Članek
KAKO SE OBNAŠAJO OVCE
Objavljeno Sep 01, 2021

Globoka Država je sestavljena iz Elite (ki sestavlja od 1-2% populacije), Gestapa (ta sestavlja 5%), Ovc (ki jih je 90%) in Žvižgačev, ki jih je pač toliko, kot jih ostalo do 100%. Globoka Država ne more obstati na oblasti brez Gestapa! Zato ga mastno plačuje. Globoka Država je počela strašne stvari in zato, da to ostaja skrito, mora biti prepričana, da jo Gestapo varuje. Tisti, ki delajo za Gestapo so ljudje brez srca in duše, ljudje, ki delajo proti svojim ljudem, reptili, polreptili, kriminalci itd. Pač nič taka bitja, da je o njih škoda izgubljati besede... Problem ni niti Globoka Država, niti slučajno Gestapo...

Problem je 90% prebivalstva, ki so Ovce in delajo vse tako, kot Gestapo ukaže! Kako se razreši ta problem? Tako, da se Ovce spreminjajo v Žvižgače.

To se ravno zdaj na veliko dogaja! Ovce so bili dolga desetletja, nekatere pol stoletja v hipnozi. Tu mislim seveda na današnjo generacijo Ovac... Ovce obstajajo od kar obstaja Globoka Država. No... in današnje Ovce... recimo, vzmemimo neko osebo... Ena stvar je, da imaš ti dostop do interneta in znaš angleško in lahko po drugih virih gledaš, kaj se v resnici dogaja. Druga stvar pa je  - nekdo, ki gleda TV od takrat, ko je začela oddajat... recimo oseba stara tam od 70 - 80 let, je začela redno gledati TV takrat, ko je začela TV redno oddajat - konec šesdesetih... v sedemdesetih pa sploh. Kdor si je v sedemdesetih kupil TV, ta je postal odvisen od nje in potem je gledal TV 50 let... in še vedno jo gleda...še vedno je prikovan ob urah, ko je Dnevnik... Kaj lahko taka oseba ve o tem, kaj se res dogaja in da mediji LAŽEJO... Taka oseba verjame vsemu, kar sliši po medijih. Kdaj bo taka oseba spoznala, da je desetletja in desetletja poslušala laži? Ko bo TV začela predvajati resnico.

Zaradi tega, ker so ti ljudje tako zahipnotizirani so v stalnem konfliktu z okolico, ki živi v resnici. Taka oseba je totalno bolna, ker dan za dnem - desetletja posluša, kako je vse strašno in grozno in potem sploh ne gre ven, v naravo, ne vidi lepega sonca in ne vidi, da zunaj ni nobenih strahot, vse je samo v njeni glavi in v škatli, ki ji laže. Taka oseba sploh ne more živeti v miru, stalno mora imeti umetni šum, glasbo iz radia, če pa že ni nič drugega, potem mora ropotati. Ravno obratno od tega, kar bi moral vsak človek delati, da se osvobodi nervoze, strahu in kontrole, ki jo nad njimi izvaja Globoka Država. Vsak človek bi moral takoj nehati gledat TV, se veliko gibati po naravi in biti v miru sam s sabo. Le tako lahko sliši, kaj mu govori duša. Prenehati mora obtoževati kogarkoli "zunaj" sebe za to, da se počuti slabo Vse je v nas, sami smo dovolili, da drugi upravljajo z nami, sami lahko to tudi preprečimo!

Kako se Ovca spremeni v Žvižgača? Tako da preneha poslušati laži iz TV. Ko se jih bo več kot polovico prebudilo, potem smo zmagali. Še malo... baje da nam manjka še nekaj deset odstotkov ljudi. Nič ne more zaustaviti tega, kar prihaja!