Članek
SVOBODA
Objavljeno Sep 10, 2021

SOFIJA SKRIJELJ:

Danes se je obrnila stran in ves svet se je spremenil. Začelo se je novo življenje za vse nas. Zlobniki, lačni in žejni moči in moči, so popolnoma poraženi. Od danes bodo morali pojesti vse, kar so nam pripravili, in uživati ​​v svoji bedi.

Mati Zemlja, človeštvo in vse, kar obstaja na zemlji, se je znova rodilo iz čiste ljubezni in svetlobe. Danes smo se vsi rodili v novi izdaji z novimi možnostmi. Od danes se za vse nas začne novo življenje! Življenje bogastva in blaginje, resnice, dobrega zdravja, prave ljubezni do Boga, sreče, svobode, enotnosti, miru in vseh tistih lepih božjih darov, ki so vsem brezplačni.

Danes se bo v zgodovini človeštva spomnil 10.9 21. Na ta dan so vse zle sile in tista mešanica dobrega in zla ter mešanica umetne in božanske inteligence, ki je služila zlim silam, in vse druge sile lačne in žejne prevlade, POPOLNO PORAŽENE NA VSEH RAVNEH! VSO MOČ JIM VZELI.

Doslej so nam lagali in se predstavljali kot naši rešitelji, po eni strani pa so nam pomagali, po drugi pa so nas spet vlekli v zlo in nas tako leta obračali v krogu. Ta krog se je pretrgal in uniči tako kot vse, kar so ustvarili, kar nam ne služi, kar ni za naše dobro in kar ni za dobro celotnega planeta Zemlje in vsega, kar obstaja na Zemlji.

Od danes novo sonce sije za vse nas in če je v naše življenje prišlo prej, mu ni bilo omogočeno, da bi zasijalo v polnem sijaju. Od danes imamo neomejeno ljubezen do Boga in svetlobo, ki bo nenehno tekla za vse nas. Sprejmite te božje darove. Poglej naše novo sonce, naj ti bo najboljši prijatelj. Po njem prejemamo novo energijo Boga Stvarnika vsega, česar prej ni bilo na zemlji, od danes pa imamo dotok nove božanske energije z najvišje ravni, o kateri smo vsi dolgo sanjali in to dolgo pričakovali.

Naša želja se je uresničila! Na zemljo smo prinesli najvišjo raven božje energije Boga Stvarnika vseh! Od danes se bo vse dogajalo hitreje, naše molitve in želje se bodo hitreje uresničile. 8. in 9. 10. 21 sta uničila največja zla sila, ki nas je potegnilo v pekel, zaradi česar smo padli v temo in zlobo. Uničeni sta kralj in kraljica zla, ki sta bila odgovorna za vse zlo na zemlji, ki je bilo storjeno, pa tudi njihovi nižji razredi kraljev in kraljic, odgovorni za določene dele našega življenja.

Zle sile, ki so Adama in Evo vlekle v zlo, so bile uničene, drevo, s katerega so pojedli jabolko, pa je bilo popolnoma izkoreninjeno in zažgano tako kot vse sadje na njem. Vse je očiščeno in napolnjeno z ljubeznijo ustvarjalca vsega iz čiste ljubezni in svetlobe.

Vsa slaba karma je uničena in spremenjena v ljubezen in svetlobo.

NOVA ZEMLJA, NOVE MOŽNOSTI, NOVO ŽIVLJENJE JE PRED VSEH NAS!

ŽIVITE V TRENUTKU IN UŽIVAJTE V VSEH BOŽJIH NOVIH DARILIH BOGA STVARITELJA VSE ČISTE LJUBEZNI IN LUČI!

BOŽJI IN SONČNI BLAGOSLOV VSEM OD SRCA

***

SOPHIA SKRIJELJ:
Danas stranica se okrenula a i čitavi svijet se promijenio. Novi život za sve nas je počeo. Zlikovci gladni i žedni snage i moći su potpuno poraženi. Od danas će morati da jedu sve što su spremali nama i da uživaju u svojoj mizeriji.
Majka zemlja, ćovječanstvo i sve što postoji na zemlji od čiste ljubavi i svetlosti se ponovo rodilo. Danas smo se svi rodili u novom izdanju sa novim mogućnostima. Od danas novi život poćinje za sve nas! Život bogatstva i prosperiteta, istine, dobrog zdravlja, istinske božje ljubavi, sreće, slobode, jedinstva, mira, i svih onih lijepih božjih darova besplatno svima dati.
Današnji dan 10/9/21 će se pamtiti u istoriji čovjećanstva! Na današnji dan sve zle sile i one mješavina dobra i zla i mješavina veštaćke i božje inteligencije, koje su služile zlim silama, i sve druge sile gladne i žedne dominacije su POTPUNO PORAŽENE NA SVIM NIVOIMA! ODUZETA IM JE SVA SNAGA I MOĆ.
Do sada su nas lagali i prestavljali se kao nasi spasioci dok su nas sa jedne strane pomagali a sa druge strane ponovo u zlo uvlaćili i tako nas godinama vrtjeli u krug. Taj krug je razbijen i uništen kao i sve sto su stvarali a što nas ne služi, što nije za naše dobro i za dobro čitave planete zemlje i svega sto postoji na zemlji.
Od danas novo sunce za sve nas sija i ako je ono ranije došlo u nas život nije mu bilo omogućeno da sija punim sjajom. Od danas imamo neogranićenu božju ljubav i svjetlost koja će konstantno teći za sve nas. Prihvatite te bozje darove. Pogledajte u nase novo sunce, neka vam ono bude najbolji prijatelj. Preko njega mi primamo novu energiju Boga Stvaraoca svega koja nikada do sada nije bila prisutna na zemlji a od danas imamo priliv nove božje energije sa najvećeg nivoa za koju smo svi mi odavno sanjali i dugo je oćekivali.
Naša želja se ostvarila! Donijeli smo na zemlju najveći nivo boze energije Boga Stvaraoca svega! Od danas će se sve brže odvijati, brze će se naše molitve i naše želje ostvarivati. 8 i 9/10/21 su unistene najveće zle sile koje su nas uvukle u pakao, koje su nas dovele do pada u tamu i zlobu. Uništeni su kralj i kraljica zla koji su bili odgovorni za svo zlo na zemlji što se poćinilo kao i njihovi niži slojevi kraljeva i kraljica odgovornih za pojedine djelove našeg života.
Zle sile koje su uvukle Adama i Evu u zlo su uništene a drvo sa kojeg su pojeli jabuku je potpuno iz korijena poćupano i zapaljeno kao i svi plodovi na njemu. Sve je poćiščeno i ljubavlju stvorioca svega od ćiste ljubavi i svjetlosti ispunjeno.
Sva losa karma je unistena i u ljubav i svjetlost pretvorena.
NOVA ZEMLJA, NOVE MOGUCNOSTI, NOVI ZIVOT JE PRED SVIMA NAMA!
ZIVITE U MOMENTU I UZIVAJTE U SVIM NOVIM BOZJIM DAROVIMA BOGA STVORIOCA SVEGA OD CISTE LJUBAVI I SVJETLOSTI!
BOZJI I SUNCANI BLAGOSLOV SVIMA OD SRCA