Članek
DELITE VSEM, KI SE NE ŽELIJO CEPITI!
Objavljeno Sep 18, 2021
DELITI VSEM, ki se ne želijo "cepiti". Vsa cepiva od 20. 10. 2021 ne bodo več upravičena: podatki so preverjeni. Evropska unija je odobrila 5 terapij (https://ec.europa.eu/com.../presscorner/detail/fr/ip_21_3299), ki bodo na voljo v vseh bolnišnicah v državah članicah za zdravljenje Covida. Te terapije so odobrene z odlokom Evropskega sveta (Evropski parlament) in bodo delovale od 1/10, zato se bodo postopoma razdelile okoli 20/10. Cepiva so bila odobrena na podlagi "predhodnega preskušanja". Ker pa je za te 5 novih zdravil po predpisih potreben recept, bo uporaba cepiva prekinjena. Zato razumemo, zakaj so vse države rekle "med septembrom je potrebno, da ...". Vse ste že vedeli. Morate biti potrpežljivi. Ne sprejemajte izsiljevanja. Bodi potrpežljiv. Zdaj, ko je ivermektin ponovno odobren, ni potrebe po cepljenju. Odlična novica. Inštitut Pasteur priznava učinkovitost ivermektina. En sam vnos bi lahko pri nekaterih ljudeh izbrisal ves genski material SARS covid-19. Dobro preberite in delite.
Dobra novica: Ivermektin so zdaj znanstveno priznali raziskovalci na Pasteurjevem inštitutu v Franciji kot učinkovito zdravilo pri profilaksi in zdravljenju Covid-19. Rezultati njihovih študij so bili objavljeni v reviji EMBO Molecular Medicine 12. julija 2021. Analiza rezultatov drugih raziskav, objavljenih v American Journal of Therapeutics, poziva k preglasitvi smernic zdravstvenih organov in uvedbi ivermektina kot standarda oskrbe.
Ostanite zdravi in ​​ne oklevajte in razveselite ljudi, ki se ne želijo cepiti!

Odlična novica. Inštitut Pasteur priznava učinkovitost ivermektina. En sam vnos bi lahko pri nekaterih ljudeh izbrisal ves genski material SARS covid-19.

Ivermektin so zdaj znanstveno priznali raziskovalci na Pasteurjevem inštitutu v Franciji kot učinkovito zdravilo pri profilaksi in zdravljenju Covid-19.

Pri meni gestapovci ne morejo komentirat, zato sem spet dala komentarje samo za prijatelje. Če želiš komentirati pri meni, me vzemi za prijatelja.

B

ja občutkek,da je še nekdo in vedno bolj se širi ....zavest v čem smo bili in kam hočemo...mismo še na cilju(ki so bile blokade na vse načine) smo pa na poti tja.,,, sanje so bile vedno z nami ,,čeprav so se vedno znova pojavljali neki drugačni dnevi, kot smo jih pričakovali". . nismo več "teoretiki zarote" ,vse je postalo "kristalno jasno"..hvala Dajana ...

Se spomnim Češke, mislim, da sem objavila na blogu. Hvala Baron von d. :)