitvijo zavesti, da gib izvede. Ljudje mislijo, da so misli in čustva njihova, ampak gre le za program, ki povzroči predprogramirane odzive.

Če človek prevzame nadzor nad programiranjem, lahko stori, karkoli hoče. Tak primer je Therese Neumann, ki ni jedla in pila 35 let, pa to ni vplivalo na njeno zdravje. Telo je iluzija in če um dovolj deprogramiramo, lahko dosežemo vse. »Čudež« pomeni le, da se umaknemo iz soglasne resničnosti na kraj, kjer iluzorna »pravila« ne veljajo. Pri ljudeh z disociativno motnjo identitete je zanimivo, da ko se spremeni njihov alter ego (osebnost), se spremenijo tudi obrazne poteze, vključno z barvo oči. En alter ego je lahko pijan in odvisen od drog, drug ne. Tudi kožna znamenja, npr. materina znamenja in brazgotine, lahko izginejo, ko se alter ego zamenja. En alter ego je lahko alergičen, drug ne; eden zdrav in drug bolan. Ženske s to motnjo imajo lahko različne menstrualne cikle. Kako je to mogoče? Ko različne osebnosti prevzamejo nadzor nad holografskim telesom, se telo spremeni in odseva novo stanje uma oz. prepričanje. To se zgodi, ker je telo holografska iluzija uma, ki ga lahko po mili volji spreminja.

Ljubezen in čustva niso ista stvar. Ljubezen je enost, čustva pa so programirani odzivi, s pomočjo katerih z nami manipulirajo. Če sedite v tišini in poslušate misli in čustva, boste ugotovili, da to niste vi. Pravijo, da smo tišina med mislimi. Ko opazujete misli in čustva, ki so kot klepetulja, ki nikoli ne utihne, lahko to resnico uzrete. Tišina je neskončna zavest, ropot v glavi pa program. Zavest je tiho, saj nima kaj povedati, ampak preprosto vé, medtem ko program reagira, kakor od nas hoče matrica. Ko človek ugotovi, da programirani odzivi nismo mi, ima v življenju več miru in harmonije.

Za matrico je najhujša spontanost, ki je manifestacija neskončne zavesti. Tudi v dokumentih iluminatov je zapisano, da so njihovim načrtom najbolj nevarni spontani ljudje. Spontanosti je vseeno za »ampak« in pravila – ona preprosto stori. Kolikokrat ste v spontanem trenutku hoteli nekaj storiti, potem pa so se vključili misli in čustva, ki so vam servirali razloge proti? Tudi drugim moramo dovoliti biti spontani, brez da bi jim vsiljevali pravila. Ljudje, ki pravijo, da so pravila pač pravila, so največji ujetniki matrice – programi. Ste že doživeli, da bi računalnik odprl Yahoo, če kliknete na Google? Ne, ker sledi pravilom. Spontanost preseže program, saj je izraz zavesti.

Sedaj ko smo razbili mit o »fizičnem« in »trdnem« svetu, pa se ozrimo v »preteklost«.

 

Slika 15: Vpliv besed »ljubezen« in »sovraštvo« na vodo.

Slika 16: Bitje srca v stanju frustracije in hvaležnosti.

Pogled v zgodovino

»Zgodovina je različica preteklih dogodkov, o kateri se ljudje strinjajo.« (N. Bonaparte)

PRVA POSELITEV PLANETA

Uradna zgodovina trdi, da je zibelka civilizacije Mezopotamija in da se je človek razvil iz opice. Pa to res drži?

V današnjem Iraku so pred 150 leti odkrili glinene tablice, ki izvirajo iz časa Sumercev (med 4.000 in 2.000 p. n. š.) Tablice, ki jih je prevedel Zecharia Sitchin, opisujejo, kako so na zemljo prišla zunajzemeljska bitja – anunnaki – s planeta Nibiru, ki ima 3.600-letno orbito. Nibiru naj bi trčil s planetom Tiamat, ki naj bi takrat krožil med Marsom in Jupitrom; med tema planetoma je danes asteroidni pas, ki je verjetno posledica trka. Ostanek Tiamata je vrglo v drugo orbito in to naj bi postala današnja zemlja (velika luknja, ki je verjetno posledica trčenja, je pod Pacifikom). Tablice opisujejo tudi barvo in naravo Neptuna in Urana, kar je sodobna znanost potrdila šele v zadnjih 150 letih. Anunnaki naj bi na zemljo prišli pred 450.000 leti, da bi kopali zlato v današnji Afriki in ga odpeljali na svoj planet. Najprej je zlato kopala njihova različica delavcev, ki pa so se uprli in anunnaki so bili primorani ustvariti novo raso. Svoje gene so mešali s človeškimi in tako ustvarili »nadgrajenega« človeka. Kot del eksperimenta, da bi našli pravo »zmes«, so nastale tudi opice. Znanost ne more pojasniti preskoka v fizični obliki človeka pred 200.000 leti, ko je homo erektus postal homo sapiens, ki je imel sposobnost kompleksne rabe jezika in čigar velikost možganov se je bistveno povečala. Še en preskok se je zgodil pred 35.000 leti, ko je nastal homo sapiens sapiens. To je tisti manjkajoči člen evolucije med neandertalcem in sedanjim človekom, ki ga znanstveniki iščejo, pa ga ne bodo našli – posredovanje zunajzemeljskih bitij. Ko so anunnaki iskali pravo mešanico za novo raso, jim je večkrat spodletelo in nastali so človeški hibridi (take poskuse še danes izvajajo v podzemnih bazah, predvsem v ZDA). Ko so končno našli pravo »zmes«, je nastal moderni človek. Modernega človeka so anunnaki gensko zmanipulirali, da bi bil njihov suženj; ustvarili so mu take možgane in fizično obliko, da bi jim najbolje služil kot administrator in delavec. Cilj je bil, da bo njihova stvaritev dovolj pametna, da bo opravljala delo, in ne toliko, da bi ugotovila, kaj se v resnici dogaja. Eden od »bogov«, ki so ustvarili človeka, se je imenoval Mammi in od tukaj izvira beseda »mama«. Anunnaki so sinonim za reptile, o katerih več pozneje.

Zlato, ki ga omenjajo sumerske tablice, verjetno ni navadno zlato, ampak monoatomsko zlato, ki ima dvodimenzionalno atomsko strukturo (navadno zlato ima tridimenzionalno). Če ga zaužijemo dovolj, nam »odklene« celotno kapaciteto možganov, kar jim omogoči, da sprocesirajo bistveno več informacij (ljudje uporabljamo le okrog 5 % možganske kapacitete). Po zaužitju monoatomskega zlata postane telo svetleče in superprevodno; z njegovim uživanjem lahko pozdravimo bolezni, saj prenaša energijo svetlobe, ki odpravlja energijske blokade.

Podobno zgodbo o prihodu zunajzemeljskih bitij na zemljo najdemo v pripovedih o dveh kontinentih, ki ju danes ni več: Atlantidi v Atlantskem oceanu in Lemuriji/Mu v Pacifiku. Njuni prebivalci naj bi bile visoko razvite civilizacije z drugih svetov. Oba kontinenta sta po kataklizmah izginila pod morjem; njuni ostanki so danes Azuri in Polinezija. V zgodnjem obdobju Atlantisa in Lemurije so ljudje živeli po zakonu enega – vse je eno, ki se odraža v različnih oblikah. Kasneje naj bi Antlante obiskala

17

zunajzemeljska bitja, ki naj bi zmanipulirala njihovo družbo, se križala s človekom in tako spremenila njihovo DNK ter ustvarila hibridne krvne rodove, ki so postali kraljevske rodbine vladarjev. Zaradi razvite tehnologije in fizičnega izgleda zunajzemeljskih bitij so Atlanti in Lemuri ta bitja imeli za bogove. Zveni znano? Atlantis naj bi postopoma propadel v treh kataklizmah (do zadnje naj bi prišlo pred okrog 6.000 leti), k čemur naj bi pripomogla uporaba atomskega in laserskega orožja. Na morskem dnu v Bermudskem trikotniku so potopljene stavbe, zidovi, ceste, kamniti krogi kot je Stonehenge in piramide – šlo naj bi za ostanke Atlantisa. Pojem »zlata doba« se nanaša na obdobje Atlantisa in Lemurije. Zemlja je bila takrat pravi raj: ni bilo letnih časov, planet je imel konstantno podnebje in temperaturo; v zraku je bila vodna para, ki je zemljo ščitila pred vročino; poznali niso ne smrti ne bolezni – človeška zavest je preprosto zapustila telo. Bitja in živali niso uživala fizične hrane, ampak so se hranila z energijo iz atmosfere; zakona divjine niso poznali, prav tako ne strahu ali umorov; bitja so med sabo komunicirala telepatsko. Telepatsko sporazumevanje omogoča hormon, ki se izloča v možganih, vendar danes pri večini ljudeh ni več delujoč, ga pa še imajo določeni krvni rodovi.

Po celem svetu najdemo zgodbe o veliki poplavi pred okrog 6.000 leti, pa tudi geološke dokaze o njej. Okoli leta 4.000 p. n. š. naj bi nebesno telo, ki je danes Jupiter, prineslo v naš sončni sistem. To je zunanje planete vrglo iz tira in Jupiter je trčil v planet, ki je takrat krožil med današnjima Jupitrom in Marsom. Ostanki tega planeta so postali asteroidni pas; del Jupitra, ki se je odlomil, pa je postal Venera. Ko je Venero izstrelilo v vesolje, je uničila življenje in atmosfero na Marsu, preden jo je ujelo gravitacijsko polje zemlje. Venera je zemljo nekajkrat obkrožila, preden jo je vrglo v orbito, kjer kroži še danes. To kroženje okrog zemlje je povzročilo »vesoljni potop«. Venera je bila prekrita z ledom, ki se je odlomil, ko je dosegla zemljino Rocheevo mejo (če dve nebesni telesi letita eno proti drugemu, bo manjše začelo razpadati, ko doseže to mejo – v tem primeru del Venere). Led je izstrelilo z Venere proti zemlji in ko je dosegel Van Allenove sevalne pasove, je ioniziral – se namagnetil – zato sta ga pritegnila zemljina magnetna pola. Led je pri –273 °C padel na polarne regije in v trenutku je pomrznilo vse (mamuti so zmrznili med hranjenjem), zato je največ ledu na zemljinih magnetnih polih, saj je tam privlačna sila največja (je pa na polih najmanj padavin). Ledena doba je tako nastala v trenutku in led je dobesedno padel z neba.

Fiziki pravijo, da bi pritisk zaradi Venerinega kroženja okrog zemlje ustvaril trikilometrski val, ki bi povzročil tlak 0,3 t/cm2, kar bi ustvarilo gorovja in fosiliziralo vse na svoji poti. Drevesa so nedotaknjena fosilizirala, kar se navadno ne zgodi, saj prej zgnijejo. Himalaja, Alpe in Andi so zdajšnjo višino dosegli v obdobju pred okoli 11.000 leti. Jezero Titicaca na meji med Perujem in Bolivijo je najvišje ležeče plovno jezero na nadmorski višini 3.800 metrov – se pravi, da je bila na tej višini nekoč morska gladina. Oceanograf Maurice Ewing je za National Geographic zapisal, da za to obstajata dve razlagi: ali se je kopno ugreznilo za tri do štiri kilometre ali pa je bilo morje v preteklosti tri do štiri kilometre nižje kot danes. To je tudi razlog, da je visoko v gorah mnogo oceanskih fosilov. Botanik Nikolai Ivanovich Vavilov je raziskal več kot 50.000 vrst divjih rastlin in ugotovil, da izhajajo vse s samo osmih lokacij – vse z gorskega terena.

Mars je bil uničen v kataklizmi, ki je na zemlji končala zlato dobo. Znanstveniki se strinjajo, da je bila zemlja včasih bližje soncu in da je imel Mars orbito tam, kjer jo ima danes zemlja. Stare legende pravijo, da so bili dnevi in leta na zemlji včasih krajša in da so ljudje živeli dlje. Če je bilo res tako, so bile prve rase na zemlji temnopolte, da so se lahko upirale močnejšim sončnim žarkom. Človeške rase izgledajo tako različno, ker so jim genetiko dale različne zunajzemeljske rase. Raziskave kažejo, da človek izvira iz ene matere, ki je živela v Afriki pred okrog 200.000 leti.

18

Nekateri znanstveniki trdijo, da če belca potopiš v rezervoar za senzorično deprivacijo, traja njegov cirkadiadni ritem 24 ur in 37 minut, kolikor traja dan na Marsu, cirkadiadni ritem ostalih ras pa traja 24 ur. Ali to pomeni, da bela rasa izvira z Marsa? Iste civilizacije kot so zgradile piramide in sfinge v pokrajini Cydenia na Marsu, so zgradile tudi strukture kot so Stonehenge, Avebury, piramide v Gizi in Teotihuacanu v Mehiki. Strukture na zemlji so zrcalne slike tistih na Marsu. Zgrajene so po principu zlatega reza in ležijo na zemljepisni širini 19,5°.

Zunajzemeljska bitja oz. »bogovi« so pred kataklizmami zemljo zapustili, se preselili v njeno notranjost ali visoko v gore (na nadmorsko višino nad 3.000 metrov). Večina ljudi teh pretresov ni preživela. Kar uradna zgodovina imenuje zibelka civilizacije – Sumerija, Egipt, Babilon in Dolina Inda – je bil le ponoven začetek civilizacije. Uradna zgodovina trdi, da lahko civilizacija samo napreduje in ne nazaduje, ampak to je spričo zgornjih dokazov smešna trditev. Darvinizem je znanstvena prevara, ki so jo uvedli, da bi ljudi prepričali, da se lahko vrste le razvijajo, kar je iz znanstvenih krogov izbrisalo prepričanje, da so nekoč obstajale naprednejše civilizacije. Napredna civilizacija lahko zelo hitro postane primitivna – naravna nesreča lahko v trenutku uniči moderni svet in takoj se lahko znajdemo v kameni dobi. Na svetu obstajajo strukture, ki so jih glede na razlago uradne zgodovine naredile »primitivne« civilizacije, ampak zanimivo je, da tudi današnja »napredna« civilizacija z vso svojo tehnologijo ne bi bila sposobna narediti česa takega.

PONOVEN ZAČETEK – SUMERIJA, BABILON, MEZOPOTAMIJA IN EGIPT

Ko govorimo o Egiptu, govorimo hkrati tudi o Sumeriji in Mezopotamiji, saj so bile te civilizacije med sabo neločljivo povezane. Vladarji Sumerije so bili izbrani glede na krvni rod, tako kot se voditelje držav in vlad izbira danes. Božanska pravica do vladanja se nanaša na genetsko preteklost; gre za pravico, podeljeno od »bogov« – anunnakov – da vladaš skladno z njihovo agendo. Z območij ponovnega začetka civilizacije izvirajo vse največje religije, kar ni naključje, zato so si njihove zgodbe tako podobne, le različna poimenovanja uporabljajo. S ponovnim začetkom se je pred okrog 6.000 leti pojavila tudi nova, zmanipulirana človeška psiha.

Po kataklizmi so preživeli prišli z gora ali notranjosti zemlje in se naselili v Sumeriji, Egiptu in Dolini Inda. Nekateri »bogovi« so se vrnili na zemljo in izbrancem posredovali napredno znanje. To znanje se je prenašalo prek šol misterijev, ki so bile predhodnice tajnih društev. Ponavljajoča se téma naprednih civilizacij, vključno s Sumerijo, je, da so se začele na višku moči, ki so jo postopoma izgubile; torej so na začetku imele znanje, ki se je kasneje izgubilo. Logična razlaga za to je posredovanje »bogov« oz. anunnakov. Sumerci so uvedli koledar z 12 meseci in bili nasploh začetniki moderne civilizacije. Sumerski sistem je bil osnovan na številki 60.

Raziskovalni zgodovinar James Churchwald pravi, da je vse, kar se učimo in odkrivamo, obstajalo že pred nami. Naša odkritja in izumi so le ponovna odkritja in ponovni izumi. Starodavne civilizacije, ki so zgradile Stonehenge, so poznale matematične principe pitagorejske geometrije tisoče let pred rojstvom Pitagore. Piramide v Gizi niso poravnane le s soncem, luno in nekaterimi ozvezdji, ampak tudi med seboj. Pri strukturah kot so piramide gre verjetno za mešanico znanja iz zlate dobe in civilizacij po kataklizmi. »Čudeži«, ki naj bi jih po mnenju uradne zgodovine naredile prastare »primitivne« civilizacije, so med drugim:

19

• Kamni v Bejrutu v Libanonu, ki tehtajo med 800 in 1.000 tonami in so jih premaknili vsaj za 500 metrov.

• V Peruju najdemo strukture, sestavljene iz 400-tonskih kamnov, ki so zloženi tako natančno, da mednje ni mogoče vstaviti niti lista papirja (slika 17).

• Črte Nazca v Peruju, ki se jih dobro vidi šele 300 metrov visoko iz zraka (slika 18).

• Velika piramida v Gizi (slika 19)

• Leta 1885 so v Avstriji našli natančno izdelano in oblikovano kovinsko kocko, ki naj bi bila narejena pred 300.000 leti.

• V egipčanskih grobnicah so našli električne baterije.

• V kosteh prazgodovinskih živali so našli krogle.

• V rudniku v Ekvadorju so našli piramido z vsevidnim očesom, ki pod ultravijolično svetlobo žari.

• Leta 1844 so v kraju Rutherford Mills v Angliji našli kos zlate niti, ki naj bi bil star 60 milijonov let.

• Arheološko najdišče Göbekli tepe v Turčiji sestavljajo okrogle in ovalne strukture na vrhu hriba, ki naj bi tehtale med 40 in 60 tonami.

Egipčani so verjeli, da je Velika piramida v Gizi središče zemlje. Če vzamemo, da je ta piramida središče poldnevnika 0°, padejo lokacije zemljepisnih širin in dolžin svetih krajev v lepe geometrijske vzorce; do teh vzorcev ne pride, če za središčno točko vzamemo Kraljevi observatorij v Greenwichu, kar velja danes.

Nekaj se je zgodilo, da so se anunnaki umaknili iz vidnega nadzora v zakulisje, predvsem v podzemne baze. Razlog je verjetno bil, da jih je bilo številčno malo v primerjavi z ljudmi, katerih število se je po kataklizmi hitro povečevalo. Nekateri viri celo trdijo, da naj bi eno od kataklizem povzročili anunnaki, da bi zredčili prebivalstvo (to počnejo še danes).

Krvni rodovi Sumerije, Babilona in Egipta so se globalno razširili z evropskimi kolonialnimi imperiji. Sumerski, babilonski, rimski in britanski imperij je ustvarila ista sila. Britanski imperij in njegovi ekvivalenti – Francija (prek Merovingov, npr. Karel Veliki), Nemčija, Španija, Belgija in Portugalska – so krvne rodove izvozili po celem svetu, predvsem z »osamosvojitvijo« bivših kolonij. Po koncu sumerskega imperija so se iluminati ustoličili v Rimu, kjer so ustanovili krščanstvo.

20

Slika 17: Kamnita struktura v Peruju

Slika 18: Črte Nazca v Peruju

Slika 19: Velika piramida v Gizi

RIMSKO CESARSTVO IN USTANOVITEV KRŠČANSTVA

Konstantin I. Veliki je bil rimski cesar od leta 312. V sanjah naj bi se mu prikazal Jezus in mu rekel, naj osvaja z znamenjem križa. Izdal je Milanski edikt, s katerim je nehal preganjati kristjane. Križ je verski simbol in izhaja iz časov, ko so prekrižali dve palici in z drgnjenjem zanetili ogenj, ogenj pa so takrat imeli za boga (Egipt, Perzija, Indija). Konstantin ni bil kristjan in se je dal krstiti šele na smrtni postelji, pred tem pa je častil Sol Invictus (nepremagljivo sonce oz. Saturn). On je bil tisti, ki je krščanstvu dodelil enak status kot ostalim religijam.

Nicejska veroizpoved iz leta 325 je določila, v kaj krščanstvo verjame, in to 300 let po Jezusovi smrti. Glavno vprašanje je bilo, ali je bil Jezus del sv. trojice ali ne (oče, sin in sv. duh). Odločili so se, da je Jezus ista oseba kot oče. Zakaj? Ker je bilo tako že v Babilonu: oče Nimrod in sin Tamuz sta bila eno, mati Semiramido pa so imenovali sv. duh. Tako je krščanska trojica oče–sin–sv. duh le reciklirana babilonska trojica Nimrod–Tamuz–Semiramida. Krščanstvo je postala državna religija in Jezusu so dodelili lastnosti prejšnjega odrešenika – Mitre. Pred smrtjo je Konstantin glavno mesto imperija iz Rima preselil v Konstantinopel (današnja Turčija).

Sv. Hieronim je proizvedel besedila, ki so postala prvo Sv. pismo. Preklel je medije in kanale, ki so bili posredniki med bogom in ljudmi – to so po novem postali duhovniki. Izvirni evangelij je bil Markov, ostali so le njegove kopije. Hieronimov prepis starih besedil in zavračanje vsega, s čimer se ni strinjal, je postala nova zaveza. Na koncilu v Kartagini sta Hieronim in Avguštin določila, kateri spisi bodo ostali v Sv. pismu in kateri ne, kar je potrdil papež Inocenc I. Hieronim je prepisal tudi staro zavezo, ki pa je ni dobro razumel in prevedel, zato v njej še vedno najdemo zakodirano ezoterično znanje. Velik podpornik Nicejske veroizpovedi je bil cesar Teodozij Veliki, ki je dal pobiti vse, ki so ji nasprotovali.

Papeži so v tem času veljali za nezmotljive – glasnike boga – in so imeli popolno moč in oblast. Papež Gregorij VII. je uvedel celibat, ki se ga morajo duhovniki držati še danes, kar se izraža v stopnji pedofilije v Cerkvi (tako je, če na silo zatreš naravno potrebo). Avguštin je seks promoviral kot nekaj grešnega (seksati se sme samo za namen razmnoževanja, pri tem ne smeš uživati), kar se v družbi odraža še danes. Avguštin je seks povezal z izvirnim grehom, torej da se vsi rodimo z njim (razen Jezusa, ki je bil brezmadežno spočet, ampak Marija pa ni bila, zatorej tudi Jezus ni mogel biti.) Tudi prvi apostol, Peter, je bil poročen in ni prakticiral celibata.

Po padcu Rimskega imperija je imperij nadomestilo krščanstvo. Ženske so bile ničvredne in so veljale za zlo (Eva je skušala Adama, naj jé z drevesa spoznanja – čisto zlo). Krščanstvo je uničilo vsa dela in spise predhodnih filozofov (Platon, Aristotel, Hipatija). Cerkev je leta 415 uničila Veliko knjižnico v Aleksandriji, v kateri je bilo skoraj 500.000 zvitkov, rokopisov in dokumentov; dela, ki jih niso sežgali, so premestili v Vatikan, kjer so še vedno shranjena v tamkajšnjih arhivih. Papeža Inocenc II. in Gregorij IX. sta nadaljevala herezijo (poboj katarov na gradu Montségur v Franciji). Za sovražnika so lahko proglasili kogarkoli in se ga na ta način znebili (grmada, razčetverjenje).

VELIKA BRITANIJA

Leta 1688 je Vilijem III. Oranski napadel Anglijo in leta 1689 prevzel prestol kot Vilijem III. Angleški. Do leta 1694 je vladal skupaj s kraljico Marijo II. Angleško, po njeni smrti pa sam. Takrat je center iluminatov postal London, ki je njihov sedež še danes.

21

V dobi kraljice Viktorije se medije ni več kaznovalo s smrtjo, ampak so bili dovoljeni; konec koncev je tudi sama kraljica imela po smrti moža Alberta ob sebi medija, ki je kanaliziral njegova sporočila. Z industrijsko revolucijo v 18. stoletju se je rodila nova religija – znanost – in mišljenje vzemi–proizvedi–zavrzi. Znanost je temeljila na izkoriščanju planeta, človeških robotov v tovarnah in rudnikih ter ljudi iz tretjega sveta. Krščanstvo je začelo izgubljati pomen. Znanost je proglasila, da je življenje po smrti mit in da smo ljudje le kozmična nesreča – naključna interakcija kemikalij in atomov.

Krščanstvo in znanost na prvi pogled izgledata kot nasprotujoča si pola, ampak gre le še za eno manipulacijo iluminatov, ki zanika pravi pogled na svet in stvarjenje. Tako uradna znanost kot religije trdijo, da življenje in usoda nista v naših rokah: znanost verjame, da smo ljudje nastali po naključju in da preživijo le najmočnejši, religije pa trdijo, da življenje nadzoruje bog, ki sodi naša dejanja in misli.

Globalna ekspanzija britanskega imperija je izvozila krvne rodove po svetu, kjer so vladali (in še danes vladajo) bivšim kolonijam. Ko so se kolonialne sile na videz umaknile in so kolonije (Afrika, Srednja in Južna Amerika, Azija, Daljni vzhod, Avstralija, Nova Zelandija, ZDA in Kanada) postale »neodvisne«, je šlo le za zamenjavo očitnega nadzora za prikritega (finančnega). Očitnemu nadzoru se ljudje lahko uprejo, prikritemu pa ne, saj se ne moreš upreti nečemu, kar ne veš, da obstaja.

NEMČIJA

V srednjem veku je bila pomemben center ezoterike in tajnih društev Nemčija. Od tam izvirajo Bauerji, ki so se kasneje preimenovali v Rothschilde; Windsorji (originalno Saxe–Coburg–Gotha. Ime so spremenili med 1. svetovno vojno, ko je bila Britanija v vojni z drugimi člani njihove družine v Nemčiji.) in tajna društva Thule, Vril ter Bavarski iluminati, ki jih je 1. maja leta 1776 ustanovil Adam Weishaupt.

Nekaj zgodovinskih dejstev v povezavi z Nemčijo:

• Vsi glavni nacistični liki, vključno s Hitlerjem, so pred koncem 2. svetovne vojne pobegnili v ZDA. Josef Mengele, angel smrti, je poskuse na ljudeh nadaljeval v projektu Paperclip.

• Hitler je imel v sobi skrivni prehod, ki je vodil v podzemni tunel s tračnicami. Zobni odtis trupla, ki naj bi bilo Hitlerjevo, se ni ujemal z njegovim – verjetno je šlo za Hitlerjevega voznika, ki mu je bil fizično zelo podoben. Hitler je bil iz krvnega rodu Rothschild.

• Hitlerja je z gumo, bencinom, nafto, oljem, kemikalijami in eksplozivom oskrboval kemični in farmacevtski velikan IG Farben, njega pa so podpirali Rockefellerji. Danes sta del bivšega IG-Farben farmacevtski podjetji BASF in Bayer.

• Eden od »prerokov« v času pred Hitlerjem je bil komponist Richard Wagner, ki je bil navdih za Hitlerja. Velik vpliv na Hitlerja je imel tudi satanist Aleister Crowley.

• Ko je Hitler nagovarjal množice, je dejansko kanaliziral reptilsko zavest in prenašal njeno vibracijo na množice; mnogi pravijo, da je imel magnetno osebnost, ki te je popolnoma prevzela. To je vplivalo na vibracijsko stanje ljudi, ki so tako postali agenti sovraštva. Hitlerja so tlačile more in v sanjah je videl, kakšen bo novi svetovni red. Leta 1934 so nacisti prepovedali tajna društva in ezoterične knjige, saj niso hoteli, da bi drugi ljudje imeli in uporabljali znanje, ki so ga imeli sami.

22

• Hitler je bil obseden s sulico, s katero naj bi Jezusu prebodli stran. Leta 1938 naj bi jo ukradel Avstrijcem in jo shranil v Nürembergu. Kdor ima to sulico, naj bi imel nadzor nad svetom za dobro ali zlo.

AMERIKA, DEŽELA »SVOBODNIH«

Nekaj zgodovinskih dejstev v povezavi z Ameriko:

• Trditev, da je Kolumb odkril Ameriko leta 1492, je naravnost smešna. V kapeli Rosslyn blizu Edinburga na Škotskem, ki so jo začeli graditi leta 1446, najdemo upodobitve sladke koruze in kaktusov, ki jih najdemo le v Ameriki. Tudi v Massachusettsu v ZDA najdemo uprizoritev meča in viteza v oklepu, čigar orožje, ščit in heraldični simbol pripisujejo vitezom iz 14. stoletja s severa Škotske. Kolumb ni iskal Indije – bil je član tajnih društev in je točno vedel, kam gre.

• ZDA so bile vedno nadzorovane iz Londona (in so še vedno).

• Zgodbe ameriških domorodcev o Quetzalcoatlu, ameriški različici Jezusa, se prekrivajo s krščanskimi. Zakaj? Ker so prišle iz istega vira. Hernando Cortez je priplul v Ameriko leta 1519, ko naj bi se na zemljo vrnil Quetzalcoatl. Cortez je bil oblečen tako in tudi pristal je tam, kjer naj bi Quetzalcoatl ob drugem prihodu. Ko je Cortez videl bogastvo dežele, se je začelo klanje in pokristjanjevanje. Pri tem je umrlo 12 milijonov Južnoameričanov, še več pa jih je bilo odpeljanih v suženjstvo. Med žrtvami so bili tudi Maji in Inki, z njimi pa se je izgubilo tudi ezoterično znanje. Enaka usoda je doletela ljudstva v Severni Ameriki, Afriki, Avstraliji in na Novi Zelandiji.

• Ko se je 13 ameriških kolonij »osamosvojilo« in je bila leta 1783 ustanovljena »neodvisna« država, je podjetje Virginia Company preprosto spremenila ime v Združene države; Združene države tako niso država, ampak korporacija. Premoženje, ki je v lasti podjetja Virginia Company, ima v resnici v lasti Vatikan. Britanska krona je predsednik, Vatikan pa lastnik ZDA.

• Predsednik Eisenhower je bil zadnji predsednik ZDA, ki je vedel podrobnosti o prisotnosti nezemljanov na zemlji. Med nezemljani in zemljani obstaja pogodba, ki določa, da se nezemljani ne bodo vmešavali v zemeljske stvari, dokler bomo skrivali njihovo navzočnost; da bodo Američani zanje ugrabili določeno število ljudi za poizkuse, ki se jih ne bodo spominjali, in da nezemljani ljudi ne bodo poškodovali. V zameno nam bodo dali napredno tehnologijo in zaupali skrivnost potovanja skozi čas. V ta namen so zemljani zgradili podzemne baze po celem svetu, kjer testirajo nove tehnologije, npr. antigravitacijska plovila.

• Človek je bil na luni od 50-ih let prejšnjega stoletja in to z antigravitacijskimi plovili, ki delujejo po principu stika materije z antimaterijo.

• Pristanek Neila Armstronga na luni leta 1969 je bil zrežiran v studiu; to nalogo so zaupali Stanleyu Kubricku.

• Zakon o Ameriški centralni banki je bil sprejet v kongresu 23. decembra leta 1913, ko je bila večina kongresnikov že doma pri družinah.

• Ameriška ustava določa, da ima kongres moč, da kuje denar – ne pa tudi, da ima samo kongres to moč.

23

• Abraham Lincoln in J. F. Kennedy sta hotela uvesti denar brez obresti – le kaj imata še skupnega? Namig: nihče od njiju ni umrl naravne smrti.

• Odločitev, da bo na bankovcu za en dolar piramida in napis Novus Ordo Seclorum (»Novi svetovni red«), je sprejel predsednik Franklin D. Roosevelt, prostozidar 33. reda.

• Od 56 podpisnikov Deklaracije neodvisnosti je bilo vsaj 50 prostozidarjev in vsi so bili iz kraljevskih krvnih rodov; vsaj 33 od prvih 42 ameriških predsednikov je bilo v sorodu z angleškim kraljem Alfredom Velikim in francoskim monarhom Karlom Velikim; 19 ameriških predsednikov je bilo v sorodu z angleškim kraljem Edvardom III.

• Zakon o dohodnini v ZDA je potreboval privolitev vsaj 36 zveznih držav, saj je šlo za amandma k ustavi. Z zakonom sta se strinjali le dve zvezni državi, a je bil vseeno sprejet. IRS tako na nelegalen način pobira dohodnino, saj za to nima pravne podlage. Ljudje so na podlagi tega dobili tudi že tožbe proti njej.

• Leta 1935 je bil v ZDA sprejet zakon, ki daje predsedniku moč, da zaobide kongres in ustvari zakone v času izrednega stanja. Zakon vključuje zaseg transporta, cest, pristanišč, medijev, energetike, pridelave hrane in kmetij, zračnih plovil, premestitev komun in mobilizacijo ljudi v delovne brigade pod vladnim nadzorom. Kongres na predsednikovo odločitev vsaj šest mesecev nima vpliva.

• District of Columbia je izvzet iz klavzul ustave, ki veljajo le za zvezne države.

• Izgovor za vstop ZDA v 1. svetovno vojno je bil, da so leta 1916 potopili lastno potniško ladjo.

• Franklin D. Roosevelt je vsaj 48 ur pred napadom na Pearl Harbor vedel, da bo do njega prišlo, pa ni ukrepal, saj je bil njegov namen tako razjeziti ameriško javnost, da bo podprla vstop ZDA v vojno.

• Japonska se je bila pripravljena predati, še preden so Američani odvrgli atomski bombi, ampak predaja ni bila v interesu Američanov. Zakaj? Da so lahko ljudje na lastne oči videli posledice jedrskega orožja in da so jih vlade lahko držale v strahu v obdobju, ki je sledilo 2. svetovni vojni – hladni vojni.

ŠE NEKAJ ZGODOVINSKIH DEJSTEV:

• Na jamskih poslikavah v Franciji iz obdobja pred 30.000 in 10.000 leti lahko vidimo predmete v obliki diska, s katerih vodijo lestve.

• Leta 1513 je Piri Reis, admiral otomanskih Turkov, izdelal zemljevid, ki je prikazoval kopno Antarktike, ki jo je takrat, tako kot danes, pokrival dober kilometer ledu. To je bilo 300 let pred uradnim odkritjem Antarktike.

• Namen vojne v Bosni je bil pospešiti vlogo NATA kot svetovne policije. V Bosno so najprej poslali mirovne sile Združenih narodov in ljudje so po televiziji gledali slike smrti in trpljenja. Zagnali so medijsko kampanjo proti neučinkovitosti mirovnih sil, kar je bil izgovor, da so tja pripeljali sile NATA. Tako se je uresničil del agende.

24

• Ameriška družina Bush in britanska kraljeva družina Windsor sta v sorodu z Vladom III. Drakulo iz regije Transilvanija v Romuniji. Vlad Drakula je ljudi žrtvoval tako, da jih je nabodel na kole in čakal, da so izkrvaveli; on je bil navdih za roman Drakula, ki ga je napisal Bram Stoker.

• Robert Baer, nekdanji višji pripadnik CIE, ki je deloval v bivši Jugoslaviji, je povedal: »Dali so nam kartoteke o skupini, imenovani Velika Srbija, s podrobnimi načrti za izvedbo vrste bombnih napadov na ključne stavbe v Sarajevu, da bi nasprotovali težnjam Bosne, da zapusti nekdanjo Jugoslavijo. Ta skupina sploh ni obstajala! Poveljstvo nam je lagalo. Naša naloga je bila razširiti paniko med politiki v Bosni, jim preprosto napolniti glave z idejo, da bodo Srbi napadli. Sprva smo to zgodbo sprejeli, toda potem smo se začeli spraševati, zakaj zganjamo takšno histerijo, če ta skupina očitno ne obstaja? /.../ Dobil sem navodila, da je Slovenija pripravljena razglasiti neodvisnost. Dobili smo denar, nekaj milijonov dolarjev, da financiramo različne nevladne organizacije, opozicijske stranke in politike, ki so podpihovali sovraštvo /.../ Mnogo naših agentov in višjih častnikov je preprosto izginilo, ker niso želeli izvajati propagande proti Srbom v Jugoslaviji. Sam sem bil zgrožen nad lažmi, ki so jih širile naše agencije in politiki. Mnogi naši agenti so usmerjali propagando, ne da bi se zavedali, kaj počnejo. Vsak je poznal samo delček zgodbe in samo tisti, ki je ustvaril celotno zgodbo, je poznal ozadje /.../«

• Za hipijevskim gibanjem v 60-ih letih je stal inštitut Tavistock, podpirala pa ga je CIA, ki je drogo LSD naredila dostopno širši javnosti. Inštitut Tavistock financirajo britanska kraljeva družina, Rothschildi, Rockefellerji in Morgani. Inštitut razvija tehnike za nadzor uma za uporabo na ljudeh in ustvarja teroristične skupine, ki podžigajo konflikte v državah, kjer hočejo iluminati spremeniti režim ali upravičiti uvedbo mirovnih sil. Taki konflikti sprožijo zahteve po tem, da je treba nekaj storiti, in ta »nekaj« je vedno nadaljnja centralizacija moči.

• Nick Rockefeller je režiserju Aaronu Russu povedal, da je Rockefellerjeva fundacija ustvarila in financirala gibanje za osvoboditev žensk s sledečimi nameni: da se uniči družino, da so lahko bankirji obdavčili tudi ženske in da so ženske dale otroke v šolo bolj zgodaj; tako je lahko sistem začel otroke še prej indoktrinirati v smeri, naj kot primarno družino sprejmejo državo.

• Švica je finančni center globalnih elit, zato ni nikoli udeležena v vojnah.

• Darwinova teorija o preživetju najmočnejših se v knjigi O izvoru vrst do četrte izdaje sploh ni pojavila. Ta ideja sploh ni bila Darwinova, ampak od Herberta Spencerja. Tudi beseda »evolucija« se ni pojavila do šeste izdaje leta 1872. Darwin sam ni verjel v to idejo, ampak to je potem postala »znanstvena« podlaga. Darwin je zagovarjal, da je ta svet vse, kar obstaja. Darvinizem je znanstvena prevara, ki so jo uvedli, da bi prepričali ljudi, da se lahko vrste le razvijajo, kar je iz znanstvenih krogov izbrisalo prepričanje, da so nekoč obstajale naprednejše civilizacije.

• Zemlja je votla in Jules Verne je v svojih knjigah pisal resnico. V notranjosti zemlje je notranje sonce, ki oddaja toploto in svetlobo; zemljina magnetna pola sta odprta. Zakaj so ledene gore iz sladke vode, če je na polih le morje, torej slana voda? Od kje vegetacija v ledenih gorah? Zakaj so raziskovalci, ko so šli naprej od magnetnih polov, ugotovili, da postaja vreme toplejše in da v morju ni več ledu? Zakaj nekatere živali v polarnih regijah pozimi migrirajo proti severu? Ker

25

je pod zemljo vir sladke vode, ki iz nje teče. Ta voda nosi vegetacijo ter cvetni prah in ko voda zamrzne, nastanejo ledene gore.

Sledi verjetno najtežje poglavje, ki pa je ključno pri razumevanju sveta.

26

Pravi vladarji sveta

»Sledi dokazom, kamorkoli te vodijo.« (Sokrat)

»Kdor sledi skupini, ne bo šel dlje kot skupina ... kdor pa hodi sam, se bo znašel na krajih, kjer ni bil še nihče.« (Neznan avtor)

Nehajmo hoditi kot mačka okrog vrele kaše in kar takoj povejmo – pravi vladarji sveta niso zemeljskega izvora. Vidite, sploh ni bilo tako težko. Elite sicer želijo, da verjamemo, da svetu vladajo predsedniki držav in vlad ter korporacije, a ti so le lutke v primežu pravih voditeljev. Ljudje smo zmanipulirani, da povsod vidimo dve »strani«, ki se predstavljata kot dobro in zlo, a v resnici gre samo za eno »stran« – globalno elito.

Vsa tajna društva, korporacije in organizacije na svetu so zgrajene kot piramide: na vrhu je v manjšini elita, ki ima znanje in védenje, spodaj pa je množica nevednih in zavedenih in samo vodilni pri vrhu poznajo pravo agendo. Manjšina pri vrhu piramide manipulira z večino tako, da izvaja agendo, medtem ko večina sploh ne ve, da agenda obstaja. Velja načelo kompartmentalizacije, kar pomeni, da ljudje vedo le toliko, kolikor morajo vedeti, da lahko uspešno opravljajo svoje delo. Tukaj se skriva tudi pravi razlog za globalizacijo: če si v manjšini in hočeš nadzorovati večino, je treba odločanje centralizirati. Bolj ko centraliziraš, več moči imaš, da centraliziraš še bolj. Globalna elita je na vrhu piramide zato, ker ji ljudje to dovolimo. Moč, ki jo ima elita za nadzor nad človeštvom, je moč, ki jo eliti človeštvo vsakodnevno daje. Resnična moč piramide je pri dnu, ne pri vrhu.

Korporacije in organizacije delujejo po holografskem načelu: nekje na svetu imajo sedež in od tam diktirajo globalno politiko, ki ji podružnice sledijo. Pojdite v restavracijo McDonald’s ali Coca-Cola kjerkoli na svetu in videli boste isti stil in način delovanja. Gre za holografsko strukturo, kjer je vsak del (podružnica) pomanjšana različica celote (sedeža). Isto velja za hibridne krvne rodove in tajna društva, ki s sedeža v Evropi usmerjajo dogodke in ljudi po celem svetu, vse do nivoja lokalnih skupnosti.

Svet je sestavljen iz piramid znotraj piramid. Prava moč je v tem, da nadzoruješ tiste piramide, ki imajo pod sabo druge piramide. Če npr. nadzoruješ piramide, ki obsegajo bančništvo in finance, nadzoruješ s tem vse banke in finančne hiše. Na vrhu piramide so iluminati (razsvetljeni – tisti, ki imajo pravo védenje in znanje) oz. hibridni krvni rodovi. Gre za 13 družin: Bruce, Cavendish/Kennedy, De Medici, Honover, Hapsburg/Habsburg, Krupps, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Rothschild, Sinclair/St. Clair, Warburg in Windsor. Te družine imajo božansko pravico do vladanja, kar se nanaša na njihovo genetsko preteklost. Gre za pravico, podeljeno od »bogov« – reptilov – da vladajo skladno z njihovo agendo. Najvišji član iluminatov je Marquis de Libeaux, ki ima naziv Pindar (zmajev penis) in prihaja iz regije Alzacija-Lorena v Franciji. On je glava Rothschildov, ki poroča čistokrvnemu reptilskemu vodji v notranjosti zemlje.

Najvišje med iluminatskimi družinami je krvni rod Rothschild. Ime Rothschild izvira iz nemščine in pomeni rdeč znak, nanaša pa se na rdeč heksagram na njihovi hiši v Frankfurtu. Ta znak je danes na izraelski zastavi, saj si Rothschildi Izrael lastijo. Rothschildi imajo finančne hiše v Frankfurtu, Londonu, Parizu, Dunaju in Neaplju. Rothschildi so leta 1913 ustanovili Ameriško centralno banko, ki je v njihovi lasti. Finančni krizi leta 1929 in 2008 so povzročili Rothschildi; cilj sta bili nadaljnja centralizacija globalnih financ in uvedba svetovne centralne banke. Z recesijami se prav tako zmanjša

27

število podjetij in tako pridejo izdelki in trgi propadlih podjetij pod nadzor Rothschildovih korporacij, kar še bolj centralizira globalno gospodarsko moč. Rothschildi so obogateli s prevaro: če bi v bitki pri Waterlooju zmagal Anglež Wellington, bi delnice na londonski borzi poletele v nebo; če pa bi zmagal Napoleon, bi se borza sesula. Vse oči so bili uperjene v dobro informiranega Nathana Rothschilda za znak, kako se je bitka odvila – je zmagal Wellington ali Napoleon? Nathan je v pravem trenutku dal svojim agentom znak, naj začnejo prodajati delnice in to so storili tudi drugi, misleč, da Rothschild že ve, da je Wellington bitko izgubil. Borza se je sesula in investitorji so izgubili svoje bogastvo, a ne Rothschildi; Nathan je en dan, preden je prispela uradna novica, vedel, da so zmagali Angleži. Ko se je borza sesula, je dal svojim agentom še en znak, da so pokupili veliko število delnic po najnižji možni ceni. Ko je naslednji dan prispela uradna novica, da je zmagal Wellington, so cene na borzi poletele v nebo in Rothschildi so svoje bogastvo povečali za dvajsetkrat.

Iluminati delujejo kot pajkova mreža in niti v tej mreži predstavljajo različna tajna društva, poltajne organizacije in organizacije, ki delujejo na očeh javnosti (vlade, korporacije, banke). Bližje ko so niti pajku v sredini mreže, bolj so organizacije tajne in ekskluzivne (zelo blizu pajku so jezuiti, vitezi templjarji, Opus Dei in zgornji nivoji prostozidarjev). Nekatera tajna društva sploh nimajo imen, da jih je težje identificirati. Pomembno vlogo igrajo organizacije okrog tajnega društva Okrogla miza, ki so jo ustanovili Rothschildi v Londonu konec 19. stoletja pod vodstvom Cecila Rhodesa. Okroglo mizo sestavljajo Svet za zunanje zadeve (ZDA), Združeni narodi, Trilateralna komisija (Amerika, Evropa, Japonska), skupina Bilderberg (Evropa, ZDA, globalno), Kraljevi inštitut za mednarodne zadeve (Velika Britanija) in Rimski klub. Vloga organizacij okrog Okrogle mize je, da zberejo ljudi iz sveta politike, trgovine, bančništva, vojske, obveščevalnih služb in medijev z namenom koordinacije skupnega dogovora in politike (pajkove politike) v državah in institucijah. Večina ljudi misli, da se odločanje začne pri organizacijah, ki jih poznamo (vladah in vladnih agencijah, korporacijah, medijih itd.), ampak odločanje se tam konča. Člani Okrogle mize zasedajo ključne položaje v vladah, Evropski uniji, NATU, bančništvu, medijih in podjetništvu. Center operacije iluminatov je del Londona z imenom City of London, lovke pa imajo še v Parizu, Bonnu, Bruslju, New Yorku, Washingtonu, Švici in Vatikanu. Velika Britanija je za iluminate novi Babilon, saj je energijsko eden najmočnejših krajev na zemlji.

Najpomembnejša tajna društva so jezuiti, vitezi templjarji, malteški vitezi, Opus Dei, prostozidarji, P2, oranžni red ter društvo lobanje in kosti. Prostozidarstvo ima 33 stopenj. Večina članov ne pride dlje kot do tretje stopnje (prve tri stopnje se imenujejo »modre stopnje«). 33. stopnja je razdeljena na dva dela, s tem da ve višja stopnja bistveno več od nižje. 33. stopnja je revolucionarna in večina voditeljev vlad in držav doseže to stopnjo. Nad 33. stopnjo je še 13 iluminatskih stopenj (Hillary Clinton naj bi bila iluminat 6. stopnje). Ko si enkrat prostozidar, si vedno prostozidar, saj zaobljuba velja tudi, če nisi več aktiven član. Prostozidarji imajo moto Ordo ab chao (»Iz kaosa red«) – se pravi, da je treba najprej narediti kaos, da potem uvedeš red – svoj red (problem–reakcija–rešitev). Omrežja tajnih društev postavijo iniciirance, ki jim najbolj zaupajo, na mesta največje moči v bančništvu, podjetništvu, politiki, medijih, vojski, medicini itd. Ponavadi gre za diplomante elitnih univerz Oxford in Cambridge v Veliki Britaniji in univerz Ivy League v ZDA.

Pod tajnimi društvi so organizacije, ki izvajajo reptilski načrt za nadzor nad človeštvom in so ljudem poznane, npr. Svetovna trgovinska organizacija, Organizacija za gospodarsko sodelovanje in razvoj, Mednarodni denarni sklad, Svetovna banka, NATO in Združeni narodi.

Pri dnu piramide smo »navadni smrtniki«.

28

REPTILI IN HIBRIDNI KRVNI RODOVI

Ideja, da je človeštvo edini izraz inteligentnega življenja, je naravnost smešna. Opazujte raznolikost življenja v človeški in živalski obliki, potem pa si prikličite v spomin še dejstvo, da vse to obstaja le znotraj vidnega spektra svetlobe, ki predstavlja zgolj 0,005 % vsega, kar obstaja; poleg tega je samo v naši galaksiji 100 milijard zvezd.

Različne kulture so za človeške manipulatorje imele različna imena, npr. kačji bogovi (Daljni vzhod, Srednja Amerika), kačji brati (Hopiji), chitauri (ljudstvo Zulu iz Afrike), anunnaki (Sumerija, Babilon), ljudje zvezd, demoni (krščanstvo), jinn (islam in predislamski svet) in arhonti (gnostiki). Nekatera od teh imen označujejo entitete, ki imajo fizično obliko, druga pa entitete, ki delujejo v nam nevidnem. Tri glavne fizične oblike zunajzemeljskih bitij so reptili, sivci in modrooki nordijci z blond (nekateri tudi s temnimi ali rdečimi) lasmi. Obstaja mnogo nečloveških oblik, ampak pri človeški manipulaciji igrajo glavno vlogo reptili in sivci, ki so povezani z ozvezdjem Orion in zvezdo Sirij. Sivci imajo kot zaščito pred zemeljsko atmosfero »kožo«, ki jo je zelo težko predreti. Mnogo ljudi so te entitete ugrabile za namen hibridnega križanja.

Maurice Chatelain, bivši vodja komunikacijskih sistemov pri NASI, je povedal, da so vse lete Apollo in Gemini spremljala plovila zunajzemeljskega izvora (leteči krožniki). Vsakič, ko so astronavti njihovo prisotnost sporočili kontroli leta, je ta ukazala popolno tišino. Ameriški letalski in vesoljski inženir William Tompkins je v svoji knjigi Selected by Extraterrestrials: My Life in the Top Secret Worlds of UFOs, Think-Tanks and Nordic Secretaries (Izbran od nezemljanov: moje življenje v strogo varovanih svetovih NLP-jev, raziskovalno-svetovalnih skupin in nordijskih sekretarjev) podrobno opisal izkušnje v povezavi z nezemeljskimi aktivnostmi, ko je delal pri ameriški mornarici v San Diegu. Med drugim je povedal:

• Nordijci hočejo človeštvo rešiti prijema reptilov.

• Američani in Nemci so po 2. svetovni vojni imeli antigravitacijska plovila.

• Svetovni voditelji vlad in držav so reptili.

• Misija Apollo 11 leta 1969 je bila šov in ZDA se niso več vrnile na luno, saj so jim reptili to odsvetovali.

• Luna je umetna stvaritev in nadzorni center reptilov. Na strani lune, ki z zemlje ni vidna, obstajajo velikanske zgradbe.

• Neil Armstrong je po medicinskem kanalu, ki ga lahko sliši le glavni zdravnik, sporočil, da »vesoljci« opazujejo posadko Apolla 11.

• Vsi ameriški predsedniki do Obame so bili reptili, ki so lahko spremenili obliko.

• Reptili imajo baze v sončnem sistemu in pod zemljo (npr. na Antarktiki).

• Reptili so človeka pred 6.000 leti gensko zmanipulirali, da uporablja le majhen del kapacitete možganov.

• Reptili sodelujejo pri obredih žrtvovanja.

• Reptili so mojstri ustvarjanja iluzij in manipuliranja z zaznavami.

• Zemlja služi reptilom kot laboratorij.

29

• Reptili so ugrabili že mnogo planetov.

• Zunajzemeljska bitja so na zemlji zgradila piramide in druge prastare strukture.

• Zunajzemeljske rase so med sabo v vojni in v ozadju vojn na zemlji.

• Nezemljani imajo na Marsu podzemne baze.

Leta 1945 so v mestu Nag Hammadi v Egiptu zvezane v usnju in zaprte v kozarec našli vrsto besedil, ki naj bi izvirala iz obdobja med leti 350 in 400, čeprav obstaja možnost, da gre za kopije predhodnih različic iz obdobja med leti 120 in 150, torej iz obdobja, preden so uničili Veliko knjižnico v Aleksandriji. Besedila so delo »poganskih« gnostikov; beseda »gnostik« pomeni učeni. Cerkev je gnostike, ki so imeli pravo znanje o svetu, videla kot sovražnike in se je počutila ogroženo, zato se je na vse kriplje trudila, da bi njihovo znanje uničila. Gnostična misel je dominirala v Veliki knjižnici v Aleksandriji, ki jo je Cerkev leta 415 uničila, nekaj literature pa so preselili v vatikanske arhive. Za razliko od drugih »svetih« knjig teh besedil niso spreminjali, saj so bila do leta 1945 skrita, tako da še vedno vsebujejo resnico iz časa, ko so bila napisana. V kozarcu je bilo 13 kodeksov in več kot 50 besedil. Petina najdenih besedil se ukvarja z nečloveškimi manipulatorji, ki so jih gnostiki imenovali »arhonti«. Arhonti infiltrirajo človeška mentalna in čustvena stanja ter vplivajo na in usmerjajo zaznavanje resničnosti. Ne gre za fizična bitja, čeprav lahko ta sila privzame tudi fizično obliko – največkrat se pojavlja v obliki reptilov in sivcev (slika 20). Beseda »arhont« izvira iz grščine in pomeni vladar; zakodirana je v angleških izrazih kot so arch-angel (nadangel), arch-itect (arhitekt) in arch-bishop (nadškof). Arhonti niso vrh piramide, ampak tudi oni odgovarjajo svojemu gospodarju – gnostiki ga imenujejo »demiurg«. Demiurg in arhonti so virus, popačeno in neuravnovešeno stanje zavesti, torej nasprotje harmonije; so paraziti, ki se hranijo z energijo drugih bitij. Modus operandi demiurga in arhontov je mogoče opisati kot prevaranti, ki ustvarjajo iluzijo oz. matrico. Vse ima določeno stopnjo zavesti in demiurg je samozavedajoč se virus, ki popači vse, česar se dotakne. Tako kot se računalniški virus prilepi na program, da se lahko razmnožuje, tako se arhontski virus prilepi na ljudi in uničuje, kar je že ustvarjeno. Prav tako kot se računalniški virus lahko sam kopira, se tudi arhontski virus sam kopira – rezultat kopiranja so arhonti. Popačenost (inverzija) se kaže v tem, da je na tem svetu vse na glavo obrnjeno. Inverzija je ravno tako značilna za sataniste, saj so okuženi z istim virusom. Biblija za demiurga uporablja izraza »hudič« in »satan«. Arhonti ne zmorejo ničesar na novo ustvariti, saj nimajo tega, kar gnostiki imenujejo ennoia – kreativnosti in ustvarjalne domišljije – zato pa izkoriščajo tiste, ki to imajo – v tem primeru človeštvo. Arhonti so strokovnjaki za simulacijo in manipulirajo s stvarmi, ki že obstajajo – na ta način so ugrabili izvirno zemljo in ustvarili njeno slabo kopijo. To je tako, kot če bi na računalnik shranili kopijo spletne strani in jo po mili volji spreminjali. Arhonti so obsedeni s tehnologijo, ki je njihov bog in ki lahko premosti del njihovega manjka. Ustvarjalna domišljija zahteva višjo stopnjo zavesti, zato morajo arhonti ugrabiti, kar je že ustvarjeno; ljudje imamo ustvarjalno domišljijo in arhonti manipulirajo s človeškimi zaznavami na tak način, da ustvarjamo svet po njihovemu okusu; prelisičili so nas, da sami gradimo kolektivni zapor. Arhontska struktura je strogo hierarhična in vsak pozna svoje mesto (kastni sistem v Indiji je kopija arhontskega). Arhontski genetski tok predstavlja zgolj nižjo stopnjo evolucije zavesti; to je stopnja, kjer prevladuje strah in največji izraz strahu je potreba po nadzoru nad drugimi in diktiranje njihovega obnašanja v odnosu do tebe.

30

Obstajajo tri vrste reptilov:

• Čistokrvni reptili, ki uporabljajo človeško telo le zato, da skrijejo svojo pravo naravo (Rothschildi, Rockefellerji, Bushi, Windsorji, Hillary Clinton).

• Hibridni krvni rodovi, katerih telesa posedujejo reptili (npr. Bill Clinton).

• Reptili, ki se direktno manifestirajo v to dimenzijo, vendar le za kratek čas (možje v črnem).

Reptili so višji od povprečnega človeka in operirajo z najnižjega nivoja četrte dimenzije, ki je najbližje našemu fizičnemu svetu (slika 21). Nekateri so mnenja, da se reptili nahajajo med tretjo in četrto dimenzijo – malo višje od nivoja, ki ga povprečni ljudje še lahko zaznamo. Nekateri jasnovidci in ljudje, ki jemljejo psihoaktivne droge, lahko te entitete vidijo. Raziskave na področju tehnologije za prepoznavanje šarenice, v kateri so analizirali 2.300 parov oči, so pokazale, da ima reptilske oči približno 4 % ljudi.

Hibridni krvni rodovi imajo hibridno DNK (DNK reptilov in človeško DNK), kar pomeni, da lahko spremenijo obliko med reptilom in človekom. Ta razlika daje kraljevim krvnim rodovom božansko pravico do vladanja (tak primer je britanska kraljeva družina). Zanimivo je, da obenem zakon v Veliki Britaniji obsoja rasizem, ampak kaj pa je vladanje na osnovi DNK drugega kot genetski elitizem? Incest je v hibridnih krvnih rodovih pravilo, saj so obsedeni s čistostjo krvi in s tem, da ohranijo genetsko povezavo z reptili. Iluminatske družine s križanjem zagotovijo, da je reptilski program (potomec) »čista« programska koda, ki ni prepisana s kodo zavesti, saj ima zavest sposobnost, da programiranje DNK razveljavi. Tisti, ki imajo modro kri, imajo navadno krvno skupino Rh–. Izraz »modra kri« se uporablja zato, ker vsebuje reptilska kri več bakra, ki se pri oksidaciji obarva modrozeleno. Obsedenost s križanjem znotraj hibridnih krvnih rodov izhaja iz potrebe, da bi obdržali reptilsko genetsko dediščino in posledično vibracijsko povezavo med človeškim telesom na tretji dimenziji in reptilskimi gospodarji na četrti. Idealna genetika je 50:50 – v tem primeru imajo lahko človeško telo in hkrati sposobnost spremeniti obliko.

Glavna značilnost hibridne DNK je pomanjkanje empatije; na ta način lahko hibridni krvni rodovi brez čustvenih posledic množično pobijajo ljudi. Ljudje zmotno mislijo, da hibridni krvni rodovi že ne bi pobijali množic, saj jih ocenjujejo po sebi, ampak stvar je v tem, da imajo ti rodovi drugačno genetiko in da so ustvarjeni za to, da ljudi pobijajo in jim povzročajo bolečino. Druge lastnosti so še brezsrčnost in hladnokrvnost, nesposobnost iskrenega čustvenega odziva (prisiljena obrazna mimika), hierarhične strukture in ponavljajoči se rituali (lep primer je britanska kraljeva družina). Kako identificiramo reptile? Ne glede na obrazni izraz se njihove oči nikoli ne spremenijo. Imajo hladen, nepremičen in brezčuten pogled. Švicarski jasnovidec Anton Styger opisuje, kako ljudje, ki so ujeti v materialnem svetu (podjetniki in politiki), sploh nimajo več svetlobnih teles, ki bi obdajala srčno čakro; namesto tega take ljudi obdaja temna plast, v kateri lahko razločiš reptila (od tukaj izraz »brezsrčen« za ljudi, ki so okuženi z arhontskim virusom).

Človeški hibridi so za reptile le sredstvo, tako kot znanstvenik v laboratoriju, ki zaradi nevarnih snovi ne sme delati direktno z njimi. Tako snov (človeštvo) postavi v zaprt zabojnik (človeški frekvenčni razpon) in znanstvenik (reptil) stoji zunaj cisterne; na roke si da dolge rokavice (hibridni krvni rodovi), da lahko vpliva na dogodke v zabojniku. Reptili lahko bistveno bolj kot »navadne« ljudi posedujejo hibridne krvne rodove, saj imajo hibridi zaradi dvojne genetike oz. resonance večjo genetsko in posledično frekvenčno kompatibilnost. Navadni ljudje so za posedovanje najbolj v nevarnosti v stanju

31

ekstremne depresije in ko so pod vplivom drog ali alkohola. Reptili si najbolj želijo modrookih blond in rdečelasih ljudi, predvsem pa otrok pred puberteto in mladih žensk, ki še niso imele spolnih odnosov. Od tukaj izvirajo zgodbe o žrtvovanju mladih devic bogovom. Žrtvovanje živali in ljudi bogovom poznamo že iz starih časov. Pogosta téma skozi zgodovino je tudi žrtvovanje prvorojenega otroka (Abraham).

Reptili za obstoj v tretji dimenziji potrebujejo človeško kri (kri sesalcev), zato so obsedeni z žrtvovanjem ljudi in živali; tako ostanejo sesalske kode odprte in lahko obdržijo človeško obliko. Reptili hočejo tudi adrenalin žrtve, ki se ob grozi izloči v kri, zato so satanistični obredi zasnovani tako, da v žrtvi vzbudijo skrajen strah. Nato satanisti žrtev ubijejo in popijejo kri, polno adrenalina. Kri pa ni edina tarča, saj se reptili hranijo tudi s čustveno energijo, predvsem strahom v vseh oblikah (jeza, agresija, stres, krivda). Ta čustva »odtekajo« k reptilom, ki jih vsrkajo. Zato tudi umetno povzročene vojne, teroristični napadi itd. – da se v ljudeh ustvari strah, ki je hrana za te entitete; več strahu ko ljudje ustvarijo, več »hrane« imajo reptili. Fizična hrana reptilov v tretji dimenziji so ugrabljeni otroci, energijska hrana reptilov v četrti dimenziji pa negativna čustva.

Kako reptilski hibridi spremenijo obliko? Najprej je treba vedeti, da ne gre za spremembo »fizične« oblike, saj »fizični« svet ne obstaja; gre za spremembo v energijski obliki na nivoju valovne dolžine, kar se potem manifestira v spremembi »fizične« oblike. Obsedenost ne pomeni, da entitete posedujejo človeško telo (hologram), ampak energijska polja v valovni obliki, iz katerih je hologram projiciran. Med posedovanjem ima informacijsko polje entitete, ki človeka poseduje, tako velik vpliv na njegovo energijsko polje, da začne njegova holografska projekcija odsevati entiteto, ki ga poseduje. Opazovalec to zazna kot spremembo »fizične« oblike. V DNK obstajajo odprta in zaprta zaporedja; odprta zaporedja se kažejo kot fizične značilnosti, zaprta ne. Hibridi imajo sposobnost, da zaprejo določeno genetsko kodo in odprejo drugo. Ko se to zgodi, pride do transformacije celične strukture, kar sesalca spremeni v reptila. Obstajajo tudi ljudje, ki imajo mirujočo hibridno DNK, ki ne vpliva na njihovo osebnost; če pa take osebe pridejo v stik z vibracijsko kodo, ki to DNK aktivira, postanejo odprte za posedovanje. Ta vibracijska koda se navadno aktivira na ritualih tajnih društev. Reptilski hibridi lahko spremenijo obliko tudi, kadar tega ne nameravajo (npr. ko na hitro postanejo jezni, kar posledično vpliva na njihovo vibracijsko stanje).

Zakaj pravimo, da ljudje na vodilnih položajih moči niso več isti, kot so bili prej? Iluminati imajo genetske podatkovne baze, da vidijo, kdo ima »pravo« kri. Tako ljudje s »pravo« krvjo uspejo v karieri in pridejo na vodilne položaje v politiki, vojski, medijih itd. Ti ljudje mislijo, da jih drugi finančno podpirajo zaradi sposobnosti ali da v politiki dobijo podporo zato, ker ljudje verjamejo v to, kar predstavljajo; a pravi razlog se skriva v njihovi DNK. Na neki stopnji jih povabijo v tajna društva, kjer jim na ritualih aktivirajo mirujočo DNK. Tako jih začnejo posedovati tuje entitete in njihove misli, čustva in obnašanje se začnejo spreminjati. Tako so, ne da bi vedeli, dobesedno prodali svojo dušo hudiču.

Ljudje mislijo, da Američani že ne bi napadli Američanov (npr. teroristični napadi 11. septembra 2001), ampak stvar je v tem, da voditelji držav niso Američani, temveč reptili, ki samo posedujejo telesa, ki so se rodila v Ameriki. Enako je z voditelji drugih držav; ti voditelji niso zvesti ljudem v teh državah, ampak samo svojim gospodarjem. Mnogi voditelji držav delujejo za isti cilj in le na videz se zdi, da so med sabo v konfliktu, da bi prelisičili ljudi. Med njimi vlada rivalstvo, saj se vsi strinjajo glede cilja, vsak pa bi ga rad dosegel na svoj način. Večina bojev med vladarji različnih krvnih rodov v zgodovini je bilo nadaljevanje notranjih prepirov za prevlado med reptili (npr. Tudorji proti Stuartom v Angliji). Prav tako nihče od »velike živine« ni nepogrešljiv in se ga brez pomisleka znebijo ter po potrebi

32

zamenjajo z drugim. Ljudje se sprašujejo, zakaj bi nekdo posvetil življenje okupaciji planeta, če bo »umrl«, preden bo to dosegel. Odgovor je, da zavest, ki nadzoruje fizično telo, to telo uporablja le kot obleko in ga bo odvrgla takoj, ko se bo obrabilo, ter preprosto prevzela drugo telo.

Reptili, ki so prisotni na zemlji, se večinoma zadržujejo v podzemnih bazah, ki naj bi jih po svetu bilo vsaj 1.500. Nekatere od njih so Area 51 v Nevadi, Dulce, Mojave Desert, Los Alamos, letališče Denver v Koloradu, New York in China Lake v ZDA ter Pine Gap v Avstraliji. Baze imajo tudi pod oceani in jezeri. Razlog za to je, da reptili ne zdržijo dolgo časa na sončni svetlobi. Podzemne baze so povezane v omrežje tunelov, ki so bili narejeni z jedrsko vrtalno tehnologijo, s katero lahko izvrtajo do 12 km na dan. Tuneli imajo transportni sistem, ki je neverjetno hiter (vlaki Mag-Lev, ki so sposobni hitrosti Mach 2 (2.500 km/h)). V podzemnih bazah razvijajo tehnologijo za nadaljevanje agende – zasužnjenja človeka. Večino tehnološkega »napredka«, ki omogoča vedno večje podjarmljenje človeka, se začne v podzemnih bazah, potem pa si avtoritete izmislijo lažne zgodbe o tem, od kje je ta tehnologija prišla in kako so jo »odkrili«. Tehnologija pride v roke ljudem v skladu z agendo. Računalnike in nanotehnologijo so reptili poznali že, ko so ljudje delali orodje iz kamna. V podzemnih bazah obstajajo sobe, ki te v trenutku teleportirajo na drug konec sveta ali v podzemne baze na Marsu (to so povedale priče). Tehnologija tako čaka v senci, dokler ne nastopi pravi čas. V teh bazah je na milijone otrok, ki vsako leto izginejo in jih nikoli več ne najdejo. Tam delajo kot sužnji in so hrana reptilom, tako kot so krave in piščanci hrana ljudem. V bazah obstaja več nivojev; na vsakem so varnostni ukrepi strožji. Na šestem nivoju so genetski laboratoriji, kjer izvajajo poskuse na ljudeh (priče so poročale o ljudeh z več nogami, ki so pol ljudje in pol hobotnice). Na sedmem nivoju je na tisoče ljudi in človeških mešancev. Tam so tudi humanoidi na različnih stopnjah razvoja, v kletkah, večinoma omamljeni. Od drugega nivoja naprej se ljudi gole stehta in vsaka sprememba teže se zabeleži; ljudi slikajo z rentgenom. Znanstveniki v podzemnih bazah imajo znanje, da ločijo bioplazmično telo od fizičnega in nato v fizično telo vstavijo tuje entitete, potem ko so odstranili dušo. Podzemna mesta obstajajo pod vsemi večjimi mesti, zlasti v ZDA. Razmerje prebivalstva je približno 10 % v podzemnih mestih in 90 % na površju.

33

Slika 20: Reptil in sivec

Slika 21: Tako naj bi izgledali reptili.

SATANIZEM

»Resnica se ne spremeni, ker vanjo verjame ali ne verjame večina ljudi.« (Giordano Bruno)

Z reptili in hibridnimi krvnimi rodovi je neločljivo povezan satanizem. Satanizem je čaščenje negativne sile (Saturn, satan, Lucifer, Set, Moloh itd.) Razlogi za obstoj satanizma so:

• Nadzor nad zemljinim energijskim poljem. Rituali se izvajajo na prastarih strukturah, v satanističnih templjih (npr. mormonski tempelj v Salt Lake Cityju) in cerkvah. Skupni imenovalec teh lokacij je, da se nahajajo na energijskih točkah, od kjer se energija prek meridianov pretaka po zemlji. Ponavljajoči se rituali imajo močan vpliv na zemljino morfično polje.

• Čaščenje in povezovanje z reptilskimi gospodarji.

• Pitje življenjske sile (krvi).

• Zagotavljanje energije reptilom, ki se hranijo z negativnimi čustvi, zlasti strahom.

• Prikrito ohranjanje hibridnih krvnih rodov tako, da satanisti oplodijo satanistke in ženske v ujetništvu ter tako naredijo otroke, ki jih bodo vzgajali pod drugačnimi imeni.

Satanisti niso neki nizkotneži, ampak ugledni državljani z veliko odgovornostjo, za katere ne bi nikoli posumili, da so vpleteni v satanizem. Najdemo jih na pomembnih položajih in oni diktirajo svetovne dogodke. To so kraljeve družine, aristokrati, politiki, bankirji, lastniki medijev, direktorji, zvezdniki zabavne industrije, odvetniki in zdravniki.

Satanistični rituali se navadno izvajajo ponoči, saj je takrat magnetno polje najstabilnejše in povezava z drugimi dimenzijami najlažja. Najstabilnejše magnetno polje je ob popolnem mrku. Najpomembnejši datumi za rituale so: 1. in 2. februar, 21. in 22. marec (spomladansko enakonočje), 31. april in 1. maj, 21. in 22. junij (poletni solsticij), 31. julij in 1. avgust, 21. in 22. september (jesensko enakonočje), 31. oktober in 1. november (noč čarovnic), 21. in 22. december (zimski solsticij) in ob polni luni. Ob teh datumih se na zemlji manifestirajo določene močne energije. Obdobje med 22. marcem in 1. majem se imenuje beltan in pri satanistih je to obdobje znano kot sezona žrtvovanja. V tem času se odvija mnogo javnih žrtvovanj, ki so zamaskirana kot vojne ali katastrofe. Poboji v mestu Waco in na šoli Virginia Tech ter bombni napadi v Oklahomi, na šoli Columbine High School in bostonskem maratonu so se vsi zgodili med 16. in 20. aprilom.

Noč čarovnic izvira iz druidskega rituala, ko se je 31. oktobra procesija ljudi s srpom in keltskimi križi odpravila do hiš in vasi. Druidi so ljudi spraševali, če imajo zanje kak posladek; v tistih časih je za posladek veljala sužnja. Če ljudje sužnje niso hoteli izročiti, so druidi s krvjo na vrata hiše ali zid vasi narisali heksagram in potem priklicali zle duhove, ki so v vasi tisto noč nekoga ubili. Če so ljudje sužnjo izročili, so druidi pred vrata postavili bučo z izrezanim obrazom in vanjo postavili svečo, kar je odganjalo zle duhove. Tako je izrezana buča znak sodelovanja s satanom (demiurgom). Sužnje so nato odpeljali na Stonehenge, kjer so jih posilili, ubili in žrtvovali na kresu. Energija gre tja, kamor gre pozornost, in na noč čarovnic gre pozornost k demiurgu in arhontom, zato se ta praznik tako promovira. Enako je s filmi in serijami, ki prikazujejo čarovnice.

34

Ravno tako kot imamo ljudje čakre in meridiane, po katerih se pretaka energija, jih ima tudi zemlja, saj je zemlja ravno tako živo bitje. Kjer se meridiani sekajo, nastanejo energijske točke (vrtinci); več meridianov ko se seka, močnejše so energije. Pogani pred ustanovitvijo krščanstva so to vedeli in so na te energijske točke postavili svetišča, krščanstvo pa je ta svetišča uničilo in na njihovo mesto postavila cerkve, zato so cerkve pogosta tarča satanističnih obredov; poleg tega so v bližini cerkva pogosto pokopališča, ki ustvarjajo frekvence smrti. Na energijskih točkah po celem svetu najdemo piramide in kamnite kroge (npr. Stonehenge), ki so velikokrat tudi portali v druge dimenzije. Stoječi kamni v teh krogih služijo kot akupunkturne igle pri ljudeh, torej spodbujajo pretok energije po zemljinih meridianih. Satanisti to védenje uporabljajo v negativne namene, saj izvajanje ritualov na zemeljskih energijskih točkah povzroča zatiranje frekvence zemeljskega energijskega polja, kar drži človeštvo v vibracijskem zaporu. Najpomembnejše lokacije za satanistične rituale so Land's End in Loch Ness v Združenem kraljestvu; Rennes-le-Chateau in Brittany v Franciji; Bavarska v Nemčiji; Phoenix, Arizona, Montauk Point, New York, Mojave Desert in Russian River v ZDA; Velika piramida v Gizi in večji gradovi po Evropi (Škotska, Irska, Francija, Švica, Belgija, Nemčija, Avstrija). Pod mnogimi gradovi je tudi vhod v podzemlje.

Bohemian Grove, ki leži 120 km severno od San Francisca, je lokacija »poletnega tabora« satanistov, kjer se julija zberejo vodilni ameriški in tuji politiki, bankirji, poslovneži in drugi vplivni ljudje. Udeleženci izvajajo satanistične rituale, mučijo ljudi in živali, žrtvujejo otroke in pijejo kri. Pri ritualih uporabljajo devičnike, saj hočejo satanisti priti do predpubertetniške energije. Satanisti žrtve ubijejo tako, da jim prerežejo vrat z leve proti desni, kri pomešajo z arzenom, nalijejo v kelihe in popijejo. Trupla obesijo na drevo in oni stojijo spodaj, da kri teče po njih. Prizorišče ima več »sob« za različne perverznosti. Satanisti tam častijo 12-metrsko kamnito sovo (simbol Moloha, ki zahteva žrtvovanje otrok). Nekateri udeleženci »poletnega tabora« so George Bush starejši, Gerald Ford, Henry Kissinger, Dick Cheney, Alan Greenspan, Ronald Reagan, Richard Nixon in Bill Clinton.

Kri vsebuje življenjsko silo in pitje krvi je bila vedno lastnost hibridnih krvnih rodov, saj jo potrebujejo za obstoj v tej dimenziji. Kri naj bi zagotavljala dolgo življenje in če pogledamo, kakšno visoko starost dočakajo hibridni krvni rodovi, je na tem verjetno nekaj resnice. Glavni reptilski hibridi ob telesni smrti prenesejo svoj um svojim naslednikom, tako da znanje ne umre z njimi, ampak nadaljuje pot v drugem telesu. Menstrualni cikel je pogojen z luninim ciklom in kri vsebuje to energijo; kri je tudi razlog za obsedenost satanistov z rdečo barvo. Med pitjem krvi se satanisti pogosto spremenijo v reptile. Domači prašič ima genetiko, ki je najbolj podobna človeški, saj je bil ustvarjen za žrtvovanje reptilom.

Pri ritualih je pogost seks, saj v trenutku orgazma telo eksplodira od energije, ki jo reptili zajamejo in absorbirajo. Seksualne energije, ki je v vibraciji ljubezni, reptili ne morejo absorbirati, zato je namen ritualov, da žrtve do smrti prestrašijo, tako da njihova energija vibrira na zelo nizki frekvenci. Pri ritualih uporabljajo devičnike, saj hočejo satanisti priti do predpubertetniške energije, ki je še posebej »čista«; poleg tega pride v puberteti do energijskih in posledično hormonskih sprememb. Pri ritualih gre za analni seks, saj je ta zelo boleč in pošlje val energije po hrbtenjači, ki eksplodira v možganih in povzroči kompartmentalizacijo uma oz. multipla osebnost. Ko pedofili seksajo z otroci, entitete, ki jih posedujejo, pedofile zgolj uporabljajo kot most, prek katerega pijejo otrokovo energijo.

Pri satanističnih ritualih je vedno prisoten simbol pentagrama, ki pomaga odpreti interdimenzionalni portal, kar omogoča manifestacijo entitet iz drugih dimenzij. Navadno je pentagram obdan s krogom, kar naj bi ustvarilo magnetno polje, ki demonom preprečuje, da bi kraj rituala zapustili. Pentagram je najpomembnejši simbol satanistov, zato ga pogosto najdemo na zastavah in logotipih podjetij. Središče pentagrama je pentagon – od tukaj ime in oblika stavbe ameriškega obrambnega ministrstva. Satanisti

35

se za povezavo z demonskimi dimenzijami poslužujejo manter, zaklinjanja ter specifičnih besed in fraz, ki ustvarjajo »pravo« vibracijo. S pojavitvijo reptilov je povezan duh po žveplu in eksplozija elektromagnetne energije ter ultravijoličnih, gama- in x-žarkov, zato naj bi bilo nevarno gledati neposredno v »boga«. Hierarhija v satanizmu se določa glede na moč demonskih entitet, ki jim satanisti dovolijo, da posedujejo njihovo telo. »Prodati svojo dušo hudiču« pomeni, da satanisti dovolijo posedovanje telesa v zameno za moč in vpliv v svetu petih čutil.

Nekateri znani pedofili in satanisti: Edward Heath, Lord McAlpine, Jimmy Savile, Aleister Crowley, britanska kraljeva družina, Ronald in Nancy Reagan, Gerald Ford, George Bush starejši, Henry Kissinger, Bill in Hillary Clinton, Rothschildi, Rockefellerji, Rupert Murdoch, Ted Heath, Tony Blair, Al Gore in Alan Greenspan. Veliko ljudi na vplivnih položajih pred nastopom položaja omamijo in potem sodelujejo v ritualih mučenja in ubijanja otrok. To posnamejo in jim predvajajo, ko so v »normalnem« stanju – tako iluminati zagotovijo, da bodo izbrane lutke igrale njihovo igro, v nasprotnem primeru pa jih bodo razkrili javnosti. Tudi mnogi v zabavni industriji so del zarote ali žrtev, npr. Marilyn Monroe, Madonna, Elvis Presley, Barbara Streisand, Lorretta Lynn, Seidina Reed, Kris Kristopherson, Jerry Lee Lewis, Ted Kennedy in Billy Graham. Šovi Katy Perry, Lady Gaga, Miley Cyrus, Madonne in Beyonce so polni satanističnih tém in simbolov.

Poleg tega, da sta George Bush starejši in Bill Clinton satanista in pedofila, sta tudi odvisna od drog – Bush od heroina, Clinton pa od kokaina. Oba sta bila vpletena v tihotapljenje drog, istočasno pa sta napovedala vojno drogam, da bi »zaščitila ameriške otroke«; Clinton je šel še korak dlje in je za osebje Bele hiše prepovedal testiranje na droge, saj je bilo v njej polno odvisnikov. Bush starejši in Clinton sta se večkrat šla »najnevarnejšo igro« – lov na ljudi – kjer sta ujetniku dala nekaj prednosti, da je zbežal v ograjeno območje, potem pa sta ga lovila. To se je navadno dogajalo v ograjenih vojaških bazah Lampe (Missouri) in Mt. Shasta (Kalifornija). Ko sta sužnje ulovila, sta jih brutalno posilila in mnoge tudi ubila (od nekega sužnja sta npr. zahtevala, da se je iz helikopterja brez padala vrgel v jezero).

Pri satanizmu gre za manipulacijo energije, a ni nujno, da gre za rituale žrtvovanja. Pri javnih ritualih so generator energije trume ljudi, ki se jih udeležujejo. Primer tega sta kraljeva poroka v Londonu 29. aprila 2011 in beatifikacija Janeza Pavla II. 1. maja 2011. Energija gre tja, kamor gre pozornost in poklon oz. čaščenje je ekstremna oblika pozornosti. Britanska kraljeva družina in papež sta simbola reptilskih bogov in ko se ljudje osredotočijo na te simbole, se ustvari energijska povezava in reptili tako posrkajo energijo milijonov ljudi. Enako je pri romanju v Meko, ki se ga udeleži na milijone muslimanov in kjer častijo kocko Kaabo, simbol Saturna (satana).

12 % ljudi na svetu naj bi bilo satanistov. Samo v ZDA jih je 3,75 milijona in tam letno izgine okrog 800.000 otrok (pedofilski krogi, satanistični obredi, fizična hrana za reptile). Trupel oz. njihovih ostankov se navadno znebijo v zasebnih krematorijih, v Avstraliji pa jih odvržejo kar v divjino. Evropol je posredoval podatek, da je med letoma 2014 in 2015 izginilo 10.000 migrantskih otrok, namenjenih v Evropo. Ja, vse to se dogaja, medtem ko se ljudje ukvarjajo s »pomembnimi« stvarmi, npr. kaj se bo zgodilo z glavnim likom aktualne španske nadaljevanke ali katera ekipa bo zmagala v nogometu. Ljudje ocenjujejo število izginulih otrok glede na številke, o katerih slišijo v medijih, ampak te predstavljajo le drobec celote. Eden od centrov elite so Disney parki, kjer se veliko otrok »izgubi«. Veliko žrtev se že rodi v satanističnih družinah; druge se goji za žrtvovanje s pomočjo rejk – zasužnjenih žensk, ki rojevajo otroke, ki jih nihče ne evidentira in tako uradno ne obstajajo. Otroci in zarodki so tako žrtvovani, ne da bi kdo vedel, da so sploh kdaj obstajali.

36

Veliko pedofilov je v Hollywoodu, kar je med drugim razkril igralec Corey Feldman; socialnih službah (inverzija), službah za zaščito otrok (inverzija) in v Rimskokatoliški cerkvi. Joseph Ratzinger je med drugim s položaja papeža odstopil zaradi pedofilskih škandalov in prikrivanja pedofilije znotraj Cerkve. Bil je prvi papež po 600 letih, ki je odstopil. Službe za zaščito otrok otroka identificirajo in si izmislijo izgovore, da ga vzamejo ljubečim staršem in ga izročijo pedofilskim krogom. Take in podobne službe dobijo od vlad finančne spodbude, če dosežejo zastavljene kvote.

Zakaj se razkrije tako malo satanistov in pedofilov? Ker imajo iluminati svoje ljudi na položajih moči na vseh področjih (politika, banke, policija, odvetniki, sodstvo, zdravstvo, mrliški ogledniki, založniki, uredniki, novinarji) in zlahka preprečijo preiskave ali zagotovijo, da tožbe vedno padejo.

Sledi še nekaj dejstev, ki jih je princesa Diana zaupala Christine Fitzgerald:

• Diana je poznala pravo (reptilsko) naravo Windsorjev.

• Diana je po poroki trpela za bulimijo in čustvenimi problemi, kar sta znaka multipla osebnosti (programiranja uma).

• Kraljica Elizabeta je bila od Windsorjev skupaj s princem Filipom v satanizmu na najvišjem položaju, vendar je princ Filip po hierarhiji nižje od nje.

• Elizabeta je bila bistveno starejša, kot so ljudje mislili. Kraljeva družina namreč ne umre, ampak se prerodi; gre za proces, podoben kloniranju: preprosto vzamejo kose mesa in ponovno zgradijo telo kos za kosom, kar je lažje kot pri ljudeh, saj so kot reptili hladnokrvni. Poznajo tudi vibracijo življenja in z njo manipulirajo. Kraljica Elizabeta je bila glavna v tem delu Evrope.

• Na ritualih so od kraljeve družine sodelovali kraljica Elizabeta II., princ Filip, princ Charles, princesa Anna in Camilla Parker Bowles.

• Višji rang v iluminatih od Elizabete II. ima Pindar.

• Diano naj bi oplodil Pindar – tako naj bi rodila sina Williama.

• Ko se je Diana ponesrečila, je bila noseča. Po smrti so odstranili in zaužili njen zarodek ter žlezo timus.

SIMBOLIZEM

Simboli so jezik iluminatov, saj gre za jezik podzavesti, s katerim manipulirajo množice. Iluminati pomene simbolov obrnejo (inverzija), kar pomeni, da jih lahko uporabljajo na javnih mestih, ampak na način, ki je za druge nerazumljiv (npr. golobica je za večino simbol miru, za iluminate simbol smrti in uničenja; svastika je bila pri Feničanih simbol dobrobiti, nacisti pa so jo obrnili in ji spremenili pomen).

Simboli vibrirajo energijo tistega, kar predstavljajo, saj so fizična reprezentacija miselnih oblik in vplivajo na energijsko polje okrog njih. Simboli in oblike so vidna reprezentacija zvokov in frekvenc – frekvenca in oblika sta le dva izraza iste informacije. Kadar nekaj slišimo, to zaznamo zavestno, kadar pa nekaj vidimo, sestavijo možgani resničnost iz 40 čutnih zaznav od 11 milijonov, ki jih prejmejo v eni sekundi, vse ostalo pa gre neposredno v podzavest. Tako so vizualna sporočila (predvsem simboli) najboljši način za vstavljanje informacij, konceptov in zaznav v podzavest ljudi. Če nek simbol

37

postavimo na energijsko točko na zemlji, kjer se sekajo meridiani, bo to vplivalo na vibracijsko stanje globalne energijske mreže, saj simboli ustvarjajo energijo tistega, kar predstavljajo (npr. obelisk predstavlja moško spolno energijo, kupola žensko). Ker predstavljajo satanistični simboli demiurga oz. arhonte, teče energija k njim. Tudi kadar ljudje častijo nekaj ali nekoga, za kar oz. kogar mislijo, da je simbol nečesa dobrega, častijo tisto, kar ta stvar oz. oseba simbolizira; tako vse religije nevede častijo demiurga in arhonte, saj so religije le eno od orodij iluminatov, ki zagotavlja stalen dotok energije negativnim entitetam.

Najpomembnejši simboli iluminatov:

• Prižgana bakla je simbol znanja in sonca (od tukaj ime iluminati). To vidimo npr. pri Kipih svobode v New Yorku in Parizu (slika 22), ki simbolizirata boginjo Semiramido (slika 23). Ko iluminati eliminirajo ljudi, ki jim hočejo prekrižati načrte, na mesto smrti postavijo simbol prižgane bakle (J. F. Kennedy, princesa Diana). Prižgana bakla je tudi simbol olimpijskih iger (olimpijski ogenj).

• Piramido (z manjkajočim vrhom) najdemo na zadnji strani bankovca za en dolar (slika 24) in na pečatu ZDA. Na piramidi je vsevidno oko, ki lahko predstavlja oko Horusa (satana), tretje oko ali reptile, ki s četrte dimenzije gledajo v tretjo.

• Število 13: naravni ritem ima 13 luninih ciklov, svetu vlada 13 iluminatskih družin. Verjetno je bilo v originalu tudi 13 astroloških znamenj – trinajsti je bil pajek. Pečat ZDA ima 13 zvezd, 13 puščic, 13 listov in oliv ter na ščitu 13 črt. Število 13 simbolizira tudi transformacijo, novo rojstvo, novi red.

• Orel: najdemo ga na grbu Egipta, Libije, Iraka, Irana in nacistov.

• Obelisk/Kupola: obelisk simbolizira falus (nabrekel penis) ter moško oz. sončno energijo (Eifflov stolp, Washingtonov spomenik, obelisk na Trgu Sv. Petra v Vatikanu); kupola simbolizira žensko oz. lunino energijo (katedrala Sv. Petra v Vatikanu, cerkev Sv. Marije v Firencah).

• Obok, npr. Arc de Triomphe v Franciji

• Riba je simbol babilonskega kralja Nimroda (slika 25).

• Golobica je simbol babilonske kraljice Semiramide, ki predstavlja smrt in uničenje.

• Rdeča vrtnica

• Fleur-de-lis (slika 26) simbolizira babilonsko trojico Nimrod–Samiramida–Tamuz. Iluminatska obsesija s trojico naj bi bila povezana s tremi zvezdami v ozvezdju Sirija.

• Palice, povezane v sekiro oz. po angleško fasces (slika 27): od tukaj izvira ime »fašizem«. Simbol predstavlja zvezano individualnost (palice) in vladavino diktature (glava sekire).

• Dvignjena kazalec in mezinec (slika 28)

• Črka M: zato v Sv. pismu ime Marija; tudi Madonna, logotip McDonald'sa.

Ulice mnogih mest so zgrajene v skladu s sveto geometrijo (npr. Washington, D.C.) Ceste v okolici kongresne stavbe v Washingtonu tvorijo obliko sove, ki sedi na piramidi (slika 29); heksagram in tri

38

satanistične pentagrame (obrnjene navzdol): eden kaže na kapitolski hrib, drugi na Belo hišo in tretji na Washingtonov spomenik (slika 30).

Imena organizacij iluminatov imajo zaradi inverzije ravno nasproten pomen od tega, kar naj bi pomenila (živali pobijaš pod imenom Agencija za zaščito živali). Ime »Hollywood« izhaja iz angleške besede holly (božje drevce), ki je bila sveta rastlina Saturna in pomemben del praznika saturnalij. Če angleško besedo »življenje« (live) preberemo nazaj, dobimo besedo »zlo« (evil).

Prostozidarji častijo velikega arhitekta in v Egiptu je za največjega arhitekta veljal faraon, zato so simboli prostozidarjev orodja arhitekta in graditelja kot sta šestilo in kladivo. Drug simbol prostozidarjev so črni in beli kvadrati, npr. na tleh cerkva in katedral. Katedrale so navadno grajene v skladu s sveto geometrijo Egipta in Sumerije.

39

Slika 22: Kip svobode

Slika 28: Dvignjena kazalec in mezinec

Slika 25: Babilonski kralj Nimrod

Slika 23: Babilonska kraljica Semiramida

Slika 29: Sova, ki sedi na piramidi.

Slika 26: Fleur-de-lis

Slika 30: Obrnjen pentagram

Slika 24: Piramida z vsevidnim očesom

Slika 27: Simbol fašizma

TEHNIKE ZA NADZOR UMA

Osnova arhontskega nadzora človeštva je v nadzoru uma in čustev – če nadzoruješ um, nadzoruješ človeka. Tehnike za nadzor uma so razvijali predvsem v nacistični Nemčiji. Joseph Mengele, angel smrti, je med 2. svetovno vojno izvajal poskuse na ljudeh; v Auschwitzu je imel na razpolago stalen dotok poskusnih zajčkov. Po koncu 2. svetovne vojne je deloval v Veliki Britaniji in ZDA pod imenom dr. Greenbaum.

Eden zloglasnejših programov za nadzor uma je bil program MKUltra (CIA). Šlo je za nadaljevanje dela okrog 1.600 nacističnih genetikov, znanstvenikov, inženirjev in tehnikov, ki so se pred koncem 2. svetovne vojne preselili v ZDA, kjer so nadaljevali zločine proti človeštvu v podzemnih bazah v operaciji Paperclip. MKUltra je bil projekt, v katerem so testirali tehnike za nadzor uma in učinke okrog 700 drog (npr. Prozac) na prostitutkah, tujcih, nebelcih, odvisnikih od drog, zapornikih in mentalnih bolnikih. V programu je sodelovalo (in sodeluje) 185 znanstvenikov in 80 ameriških institucij (zapori, farmacevtska podjetja, bolnišnice ter 44 medicinskih fakultet in univerz). Zakaj je v imenu programa črka K namesto C? Iz spoštovanja do nacistov, ki so razvili te tehnike in metode (iz nemške besede Kontrolle). Namen programa MKUltra je bil:

• Ustvariti osebe, vključno z otroci, ki se ne bodo spomnili ljudi, ki jih bodo zlorabili.

• Ustvariti morilce/atentatorje, za katere bodo imeli izgovor, da so »osamljeni norci«.

• Programirati posameznike, da bodo izvedli atentat ali umor, za katerega bodo lahko obtožili druge.

Eden od poganjkov programa MKUltra je bil projekt Monarh, ki deluje še danes. Projekt se imenuje po metulju, ki ga imajo na koži narisanega ali vtetoviranega mnogi izvajalci v Hollywoodu in zabavni industriji, ki so žrtve nadzora uma. Znak programiranja je tudi, da si pokriješ eno oko, kar prav tako pogosto vidimo pri zvezdnikih. Osnova programa, katerega primarni center je kraj Bouillon v Belgiji, je nadzor uma s pomočjo travm. Um ima obrambni sistem – v primerih hudih travm kompartmentalizira spomine, zato se ljudje ne spomnijo npr. hudih prometnih nesreč. Um okrog dogodka ustvari amnezivno pregrado, tako da oseba takih dogodkov ne podoživlja. Iluminati te mehanizme že od nekdaj poznajo. Nacisti so to še nadgradili – ugotovili so, da če nekomu sistematično povzročaš travme tako, da ga mučiš, spolno zlorabljaš in prisiliš, da je priča, ko mučiš in žrtvuješ druge, razbiješ um v ločene razdelke. Satanistični obredi so namenjeni ravno temu. Te razdelke, ki se eden drugega ne zavedajo, lahko sprogramiraš za različna opravila. Z uporabo sprožilnih besed in hipnotičnih ključev, zvokov ali signalov lahko določen razdelek prikličemo v ospredje ali ga potisnemo v ozadje. Ta razdelek postane zavedni nivo osebe in se po koncu »misije« vrne v podzavest. Ko žrtev dejanje izvede, pozabi, da ga je in s kom ga je. To poznamo pod imenom disociativna motnja identitete. Kompartmentalizacijo se lahko doseže tudi z analnim seksom, saj je ta tako boleč, da pošlje val energije po hrbtenjači, ki eksplodira v možganih in tako ustvari multipla osebnost. Programirane ljudi se lahko uporabi za atentate (npr. na Johna Lennona, Roberta Kennedyja). Mentalni profil takih ljudi je »osamljen norec«, vendar ti ljudje niso ne »osamljeni« niti »nori« – so le programirani, navadno že od otroštva. Ljudi lahko npr. uporabiš, da nastavijo bombo in so potem ob pravem času na pravem mestu, kjer jih lahko »najdeš« in obtožiš zločina. Profil ljudi, ki jih izberejo za programiranje, je navadno »malce čuden, problematičen ali preprosto ne čisto pri pravi«. Programirani ljudje so lahko neuporabljeni več let, ko pa nastopi pravi trenutek, jih aktivirajo za izvedbo načrta. Žrtve ne vedo, da

40

jih uporabljajo v take namene, saj svojega uma nimajo pod nadzorom. Ljudje z disociativno motnjo identitete pogosto razvijejo fotografski spomin, ki ima 44-krat večjo kapaciteto kot spomin navadnih ljudi. Metode travmatiziranja se uporabljajo tudi za programiranje za seksualne namene in spolne zlorabe, cilj katerih je manipulacija spolne energije/ustvarjalne sile. Pogosta tehnika projekta Monarh je, da v istem stavku izrečeš dve nasprotji in tako povzročiš zmedenost, npr. »Ne verjemi nič od tega, vse je resnično.« Tehnike za nadzor uma s pomočjo travm se ne uporabljajo le na posameznikih, ampak se na isti način programira množice; ko pride do zrežiranih terorističnih napadov, postanejo ljudje travmatizirani in tako bolj dovzetni za sugestijo in rešitelja. Suženjstvo ni stvar preteklosti; dogaja se tudi danes, predvsem v Veliki Britaniji, ZDA in drugih civiliziranih državah.

Ena takih spolnih suženj, ki je služila najvišjim politikom, je bila Cathy O'Brien. Od znanih so jo posilili Pierre Trudeau (kanadski premier), Gerald Ford, Ronald Reagan, Dick Cheney, George Bush starejši in Bill Clinton. Cathy je rodila punčko Kelly (pogosto iluminatsko ime za spolne sužnje– otroke), ki je bila zlorabljena in uporabljena v iste namene kot mama. Cathy je bila npr. prisiljena v oralni seks s Hillary Clinton in seks z živalmi. Spolni sužnji služijo politikom, ki jih zlorabljajo pri satanističnih obredih. Kadar sužnji kot je Cathy odslužijo svoje (kmalu po 30. letu), jih ubijejo, saj se v nasprotnem primeru lahko začnejo razdelki podirati in sužnji se lahko začnejo spominjati podrobnosti zlorab. Cathy je rešil in deprogramiral Mark Phillips; skupaj sta napisala knjigo Trance-formation of America (Trans-formacija Amerike).

Sposobnost disociacije se prenaša iz roda v rod, zato za manipulacijo uporabljajo tudi otroke sužnjev. Družine hibridnih krvnih rodov svoje otroke grozovito mučijo, travmatizirajo in zlorabljajo. Že pri 18 tednih otroke iz takih družin »testirajo«, da vidijo, če so dovzetni za disociacijo. Otroci so od otroštva programirani tako, da bodo v naslednji generaciji oni izvajali agendo. Otroci elitnih družin so tudi spočeti ritualno in programiranje je določeno, še preden se rodijo. Takoj po rojstvu jim določijo programerja in ta odnos je odnos adoracije, ubogljivosti in odvisnosti. Otroci so podvrženi različnim načinom mučenja (18 mesecev z njimi ravnajo ljubeznivo, potem pa nenormalno surovo; pred očmi ubijejo živali, na katere so se navezali; dajo jih v kletko in mučijo z elektrošokom; jih stradajo in jim ne pustijo spati). Namen je zlomiti njihovega duha, da bodo izvrševali ukaze brez vprašanj. Otroke, ki jih ne travmatizirajo že v maternici, morajo začeti programirati pred 6. letom starosti, saj je po tej starosti programiranje težje. Pri takih otrocih njihove strahove uporabljajo proti njim, prisiljeni so ubiti in jesti druge otroke, povaljajo jih v blatu, urinu in krvi. Ena takih suženj je bila Arizona Wilder, s pravim imenom Jennifer Greene, ki so jo v okviru programa za nadzor uma ameriške vlade namenoma vzgajali, da je izvajala žrtvovanja in sodelovala v satanističnih obredih reptilskih krvnih rodov v ZDA, Veliki Britaniji in Evropi. Eden od njenih programerjev je bil Josef Mengele.

Znaki programiranja ali spolne zlorabe v otroštvu so motnje hranjenja kot je bulimija, nezmožnost stabilnega odnosa in škiljenje na levo oko. Pri programiranih ljudeh uporabljajo utripajoče luči, saj povzročajo disociacijo – zato tudi uporaba takih luči v diskih in na pop koncertih. Najprimernejši kandidati za programiranje so ljudje z blond lasmi in modrimi očmi, ki nimajo nikakršnega fizičnega defekta. Veliko zlorabljenih otrok je v domovih za otroke (inverzija) in socialnih službah (inverzija). Travmatizirani otroci se ne morejo obrniti na nikogar, saj jim nihče ne bi verjel, poleg tega pa so satanisti tudi v vrstah policije, medijev, sodnikov in politikov. Otroke zastrašujejo tudi z vprašanji kot sta »Komu boš pa povedal?« in »Kam boš pa pobegnil?«, kar popolnoma uniči njihovega duha, zato večina neha iskati pomoč.

41

Iluminati so ustanovili Fundacijo za sindrom napačnega spomina, ki poskuša diskreditirati zgodbe žrtev, kadar si te opomorejo in se jim spomin začne vračati. Organizacija služi iluminatom tako, da zavrača izpostavljanje programov za nadzor uma in zlorab v ritualih.

42

Tehnike manipulacije

GENSKA MANIPULACIJA MODERNEGA ČLOVEKA

Homo sapiensa so ustvarili reptili z namenom, da bi jim služil. Reptili so svoje gene mešali s človeškimi in tako ustvarili »nadgrajenega« človeka. Znanost ne more pojasniti preskoka v fizični obliki človeka pred 200.000 leti, ko je homo erektus postal homo sapiens, ki je imel sposobnost kompleksne rabe jezika in čigar velikost možganov se je bistveno povečala. Še en preskok se je zgodil pred 35.000 leti, ko je nastal homo sapiens sapiens. To je tisti manjkajoči člen evolucije med neandertalcem in sedanjim človekom, ki ga znanstveniki iščejo, pa ga ne bodo našli – posredovanje zunajzemeljskih bitij (po Darwinovi teoriji bi trajalo 200 milijonov let, da bi se pojavili sesalci, in še 5 do 10 milijonov, da bi se razvili v ljudi). Ko so reptili končno našli pravo »zmes«, je nastal moderni človek. Modernega človeka so reptili gensko zmanipulirali, da bi bil njihov suženj; ustvarili so mu take možgane in fizično obliko, da bi jim najbolje služil kot administrator in delavec. Cilj je bil, da bo njihova stvaritev dovolj pametna, da bo opravljala delo, in ne toliko, da bi ugotovila, kaj se v resnici dogaja. Človeška DNK je pred manipulacijo imela 12 vijačnic, sedaj pa ima samo 2. Ta manipulacija s strani zunajzemeljskih inteligenc je predstavljala padec človeka. Posledici tega padca sta, da ima človek od takrat naprej zmanjšan obseg frekvenc, ki jih lahko zazna – te so omejene le na vidni spekter svetlobe (del od 0,005 % vsega, kar obstaja) – in da so reptili človeški biološki računalnik/telo nastavili tako, da je uglašeno na lažno resničnost – matrico. Poleg tega so reptili spremenili primarno točko interakcije in zaznavanja iz srčne čakre v solarni pleksus, ki se nahaja pod njo; namen je bil, da začne energija vibrirati na nižjih frekvencah, s katerimi se reptili hranijo; ljubezen prihaja iz srčne čakre, negativna čustva pa iz solarnega pleksusa.

Lloyd Pye, raziskovalec človeškega izvora, je ugotovil, da ima človeška DNK več kot 4.000 defektov, medtem ko jih ima šimpanzova le nekaj sto. To je posledica spajanja genov (kot bi izrezali dva dela različnih filmov in ju spojili nazaj skupaj). Obstajajo dokazi, da so bili deli genov izrezani, obrnjeni in ponovno vstavljeni v človeški genom. Tudi človeški kromosomi so bili spojeni, zato imamo ljudje dva manj kot šimpanzi in gorile. 97 % DNK, ki je po mnenju znanstvenikov le »odvečna krama«, je genetska koda zunajzemeljskih življenjskih oblik. Profesor Sam Chang je ugotovil, da je program v DNK sestavljen iz velike in majhne kode. Prvo dejstvo je, da celoten program zagotovo ni bil napisan na zemlji. Drugo dejstvo je, da sami geni ne morejo razložiti evolucije, kar nas slej ko prej pripelje do zaključka, da vsaka življenjska oblika na zemlji nosi genetsko kodo zunajzemeljskih sorodnikov in da evolucija ni to, kar mislimo, da je.

Ljudje imamo v možganih del, ki se imenuje R-kompleks oz. reptilski del možganov, ki ga pred gensko manipulacijo ni bilo ali pa je igral bistveno manjšo vlogo kot po njej. To je najstarejši del možganov, katerih značilnosti so obsesivno obnašanje, dnevni rituali, suženjsko ponavljanje starih načinov, obredi, poklon običajem, hladnokrvno obnašanje, čaščenje, obsedenost s hierarhijo, teritorialnost, agresija, rasizem, nasilen seks, vse vrste odvisnosti in zavajanje. Reptilski možgani ne poznajo empatije in v njih se ustvarja strah. Ta del možganov noče, da bi človek izstopal – hoče podreditev hierarhiji in avtoriteti ter preprečuje, da bi ljudje razmišljali izven okvirjev. To so značilnosti, ki so še posebej vidne pri hibridnih krvnih rodovih, saj imajo več reptilske genetike kot ostali ljudje. Zarodek v maternici gre v procesu rasti skozi različne faze, med drugim tudi reptilsko. Do osmega tedna je razvoj zarodka enak kot pri ptičih, ovcah in prašičih, potem pa gre svojo pot. Nekateri se zaradi genetske napake rodijo z

43

repom, ki ga takoj po rojstvu medicinsko odstranijo (ostanek repa je trtica). Prav tako so ženski feromoni (substanca, s katero se zaznavajo pripadniki iste vrste) in feromoni legvana kemično enaki.

Reptilski možgani so dom odziva boj ali beg. Odzivajo se brez premisleka, kar je nujno v skrajnih situacijah, kjer je treba hitro reagirati; če npr. nekdo stopi pred avtomobil, reptilski možgani brez razmišljanja stopijo na zavoro. Ta del možganov stalno pregleduje okolico za potencialnimi nevarnosti. Ko se reptilski možgani vklopijo, s čustvenimi odzivi, osnovanimi na strahu pred nepreživetjem, »preglasijo« miselne procese. Takrat rečemo, da je človek izgubil glavo. Tu ne gre le za fizično preživetje, ampak tudi za status, moč, ugled in superiornost. Enako je pri skeptikih, ki zavračajo vse poglede in informacije, ki se ne skladajo z njihovimi zacementiranimi zaznavami. To je le še ena oblika strahu – strah pred tem, da se motijo; da svet ni tak, kakršen mislijo, da je. Reptilski možgani reagirajo s svetlobno hitrostjo, kar lahko kasneje obžalujemo. R-kompleks regulira dihanje, prebavo, izločanje blata, cirkulacijo, telesno temperaturo, gibanje, držo in ravnotežje; iz njega prihaja spolno poželenje. Reptilski možgani nikoli ne spijo in neprestano iščejo nevarnosti. Ne učijo se iz napak, ampak gre za predprogramirane odzive, osnovane na strahu pred nepreživetjem. Del programa za preživetje je tudi iskanje partnerja za spolne odnose in širjenje vrste. Reptilski možgani komunicirajo prek slik in so tarča oglaševanja. Iz R-kompleksa izvira tudi strah pred tem, da ne bomo imeli dovolj denarja in hrane. Kadar pride do izbire med intelektom in reptilskimi možgani, reptilski možgani vedno zmagajo.

Iluminati družbo manipulirajo skozi reptilske možgane. Tehnika problem–reakcija–rešitev deluje tako, da aktivira preživetvene odzive; od tukaj v imenu »reakcija« – da možgani reagirajo na problem s strahom, saj postanejo ljudje tako bolj dovzetni za rešitev, rešitelja oz. zaščitnika (vsepovsod so teroristi, vzemite moje svoboščine, povejte, kaj naj storim, karkoli, samo da me rešite). Zato so osnova nadzora nad ljudmi strah in skrbi. Kadar je ljudi strah, da ne bodo preživeli – fizično, finančno ali kakorkoli drugače – se instinktivno odpovedo moči in jo dajo tistemu, za katerega verjamejo, da jih lahko reši. Poleg tega so ljudje v stanju strahu bistveno bolj dovzetni za manipulacijo.

SISTEMSKA MANIPULACIJA

»Ni pomembno, kaj je resnično, ampak kaj ljudje zaznavajo kot resnično.« (Henry Kissinger)

»Nogomet, pivo in predvsem igre na srečo so zapolnjevale obzorje njihovega uma. Ni jih bilo težko ohraniti pod nadzorom.« (George Orwell)

Če kdo misli, da je nemogoče, da peščica ljudi manipulira z množico, si mora samo ogledati človeško vrsto. Manjšina ne more nadzirati večine, če ji večina tega ne dovoli. Prav tako je nemogoče, da bi peščica množico nadzirala fizično, saj za to nima sredstev. Kako potem to uspeva iluminatom?

Najboljši način, da um ujamemo v past, je, da vanj vprogramiramo dogme. Dogme bodo vedno nasprotovale drugim informacijam in zavračale alternativna mnenja. Dogme ljudem dajejo občutek varnosti in moči, zato se jih oklepajo.

Manipulacija poteka na sledeč način:

1. Najprej je treba uvesti norme, ki jih večina ljudi brez razmišljanja sprejme in jim sledi.

2. Nato je treba otežiti življenje vsem, ki te norme postavljajo pod vprašaj. Tako večinska čreda

začne obsojati »drugačne«, kar na njih ustvari pritisk, hkrati pa to služi kot opozorilo ostalim.

44

Večina ljudi se boji biti drugačnih zaradi strahu pred tem, kaj bodo rekli drugi. To pomeni, da ljudje nadzorujejo sami sebe – ovce tako postanejo ovčarji lastne črede. Do tega pride, ker starši vsiljujejo poglede otrokom in jih silijo, da sledijo njihovim verskim, političnim, gospodarskim in kulturnim prepričanjem.

3. Tretja faza je, da ustvariš »različne« sisteme verovanja in jih spraviš med sabo v konflikt

(religije, politične stranke, gospodarske teorije, raznorazni -izmi).

Za zaprt um je značilna kognitivna disonanca, kar pomeni, da prepričanja osebe nasprotujejo njenim izkušnjam, informacijam ali obnašanju, kar povzroča notranji stres in razkol. Da bi se tega znebili, si ljudje lažejo in sami sebe zavajajo. Tipičen izraz kognitivne disonance je »O tem nočem niti slišati!« Do tega pride, kadar nepopustljiv sistem prepričanj naleti na informacije, ki nasprotujejo njegovi resničnosti. Da bi disonanco odpravili, imamo dve možnosti: ali zavržemo informacije kot laž in ohranimo sistem prepričanj, ali pa spremenimo prepričanja v luči novih informacij in tako širimo svojo zavest. Večina ljudi žal še vedno raje zavrne informacije in se oklepa starega sistema prepričanj (religije, znanstveniki, akademiki, zdravniki). Organizacije in združenja se ustanovijo na določeni stopnji z določenimi prepričanji in mnenji članov, ampak namesto, da bi se ta prepričanja in mnenja spreminjala, ko dobijo člani nove informacije, vidijo organizacije in združenja vsako drugačno informacijo kot grožnjo svojemu obstoju, če ta nasprotuje prepričanjem ob ustanovitvi. George Orwell je kognitivno disonanco poimenoval dvomišljenje.

Pri manipulaciji množic igrata pomembno vlogo dve tehniki: prva je tehnika problem–reakcija–rešitev, druga pa totalitarni koraki.

Tehnika problem–reakcija–rešitev:

1. Ustvariš problem, za katerega bo javnost zahtevala rešitev.

2. O problemu poročaš na način, kot hočeš, da ga ljudje zaznajo; pri tem je nujno, da najdeš

krivca. Stanje mora priti do točke, ko ljudje zahtevajo, da je treba nekaj storiti.

3. Ponudiš rešitev za problem, ki si ga sam ustvaril.

Pri tej tehniki igrajo pomembno vlogo mediji, ki brez samostojnega raziskovanja ponavljajo uradno različico dogodkov. Ti različice navadno pridejo iz Bele hiše, od CIE, FBI-ja in ostalih »avtoritet«. Ti različice »resnice« potem postanejo uradna zgodovina in čeprav se navadno po nekem času izkaže, da je šlo za laž, ji večina še vedno verjame.

Zgled na primeru terorističnih napadov 11. septembra:

1. Problem: Teroristični napadi, ki so jih zrežirale ameriške obveščevalne službe in vojska, ki so

pod nadzorom iluminatov.

2. Reakcija: Mediji, vlada in obveščevalne službe, ki so pod nadzorom iluminatov, ponavljajo, da

je za to kriv Osama Bin Laden. Reakcija je strah, ogorčenje in groza. Ljudje zahtevajo, da je treba nekaj storiti.

45

3. Rešitev: Ponudiš rešitev za problem, ki si ga sam ustvaril: napad na Afganistan in Irak, vojna proti »terorizmu«, uničenje osnovnih človekovih pravic, da bi Američane »zaščitili« pred »terorizmom« (uvedba zakona Patriot Act).

Ena različica te tehnike je ni problema–reakcija–rešitev, pri kateri ne potrebuješ problema, ampak samo zaznavo ljudi, da problem obstaja. Primera te različice sta invazija na Irak leta 2003 (problem, ki ga ni bilo: orožje za množično uničevanje) in globalno »segrevanje« oz. »podnebne spremembe« (problem, ki ga ni: globalno »segrevanje« povzroča CO

2

).

Še ena različica je tehnika izgred–reakcija–rešitev. Lep primer tega so bili nasilni izgredi v Londonu in drugih britanskih mestih avgusta 2011. Stisko in razumljiv odpor tistih, ki so trpeli posledice bančnega kolapsa in varčevalnih ukrepov, so uporabili, da so sprožili nasilje, ki je upravičilo pospešeno uvedbo policijske države. Na tisoče ljudi je sodelovalo v izgredih, ki so trajali šest dni in v katerih je umrlo 53 ljudi. Ljudje so ropali trgovine in delali škodo, policija pa namenoma ni posredovala. Izgredi so bili problem in v ozadju je bila pripravljena rešitev: več moči in pooblastil za policijo. Ampak elite za uvedbo svoje »rešitve« hočejo ravno nasilje, zato je zelo pomembno, da ljudje protestirajo mirno, ne pa nasilno, saj je nasilje voda na mlin elitam.

Druga tehnika je tehnika totalitarnih korakov: veš, kam bi rad ljudi vodil, ampak če bi šel direktno od točke A do točke Ž, bi ljudem cilj postal jasen in bi se mu uprli, zato je treba iti po korakih – najprej do točke B, potem C itd. in ko se bližaš cilju in ljudje spoznajo, kam to vodi, je velikokrat že prepozno. Ti vmesni »cilji« so predstavljeni kot neodvisni in nepovezani, ampak ti veš, da temu ni tako. Totalitarni koraki potekajo tako, da se nekaj najprej uvede in reče, da ni obvezno; potem se onemogoči normalno delovanje brez tega; na koncu pa se to naredi obvezno.

Lep primer te tehnike je Evropska unija: če bi po 2. svetovni vojni predlagali centralizacijo Evrope s skupnimi zakoni in valuto, bi se ljudje temu uprli, saj so se borili proti Hitlerju, da bi ustavili nastanek take diktature. Tako so iluminati najprej ponudili prostotrgovinsko območje, nato pa začeli širiti svojo moč in danes imamo politično in gospodarsko diktaturo pod imenom Evropska unija.

Zgled na primeru mikročipov:

1. Najprej čipiraš domače živali in živali za rejo.

2. Nato čipiraš oblačila in druge izdelke.

3. Nato kot alternativo navadnim tetovažam ponudiš elektronske tetovaže.

4. Zadnji korak je uvedba obveznega mikročipa za ljudi, za kar se vedno najdejo razlogi: z

mikročipom ne bomo mogli izgubiti otrok, preprečili bomo zlorabo kreditnih kartic, ljudi ne bodo več ropali zaradi denarja, ne bo več treba nositi potnih listov, zdravstvena kartoteka bo dostopna vedno in povsod.

Kako spregledamo manipulacijo? Vedno, ko se pojavi neka novica ali predlaga rešitev, se vprašajmo, kdo ima korist od tega, da verjamem predstavljeni različici dogodkov oz. da sprejmem predlagane rešitve/spremembe? Tu se skriva pravi odgovor.

46

SUBLIMINALNA SPOROČILA

Ljudje imamo dve hemisferi (polovici) možganov: levo in desno. Leva hemisfera je racionalna, logična, intelektualna in sodeluje s fizičnimi čutili ter komunicira prek pisane in govorjene besede. Desna hemisfera je domišljijska, intuitivna, instinktivna in nas povezuje z drugimi dimenzijami; v njej prevladujeta stanje zasanjanosti in podzavest. Je umetnik, glasbenik in kreativna inspiracija ter komunicira prek slik in simbolov. Nanjo vpliva televizija in je bistveno bolj odprta za hipnozo in programiranje.

Pri gledanju televizije se aktivirajo isti možganski vzorci kot pri sanjanju, sanjanje pa izvira iz reptilskega dela možganov, čigar jezik so simboli in vizualni posnetki. V normalnih okoliščinah desni del možganov sprejema slike skozi oči in levi del te slike dekodira v misli in zaključke. Iluminati so ta proces zmotili: oni prek televizije vstavijo slike v desni del možganov s pomočjo simbolov in subliminalnih sporočil, levim možganom pa istočasno povedo, kako te slike interpretirati (pri poročilih vidimo slike, ki jih napovedovalci razložijo in povedo, kaj pomenijo). In kdo nadzoruje medije? Iluminati. Tako dobimo tako razlago dogodkov, kot oni hočejo.

Miselni vzorci se ustvarjajo v podzavesti, zato je ravno ona glavna tarča iluminatov. Subliminalna sporočila so sporočila pod pragom zaznave zavestnega uma, podzavest pa jih sprejme in vsrka. Subliminalna sporočila so velikokrat skrita v ozadju oglasov, saj zavest vidi tisto, kar je v ospredju, medtem ko tisto, kar je v ozadju, največkrat spregleda (slika 31). Pogosta tema subliminalnih sporočil je seks. Zavest seks, tako kot celotna zahodna družba, zavrača, češ da je nekaj umazanega, podzavest pa sprejema seksualna sporočila in tako pride do konflikta med zavestjo in podzavestjo. Subliminalna sporočila, ki prikazujejo moški spolni organ, ciljajo moške, tista z ženskimi spolnimi organi pa ženske. Podzavest ne samo, da absorbira vse, ampak tudi zaznava z vseh zornih kotov (npr. obrnjene slike, nazaj predvajan govor – slika 32). Manj kot je človek zainteresiran za oglas, bolj je dovzeten za subliminalna sporočila, saj med subliminalnim sporočilom in podzavestjo ne stoji zavest. Namen je vsaditi subliminalno sporočilo, ne pa zapomniti si reklamo. To programiranje se potem sproži, ko v trgovini na polici zagledamo oglaševani izdelek. Smisel reklam je v tem, da izdelek prodaš, in ne, da se ljudje spomnijo reklame.

Mediji in korporacije uporabljajo subliminalna sporočila za hipnotiziranje prebivalstva in največji medij za programiranje je televizija. Ko gledamo televizijo, so možgani v istem stanju, kot ko je človek pod hipnozo, kar podzavesti omogoča sprejemanje subliminalnih sporočil. V ZDA so v kinodvorane namestili filmski projektor, ki je pred pavzo predvajal subliminalno sporočilo, ki je trajalo 1/3.000 sekunde. Zavest tega sporočila ne vidi, podzavest pa ga zazna. To taktiko je ubrala Coca-Cola in prodaja njenih izdelkov med kinopredstavami se je bistveno povečala. V 60-ih letih so prek zvočnikov v trgovinah v ZDA in Kanadi predvajali subliminalno sporočilo »Ne kradi« in število kraj je upadlo. Raziskave so pokazale, da se učinkovitost subliminalnih sporočil bistveno zmanjša že samo, če se človek zaveda, da so prisotna.

Ena od tehnik manipulacije je tudi nevrolingvistično programiranje (NLP). Gre za tehniko, ki jo obvladajo politiki in prodajalci. Gre za manipulacijo možganov, tako da se prodre v podzavestni um žrtve, ne da bi ona to vedela. Cilj je spraviti žrtev v stanje transa, kjer zavest sporočil ne filtrira, ampak gredo direktno v podzavest. To tehniko je v predvolilni kampanji uporabil Barack Obama, ko je kar naprej ponavljal besede »upanje«, »sprememba« in »verjamem«.

47

MANIPULACIJA Z JEZIKOM

»Osnovno orodje za manipulacijo resničnosti je manipulacija besed. Če nadzoruješ pomen besed, nadzoruješ ljudi, ki morajo te besede uporabljati.« (Philip K. Dick)

Tehniki manipulacije z jezikom, imenovani »novorek« in »dvomišljenje«, sta predstavljeni v romanu Georga Orwella z naslovom 1984. Tako George Orwell kot Aldous Huxley sta bila člana tajnega društva fabijanska družba, zato sta lahko tako dobro »napovedala«, kakšen bo novi svetovni red.

Novorek: Novorek je uporaba jezika za manipulacijo. V romanu 1984 npr. imena ministrstev predstavljajo nasprotje od njihove funkcije (ministrstvo za resnico ponareja dokumente); to se v današnjem svetu kaže v inverziji pomena besed in iluminatskih simbolov, ki pomenijo ravno nasprotno od tistega, kar večina misli, da pomenijo (npr. Operacija Iraška svoboda bi se morala imenovati Operacija Iraška pokol in osvojitev).

Primeri novoreka:

• kolateralna škoda = poboj civilistov v imenu svobode

• ameriški interes = Interes tistih, ki nadzorujejo Ameriko, in vsi, ki se temu upirajo, so proti temu interesu.

• ekstremisti = Vsi, ki govorijo drugače od norme, ki jo podpira vlada.

• teorija zarote = Trditev, da vlada laže in sledi skrivni agendi.

• terorist = Kdor nasilno protestira, pa tudi vsi tisti, ki izzivajo interese zahoda, posebej ZDA in Velike Britanije.

• zahodne vrednote = Vrednote, ki jih nimaš sam in ki jih hočeš vsiliti drugim.

48

Slika 31: Katera beseda se skriva v praznem prostoru med sončnicami?

Slika 32: Nedolžen oglas? Obrnite stran okrog ...

• izobraževanje = pranje možganov

• demokracija = Izvoljena ali neizvoljena diktatura, v kateri večina voli nesposobneže.

• svoboda = suženjstvo

• novinarska svoboda = Svoboda, da poročaš o uradni različici dogodkov.

• enakost = enako zasužnjenje vseh ljudi

• prosta trgovina = Uporaba suženjske delovne sile, kjer izdelke proizvajaš v revnih državah in jih uvažaš v bogate države brez carinskih tarif in prodajaš po visokih cenah; tudi izvoz izdelkov v države, v katerih hočeš uničiti lokalno gospodarstvo in preživetje najrevnejših.

Ena od tehnik indoktrinacije je tudi ponavljanje (npr. orožje za množično uničevanje). Že Hitler je vedel, da če laž dovolj dolgo ponavljaš, ji bodo ljudje verjeli.

Izraz »dvomišljenje« označuje stanje, ko ima človek hkrati dve nasprotujoči si prepričanji in verjame, da sta obe resnični. Drug izraz za to stanje je prej opisana kognitivna disonanca.

Politična korektnost: Politična korektnost je orodje, s katerim ljudje utišajo sami sebe, zato da tega ni potrebno storiti elitam. George Orwell je politično korektnost imenoval novorek; novorek je definiran kot nadzorovan jezik, ki se uporablja kot sredstvo za omejevanje svobode mišljenja in konceptov, ki predstavljajo grožnjo režimu (npr. svoboda, samoizražanje, individualnost in mir). Novorek je v romanu 1984 zamenjal starorek, izviren jezik z neskončno besedami, s katerimi si lahko v podrobnosti opisal koncepte, ki so odsevali zaznave in mnenja. Novorek je pometel z besedami, ki so opisovale podrobnosti, in jih zamenjal z nevtralnimi besedami brez pomena, ki niso vznemirjale nikogar. To danes imenujemo politična korektnost. Gre za lingvistični fašizem. V skladu s politično korektnostjo se nekatere skupine dojema kot žrtve in so zato avtomatično dobre, ne glede na to, kaj storijo (npr. feministke, črnci, Latinoameričani, homoseksualci in skupnosti LGBTQ (lezbijke, geji, biseksualci, transspolne osebe in osebe, ki dvomijo v svojo spolno identiteto)). Podobno se bele moške avtomatično dojema kot slabe.

Istovetenje z oznakami je pripeljalo do novih skrajnosti, kjer se oznake spodbuja, da druga drugo obsojajo in druge oznake prijavijo zaradi žaljivih ali diskriminatornih izjav, večina katerih to sploh ni. Politična korektnost služi le elitam, saj izigravajo eno oznako proti drugi, da lahko delijo in vladajo ter tako človeštvo spodbujajo v vojno proti samemu sebi. Arhontski sistem deluje le, če sužnji zasužnjujejo sužnje. Še ena vloga politične korektnosti je osamiti skupine, ki ne tvorijo manjšine; vedno so večinske skupine tiste, ki jih sestavljajo resnični ali navidezni sovražniki, zato niso opravičene do politične korektnosti. Če nebelci obsojajo belce, je to upravičeno stališče zatirane manjšine; če pa se zgodi obratno, so belci rasisti.

Pri politični korektnost avtoriteta določi, kaj je prav oz. sprejemljivo in kaj ne. Na ta način se ljudi usmeri v enakost, povprečnost in nesposobnost izražanja pravih misli in občutkov. Gre za miselno policijo, ki odloča o tem, kaj je dovoljeno in kaj ne. Ali kot pravi David Icke: »Politična korektnost je način, kako tepec utiša pametnega.« Časnik The Washington Times je poročal, da je postalo rutina, da imajo založniki zaposlene »občutljive bralce«, ki pred izdajo pregledajo nove knjige in iščejo besede,

49

ki nakazujejo predsodke, stereotipe ali besedišče z negativno konotacijo o spolu, rasi, nesposobnostih ali spolni usmerjenosti; prav tako preverijo, če je jezik »kulturno takten« (tak, ki nikogar ne užali).

Politična korektnost mora stalno ustvarjati žrtve, saj brez žrtev ni mogoče najti zatiralcev, na katere se lahko potem avtoritete spravijo. Cilj politične korektnosti je delitev in vladanje – ustvarjanje še več umetnih ločnic, ki jih potem spravijo med sabo v vojno. Več kot je delitev, bolj je učinkovit arhontski nadzor. Facebook ponuja kar 56 spolnih kategorij. Cilj je, da se ljudje tako osredotočijo na telo, da se neskončno zavest iz procesa samoidentitete popolnoma izključi. Število ljudi, ki se zaradi stvari takoj vznemirijo, hitro narašča, in sicer zaradi enega samega razloga – ker jim vsi govorijo, naj se vznemirjajo; ker so tako programirani, kar je predpogoj za to, da se počutijo žrtve. Če ni žrtve, ni zatiralca in posledično politične korektnosti. Stanje žrtve in užaljenost je odločitev, ki jo ali pa jo ne sprejme vsak sam. Cilj vsega tega, da hočejo ljudi zaščititi pred potencialnimi negativnostmi in vznemirjenjem, je nastanek želatinaste generacije. Ti otroci se ne bodo sposobni soočiti z življenjskimi izzivi in bodo veliko prej predali svojo moč velikemu bratu, da bi jih zaščitil pred domnevnimi zatiralci, tako kot jih je v formativnih letih. Ozadje za tem je manipulacija otrok in odraslih, da bodo kot starše sprejeli državo. K temu pripomore tudi kraja otrok in izginjanje starševskih pravic glede otrok. Politična korektnost je orodje za ustvarjanje sovraštva, medtem ko se pretvarja, da je proti sovraštvu. Opazujte sovraštvo na obrazih tistih, ki so proti njemu.

V ZDA je 0,6 % transspolnih oseb in zaradi njih mora ostalih 99,4 % Američanov paziti na to, kaj rečejo. Gre za tiranijo manjšine nad večino in manj številčna kot je manjšina, večja je tiranija. Sedemletne otroke v Veliki Britaniji se uči, naj ne uporabljajo besed »fantje«, »dekleta«, »gospe« in »gospodje«, da bi se tako izognili diskriminaciji transspolnih oseb. Otroci si celo ogledujejo gledališke igre na temo transspolnosti. Otroke se vse pogosteje že od mladih nog spodbuja, da dvomijo o svojem spolu, kar se doslej ni dogajalo. Britanska vlada je sporočila, da bo naredila spremembo spola hitro in preprosto. A o tem več pozneje.

Politična korektnost pa se ne nanaša le na rabo jezika, ampak tudi na aktivnosti. Ena izmed kanadskih univerz je prepovedala brezplačne tečaje joge, saj naj bi šlo za kulturno prilastitev; poleg tega naj bi bila joga povezana s »kulturnim genocidom.« Joga se je pojavila v Indiji in očitno gre za kršenje kulturnih pravic, če to ime uporabljaš drugje ali če nisi iz Indije. Tečaj so ponovno uvedli, ko so mu spremenili ime v »zavedno raztegovanje«.

Nekaj primerov politične korektnosti:

• Ameriška in britanska medverska skupina CoExist House je delodajalce pozvala, naj prepovejo uživanje sendvičev s šunko in štručk s klobasicami, ker bi se muslimanom in judom to lahko zdelo žaljivo.

• V Veliki Britaniji so policaji vdrli v hišo ženske in ji odnesli zbirko porcelanastih prašičkov, saj so se muslimanski sosedi zaradi njih pritožili.

• V Kaliforniji so predlagali, da bi na pravosodju prepovedali besedi »mož« in »žena«, ker naj bi šlo za spolno zaznamovana izraza, ki naj bi bila diskriminatorna do istospolnih oseb.

• V ameriške šole uvajajo smernice, da se učencev v razredu ne bo klicalo »dečki« in »deklice«, ampak »učenci« ali »šolarji«.

• Menstruacija kot ženska zadeva naj bi bilo transfobno, ker nimajo vse ženske vagine.

50

• Facebook je zaradi rasističnega in žaljivega imena izbrisal profil angleške gostilne Black Cock Inn, ki nosi to ime od leta 1840.

• Švedska je odprla telefonsko linijo za ženske, da lahko prijavijo moške, ki jim razlagajo stvari, za katere niso prosile razlage in o katerih vedo več kot oni.

• Na eni izmed kanadskih univerz so s kampusa odstranili tehtnice, da bi zaščitili ljudi, ki so posebej občutljivi na to, da bi izvedeli svojo telesno težo.

• V Londonu ljudje, ki najavljajo prihode vlakov, potnikov ne smejo več nagovarjati z »dame in gospodje«, ampak z »dobro jutro vsi«; poleg tega jih učijo uporabljati spolno nezaznamovano besedišče.

Noro, a v tej norosti se skriva metoda: v romanu 1984 so spreminjali jezik, da bi z njim izbrisali besede, ki so opisovale ideje, ki so nasprotovale uradnemu stališču Partije; cilj je bil zmanjšati število besed, ki so ljudem na voljo. Če zmanjšaš število besed, se zmanjša tudi sposobnost izražanja misli skozi besede. Če zatiraš besede, zatiraš misli in tako nadzoruješ ljudi. Isto se dogaja danes. Politiki in drugi uporabljajo plehke fraze brez pravega pomena. Bolj ko zmanjšaš število besed, bolj postaja komunikacija dolgočasna in želja po pisanju in branju knjig bo kmalu izginila. Ko enkrat izgine beseda za izražanje misli, izginejo tudi misli, saj v tej resničnosti razmišljamo v besedah. Isto se zgodi s spomini, ki jih brez besed ne moremo ohraniti.

Ko enkrat izražanje misli in mnenj postane zločin, živimo v fašistični državi. Načrt je manipulacija jezika in zastraševanje ljudi, da bodo tiho, saj se bodo bali, da bi jih označili za rasista ali kot nekoga, ki spodbuja druge k sovraštvu in predsodkom. Pri svobodi izražanja je tako, da ali jo imamo ali pa ne – ne moremo imeti samo malo svobode, tako kot ženska ne more biti samo malo noseča. Če imaš svobodo ti, jo imajo tudi drugi in ravno tako se je treba boriti za njihovo svobodo izražanja, pa čeprav se z njimi ne strinjamo. Ali ima svobodo izražanja vsak, ali pa jo nima nihče.

Spreminjanje zgodovine: Zgodovina je pomembna, saj lahko z njeno pomočjo primerjamo domneve in vrednote sveta, ki ga doživljamo. Kot je rekel že George Orwell: »Kdor nadzoruje preteklost, nadzoruje prihodnost; kdor nadzoruje sedanjost, nadzoruje preteklost.« V Orwellovem romanu 1984 so neprestano spreminjali zgodovino, da je služila trenutni resnici Partije. Iluminati se že od nekdaj trudijo ponovno napisati zgodovino, zato so tudi uničili in odstranili dragocenosti in besedila v iraških muzejih ob napadu leta 2003. Cilj zamenjave staroreka za novorek je tudi, da se z izgubo jezika onemogoči branje zgodovinskih opisov; tako bo izginila tudi potreba po cenzuriranju zgodovine.

51

Drugačen pogled na nekatere dogodke

»Atentatov ni treba voditi – se pač zgodijo. Glavno vlogo igra dejstvo, da se dopusti, da do njih pride. To je največji namig – kdo ima moč, da razveljavi običajne varnostne ukrepe.« (L. Fletcher Prouty, bivši polkovnik v ameriškem vojnem letalstvu)

»Kdor ima največ koristi od zločina, je zločin naročil.« (Seneka)

Kdor se postavi na pot iluminatskemu načrtu, je tako ali drugače odstranjen. Agent FBI je povedal, da kot tihe ubijalce uporabljajo radioaktivne magnetne diske, ki pri nezaželenih ljudeh povzročijo raka. Po umoru/atentatu sledi »uradna« preiskava, v kateri sodelujejo ljudje, ki so jih tja postavili tisti, ki so za umor/atentat odgovorni. V mnogih primerih je sklep preiskave »samomor«, sploh pri zdravnikih, ki uporabljajo alternativne metode zdravljenja ali razkrivajo umazane igrice uradne medicine.

ATENTAT NA J. F. KENNEDYJA

Predsednika Kennedyja ni ubil Lee Harvey Oswald – on je bil le črna ovca, na katero so krivdo zvalili. Kennedyja so ubili streli, ki so prišli s sprednjega dela avtomobila. Kennedyjevi možgani, iz katerih bi bila razvidna smer krogle, so po »obdukciji« izginili. Vozniki v obveščevalnih službah imajo navodila, da v primeru streljanja območje čim hitreje zapustijo, Kennedyjev voznik William Greer pa je avtomobil ustavil. Kennedyja so ubili, ker je hotel potegniti ZDA iz vojne, tiskati denar brez obresti in razkriti ljudem resnico o prisotnosti zunajzemeljskih bitij na zemlji.

Simbolizem pri atentatu na Kennedyja:

• Umorjen je bil v Dallasu, ki leži blizu 33. vzporednika in na 33° zemljepisne širine.

• Mestni park Dealey Plaza ima obliko dveh piramid v eni (trojica).

• Umorjen je bil v zunanjem templju sonca.

• Umorjen je bil malo po 12 uri, ko je sonce najvišje.

• Umorjen je bil 22. novembra leta 1963, na obletnico ukaza papeža Klementa, naj se preganja in muči viteze templjarje.

Johnov brat Bobby Kennedy je bil umorjen leta 1968 po nagovoru v hotelu v Los Angelesu. Ubil naj bi ga osamljen strelec Sirhan Sirhan, ki je bil za atentat programiran. Bobby je imel dobre možnosti, da postane predsednik ZDA. Po koncu nagovora so Bobbyja peljali v hotel skozi kuhinjo, kar naj bi bilo bolj varno, in tam naj bi ga ustrelil Sirhan Sirhan. Vanj naj bi s pomočjo pištole, zakamuflirane v fotografski aparat, streljal tudi Bobbyjev varnostnik Thane Eugene Caesar.

Ista sila kot je ubila brata Kennedy, je ubila tudi Malcolma X in Martina Lutra Kinga ter spravila z vodilnega položaja Richarda Nixona in Margaret Thatcher.

52

SMRT PRINCESE DIANE

Dianina družina (Spencer) je elitna družina krvnega rodu in to je razlog, da je bila Diana izbrana za Charlesovo ženo. Charles jo ni nikoli zares ljubil, saj je imel razmerje s Camillo Parker Bowles. Windsorji so hoteli Spencerjeve gene in to je bila Diana – inkubator. Diana se je pred poroko premislila, vendar je bilo že prepozno. Sama je čutila, da je le žrtveno jagnje, in to tudi povedala, ampak proti temu ni mogla storiti ničesar. Po ločitvi leta 1996 so jo Windsorji hoteli na vsak način diskreditirati, kar pa je le še povečalo njeno priljubljenost pri ljudeh. Za Windsorje je postala nevarna, saj je poznala veliko njihovih skrivnosti, ki jih je nameravala tudi razkriti. Diana ni bila ubita le iz praktičnega razloga, temveč tudi ritualno.

Dodi Fayed, ki je na dan nesreče skrbel za Dianino varnost, je zavrnil vsako idejo o okrepitvah s strani francoske policije. Ostale varnostne ukrepe je zmanjšal Mohamed Al Fayed, Dodijev oče. Isto se je zgodilo tudi pri atentatu na J. F. Kennedyja in Martina Luthra Kinga; z zmanjšanjem varnostnih ukrepov dobesedno omogočijo atentat/uboj. Dodi je bil vedno obseden z varnostjo, pa vendar so se izpred hotela Ritz odpeljali v mercedesu s samo enim telesnim stražarjem. V tunelu Pont de l'Alma je avtomobil trčil v 13. steber. Voznik Henri Paul in Dodi sta bila takoj mrtva, Diana pa po 20 minutah. Osebni stražar Trevor Rees-Jones je nesrečo preživel, saj je bil pripet z varnostnim pasom, čeprav na prejšnjem križišču še ni bil, kar so potrdile slike paparaca Romulda Rata. Tunel Pont de l'Alma ni bil na poti od hotela do Dodijevega stanovanja, kamor so bili namenjeni. Avto je v steber trčil pri hitrosti med 90 in 130 km/h. Krivdo so zvalili na voznika Henrija Paula, češ da je bil pijan, in uradno poročilo je bilo s tem zaključeno.

Preden so se odpeljali izpred hotela, je voznik Henri Paul za tri ure izginil neznano kam. Takrat so ga po vsej verjetnosti programirali za nalogo, ki je ležala pred njim. V programiranem stanju ni težko tudi pri visoki hitrosti zadeti točno določenega stebra, saj podzavest deluje bistveno hitreje kot zavest. Mercedes, ki so ga pred odhodom pripeljali pred hotel (ni bil isti kot tisti, v katerem so v hotel prispeli, saj so tistega kot diverzijo za paparace odpeljali v drugo smer), je dva tedna pred nesrečo izginil in ko so ga našli, je bil v zelo slabem stanju. Francoske oblasti so po nesreči zavrnile ponudbo Mercedesa, da avtomobil pregleda. Obstaja tudi možnost, da je bil avtomobil voden na daljavo. Eric Petel, ki je bil priča nesreči, je povedal, da takrat v tunelu ni bilo drugega vozila (glede na uradno poročilo naj bi bil). Poklical je policijo in povedal, da se je Diana ponesrečila, pa so se le smejali, češ da se zafrkava. Nato se je odpeljal na policijsko postajo, kjer je čakal 25 minut, potem pa so ga vklenili, za nesrečo pa se sploh niso zmenili. Med hotelom Ritz in tunelom Pont de l'Alma je tudi 17 prometnih kamer, ki pa takrat niso delovale; prav tako je ob 00.20 za 20 minut prenehala delovati policijska komunikacija. Diana je bila klinično mrtva ob 00.45. Nesrečo je lahko povzročiti, ne veš pa, ali je žrtev tudi mrtva, zato moraš imeti pod nadzorom tudi reševalce. Diana je v tunelu krvavela in je potrebovala nujno pomoč, v bolnišnico pa so jo pripeljali šele 90 minut po nesreči (uradna razlaga: ujeta v razbitini). Ko so se odpeljali z mesta nesreče, je rešilec vozil le 40 km/h in se med vožnjo zaradi »nujnih intervencij« še dvakrat ustavil, tako da je vožnja trajala 40 minut.

Simbolizem pri smrti princese Diane:

• Merovingi so v obdobju med leti 750 in 500 p. n. š. v Parizu zgradili podzemno dvorano za žrtvovanje in čaščenje boginje Diane. Današnja lokacija dvorane je tunel Pont de l'Alma (Tunel boginje lune). Mišljeno je bilo, da Diana umre v tej podzemni dvorani, ponoči, pod luno in v avgustu. Izkrvavela je do smrti, tako kot žrtve žrtvovanj.

• Na kraju nesreče danes stojita iluminatska simbola obrnjen črn pentagram in prižgana bakla.

53

• Drugo ime za boginjo Diano je Hecate. Hecate je boginja križišč in ima vzdevek boginja noči. Prostozidarji pogosto izvajajo rituale in žrtvovanja na križiščih, ki simbolizirajo točke energijskih vrtincev, ki nastanejo, kjer se sekajo zemljini meridiani. Na mestu, kjer je umrla Diana, je pravi labirint razpotij. Diana je umrla v zgodnjih jutranjih urah 31. avgusta. Hecatin dan je po satanističnem koledarju 13. avgust, ker pa satanisti vse obrnejo, dobimo 31. avgust. Tako je pozitivno žensko energijo (ljubezen, sočutje, intuicijo), ki jo je poosebljala Diana, eliminirala negativna ženska energija (manipulacija, ritual, smrt), ki jo simbolizirajo Hecate in razpotja.

• Dijana je imela blond lase in modre oči.

TERORISTIČNI NAPADI 11. SEPTEMBRA 2001

Uradna razlaga dogodkov 11. septembra 2001 ima več lukenj kot švicarski sir in je popolna farsa. Tukaj je nekaj dejstev:

• Letal niso pilotirali islamski piloti, saj niso imeli niti toliko znanja, da bi pilotirali enomotorno letalo; poleg tega je pilot Lufthanse z 28-letnimi izkušnjami povedal, da niti sam ne bi bil sposoben letala pilotirati tako, kot se je to zgodilo 11. septembra. Letali, ki sta trčili v dvojčka, sta bila po vsej verjetnosti na daljavo vodena drona.

• Dvojčka se nista podrla zaradi vročine od gorečega letalskega goriva, saj temperatura gorečega goriva doseže največ 930 °C, jeklo, iz katerega je bila narejena notranja konstrukcija dvojčkov, pa se topi pri 1.500 °C. Poleg tega sta bila dvojčka zasnovana tako, da trk letala preživita. Razlog za zrušenje je bil vnaprej nastavljen eksploziv. Stavbi sta se podrli kot pri nadzorovanem rušenju – z rahlim zamikom med eksplozijo in podrtjem – ter na način, da je na okoliških stavbah čim manj škode. Prav tako sta se dvojčka podrla kot pri prostem padu, kjer ni upora spodnjih nadstropij (slika 33).

• Let 77 verjetno sploh ni zadel Pentagona; po vsej verjetnosti je šlo za manjše, na daljavo vodeno letalo. Pentagon do danes ni dal v javnost posnetkov »trčenja«, čeprav je okrog stavbe 80 kamer (slika 34).

• Strmoglavljenje leta 93 je vprašljivo, saj je bilo na mestu, kjer naj bi letalo strmoglavilo, zelo malo razbitin, pa še te so bile raztresene po zelo velikem območju (slika 35).

• Od osmih črnih skrinjic na letalih je preživela le ena, čeprav so zasnovane tako, da preživijo take nesreče.

• V času terorističnih napadov je ameriška vojska imela vajo, ki je vključevala ugrabljena letala, ki trčijo v stavbe.

• V Washingtonu se ni sprožil sistem raket zemlja-zrak, ki se avtomatsko sproži, kadar neavtorizirano letalo vstopi v tamkajšnji zračni prostor.

• Zanimivo, da so pri vsemu uničenju v bližini sesutih dvojčkov našli nepoškodovane potne liste »teroristov«.

• V ameriški angleščini se 11. september zapiše 9/11 in številka za klic v sili v Ameriki je 911.

54

• Bin Laden je imel okvarjeno ledvico in je potreboval dializo; imel naj bi tudi Marfanov sindrom. Umrl je pred ameriškim napadom na Afganistan leta 2001. Uradna različica je bila, da so ga ubili ameriški tjulnji leta 2011.

DOGODKI PO 11. SEPTEMBRU

Posledica terorističnih napadov 11. septembra 2001 je bilo sprejetje zakona Patriot Act, ki vojno proti terorizmu uporablja kot izgovor za povečanje vladnih pooblastil za opazovanje, sledenje in vohunjenje za ljudmi. Že George Orwell je v romanu 1984 opisal vojno, ki se nikoli ne konča – vojno proti terorizmu. Namen zakona je bil tako razširiti definicijo terorista, da vključuje tudi mirne protestnike. Zakon je prav tako uvedel izraz »domači terorizem«. Gre za popolno uničenje osnovnih človekovih pravic, saj daje zakon vladnim agencijam proste roke, da se lahko nad posameznika spravijo z vsemi sredstvi nadzora. Podobne zakone sprejemajo tudi države, ki jih terorizem ne ogroža, kar je jasen znak, da nimajo ti zakoni nič opraviti s terorizmom, ampak da gre za tehniko problem–reakcija–rešitev. Kadarkoli vlada za izgovor uporabi »nacionalno varnost«, s tem le zagovarja svoja kriminalna dejanja. Vse to je v skladu z besedami dr. Richarda Daya, ki je napovedal, da bodo terorizem uporabili v državah, ki ne bodo sprejele transformacije družbe.

Septembra 2000 je skupina strokovnjakov pod imenom Projekt za novo ameriško stoletje izdala dokument Prenova ameriške obrambe: strategije, sile in sredstva za novo stoletje (Rebuilding America’s Defences: Strategies, Forces and Resources for a New Century), ki govori o ameriškem (iluminatskem) načrtu za globalno dominacijo. Dokument razkriva seznam držav, v katerih bodo ZDA

55

Slika 33: Nadzorovano rušenje

Slika 34: To naj bi povzročil let 77?

Slika 35: Ostanki strmoglavljenja leta 93?

zamenjale režim. Seznam vključuje Irak, Libijo, Sirijo, Libanon in Iran, prav tako pa poziva k zamenjavi režima v Severni Koreji in na Kitajskem. Točno eno leto po objavi se je zgodil 11. september, ki ga je George Bush imenoval »naš Pearl Harbor«. Tudi Zbigniew Brzezinski, svetovalec za nacionalno varnost v administraciji predsednika Jimmyja Carterja, v svojih knjigah piše o tem, da morajo ZDA, če želijo nadzorovati svet, prevzeti nadzor nad Evrazijo (območje med Evropo in Kitajsko ter Rusijo in Bližnjim vzhodom). Na tem območju ležita dve od treh gospodarsko najproduktivnejših regij na svetu; tam živi okrog 75 % prebivalstva in tam je večina stvarnega bogastva (podjetja, naravni viri). Tako vidimo, da je pravi namen vojne proti terorizmu prevzem Evrazije, kar bo na eni točki pomenilo spopad med Zahodom in Rusijo/Kitajsko. Točno na tem območju po 11. septembru potekajo vojne: najprej v Afganistanu (Bin Laden), nato v Iraku (Sadam Hussein – orožje za množično uničevanje), Libiji (Gadafi) in Siriji (Asad).

Izgovor za napad na Irak leta 2003 je bilo orožje za množično uničevanje, za kar niso Američani imeli nobenega dokaza (ni problema–reakcija–rešitev). Najglasnejši zagovornik napada na Irak je bil obrambni sekretar ZDA Donald Rumsfield – isti človek, ki se je leta 1983 srečal s Sadamom Husseinom in se z njim dogovoril za dobavo kemičnega orožja Iraku za vojno z Iranom. To so potrdili deklasificirani dokumenti ameriškega ministrstva za zunanje zadeve iz leta 2002. Iraško orožje so financirali ameriška in britanska vlada ter njuni zavezniki. Največji lastnik orožja za množično uničevanje je ameriška vlada in tudi uporabila ga je največkrat ravno ona. Doslej je le ena država odvrgla jedrsko orožje na drugo – ZDA v 2. svetovni vojni.

Pri napadu na Irak so oropali in uničili tamkajšnje muzeje, saj gre za območje, kjer je bila nekoč Mezopotamija in kjer imajo iluminati svoj izvor; ker pa nočejo, da bi ljudje to izvedeli, je treba dokaze uničiti. Tako so uničili veliko muzejev, v katerih so bili zapisi in artefakti, povezani z izvorom in zgodovino človeka ter nadzorom nad ljudmi. Namesto da bi ameriška vojska ropanje preprečila, ga je dovolila – seveda načrtno. Še en cilj ropanja je bil uničiti narodno identiteto, duha in zgodovino Iračanov.

Navedel sem le nekaj primerov, vendar je zgodba podobna tudi pri bombnih napadih v Madridu leta 2004, Londonu leta 2005, Oslu leta 2011, na bostonskem maratonu leta 2013 in v Parizu leta 2015. Isto velja za poboje na šolah Virginia Tech ter Columbine High School. Nič od tega se ne dogaja naključno, ampak je vse hladnokrvno načrtovano s ciljem, da se pospeši agendo.

56

Življenje v matrici

»Matrica je povsod okoli nas. Celo zdaj v tej sobi. Vidiš jo, ko pogledaš skozi okno ali vključiš televizijo. Čutiš jo, ko greš v službo, cerkev ali ko plačaš davke. Je svet, ki so ti ga poveznili čez oči, da bi ti prikrili resnico – da si suženj, Neo. Kot vsi ostali si se rodil v suženjstvo; v zapor, ki ga ne moreš okusiti, videti ali čutiti – zapor za tvoj um.« (Morfej v Matrici)

Živimo »v« napredni različici navidezne resničnosti; pravzaprav ne živimo »v« njej, saj jo le dekodiramo v holografsko resničnost, tako kot igralec doživlja računalniško igro. Max Tegmark z inštituta MIT pravi, da lahko človeško navidezno resničnost, tako kot računalniške igre, opišemo s številkami in matematiko. Fizika računalniških iger je praktično enaka fiziki resničnosti. Liki v računalniških igrah ravno tako kot ljudje mislijo, da so predmeti v igrah trdni, ampak gre le za piksle, ki so v bistvu matematične kode. Vesolje je tako urejeno in merljivo, da meji že na čudež. V sončnem sistemu in vesolju obstaja več kot 200 parametrov, ki so tako točni, da je nemogoče, da so naključni. Zakone fizike, ki veljajo v tej resničnosti, je mogoče izraziti s številkami le zato, ker gre za simulacijo, ki je na enem nivoju digitalna in podvržena pravilom (zakonom fizike), ki so jih postavili stvarniki. Vse omejitve resničnosti se zdijo naravne, a v resnici gre le za matematične kode. Ameriški teoretični fizik James Gates pravi, da je njegova raziskovalna ekipa v snovi resničnosti našla digitalne podatke v obliki 0 in 1 – torej v isti obliki kot se uporabljajo v računalništvu. Prav tako so našli kode za popravljanje napak, ki ponastavijo podatke na privzeto nastavitev, in enačbe, ki jih ni mogoče razločiti od enačb spletnih brskalnikov. Zakaj? Ker živimo v simulaciji, ki jo poganja kvantni računalnik.

JEZIK MATEMATIKE IN GLASBE

Na enem nivoju je matrica napisana v jeziku matematike. V njej najdemo Fibonaccijevo zaporedje (ko naslednjo število v zaporedju določa seštevek prejšnjih števil: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13 ...), Pi (3,14), sveto geometrijo, zlati rez (1,618), numerologijo, astrologijo itd. Zlati rez najdemo med drugim pri razmerjih rok, obraza in zob, pri telesni temperaturi, živalih, rastlinah, osončju, glasbi in DNK; Fibonaccijevo zaporedje najdemo pri cvetlicah, drevesih, školjkah in razmerjih človeškega obraza (slika 36). Te zakonitosti so poznale že prastare civilizacije, saj so po njih zgrajene strukture kot so piramide v Egiptu, Partenon v Grčiji itd. Te civilizacije so vedele, da geometrijska stanja odsevajo vzorce energijskih valovnih oblik in če zgradiš stavbo v skladu z matematično in geometrijsko harmonijo, bo to harmonijo odražala tudi energijsko. Vibracijska stanja so števila in števila so vibracijska stanja.

Znotraj navidezne resničnosti lahko vse izrazimo s števili in Stephen Marquardt, ki je študiral Fibonaccijevo zaporedje in zlati rez, je prišel do sledečega zaključka: »Vse življenje je biologija. Vsa biologija je psihologija. Vsa psihologija je kemija. Vsa kemija je fizika. Vsa fizika je matematika.« Ameriški fizik Craig Hogan trdi, da če hologram, ki mu pravimo resničnost, dovolj povečamo, postane zrnast in izgleda kot piksli – tako kot piksli na zaslonu – kar je dokaz, da živimo v napredni različici računalniške simulacije.

William Neil v knjigi How We Were Made: A Book of Revelations (Kako smo nastali: knjiga razodetij) razkriva, da je bil sumerski sistem osnovan na številu 60 in da se njegove izpeljanke stalno pojavljajo v povezavi z ljudmi, planeti, prastarimi strukturami (npr. Stonehenge) in merjenjem časa. Ugotovil je tudi, da ponavljajoča se zaporedja vključujejo števila 360, 3.600 in 6 x 6 x 6 (216).

57

Fraktalni vzorec – vzorec, ki je neskončno kompleksen, samopodoben pri poljubnih povečavah in ki se nikoli ne konča – je mogoče najti povsod v naravi/matrici, saj gre za matematične kode. Fraktali nastanejo s stalnim ponavljanjem procesa v neprekinjeni povratni zanki. Fraktalne vzorce lahko prepoznamo npr. v rečnih povodjih, zemeljskih prelomnicah, gorovjih, strelah, ananasu, DNK, srčnem utripu, očeh, krvožilju, potresih, snežinkah, kristalih, morskih valovih, zelenjavi, Saturnovih obročih, vedênju, možganih in govornih vzorcih.

Na človeka ima velik vpliv tudi glasba. Leta 1910 so krvni rodovi v ZDA uvedli nov standard za uglaševanje A = 440 Hz, ki je bil leta 1955 tudi mednarodno sprejet. Glasba, ki je v harmoniji s človeškim energijskim poljem, je zanj dobra, ostala glasba pa ustvarja popačenje oz. disharmonijo. Glasba, ki je povsod okrog nas, je ravno tako vibracija. Nekateri raziskovalci pravijo, da frekvenca 8 Hz harmonizira obe hemisferi možganov. Pred standardom A = 440 Hz je veljal standard A = 432 Hz (54 ciklov po 8 Hz). Vesolje onkraj matrice naj bi bilo osnovano na frekvencah, ki vključujejo števila 72, 144 in 432. Zanimivo je, da je 72 = 9 x 8, 144 = 18 x 8 in 432 = 54 x 8. Kvadratni koren svetlobne hitrosti (186.000 milj na sekundo) znaša 432. Premer sonca znaša 864.000 milj in 864 = 2 x 432; premer lune znaša 2.160 milj in 2.160 = 5 x 432. Število 432 in njegova harmonična števila so povezana s sveto geometrijo. 440 Hz se mogoče ne zdi bistveno več kot 432 Hz, je pa ravno dovolj, da popači naravni red.

Ničelni poldnevnik je črta na 0° zemljepisne dolžine, ki je dolga 20.000 km – od enega zemeljskega pola do drugega. Ta meridian poteka skozi Kraljevi observatorij v Greenwichu. Na tej črti se vzhod sreča z zahodom oz. je kot corpus callosum med levo in desno zemljino hemisfero. Leta 1884 je London postal referenčna točka, glede na katero se meri čas po vsem svetu. Kakšno naključje, da je London tudi središče iluminatov, ki manipulirajo zaznavanje časa. Pred standardizacijo so ljudstva po svetu merila čas glede na položaj sonca v kraju, kjer so živeli. Greenwiški srednji čas pomeni uro, ko sonce preči meridian 0° v Greenwichu. Sekunda je definirana kot 1/86.400 sončnega dne (premer sonca znaša 864.000 milj). Čas je eden najboljših načinov za ločitev zavesti od telesa–uma.

58

Slika 36: Fibonaccijevo spiralo najdemo povsod v naravi.

VESOLJE

Zemlja je srčna čakra tega dela vesolja; iz nje izvira energija ljubezni, zato jo hočejo reptili uničiti. Tako kot človeški sistem je tudi vesolje povezano in kar se zgodi na zemlji, vpliva na ostale planete. Značilnost vesolja je spirala oz. vrtinec: tako delujejo galaksije, voda teče po spirali navzdol, lasje pri temenu rastejo v spiralo, DNK ima obliko dvojne spirale.

David Talbott in Wallace Thornhill v knjigah The Electric Universe (Električno vesolje) in Thunderbolts of the Gods (Strele bogov) pišeta, da ni gravitacija tista, ki drži vesolje skupaj in planete v orbitah, ampak električne in elektromagnetne sile, ki so bistveno močnejše od gravitacije (gravitacija je le šibka oblika magnetizma). Celo NASA je potrdila, da severni sij povzročajo elektromagnetna polja. Znanstveniki so ugotovili, da vse, kar je živo, proizvaja elektriko. Raziskave na univerzi MIT v Massachusettsu so pokazale, da rastline proizvajajo električno napetost 200 mV; to so dokazali tako, da so pripeli eno elektrodo na rastlino in drugo na zemljo v njeni bližini.

Vidno vesolje sestoji 99,999 % iz plazme, ki jo nekateri imenujejo četrto agregatno stanje. Plazma je skoraj popoln medij za električna in elektromagnetna polja. Ko gredo električni tokovi skozi plazmo, se začnejo vrteti v spirali, kar po norveškem znanstveniku Kristianu Olafu Birkelandu imenujemo Birkelandov tok. In kaj ima še obliko spirale? Človeška DNK. Pa smo spet tam – kakor zgoraj, tako spodaj. Prav tako električna aktivnost v vesolju izgleda kot električna aktivnost možganov. Birkelandove tokove pri človeku predstavljajo meridiani, po katerih teče energija. Ko plazma, nabita z eno vrsto električnega naboja, pride v stik s plazmo z drugačnim nabojem, se ustvari pregrada, ki se po znanstveniku Irvingu Langmuirju imenuje Langmuirjev plašč. Ti plašči tvorijo magnetna polja planetov. Pregrada, ki ločuje zemljino električno polje od električnega polja vesolja, se imenuje magnetosfera; njena naloga je, da varuje zemljo pred nevarnimi sevanji. Tudi sonce ima to pregrado – imenuje se heliosfera – pri ljudeh pa to nalogo opravlja avra.

Znanstveniki ne morejo razumeti, kako lahko subatomski delci (delci, ki so manjši od atoma) v trenutku komunicirajo prek neverjetnih razdalj, saj razmišljajo v okviru prostora, ampak prostor je iluzija. Ne obstajajo delci v množini, ampak jih le ljudje tako zaznavamo. Znanstveniki so ugotovili, da v drugih dimenzijah – kar oni imenujejo vzporedna vesolja – zakoni fizike ne veljajo oz. so drugačni od teh na zemlji, to pa zato, ker gre za drugačno navidezno resničnost. Tudi svetlobna hitrost (299.792 km/s) ni najvišja možna hitrost, ampak le zunanji limit frekvenčnega polja, ki ga ljudje še zaznamo. Tako ljudje pravijo, da je NLP kar izginil – je, ampak le iz našega frekvenčnega polja zaznav. Svetlobna hitrost je torej le najvišja možna hitrost znotraj matrice.

Prav tako se lahko subatomski delci (npr. elektroni) manifestirajo kot delec (fizično) ali kot valovanje (nefizično). Svetloba, radijski valovi, gama- ter x-žarki lahko tako spremenijo obliko. Za take delce se uporablja izraz kvanti – nimajo ne ene ne druge oblike, ampak obe istočasno. Razlika med delcem in valovanjem je samo v načinu, kako opazovalec frekvenco dekodira. Atomi in subatomski delci so le fizični izraz valovanj. Ne gre za odnos »ali/ali«, ampak za »isto kot« oz. »drugačen izraz«.

SONCE

V zlati dobi sta bili v našem sončnem sistemu dve sonci: današnje sonce in Saturn, s tem da je bil dominantno nebesno telo Saturn, ki je bil takrat brez obročev. Saturn, ki je bil poravnan z zemljinim severnim tečajem ter Marsom in Venero, je bil v zlati dobi sonce, ki je bilo zemlji najbližje. V Rusiji

59

rojeni psihiater, psihoanalitik, pisatelj in raziskovalec Immanuel Velikovsky v knjigi Worlds in Collision (Trčenje svetov) piše o tem, da sta pri kataklizmah, ki so na zemlji končale zlato dobo, igrala pomembno vlogo Jupiter in Saturn, ki sta imela včasih drugačno orbito kot danes. Saturn je na sedanje mesto prišel po kataklizmah, ki so uničile kontinenta Atlantis in Lemurijo. Te kataklizme so se začele v sončnem sistemu in tiste na zemlji so bile le njihov odsev. Velikovsky trdi, da Jupiter in Saturn nista planeta, temveč zvezdi, in da oba proizvedeta več toplote, kot jo prejmeta s sonca.

Sonce sestoji iz plazme in deluje drugače, kot trdi uradna znanost (kot jedrski reaktor, ki v svojem jedru ustvarja toploto in svetlobo). Sonce je električni transformator in jedrske reakcije se odvijajo na njegovem površju, ne v jedru. Sonce, ki pretvarja v svetlobo elektriko iz vesolja oz. plazmičnega polja, gre skozi cikle večje in manjše aktivnosti. Na nivoju rentgenskih žarkov sonce potemni, kadar sončna aktivnost pade, kar je posledica manjše električne aktivnosti. Površje sonca je v primerjavi s temperaturami v zgornji atmosferi relativno hladno. Najbolj vroč del sonca je korona – to je tisti del, ki ga pri popolnemu sončnemu mrku vidimo kot svetlobo okrog lune. Temperatura 500 km od površja sonca znaša »samo« okrog 5.000 °C, medtem ko znaša višje tudi do 200 milijonov stopinj Celzija. Če slikamo sonce na nivoju ultravijoličnih žarkov, se lepo vidi torus (plazemski obroč), ki akumulira in shranjuje kozmično energijo in ko jo postane preveč, se sprosti v obliki masovnih izbruhov na koroni. Ti izbruhi na površju sonca ustvarjajo luknje – sončeve pege – ki so pokazatelj povečane sončne aktivnosti. Od časa do časa nas opozorijo, da lahko izbruhi sončne energije zmotijo električno tehnologijo. Zakaj? Zaradi električnega vpliva sonca na električne sisteme.

Električna energija, ki jo sonce pretvarja, je ista energija, kot teče skozi Rimsko cesto, in ona povzroča, da se sončni sistem vrti v spirali; tako postane motor, ki sam proizvaja elektriko. Kometi imajo repe, ki jih povzroči interakcija električnega polja kometa z električno nabitim plazmičnim poljem in ne led.

LUNA

V knjigi Who Built the Moon? (Kdo je zgradil luno?) pišeta Christopher Knight in Alan Butler o tem, da ima luna lastnosti, ki jih naravni sateliti nimajo: luna je večja, kot bi morala biti; starejša, kot bi morala biti; lažja, kot bi morala biti, in ima nenavadno orbito. Isaac Asimov, ruski profesor biokemije, pravi, da luna nima atmosfere in magnetnega polja ter da je zemlja edini planet v sončnem sistemu, okrog katerega kroži tako velik satelit (luna je večja od Plutona). Glede na velikost zemlje bi morala luna imeti premer 50 km, vendar ta znaša kar 3.500 km (za četrtino velikosti zemlje).

Luna nima magnetnega polja, kamni na njej pa so namagneteni. Luna vedno proizvede enake seizmične vibracijske učinke, ko se približa zemlji, kar je čudno, saj naj bi šlo za naraven fenomen, ki bi se moral sčasoma spremeniti. Najstarejši kamni na luni so stari 4,5 milijarde let; milijardo let starejši kot na zemlji. Kamni na luni imajo drugačno sestavo kot lunin prah, v katerem so jih našli, in lunin prah naj bi bil milijardo let starejši od kamnov. Vedno vidimo isto stran lune, nikoli njene temne strani. Znanstveniki nimajo pojma, kako je luna nastala.

Poleg tega kaže luna tudi matematične sinhronije:

• Luna je 400-krat manjša od sonca in ob popolnem mrku 400-krat bližje zemlji, zato izgleda, da je enako velika kot sonce.

60

• Ko je sonce pozimi najšibkejše in na najnižji točki, je luna najsvetlejša in na najvišji točki, in obratno. Ob enakonočju sonce in luna zaideta na isti točki na obzorju, ob solsticijih pa na nasprotnih.

• Med eno orbito sonca se zemlja zavrti 366.259-krat in polarni obseg zemlje je 366.175-krat večji od luninega. Polarni obseg lune znaša 27,31 % velikosti zemlje in med eno lunino orbito se zemlja zavrti 27,396-krat.

• Če delimo obseg sonca z obsegom lune in rezultat pomnožimo s 100, dobimo obseg zemlje; če delimo obseg sonca z obsegom zemlje in to pomnožimo s 100, dobimo obseg lune.

Zemlja, luna in sonce so kodirani z isto mero – megalitskim jardom. Alexander Thom je ugotovil, da je pri vseh megalitskih strukturah na zemlji (Stonehenge itd.) uporabljena ista mera, ki znaša 0,829 m – megalitski jard – in obsegi sonca, lune in zemlje ustrezajo tej meri. Razlaga za to je, da so reptili, ki so ustvarili luno, prav tako sodelovali pri izdelavi megalitov na zemlji. Pri praljudstvih je krog znašal 366o, Sumerci pa so uvedli 360-stopinjski krog in enoti 60 minut in 60 sekund.

Obstaja verjetnost, da je luna votla in znanstveniki so priznali, da je njeno jedro bistveno manj gosto kot njene zunanje plasti. Kozmolog Carl Sagan trdi, da naravni satelit ne more biti votel. Lunina gostota znaša 60 % zemljine in ista količina zemeljskega materiala tehta dvakrat toliko kot ista količina luninega. Misija Apollo 12 je leta 1969 na luno postavila seizmografe in v njo načrtno strmoglavila lunarni modul, kar je imelo enako moč kot 1 t TNT. Udarni valovi so se krepili osem minut in Nasini znanstveniki so rekli, da je luna »donela kot zvonec«. Kasneje so strmoglavili nosilno raketo Saturn V, ki je tehtala 15 ton in imela enako moč kot 11 t TNT. Luna se je obnašala kot gong in vibrirala 3 ure in 20 minut do globine 40 km. Leta 1972 je v luno trčil meteor, kar je imelo enako moč kot 200 t TNT. To je sprostilo udarne valove globoko v notranjost, a noben se ni odbil – kot bi imela luna velik amortizer.

Zunanja površina lune vsebuje uran-236 in neptunij-237, ki se ne pojavljata naravno. Uran-236 je radioaktiven odpadek, neptunij-237 pa radioaktiven kovinski element in stranski proizvod pri izdelavi plutonija. Našli so tudi nerjaveče delce železa, ki se v naravi ne pojavljajo. Ruska znanstvenika Mikhail Vasin in Alexander Shcherbakov sta leta 1970 predlagala, da je luna gromozansko vesoljsko plovilo, ki so ga zunajzemeljska bitja izdolbla z napredno tehnologijo (če je bila ta tehnologija jedrska, to razloži prisotnost urana-236 in neptunija-237). Dejstva to potrjujejo. Luna izgleda, kot da je narejena od znotraj navzven – kot da bi material iz notranjosti izkopali in ga prenesli na površje. Zunanja plast lune je v povprečju globoka med štiri in pet kilometrov, kar razloži, zakaj kraterji od strmoglavljenih meteoritov niso bolj globoki, saj bi glede na svojo širino morali biti. Ko meteorit strmoglavi v luno, zunanja plast deluje kot odbijač. Površina lune vsebuje tudi titan, krom in cirkonij, ki so vse zelo trde kovine. Znanstveniki so ugotovili, da je luna zelo odporna na vročino. Material, ki je na površju lune, je točno tak, kot bi ga izbrali, če bi hoteli umetni satelit zaščititi pred neugodnimi vplivi temperatur, kozmičnega sevanja in bombardiranja meteoritov.

Leta 2010 je časnik Pakistan Daily poročal, da so po svetu izginile zaloge palic zlata in da jih bodo zamenjali s palicami iz volframa, ki ima isto gostoto kot zlato na tri decimalna mesta. Med Clintonovo administracijo je 640.000 palic iz volframa dobilo zlat premaz in spravili so jih v ameriško odlagališče za zlato Fort Knox. Oktobra 2009 so Kitajci prejeli pošiljko ameriškega zlata in ugotovili, da je šlo za ponaredke. Rothschildi, ki so bili dominantna sila na trgu zlata od leta 1919 do 2004, so se s trga nenadoma umaknili. Kaj, če je zlato potrebno za aktivnosti v luni? Glede na to, da so nas reptili

61

ustvarili kot sužnje, da bi za njih kopali zlato v Afriki, je to popolnoma mogoče. Koliko zlata na svetu je potem sploh še pravega?

Na temni strani lune obstajajo baze – zelo velike okrogle stavbe, dolge 800 metrov, in zelo visoki stolpi – ki so verjetno vhod v notranjost lune. Luna je center reptilskih operacij in vesoljska plovila z nje stalno vzletajo in pristajajo, kar so videli mnogi astronavti. V luni obstajajo portali za teleportacijo v podzemne baze na zemlji. V notranjosti lune izvajajo genetske eksperimente in ljudi, ki so jih reptili ugrabili, so odpeljali na luno.

Po celem svetu najdemo pričevanja ljudi, ki pravijo, da luna ni bila vedno tam, kjer je danes; na to mesto je verjetno prišla ob kataklizmah. Leta 1994 naj bi v okviru projekta CHANI v Afriki s pomočjo računalniškega vmesnika vzpostavili kontakt z entiteto v drugi resničnosti. Kontakt je trajal pet let in v tem času so ljudje postavili mnogo vprašanj in dobili veliko odgovorov. Ta entiteta je govorila tudi o naravi lune. Povedala naj bi sledeče:

• Luna ni naravno nebesno telo.

• Življenje je bilo za človeka lepše pred prihodom lune. »Lunine sile« nadzorujejo čas in vplivajo na počutje ljudi.

• Luna obstaja zato, da nadzoruje »počutje« zemlje in brez lune bi na zemlji zavladal mir – obstajale bi le manjše nevihte.

• Luno so pripeljali in v bližino zemlje postavili reptili.

• Brez lune bi ljudje in živali postale mirne in spokojne; zaskrbljenost in strah bi se bistveno zmanjšala.

• Brez lune bi bili oceani mirnejši, hude nevihte bi bile redke in podnebje bi bilo uravnovešeno, brez ekstremnega mraza ali vročine.

• Brez lune bi postala telepatska in meddimenzionalna komunikacija stalnica in ljudje bi lahko videli nove barve in povečan obseg barvnega spektra.

• Prišlo bi do velikih sprememb v človeškem respiratornem (dihalnem) sistemu, saj bi se spremenila kemija krvi in dihanja. Tisti, ki bi se rodili po »propadu« lune, bi lahko pod vodo držali dih več ur.

ORIONOVA, SATURNOVA IN LUNINA MATRICA

»Obstaja le eno dobro – znanje – in le eno zlo – nevednost.« (Sokrat)

Orion: Izvor matrice je v Orionu in njegovi meglici. Nekateri pravijo, da so piramide v Gizi poravnane tako, kot so bile postavljene zvezde v Orionovem pasu leta 10.450 p. n. š. Egipčani so ozvezdje Orion in zvezdo Sirij povezovali s svojima glavnima bogovoma – Osirisom in Isis. Verjeli so, da človeštvo izvira iz Oriona. Miti in legende pravijo, da je Orion izvor stvarstva (simulacije) in človeške oblike. Ozvezdje Orion je bilo v središču pozornosti različnih ljudstev v zgodovini, npr. Hopijev v Arizoni ter Majev in Aztekov v Srednji Ameriki. V središču Orionove meglice je kopica zvezd, znana pod imenom Orionov trapezoid, in te zvezde naj bi bile izvor »računalniške« projekcije, od kjer ljudje dekodiramo

62

simulacijo. Meglica je oblak medzvezdnega prahu in plina, ki je »širok« več svetlobnih let, ampak kot vse ostalo je v svoji osnovi konstrukt v obliki valovnih informacij. Astronomi so leta 2017 potrdili, da smo ljudje narejeni iz istega zvezdnega prahu kot vesolje; poleg tega si delimo 97 % atomov, ki tvorijo galaksije.

Saturn: Kozmični internet oddaja iz središča galaksije in sonca ter zvezde te informacije sprejemajo, dekodirajo in ojačajo. Naša resničnost bi morala vključevati širši razpon frekvenc, kot jih trenutno vidimo. Do zmanjšanja frekvenčnega razpona je prišlo, ker so reptili vdrli v frekvence, ki prihajajo iz središča galaksije, in gensko zmanipulirali človeka, da se je uglasil na matrico. To so storili mnogim svetovom in zemlja je eden od njih. Spomnimo se, da reptili ne zmorejo ničesar na novo ustvariti, saj nimajo domišljije in niso kreativni, zato pa izkoriščajo tiste, ki so – v tem primeru človeštvo. Ljudje imamo ustvarjalno domišljijo in reptili manipulirajo človeško zaznavanje na tak način, da ustvarjamo svet po njihovemu okusu.

Saturn je oblika sonca – črno sonce oz. rjava pritlikavka – in je 95-krat večji od zemlje. Saturn je za Jupitrom drugi največji »planet« v osončju in šesti »planet« od sonca (Jupiter predstavlja 70 % mase planetov sončnega sistema). Znanstveniki pravijo, da Saturn seva 2,5-krat več energije, kot jo prejme od sonca. Saturn ima več kot 60 lun in verjetno je bila zemljina luna včasih Saturnova. Saturn se vrti tako hitro (35.700 km/h), da ne glede na to, da je njegova površina 83,7-krat večja od zemljine, traja dan na Saturnu le malo manj kot enajst ur.

Modus operandi reptilov je sledeč: najprej povzročijo kataklizmo na ciljnem planetu in tako uničijo družbo, ki tam živi, nato pa z gensko manipulacijo ustvarijo novo vrsto, ki je uglašena na napačno resničnost – matrico – in planet je tako ugrabljen, vključno z njegovimi prebivalci. Saturn s svojimi obroči že izgleda kot gromozanski oddajnik (slika 37). Reptili informacije pošiljajo iz Oriona prek Saturnovih obročev v frekvenčnem razponu, ki ga sprejme človeška DNK, ki je bila v ta namen tudi gensko zmanipulirana. Obroči niso naravni, saj jih Saturn včasih ni imel; ustvarili so jih reptili. Ta proces ustvarjanja še vedno traja, prav tako pa tudi popravljajo obstoječe obroče. Dr. Norman Bergun, ameriški znanstvenik in inženir, že desetletja raziskuje fenomene okrog Saturna. Prišel je do zaključka, da obroči niso naravni in da so narejeni iz ledu; morda celo iz takega kristala, ki na zemlji ne obstaja (s pomočjo teh kristalov reptili oddajajo frekvence). Saturnove obroče ustvarjajo velikanska (v velikosti treh zemelj) elektromagnetna cilindrična plovila.

Saturn na svojem severnem polu ustvarja vrtečo se nevihto v obliki heksagona v velikosti dveh zemelj; oblika heksagona se ujema s Saturnovimi posnetki radijskega oddajanja. Heksagon zaključi rotacijo vsakih 10 ur 30 minut in 24 sekund in takrat se konča tudi radijsko oddajanje. Če v YouTube vpišete Sounds of Saturn, boste slišali Saturnove frekvence. Heksagon na severnem tečaju je le geometrijski izraz zvočnih frekvenc; vsaka frekvenca namreč tvori določeno geometrijsko obliko. To lahko vidite, če v YouTube vpišete Cymatics. Zvoki in simboli so le različni izrazi istih frekvenc. Gromozanska vrteča se nevihta na Saturnovem južnem polu v velikosti dveh tretjin premera zemlje tvori obliko očesa (slika 38). NASA je leta 2016 sporočila, da je heksagon na Saturnovem severnem polu med leti 2012 in 2016 spremenil barvo iz modre v zlato. Gre torej za spremembo frekvenc, saj so barve le različne frekvence znotraj vidnega spektra svetlobe.

Prastara ljudstva so Saturn simbolizirala kot oko in to je verjetno izvor vsevidnega očesa, simbola reptilskih krvnih rodov. Orionova, Saturnova in lunina matrica je transformirala nekoč zavestno človeštvo v računalniške programe, ki dekodirajo cikle ponavljajočega se zaznavanja in obnašanja.

63

Spomnimo se, da 95 % DNK ni zemeljskega izvora in da ni bila napisana na zemlji. Človeška DNK, ki so nam jo vstavila zunajzemeljska bitja, je predprogramirana, in namen matrice je, da te programe aktivira, kar se potem kaže kot »spontano« človeško obnašanje in zaznavanje časa. Če človek res izvira iz ene matere, je bilo program zlahka vstaviti, potem pa se je tako ali tako prenašal iz roda v rod. Matrica povzroča, da ljudje oddajajo čustveno energijo nizkih frekvenc, s katero se hranijo reptili in ki napaja sistem. Matrico napaja prepričanje, da je resničnost, v katero so reptili vdrli, resnična. Ta začarani krog lahko prekinemo le tako, da se odpremo neskončni zavesti.

Reptili iz Oriona, Saturna in lune oddajajo lažno resničnost, ki jo ljudje dekodiramo v »fizični« svet. Pri tem gre za vibracijski/digitalni konstrukt. Tako kot vse ostalo so tudi Orion, Saturn in luna na enem nivoju elektromagnetno valovanje, ki ga ljudje dekodiramo v hologram – matrico oz. lažno resničnost. Živimo torej v matrici znotraj navidezne resničnosti. Informacije pridejo iz vesolja s fotoni, ki jih oddajajo sonca in črne luknje. Reptili v te informacije vdrejo, jih popačijo in v iste fotone zakodirajo druge informacije. Tako se z novimi informacijami spremeni zaznavanje resničnosti sprejemnika – človeka – če pa še gensko spremeniš sprejemnika (človeka oz. njegov biološki računalnik/telo), da je nastavljen na frekvenco teh informacij, je vpliv še toliko večji. Ljudje tako ne dekodiramo originalnih frekvenc s sonca, ampak informacije, v katere so vdrli reptili. Matrico sprejema predvsem reptilski del možganov (to je tisti del, ki se ne uči, ampak le reagira).

DNK je fenomen v obliki valovanja, zato jo lahko spremenijo zvočni valovi in DNK lahko po načelu simpatetične resonance začne vibrirati v skladu z njimi. Simpatetična resonanca pomeni, da se ostale frekvence »podredijo« najmočnejši (dominantni) frekvenci. Če npr. tri violine igrajo isto noto (dominantna frekvenca) in če zraven njih postavimo četrto violino, bo tudi ta začela vibrirati z isto frekvenco. Točno tako deluje Orionova, Saturnova in lunina matrica: reptili so najprej začeli oddajati frekvenco, na kateri vibrirata človeški DNK in RNK, tako da sta začeli resonirati v harmoniji z matrico. Ko je prišlo do simpatetične resonance, so začeli frekvenco oddajanja spreminjati in ker gre za dominantno frekvenco, se je človeška DNK uglasila nanjo; tako ljudje nismo več sinhronizirani z resničnostjo, ampak z matrico.

Pri ustvarjanju matrice oz. ojačevanju njenega vpliva igra pomembno vlogo veliki hadronski trkalnik v CERN-u v Švici, ki okrepi njen učinek in ima sposobnost, da vzpostavi meddimenzionalni portal s Saturnom, skozi katerega pridejo v našo resničnost druge energije in entitete. Veliki hadronski trkalnik ustvarja 100.000-krat višjo temperaturo, kot je v notranjosti sonca, in njegovi magneti so 100.000-krat močnejši od gravitacijske sile zemlje. Zamislite si, kako to popači elektromagnetno polje zemlje nad območjem trkalnika. Prav tako stoji pred CERN-om kip boga Šive (Saturn), ki pleše znotraj kroga. Šiva je, tako kot Saturn, bog smrti. Poleg tega CERN-ov logotip vsebuje število 666. Ameriški raziskovalec Anthony Patch pravi, da je veliki hadronski trkalnik po obliki kopija Saturnovega severnega pola, na katerem je nevihta v obliki heksagona. Fabiola Gianotti je prva direktorica CERN-a, ki se je leta 2017 udeležila srečanja skupine Bilderberg. Le zakaj?

Matrica nam preprečuje, da bi videli širšo resničnost. Revija New Scientist je poročala, da so se, ko so v ZDA prešli z analogne na digitalno televizijo, sprostile frekvence med 700 in 800 MHz in astronomi so kar naenkrat lahko videli cele galaksije, ki jih prej niso mogli. Astronomi pred prehodom na digitalno televizijo niso mogli videti celih galaksij, ker so Američani gledali televizijo. Kaj nam lahko šele reptili prikrijejo s svojima znanjem in tehnologijo.

Če hočemo ob »smrti« zapustiti matrico, moramo prebiti meje planetarnih ravni reptilov in najbolj zunanja meja naj bi bil ravno Saturn. Za njim naj bi bil leviatan – kača, ki požira svoj rep – znan tudi

64

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
3oqo thirdeye
0
Aug 13, 2018
Epstein island. Blizu je tudi se en drug privaten otrok in sicer od Richarda Bransona.

https://cdn.qmap.pub/images/596309e1c0d8533bbbd4662408b63bc633e005a233677788ae9a9dba2b7269c7.jpg
#47
Dajana Babič
0
Aug 13, 2018
Abram, ne bom, ker nisem na sodišču in tudi na inkviziciji ne. No, bom probala...

Stvarnik je računalnik in ustvaril me je tako, da je poslal impulz v mojo smer... no tako, kot mi vaskrsavamo tiste, ki so umrli...

Abram... naštimala bom komentarje tako, da bodo lahko komentirali samo moji prijatelji, ker se hočem izogniti tvojim nepotrebnim vprašanjem.

Karkoli bi ti človek odgovoril, bi bilo brezveze, ker itak ni v redu... ti si eden izmed diktatorjev, ki si ne morejo pomagati, tudi, če so genialni... zato, ker si samo sebi namenjen, ker ne priznavaš niti Boga, niti tega da živimo večno...

pojdi v miru in smeti pri komu drugemu... da ti ne bo treba jokat, da brišem komentarje... sploh ne boš mogel več tukaj komentirat... imaš svoj blog in jokaj tam... pri meni pa ne boš več smetil

hvala
#46
abram1b2 Cej
0
Aug 13, 2018
Dajana:)*
Opiši mi prosim Stvarnika? Ti ga poznaš kot trdiš: Nič te ne žalim, Želim samo.da me razsvetljiš in mi opišeš pojem Stvarnika.Iz česa je Stvarnik in kaj je ustvaril? Pričakujem tvojo razlago,če že debatiraš z menoj.Se ti že vnaprej zahvaljujem za morebiten odgovor.
#45
Dajana Babič
0
Aug 13, 2018
smrt je bolezen, smrt ne obstaja

smrt ni bolezen samo zame, ampak za vse, KI NE PRIZNAVAMO PROGRAMOV

Stvarnika sploh ni... ma daj Abram... pojdi to razlagat komu drugemu, resno, no

prosim, če pišeš tvoje bedastoče na tvojem blogu, ker nočem imeti tvojega virusa tukaj... preveč spominjaš na REPTILE
#44
abram1b2 Cej
0
Aug 13, 2018
Dajana:)*
Tvoja ustaljena praksa.brisati tistega,ki ti nič ne verjame. Namanj 8 let že poznam to tvojo prakso. Smrt je bolezen samo zate.Smrt je naše dokončno življenjsko dejstvo. Smrti se ne da odpraviti,tudi če umetno ponoviš 1000 lastnih življenjskih ciklov.

Stvarnika sploh ni, ker se vseobsežna vesoljna samobitnost večno sedaj ciklično samorejava in samoumira na vseh nivojih svoje samobitnosti in samomanifestaciji.., Je s teboj in tvojim lažnivim Grabovojem kako drugače? Vidva bosta svetila na Zemlji še tisoče let.Kako pa? V pravljic,ki jo je ustvarila vajina eksistenca. Vstajenja ne ti ne Grabovoj ne razumeta.Ljudje mislijo,da morajo umreti...bla bla..bla. Tesla ali Teslo je reklo,da smrt ne obstaja? Tesla je res veliko dal človeštvu in bil je vizionar.Človeštvo ga preveč nekritično izrablja, isto je z bogovi.
#43
Dajana Babič
0
Aug 13, 2018
Zim Zelen... hahahahahahaha...

smrt ne obstaja... :)

smrt je samo bolezen :)

tisti, ki umre, je NA PROGRAMU... to da smrt ne obstaja je rekel že Tesla pred sto leti...

če prebereš tole, kar je objavil G.B. so naši predniki živeli pred ne vem koliko tisoč leti, preden so nas zasužnjili reptili VEČNO, brez bolezni in brez strahu.,, tako, kot nas je ustvaril Stvarnik... mi smo ustvarjeni po podobi Stvarnika, Stvarnik je večen, večno mlad in nikoli ne zboli <3

seveda ljudje umirajo, saj so na programu, da morajo umreti... ampak, ogromno ljudi je že vstalo nazaj, ogromno, ogromno ljudi je tukaj med nami, le da jih ne morejo tisti, ki so nizko na zavesti videti

ko bodo ljudje nehali govoriti o smrti, o progrebih, in o boleznih, bo to tudi izginilo iz naše realnosti

kolektivna zavest se mora dvigniti... vsi reptili so izginili iz naše Zemlje, ostali so samo še ti, ki so v vladarskih rodbinah in eliti

zakaj pa ljudje še naprej umirajo... ja... mislijo, da MORAJO... :)
#42
Zim Zelen
0
Aug 13, 2018
Ali boš priznala po smrti Grabovoja, da se je motil?
Seveda, če ne bosta v nesmrtnosti eno in skupaj?
#41
Dajana Babič
0
Aug 13, 2018
abram... ne bom razmislila, ampak bom začela brisati tvoje komentarje... si fanatik...verjameš samo sebi... in žališ vsakogar, ki misli drugače... jasno, fanatik, verski blaznež...

če ne misli človek tako kot ti, ga daš ubiti... to so delali reptili od začetka, ko so pretvorili ta planet v zapor


reinkarnacij ni... ja seveda od zdaj naprej... :)

Grabovoj je ukinil inkarnacije, zdaj obstaja samo vstajenje v svoje telo, nič drugega več :)

ali si v nefizični energiji, ali greš nazaj v svoje telo, za katerega mora seveda nekdo poslati impulz in Bog določi, kdaj boš prišel nazaj

tvoje komentarje od zdaj naprej brišem...razen, če ne bodo žaljivi... tega pa itak nisi sposoben... ali?

drugače imaš pa svoj velecenjeni blog, pa tam zapisuj svoje teorije, ki zanimajo samo tebe in jih razumeš samo ti. tukaj pa ne smeti več, prosim
#40
abram1b2 Cej
0
Aug 13, 2018
Dajana :)*
Ne filozofiraj s svojimi blodnjami,če se da.Reinkarnacije kot jo večina razume sploh ni. Živiš samo enkrat.Kaj sem bil in iz česa sem iz očetovega semenčeca in materinega jajčeca.Ko sta se združila sem začel nastajati in ko bom umrl,me tudi sam Bog/vseobsežna vesoljna večno sedanja samodelujoča,samozadostna in samoohranitvena konstanta/ ne zmore več reinkarnirati v mojo osebo.Takšni kot si ti sanjajo o dušah,astralnih telesih,angelih in podobni domišliji,a v resnici ničesar ne razumete,zakaj vse te teološko verske šifre,miti in legende sploh obstajajo.In kaj sploh v resnici pomeni enotna civilizacijska teološka zapuščina. Če bi mi bilo do pozornosti,potem se ne bi tule javljal.Razmisli?
#39
3oqo thirdeye
0
Aug 13, 2018
Kot prvo rabimo vsak sam pri sebi si priznat, da smo lahko v zmoti.
Drugo, vsak dan se ucimo. Celo zivljenje.
Tretje, vec glav vec ve.

Dajana:
V tolazbo malce razvedrila:
https://youtu.be/gzoEK545j64

Deee-Lite - "Groove Is In The Heart" (Official Music Video) - YouTube

Watch the official music video for Deee-Lite - "Groove Is In The Heart" Get Deee-Lite Music: Google: http://bit.ly/IbraP
#38
Dajana Babič
0
Aug 13, 2018
joj, Abram...po moje si bil ti kakšen svečenik ali pa visoki znanstvenik na strani moči seveda... krvnik, ki je obtoževal inkvizicije... kaj jaz vem koga,... lahko tudi mene

a jaz naj napišem nekaj iz sebe... saj imam milijon zapisov iz sebe na blogu... pa to tudi ni v redu... karkoli napiše človek ali objavi, ni v redu...

zakaj naj bi se človek sekiral zaradi tvojih komentarjev, Abram... si tipičen primer človeka, ki piše nerazumljivo in je besen na ves svet, ker ga nihče ne razume... če pa bi ga vsi razumeli, tudi ne bi bilo v redu... ker nikoli ni v redu


zaradi mene... pač tudi taki ljudje morajo živeti, kot je Abram... ampak ne pa to,. da bi tak človek dobil absolutno moč... to so potem diktatorji...ker enostavno ni nič, kar narediš v redu

objavljam to KAR MENI PADE NA PAMET, ABRAM, ZADRŽI TVOJE NASVETE ZASE IN ZA TISTO ENO OSEBO, KI TEBE RAZUME

prosim, ne dajaj mi nasvetov, kako naj živim in kaj naj objavljam... prosim, prosim, prosim, zadrži se


3eye... opusti idejo, da bo Abram pisal tako, da ga vsak kmet razume...

kaj bo pol...pač...eni so taki, da jih nihče ne razume... in zdaj bom jaz morala pisat tukaj 100 komentarjev, ker pač Abramu ni všeč, kar sem objavila

KARKOLI BI OBJAVILA, MU NE BI BILO VŠEČ!!!! še najmanj mu je všeč to, da dobim pozornost jaz, ki sem to objavila, namesto, da bi dobil pozornost on, ki to kritizira = saj vedno kritizira... KARKOLI objaviš... opusti upanje pri njem

pač... enim ne bom nikoli vsem všeč... kaj naj zdaj...
#37
abram1b2 Cej
0
Aug 12, 2018
3ogo thirdey :)*
Ko se boš naučil brati iz samega sebe,boš spoznal kakšen ujetnik samega sebe si bil.
Če bom utegnil in če boš pri volji, te bom povabil k sebi domov,da se prepričaš kakšen neosveščen ujetnik samega sebe si.Če se strinjaš se dogovoriva.?
#36
3oqo thirdeye
0
Aug 12, 2018
Vimane?
#35
3oqo thirdeye
0
Aug 12, 2018
Lemuria, Mu?
Annunaki?
#34
3oqo thirdeye
0
Aug 12, 2018
Abram. Ti to razumes. Vljudno prosimo, ce te zadeve nekje opises na nacin, da bo lahko vsak kmet razumel. Podaj tudi kaj virov, povezav, kjer se da o tem prebrat kaj vec.
To spodaj poznate?

https://www.bibliotecapleyades.net/esp_tema.htm
#33
3oqo thirdeye
0
Aug 12, 2018
Branko: tocno to je CIA Project Mockingbird!
Ne zajema le medijev, ampak kot pravis, solstvo, znanost, zgodovino,...
Vse so zmanipulirali!
#32
abram1b2 Cej
1
Aug 12, 2018
Vprašanje je, koliko smo sposobni zaznati ta svet.In kaj nam ga onemogoča razumeti? Tu ne gre za videnje sveta,ampak za individulno zaznavo,ki je soodvisna od medsebojnega EM pretoka našega akumuliranega in realiziranega genoma- DNK. Zadeve so preproste ko ji hrazumeš.Razumeš jih samo če ti je to gensko dano in je človeška življenjska samo reprodukcija uspela ustvariti /roditi/ pravi individualni DNK zapis ,ki je v sozvočju z vsemi EM frekvencami,ki delujejona našo bit in jo tekoče spreminjajo..Nobene mistike in teorije zarote,samo realnost.Vsak,ki se pusti manipulirati po komer koli ni sam svoj.Vsi mi smo manipulatorji z nerazumevanjem sveta.Ne moremo si priznati,da ne poznamo resnice.Preveč samovšečnosti s premalo razumevanja bistvenega.
#31
3oqo thirdeye
0
Aug 12, 2018
Dajana: nima smisla se zret. Vsak ima lastne poglede. Kar korajzno. Cestitke za veliko vlozenega truda! Prebujanju pomaga.

Abram: tudi tvoja mnenja prebujajo, cestitke!
#30
Branko Gaber
1
Aug 12, 2018
Super, da je tole prekopirala. Veliko zanimivega je napisano. Recimo tole: Dokazano je, da ljudje »vidimo« le 50 % informacij, ki pridejo skozi oči, ostalih 50 % pa sestavljajo naša pričakovanja, kako naj bi svet izgledal. Tako vidimo tisto, kar verjamemo, da bomo videli. Sistem nas programira, tako kot hoče, da bi svet videli, in informacije, ki programiranju nasprotujejo, možgani avtomatično izločijo. 80 % informacij, iz katerih možgani ustvarijo »resničnost«, je vizualnih. Za manipulacijo zaznav ni treba nadzorovati izvora kozmičnih informacij, ampak le sprogramirati ljudi, katere od teh informacij naj dekodirajo in zaznavajo kot »resničnost«. Hipnozo ni nujno, da izvaja hipnotizer na odru – izvajajo jo »izobraževalni« sistem, znanost, mediji, vlade in ostali uradni viri informacij.
#29
abram1b2 Cej
0
Aug 12, 2018
Dajana:)*
Daj prosim te,napiši enkrat nekaj iz sebe.Nekaj kar si ti sama ugotivila in spoznala.Pri tebi so samo tuji zapisi.Nimaš lastne biti in lastnega jaza ?.Se spoznaš samo v drugih in sebe ne poznaš? Vedno nabijaš s tujimi mislimi,zapisi in spoznanji.Delaš se fino in in razgledano,a si samo prepisovalka in posrednica tujega.Si se odrekla lastni biti in lastnemu razmišljanju? Mirno spi in sanjaj o sebi in najdi zopet sama sebe,Lp:)*
#28
Pokaži več komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2018-08-12 13:12:17 (Aug 12, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Nespoštovana vlada!
VSEM, KI PRAKTICIRATE UČENJA I AM....
Chemtrailse je potrebno obravnavati kot sum kaznivega. oz. kriminalnega dejanja (Anton Komat leta 2014)
Spet so začeli zapraševati nebo s chemtreili... S korono ni bilo nič, ljudje ne nasedajo več. Nam sipljejo korono z neba, da bi bili pozitivni na testu?
Žal ne moremo več spati!
Romunija uspešno razbija mrežo trgovanja z ljudmi, otroki
Deseti slovanski novinarski kongres, Beograd 1911
MED BEDs - Medicinske postelje
Spodnja priporočila Vlade Republike Slovenije presegajo vse meje dobrega okusa, zato sem jih po zdravi pameti predefiniral
Cepivo, s katerim bo človeško telo obravnavano čim prej po rojstvu, tako da človek ne bo mogel razviti misli o obstoju duše
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj