RAZKRINKANA - Bojana Beović

Objavil/a Dajana Babič, dne 2020-05-18 ob 19:41:50

Obvestilo št. 36 - RAZKRINKANA - Bojana Beović

RAZKRINKANA
Bojana Beović

Ne jočem zaradi tebe; tega nisi vredna. Jočem, ker je mojo zablodo razblinila resnica o tem, kdo si.«
Steve Maraboli

na zemlji slovenske dežele Štajerske, 16. veliki traven 2020

Drage sestre in bratje,
Današnje obvestilo je namenjeno predvsem slovenski satanistični sceni, ki se je udejanjila v prevaro virusne pandemije.

Kako se je v Sloveniji vse skupaj začelo?

31. decembra 2019 so oblasti v Wuhanu potrdile prve primere okužbe z novim virusom. 11. januarja 2020 pa so kitajske oblasti javile prvi smrtni primer. Ostalo je že več ali manj poznano. Sedaj pa potegnimo neobičajne vzporednice z dogajanji na slovenski politični sceni v tem času. Ne vem, če je kdo to naredil, čeprav so zadeve zelo očitne.
»Če ni nihče, bom pa jaz,« si pravim. Pri tem pa mi ves čas rojijo po glavi vsi tisti »silni novinarji«, ki bi to nalogo morali opraviti, vendar so užaljeni, če jih imenuješ propagandisti, ker je to sovražni govor proti spoštovanem in plemenitem novinarskem poklicu.
Žal vam propagandisti moram povedati, da niste novinarji in da ste ta poklic s svojim brezglavim, odpadniškim, izdajalskim in zločinskim delovanjem popolnoma degradirali. Iz te množice s ponosom izvzemam nekatere izjeme kot je na primer Mojca Vučko. Seveda so hvalabogu med nami še nekateri drugi pristni novinarji. In njim gre vso spoštovanje v teh težkih časih.
Poglejte, kako preprosto je videti koordinirano akcijo, ki jo je skupaj z mednarodno kabalistično mrežo izvedla slovenska okupatorska politična drhal.
Konec januarja 2020 je Marjan Šarec, vzhajajoča »zvezda« slovenske politike, kateremu so anketne ocene ves čas kazale izjemno dobre rezultate in podporo volivcev, odstopil. Odstop je mnoge presenetil in moram priznati, da tudi sam v tistem zgodnjem trenutku še nisem videl povezave s prihajajočo virusno p(l)andemijo. Vedel pa sem, da nekaj ni v redu. Da politik, ki ima tako močno podporo propagandnih zločinskih medijev, nikdar ne odstopi. Vedel sem, da je v ozadju nekaj velikega.
Torej 11. januarja prvi smrtni primer v Wuhanu in 27. januar Šarec popolnoma »nepričakovano« odstopi.
Seveda je bil naenkrat v igri Janez Janša kot mandatar za sestavo okupatorske vlade in njen bodoči predsednik. Sedaj nastopijo vrhunski filmski in gledališki igralci, preoblečeni v »plemenite« politike s trdno držo. Vsi povprek so zelo presenečeni nad odstopom, čeprav sem prepričan, da so vsi po vrsti vedeli v čem je »vic«.
Mesec in pol so igrali užaljene in prevarane poštenjake, ki v vladi nikakor ne bodo skupaj z Janezom Janšo. In glej ga zlomka, kar naenkrat so tisti predstavniki strank, ki so vehementno trdili, da NIKOLI ne bodo z Janšo v njegovi vladi, spremenili svoje izjave kot trgovci, ki na bolšjem sejmu barantajo za najboljšo ceno.
Prvi primer »okužbe« s koronavirusom v Sloveniji je bil datiran s 4. 3. 2020. Svetovna zdravstvena organizacija pa je 11. 3. 2020 razglasila pandemijo in 13. 3. 2020 nastopi Janša z novo okupatorsko vlado.
Preberite si naslednji članek na SiolNET: https://siol.net/nov…/slovenija/prihaja-janseva-vlada-520729
»Slovenija ima novo vlado pod vodstvom Janeza Janše #video
Državni zbor je z 52 glasovi za in 31 proti potrdil ministrsko ekipo nove vlade, ki jo bo vodil prvak SDS Janeza Janša. S tem je Slovenija dobila 14. vlado, ki jo bodo sestavljale stranke SDS, SMC, NSi in DeSUS.«
Sredi marca je bilo že zdravo-razumskemu človeku jasno, da gre pri pandemiji v bistvu za p(l)andemijo. In takrat sem vedel, da je »vrag vzel šalo« in da se je pričela biblična vojna vseh vojn, ki so jo mnogi preroki, vidci, kanalizatorji sporočil in drugi napovedovali. Sicer so jo napovedovali malce kasneje (po 2027). Takrat sem se tudi odločil, da prevzamem nalogo ljudskega obveščevalca, ker se za novinarja ne drznem imenovati, saj to nisem.
Janša je takoj organiziral krizni štab in v njega za javnega govorca povabil Jelka Kacina. Žal ni mogel povabiti Igorja Bavčarja (ker se je že javno razkrinkal kot kriminalec in popoln podjetniški nesposobnež).
Takoj je bilo torej jasno, da gre za oblast »trde roke«, ki je poosebljena v nevarnem značaju Janše in »zapeljivo« zavajanje preizkušenega glasu, ki ga poznamo že iz epske potegavščine slovenskih narodov ob tako imenovani »osamosvojitvi«. Če nas nič drugega ne prepriča v to, da gre pri tej »pandemiji« za nategavščino – ki je sicer izjemno nevarna za obstoj človeške vrste – potem nas lahko prepričajo ti neverjetno sinhronizirani politični dogodki v Sloveniji.
Neverjetno se mi zdi, da je človeški spomin tako kratek. Da se nihče ne spomni več, kako so isti ljudje nesramno in brezkompromisno poteptali naše večstoletna slovenska ljudska prizadevanja in želje po svobodnem in srečnem življenju. In sedaj ti isti izdajalci pridejo kot krizni menedžment in mislijo, da bodo lahko še enkrat izpeljali podobno prevaro, vendar s še mnogo hujšimi posledicami.
Vladna krizna ekipa je zgodba, katere se ne bi sramovali niti v Butalah. Res je sicer, da katerakoli druga kombinacija med vsemi norci in zločinci, ki sestavljajo državni zbor, ne bi bila čisto nič boljša ali slabša. Niti eden izmed teh pokvek v lepih oblekah v novem rajskem svetu ne bi mogel niti prestopiti praga parlamentarne hiše. O, oprostite, popraviti se moram. Edini, ki bi imel vstop bi bil Jani Möderndofer, ki sicer več ne bi bil »izvoljen« politik, ampak čistilec WC-jev.

Okupatorska vlada preklicala epidemijo

Pompozni naslovi so se včeraj pojavili v slovenskih propagandnih medijih. Slovenijo hvali ves svet. Prva v Evropi je preklicala epidemijo.
Ampak kdor prepozna krizno ekipo in njene zlohotne namene ve, da nekaj pri tem ni v skladu z njihovim načrtom, ki ni usmerjen v dobrobit ljudi, ampak v dobrobtit nasprotnikov človeštva in odpadniških plačancev. In res kaj hitro pridemo bližje resnici. Epidemija je bila preklicana, ampak ukrepi še vedno veljajo. Kaj?! Ali sem nor jaz ali pa so nori Butalci. Morda pa so prepričani, da smo mi nori in da ne bomo znali skupaj povezati dveh koncev.
Potem pa gremo brskat dalje in ugotovimo, da je Janša potegnil iz rokava njemu podobno karto. Obelodanil je, da je itak bila razglasitev epidemije, ki jo je napovedal 12. 3. 2020 – torej le en dan pred nastopom Janševe vlade –minister za zdravje Šabeder – nezakonita.
Torej ukrepi še veljajo, WHO opozarja Evropo o odgovornem ravnanju ljudi, slovenski okupatorji sledijo smernicam svojih »šefov«, napovejo pa konec epidemije v Sloveniji. Zanimivo. Kaj se skriva v ozadju?
Ni zelo težko priti do odgovora. S preklicem epidemije več ni potrebno plačevati najrazličnejših finančnih transferjev, ki so bili ob razglasitvi sprejeti. Da, dragi moji. To je to. Samo za denar se gre. Ne vem, kaj bi moral človek še pokazati, da bi tisti, ki tako vneto zagovarjajo Janšo in SDS, sprevideli njihovo zlohotnost.
Zanimivo se mi zdi – čeprav je hkrati tudi zelo tragično – da ljudje kljub enormni količini najrazličnejših informacij, še vedno padajo na isto finto. Rdeči in črni; Janša in Kučan; levi in desni. Kaj res ne vidite, da so vsi iz istega legla – iz legla zla?

Zakaj moramo nositi maske?

Pred dobrim tednom dni se je ponovno aktiviral tudi javni promet. Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ je takoj dopolnil sproščanje tega ukrepa z opozorilom, da na avtobus ne smete vstopiti brez maske. V primeru, da to storite bo šofer poklical policijo, ki vas bo prijela, avtobus pa bodo odpeljali na »dezinfekcijo«.
Maske. Vsepovsod je potrebno nositi maske. Nikjer nobenega virusa. Razen znotraj telesa. Zunanja okužba ni mogoča. To že veste.
Neverjetno veliko pisnih prispevkov v zvezi z nošnjo mask se pojavlja. Naslovi so podobni: Maske postajajo del vsakdana. Navadite se na nošenje maske. Maske postajajo nov modni trend. In drugi propagandistični pamfleti.
Izbral sem revijo Metropolitan in kolumno, ki jo piše Darjo Hrib (propagandist): Nihče me ni opozoril na stvari, ki jih odkriješ, ko maska postane del vsakdana
Povezava do kolumne je tukaj: https://www.metropolitan.si/…/nihce-me-ni-opozoril-na-stva…/ »Vse kaže, da brez zaščitnih mask v prihodnje ne bo šlo. V trenutku nastajanja tega besedila brez maske (tehnično) ne smem na stranišče v lokalu, ne smem v trgovino po liter mleka in ne smem z mehanikom pokramljati o menjavi olja. Jasno je torej, da bodo rahljanju ukrepov navkljub maske ostale – tudi če ne bodo nujne, jih bomo pa nosili zato, da se bomo počutili bolj varne.«
Podčrtal sem temeljni del sporočila iz uvodnega povzetka. Upam, da sedaj vidite, kaj nas v prihodnosti čaka. Nosili bomo maske pomladi, poleti, jeseni in pozimi. Maske vsepovsod. Človeka si ne boš mogel več niti dodobra ogledati. Ne boš videl njegove mimike obraza. Sporazumevanje med nami bo okrnjeno. Medsebojno sporazumevanje bo degradirano na najbolj primitivno stopnjo.
Kolumna nadaljuje: »Je pa res, da je treba prirediti interakcijo z ljudmi. Naučiti se moramo smejati z očmi in nasploh izražati čustva s samo zgornjo tretjino obraza. Če obrazne gestikulacije ne prilagodimo, smo z masko na obrazu videti kot robotizirani humanoidi, ki neodzivno drsijo skozi življenje. Res je bizarno. Zato vam polagam na srce – naučite se smejati z očmi, kadar nosite masko, ker bodo sicer vaše izgovorjene besede kot digitalna sporočila, ki nimajo smeškov. Nihče ne bo znal razbrati čustvenih konotacij vaših besed.«
Dovolite mi samo še kratko tolmačenje. Vsi propagandisti zla nagovarjajo ljudi, naj spremenijo svoje navade. »Ta fikcija/privid/laž je sedaj realnost,« nam skušajo vbiti v glavo. Nihče ne govori o neuporabnosti mask v zvezi z zaščito pred okužbo z virusi, o zvezi s padcem imunskega sistema zaradi nošnje mask …
Podajam vam povezavo do video posnetka kratkega intervjuja z eno najboljših ameriških virologinjz znanstvenim nazivom dr. Judith Mikovtich in dr. Rashid-om Buttar-jem, bivšim urgentnim zdravnikom, ki pravita, da nošenje mask prizadene vaš imunski sistem (orig. Two Doctors Say Wearing A Mask Hurts Your Immune System).
Povezava je tukaj: https://www.youtube.com/watch…
»Gledam ljudi, ki kolesarijo in hodijo na sprehode in nosijo maske. Mi smo živa bitja, ki potrebujemo kisik in ga zato vdihavamo. Ko nosimo masko, vdihavamo CO2 in to za nas pomeni poslabšanje zdravstvenega stanja. S tem vdihavamo »strupen« izdihan zrak. Izdihujemo zato, da iz sebe po vdihu izvržemo za nas strupene snovi. Kašljamo zato, da izvržemo patogene organizme. Z masko pa jih vdihujemo nazaj. Z masko in vdihavanjem skozi masko aktiviraš endogene (notranje) viruse in slabiš imunski sistem …«
Saj ni res, pa je! Drugega ne morem niti nočem dodati na to slaboumnost. Krivi pa smo sami, saj smo pristali na to najbolj neumno potezo v zadnjem času. Verjetno se sedaj strinjate, da še ni prišel čas za neke večje spremembe. Ves čas se sprašujem, kako je mogoče, da si dovolimo takšno ponižanje? Kaj sploh še smo ljudje ali smo res samo še nepotrebni požrešni potrošniki zemeljskih zakladov?

Bojana Beović – razkrinkana

Dr. Bojana Beović je članica SDS. Kaj je to pomembno? Niti ne, je pa dodaten dokaz za trditve, ki jih bom nanizal v nadaljevanju. Kot članica SDS je namreč del vojaške hunte, ki je prevzela vodenje okupatorske vlade na slovenskih tleh. Bojana Beović je tudi zaposlena na Infekcisjki kliniki v Ljbuljani. Samo ta podatek je dovolj, da se mi naježi koža. Ljudje namreč poslušajo to, kar takšna medicinska strokovnjakinja in medicinska znanstvenica pove. Ona že ve!
Bojana Beović ima tudi svojo spletno stran. Tukaj si lahko preberete njen uvodni nagovor: https://bojanabeovic.si/
Pomembna je njena izjava pod sliko. Bojana Beović bi razseljevala ljudi,ki živijo pod isto streho. Ona bi ločila rojence od njihovih roditeljev ali starih roditeljev.
Vi dobro veste, da ni na svetu človeka, ki ima pravico ločiti tiste, ki se imajo radi. Nihče mu ne more niti ne sme podeliti takšne pravice. Pa vendar obstajajo ljudje kot je Bojana Beović, ki si to pravico jemljejo. Ampak kaj jaz pišem. Ona samo svetuje. Ona je svetovalka na Ministrstvu za zdravje. Izvrševalci so Gantar in drugi. Ampak kaj svetuje? Da naj razbijejo osnovne družbene celice. Naj nam vzamejo naše malčke. Zaradi nevarnega virusa.
Bojana Beović je zato zločinka in odpadniška plačanka. Seveda ima možnost, da to prereka in dokaže nasprotno. Njene izjave namreč dokazujejo moje zaključke in prav je, da jo izpostavimo. Je prva izmed njih, ki jih bomo dodajali na ta res temni spisek poosebljenega zla.
Sram te naj bo Bojana. Naše oči so uprte v tvoj zločin, ki ne bo ostal nekaznovan.
Podajam vam povezavo do članka v Večeru propagandistke Urške Mlinarič (PORTRET TEDNA) Politiko je opustila, saj ni videla konkretnih rezultatov. Povezavo lahko najdete tukaj: https://www.vecer.com/portret-tedna-politiko-je-opustila-sa… "Situacija je ugodna, takšna, kot smo jo pričakovali, a epidemije še ni konec. Konec je le prvega vala okužb. Bolezen ostaja z nami in treba se je naučiti živeti z njo. Smo na prehodu iz sprinta v maraton," povzame slovensko spopadanje z epidemijo. In ponovno opozori, da bo mogoče uspešno omejiti širjenje okužbe le, če bo kljub sproščanju nekaterih ukrepov vsak posameznik še naprej spoštoval navodila. "Stroka lahko poda navodila, a če jih ljudje ne bodo upoštevali, ne bo pozitivnega rezultata."

Svetla točka ali temna točka – dr. Miroslav Petrovec

Zanimivo je, da je revija Zarja objavila 6. 5. 2020 članek, ki je izbrisan. Vendar imam po zaslugi Iris skeniran izsek iz tega članka.
Virolog prof. dr. Miroslav Petrovec je predstojnik Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo, vodja
laboratorija za diagnostiko virusnih infekcij ter član svetovalne skupine pri ministrstvu za zdravje.
Je eden največjih strokovnjakov za koronaviruse. Vodi raziskavo, ki bo poskušala dati čim
natančnejše podatke o razširjenosti virusa v Sloveniji.
Lahko pa si preberete drug članek do katerega je povezava tukaj: https://revijazarja.si/…/5eb1…/virus-ni-tako-ekstremno-kuzen
Kljub temu torej, da Miroslav Petrovec pravi, da virus ni tako kužen kot to hočejo vpleteni predstaviti v propagandnih medijih, pa se kot »vrhunski« strokovnjak ne ukvarja s tem, kaj sploh so virusi in ne odpira ključne teme o značaju/naravi virusov o katerih sem vam v Izobraževalnem kotičku pisal.
Torej je Miroslav Petrovec le do neke mere svetla točka. Sledili bomo njegovim potezam in izjavam v bodoče, saj je »največji strokovnjak za koronaviruse«. Svetla točka lahko hitro postane temna točka.

Svetla točka – mag. Karin Rižner, mikrobiologinja

RTV Slovenija je iz arhiva izbrisal intervju s Karin Rižner. Seveda je to signal, da pogledamo, o čem je Karin govorila , saj stvorom njeni odgovori sigurno niso odgovarjali. Ker intervju ni dosegljiv, sem brskal po posrednih odzivih drugih medijev. Seveda je bil uspeh zagotovljen, saj propagandisti takoj sprožijo kontra udarec. Dajem vam povezavo do članka propagandista Jureta Vrhovnika Zakaj je RTV SLO izbrisal intervju z mikrobiologinjo?
Povezavo najdete tukaj: https://medium.com/…/zakaj-je-rtv-slo-izbrisal-intervju-z-m…
»Strokovnjaki nosijo veliko odgovornost, če javnosti podajajo napačne informacije, saj netenje zmede in nezaupanja v javnosti z nezanesljivimi informacijami lahko stane nepotrebna življenja, predvsem pa povzroča še dodatno nepotrebno paniko in frustracijo ljudi, ki ne vedo več, komu zaupati. Zato lahko odstranitev oddaje iz arhiva RTV SLO jemljemo kot odgovorno ravnanje strokovnega uredništva, ki je upošteval standarde, ki morajo za to problematiko biti še toliko bolj strogi.«
Mag. Karin Rižner je torej na spisku zdravniških svetlih točk, čeprav je njen prispevek nedosegljiv in ga ne moremo natančno tolmačiti, razen preko omenjenega propagandista. Seveda je ta spisek dinamičen in kaj lahko kdo zdrsne ali se na njem pojavi.

Svetla točka – dr. Erik Brecelj

Zdravstveni delavci so v teh norih časih še toliko bolj v ospredju našega zanimanja. Mene so v kolektivnem smislu kot ljudje s tako plemenitim in pomembnim poklicem popolnoma razočarali. Sprašujem se, komu sploh lahko zaupam, če bi zbolel. Zato so svetle točke v zdravstvu še toliko bolj pomembne. Ena izmed teh svetlih točk, ki kot svetilnik sveti v tem orkanskem vremenu, je dr. Erik Brecelj. Čeprav Erik Brecelj ni epidemiološki ali virološki strokovnjak, je prav, da ga omenimo.
Našel sem enega izmed mnogih člankov, ki se ukvarja z njim, saj je ta človek izjemno priljubljen aktivist.
Dr. Erik Brecelj: »Grozili so, da bom končal s kroglo v glavi, a jih nisem jemal resno«, je naslov članka,ki ga priporočam v branje. Povezava je tukaj: https://novice.svet24.si/…/dr-erik-brecelj-grozili-so-da-bo…
»Erik Brecelj je kirurg na Onkološkem inštitutu Ljubljana. Med svojimi pacienti je izjemno priljubljen. Ti pravijo, da je zaupanja vreden, strokoven, topel, zavzet, da izstopa. Tudi v širši javnosti uživa poseben ugled, saj je prepoznan kot aktivist, ki dela v dobro ljudi, predvsem pa je borec za boljši zdravstveni sistem.«
Enkrat mesečno bom ta spiska – svetla točka in temna točka - v celoti objavil v enem izmed Obvestil. Naj se ve, da so naše oči uprte v njihova dobra dela ali pa v njihov zločin.
Kakšno je moje sporočilo vsem omenjenim v tem obvestilu: NIČ NE MORE USTVATITI TEGA, KAR PRIHAJA. NIČ!
PS: Marjetka ima pomisleke glede Erika Breclja. Ker je dobro poučena o medicinski tematiki bom upošteval njeno mnenje in Erika Breclja opredelil med Svetle točke z pripombo. Čas bo pokazal, kam sodi Erik Brecelj.

Ukrepi sproščeni – ropanje ljudi se lahko nadaljuje

Seveda stvori in njihovi odpadniški plačanci ne morejo iz svoje kože. Svoje »nože« so brusili in jih imajo že dalj časa pripravljene. Njihovo ropanje je bilo začasno zaustavljeno, zato so kot vampirji žejni naše »krvi«.
Dovolj bo, da vam posredujem naslov članka iz tednika FINANCE Sproščajo se ukrepi, sproščajo se inšpektorji: Furs bo na terenu preverjal, ali izdajate račune!
Članek je namreč plačljiv in ne pride mi na misel, da bi ga plačeval. Raje ta »denar« vržem skozi okno.
Poglejte to svetohlinsko ogabno obnašanje vrhunskih psihopatskih lažnivcev:
Bojana Beović pravi, da bi se družine, kjer živijo skupaj tri generacije, morale razseliti, če je nekdo »okužen« z virusom (ona ve, da je vse skupaj velika laž). Torej bi ločevala rojence od roditeljev. Zapomnite si, da je v vrhu samega zdravstvenega sistema.
Po drugi strani pa kot da to, kar delajo ni dovolj velika katastrofa, nam bodo za vrat poslali krvi željne inšpektorje. Ne samo, da so s prevaro zaustavili globalni ekonomski stroj ter uničili mnoga majhna podjetja in samostojne podjetnike, nad njih bodo prvi dan, ko je to mogoče, poslali hordo plenilcev.
Podobno pričakujem tudi od Izvršiteljev. Oni rabijo »denar«, zato nestrpno vohajo vašo kri. Še bolj so žejni kot inšpektorji.
Vendar pa opozarjam vse inšpektorje, izvršitelje in druge predatorje: Naše oči so uprte v vas. Če za koronavirus ni zdravila, pa vam zaenkrat samo prišepnem: »Vi ste energijski vampirji najhujše vrste. Niti grof Dracula se vas ne bi sramoval. Zato vas je potrebno ozdraviti. In zdravilo obstaja. Vendar je zdravljenje zelo boleče, ker ste odvisniki od tuje življenjske energije. In seveda je dolgotrajno.«

Za konec pa v Brazilijo

Ko sem pripravljal vsebino za to Obvestilo, sem naletel na še eno velikansko neumnost, ki je v popolnem sozvočju s propagandističnim pranjem možganov. Ne morem mimo tega članka, ne da bi ga omenil. Povezava do članka je tukaj: https://reporter.si/…/brazilski-ekolog-naslednja-pandemija-…
Reporter:Brazilski ekolog: Naslednja pandemija bi lahko izbruhnila v Amazoniji, "velikem zbiralniku virusov"
»Brazilski ekolog David Lapola je opozoril, da bi naslednja pandemija lahko izbruhnila v amazonskem pragozdu. Ljudje namreč zaradi obsežnega krčenja gozda vse bolj posegajo v življenjski prostor živali, iz katerih verjetno izvira tudi novi koronavirus.
Znanstveniki opozarjajo, da urbanizacija območij, na katerih je bila nekoč divjina, prispeva k pojavu zoonoz - bolezni, ki se prenašajo z živali na človeka. Med njimi je tudi covid-19, ki ga povzroča novi koronavirus, za katerega znanstveniki domnevajo, da se je pojavil pri netopirjih in nato prenesel na ljudi v kitajski provinci Hubei, kjer poteka hitra urbanizacija.«
Preberite si eno največjih neumnosti, ki sem jo kdajkoli prebral. Mislim da ni potrebnih preveč besed, saj si sedaj znate sami ustvariti svoje mnenje. Članek je zanimiv v toliko, da lahko naše oči usmerimo v morebiten nov izbruh virusa v Braziliji oziroma Južni Ameriki.
Vedite: Stvori vedno v naprej najavijo svoje početje.
Naj boto za danes vse iz bojišča in iz Ljudske obveščevalne službe, ki kot idejna zamisel deluje v občo korist celotne družbe.

V pričakovanju boljšega jutri vas iskreno pozdravljam,
Osti Jarej!
Primož via Prasindikat

PS: Prosim vas, da sodelujete v slovenski rubriki Svetla točka – Temna točka. Pošljite mi povezave do zanimivih prispevkov, ki se tičejo slovenske vojne scene. Prav tako mi podajte z argumenti svoje sezname enih in drugih, da jih vključim. Ni nujno, da so to samo zdravniki. Lahko je kdorkoli. Boste videli, da bo zanimivo, saj bo takrat, ko bo spisek bolj urejen, zelo jasno s kakšno grozo se moramo ukvarjati.
Naslednjič bom na spisek Temnih točk dodajal Milana Kreka, novega direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Pozdravljen na sramotilnem stebru Milan!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Aleks Mokrovic
0
pred 2 dnevi
Nacistična hunta uničuje naše otroke. Ne pustite ljudi v nacistične šole z distanco, z maskami.... Poljubite ljudi, dajte jim roko...

https://www.bitchute.com/video/PNyWOVIpAn4/

Poslušajte go.Čačinovič, svet lahko naredimo boljši, Človeški!

https://www.delo.si/lokalno/ljubljana-in-okolica/drugacen-svet-je-mozen-308006.html
#6
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal uporabnik
Dajana Babič
1
May 18, 2020
tako je, Aleks***
#3
Aleks Mokrovic
0
May 18, 2020
Ljudje, mi smo tisti, ki odločamo ne 200 tistih, ki kontrolirajo in "odločajo". Nas je 2mio! Zakaj ne bi delali za nas vse (ne leve in desne!) za Vse.

Prekinimo ta pogrom nad človekom. Začnimo Sanjat in delajmo Upanje mladim, srednjim in tudi starejšim!
#2
Aleks Mokrovic
0
May 18, 2020
Takšne infekcijske klinike s takšnimi znanstveniki, ki ne vidijo razuma in logike ne potrebujemo.

Vojaška nacistična hunta izvaja genocid nad Slovenci. (Npr. Na Hrvaškem v zaprtih prostorih nosijo maske prostovoljno, ne obvezno!)

Virusa NI! Viruse je "uvedel" J.D.Rockefeller in njegovi "znanstveniki" (ki so ob koncu življenja priznali da je celota ne detajl bistven...)..., kot Strah! za obvladovanje množic... Kjub vsemu znanju je njegov vnuk doživel "le" 101 let in umrl v začetku 2017 (nezgoden čas za operacijo na srcu, konec 2016)...(dobesedno kot vampir zaradi številnih medicinskih intervencij, po zadnji operaciji srca!...) Vidite, kot živiš, tudi umreš. Dolgost življenja je v naših mislih, željah(ne), temperance... Za to so bili pripravljeni v začetku 20. stoletja tudi ubijati in groziti ljudem, ki so prišli čez to (zanimivo nihče od njih ni bil "zdravnik"!). Naši zdravniki raje pobašejo denar in so tiho (in navijajo za še denarja kot pri virusu)... Država pa izkoristi strah, politiki se pokažajo pametni, dodatno pa z davki oskubijo nas ljudi...(in jih dajo tistim, ki jih plačujejo, milionarjem čez stranke, in so zato ponovno izvoljeni...)

Ljudje ne verjemite politiki in nihovim desnolevim igralcem. Še sanja se Vam ne v kakšnem stanju je država, ekonomija... Grozno je! Skrivajo!

Podrimo demokracijo (negativne selekcije) in vrnimo našo staro državo. Na čelo imenujmo enega intiligentnega in bistrega starca.

https://www.youtube.com/watch?v=vhL2UJtkxmI&feature=emb_logo

Historical Anthem: SFR Yugoslavia - Hej Slaveni - YouTube

Hej Slaveni - Hey Slavs - National Anthem of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia (Socijalistička Federativna Re
#1
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2020-05-18 19:41:50 (May 18, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Amerika je ključna v procesu iniciacije Nove Zlate Dobe Luči, hitra pomoč 938179
Corona
5. junija 2020 se začenja sojenje Billu Gatesu, Melindi Gates, Dr. Fauciju... Končno se začenjajo dogajati zadeve v javnosti
Največja in najlažja stvar, ki jo lahko naredimo je, da preusmerimo misli
Amerika je nazaj!
DRAGE DUŠE...
NOVI JERUZALEM
Kaj točno morajo (še) narediti vam in vašim otrokom, da se boste vendarle začeli aktivno upirati?
Islandci nam sporočajo
Katoliška cerkev je kriminalna združba, ki je kriva za 600 let posilstev in genocida!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2020
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj