Članek
POSLUŠAJTE, KAJ PRAVI PREDSEDNIK HRVAŠKE!
Objavljeno Sep 18, 2021
M

Predsednika so poslali Rotschilds, Lazards, Goldsmiths, Strozzis, Borghias, Medichis, Rockefellers ... na fevd, ki razume hrvaško, rešuje nerešljivo, uspel bo če mu boste verjeli! - https://www.imdb.com/title/tt0864761/characters/nm0461136 Mislite, da je danes, 300 let kaj drugače!!!!!!!!!!!!? Isto je. Svet se ni spremenil niti za drobtinico le kulise so vse lepše, ker je veliko dolga :-)) Tito, Maršal bi storil za LJUDI! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/historical_anthem__sfr_yugoslavia_-_hej_slaveni-2.mp4

M

Prav ti OldBoysi, iz katerih se je norčevala vsa slovenija ob začetku tisočletja, odstavljali so jih kot da niso opravilno sposobni a so prav Ti naredili moderno, (relativno, "demokratično") pravično podstat za vse. Oni so delali Titovo Jugoslavijo Naprej po Titu”. Zdržali so najdlje kljub šikaniranju države, politikov in lopovov. Zadnji jih je ščitil A.Marković, B.Lončar, J.Mencinger ki jim je bilo še za Ljudi in za Našo Jugoslavijo in glej tudi oni ("demokrati"=skriti nacisti) so jih proglašali za vohune, izdajalce! A prišli bodo novi, ki razumejo sedanji trenutek bodo vztali in skupaj z nami peljali skupna, samozadostna, naša podjetja naprej.

M

... boste rekli ne! ni mogoče, oni imajo tekmovanje, konkurenco, njih ni migoče ... Ali res?! spomnite se na Fotono, Peko, Kompas, Drogo, ... tisoče njih, naših; nezadolžena podjetja, vodili so jih preprosti, delovni ljudje iz "hobija" resno in odgovorno, s SRCEM, superiorno.

M

in posneli so ga preroškega leta 2008. ali so vedeli vedeli kaj bodo storili ta zadja leta? Tito, Svoboda, Bratstvoi, Enotnost (delo in zapuščina) je morebiti bil del teh planov. A njihov cilj je bil Komunizem, Enakost, zapuščino začinit z MAX surovostjo in očrnit Komunizem in Enakost. Dolgo je uspevalo. A dodati je potrebno še miljone PRERANO ubitih kartela transnacionalk prehrane, medicine, trgovine, okolja, gradbeništva, VSEH! iz celotnega demokratičnega, stihijskega (po II.vojni) življenja nasploh. Potem, DANES se (mogoče dosti bolje) vidi CELOTA. Vidite Spoštovani Ljudje! Tako oni razmišljajo čez več generacij! Zakaj ne moremo, NOČEMO MI!? ... in samo tako se jih da nadigrati.

M

Zakaj pove resnico z okvirom farmacevtskih in prehrambenih kartelov, univerz brez pameti in tistih, ki gledajo segrevanje zemlje ne vidijo pa CELOTE! ... za moj blagor, za Vas spoštovani mi pe je vseeno ... lepe besede; izguba časa!... a prav zato je v prime timeu vseh (nacističnih) medijev! in še njihov genocid in prihološko vojno ter miljoni ljudi, ki so po II. vojni umrl PRERANO!!! NAČRTNO!!; sedaj smo v FINALU! vse to je predsednik relativiziral in jih poskušal razdolžiti! To je zelo nevaren precedens! Predsednik, bi moral biti v zaporu, a spreminja zgodovino. Ne verjemite mu, ne bojte se jih!

Kaj pa naš predsednik pravi?