Članek
Vlada od srede naprej izvršuje DRŽAVNI UDAR!
Objavljeno Sep 13, 2021

Vlada od srede naprej izvršuje DRŽAVNI UDAR!!!

Opozicija pa ji izgleda drži košarico

M

https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/260y28-2.mp4

M

... Partizani so v ilegali, sedaj potiskajo tja tudi otroke, ki so jih izločili iz šol z lažjo, ki jo podpirajo tudi ravnatelji!. Vse manj pomembno Državo (ki to sploh več ni že zelo dolgo) vodijo pudli, NACISTI in korporacije sveta! Vi pa ne veste, ste neodločni, malenkostni, prestrašeni, ... neke vrste pezdetki, kot bi rekel znan protialkoholik. A realno življenje vam "rešijo, uredijo, prinesejo" dejanski ljudje ne lepe besede!

M

... Protestniki zahtevajo priporočila!?!?? za LAŽ, ki ne obstaja in celo teste so morali zgradit na LAŽI (ker Mullis ni hotel sodelovati, je nepričakovano odšel) , ker je okužba zares LAŽ! (po B.Kavčiču) Virus pa ni izoliran in ne obstaja, kot noben Virus na sploh! Izmislili so si jih znanstveniki, pudli za denar Rockfellers, ki ga "dobri" bankirji centralnih in poslovnih bank ustvarijo poljubno zanj!! - niso dragi, sicer pa se plačajo sami!:-) Razni "dobri" zdravniki se veselijo, ker bodo še naprej "neodvisno" parazitirali na Vašem denarju, pravtako se veselijo "dobri" sodniki, odvetniki, kandidati, policaji, tudi nacistki varnostniki, nacistične trgovine, kjer Vam prodajo posredno hormone, maščobe in stabilizatorje, konzervanse,...nič kar zares potrebujete... ki se vsi veselijo še večjega parazitiranja, pa tudi sile na Vašem denarju... mogoče ustanovijo tudi bolnico za virus, ... Ali ne vidite kaj se dogaja... peljejo vas v NAPAČNO SMER! In tokrat ni g.Kučana, ki bi podvomil! Ni več dolgo Tita, ki bi PONOREL, klical bi generale!, ni samozadostnosti, ni SODELOVANJA med nami Jugoslovani, ki bi relativiziral vrednost denarja, obresti, pomena itd... V Beogradu so danes visoki predstavniki NACISTOV (glava sedi v bolj ali manj znanih mestih zahoda v glavnem) Nihče vam ne bo niti namignil na Vaših uporih in shodih v sredo!!! Se pa Vam paraziti lepo smejijo iz naslovnic, kjer še zmeraj nastopajo na velikih fotografijah. :-) SMRT FAŠIZMU => SLOBODA NARODU! ... peljejo Vas tja kamor ni potrebno! celo zelo nevarno je.

M

... potrebno je ločit medicino od države, šol! Direktorji zdravstvenih domov so stalni gostje tedensko, mesečno pri ravnateljih! Ti Mengeleji STRUPA Vaših otrok! Delavci zdravstvenih domov razlagajo zlo, hudobno mantro njihovega zdravilstva, vsak teden Vašim otrokom - razlagajo neresnice in LAŽI! --- razmnoženo v miljonih, glav študentov, ki nikoli!!!! niso pomislili. ali DVOMILI! In to spoštovani ni vse! "Državo" je potrebno ločit od vseh takih STROK! Ker do takrat imamo lahko plejado takih nacizmov, vsak teden drugega! (gradbeništvo turizem, gostinstvo, policija... Cerkev je PRAVILNO ločil od "države" Tito, a se je priplazila nazaj in je sedaj sonositeljica zlega nacizma! ENOSTAVNOST in svboda!

M

REVOLUCIJA in ne upor v sredo! In po vsej naši Jugoslaviji! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/historical_anthem__sfr_yugoslavia_-_hej_slaveni-2.mp4

M

Potrebno je odpravit demokracijo = NACIZEM! in odpravit LAŽ! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/yugoslav_patriotic_song_-_svečana_pesma.mp4

M

Slednji se izvršuje že od konca 2019! Ko so bili obveščeni o dejanjih v tej virusni LAŽI in Prevari! Takrat so začeli izvajat državni udarv soglasju z opozicijo! (mogoče še dosti prej...) In predčasne volitve, ko bo spet štel nekdo njim (poziciji in opoziciji) v prid. Saj je vseeno kdo dobi več, ker vladajo v soglasju demokracije = NACIZM! In virus samo v priporočila!? Spoštovani Ljudje, to je Prevara in to je LAŽ! Boste spoštovali LAŽI in se ravnali po njej? Ne Vidite, da Vas vlečejo spet nekam kamor NI POTREBNO! Povezano je z življenjem, in vsemi nami! Kako spet ne vidite!? Prišlo bo nazaj na isto, še huje...!! Revolucija! Ljudska porota in Svobodna Ljudska Skupšina! In ne spet nadaljevanje more! NACIZMA!