Članek
Pobuda za presojo ustavnosti pogoja PC že na ustavnem sodišču
Objavljeno Sep 20, 2021

.

B

https://youtu.be/pxp0_ermC5k

M

https://www.youtube.com/watch?v=kjck6d_5GRc

M

... če bi tako ordinirali Partizani, ki so prinesli 80 let MIRU, Vi spoštovani ljudje, ki tako razmišljate, ne bi videli niti leta MIRU več, nikoli več!!! Ivan Maček Matija! in njegovi tovariši so bili izvajalci BORBE! REŠILI so SVOBODO pred 80 leti, SDV => MIR in SVOBODA! ... mi pa s sodišči?!? => koplemo si grob! Kako ne vidite! Vlada je kvizlinška! Vrha ne poznate. Krivda je porazdeljena! Ni tistih, ki so najbolj odgovorni in manj odgovorni! Vsak gestapovec in njihov subordinirani domač in še podkupljen/izsiljevan nacist je imel zmeraj ZMERAJ možnost REČI NE, a tega NI STORIL! https://www.youtube.com/watch?v=zzMHQGlw-aE https://www.youtube.com/watch?v=DHS2PAQ3HzY Dragi Ljudje, pred 80 leti so Vas prevarali in ustoličili teoretike, njim postavili spomenike... dobro. Vendar nihče, Vsi ste pozabili, kdo je vodil BITKO, Kdo je organiziral BORBO! , ker brez nje NIKOLI ne bi čutili UDOBJA (teorije) tega skrivenčenega sistema, ki vam je zamastil možgane! Dajte vendar priznajte kaj je bilo zares! Takrat je večina jasno videla, sedaj ste vsi SLEPI!??? Ali ne vidite CELOTE? - poglejte njihovo disciplino, ki je mi ne zmoremo (več)? Ali RES? Naredite kar je potrebno narediti NAJPREJ in nato Naprej!

M

Ljudem je vseeno, glavno da pridejo do denarja :-) Javno jim govorijo, da jih ubijajo, celo njihovi zdravniki (vsi so ves čas z bogom :-) https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/project-veritas-fraud-behind-vaccines/ A avtor in BVeritas, očitno oba z agendo na čudni strani se NITI enkrat nista vprašal, podvomila o VSEH virusih, o viru!!! in zanimivi, čudni zgodovini in potovanju denarja, donacij in tudi smrtih..., tisti ki vam ni vseeno. Ali imata rada njihov denar!?

M

... dejansko je zelo žalostno. Tole bodo skupaj (levi, desni in globoka država, ki ves čas sodeluje in nas je prodala...) gnali do konca, imeli bomo fevdalno suženjstvo z nacizmom, z virusom.... dokelr bodo vsi izgubili vse zaupanje na vseh odročjih. Takrat bomo (bodo), tisti ki bomo (bodo) še živi začeli nvo civilizacijo...

M

Kot se kaže, oni niso pripravljeni nikakor priznati, kaj je bilo vsaj zadnijh 300 let, kaj šele 1000 letja prej. Oni bodo virus ohranili za vsako ceno. Kot se stvari dogajajo je med nacistično vlado in lordi iz tujine še nekdo, čigar navodila spoštuje nacistična vlada (zato je tako sigurna, ker virusiv NI! in vse je prevara). Ti vmes delajo veliko variant, vzeli bodo tisto, ki jo bodo ljudje "blagoslovili" s svojim strinjanjem, a vselej manipulirajo z vami. Ali bo najbolja? Malo, zelo, zelo! malo verjetno!

M

Tale LAŽ z virusom je zavajanje, velik nevaren show; glavna igra pa se odvija naprej, nemoteno, demokratično=nacistično z orožjem;! In Vi spoštovani ljujde sploh nič ne opazite!

M

... če vas javno strupijo! https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/project-veritas-fraud-behind-vaccines/ a ne želijo odkrito govorit o sklopu virusov nasploh! Ki je tudi en velik shit, velika fraud: kjer gre za še več denarja in izsiljevanja vsega sveta (a visoko šolanje vaših otrok); ali so tako zasnovali del družbenega razvoja (gospodarske rasti udobja) čez zadnjih 300 let; obogateli, vam pa so za to jemali delčke življenja! (brez tveganja, ker boste ja verjeli svojim izobraženim otrokom)? Ker imajo vse v rokah Ves čas, samo Vi ste ves čas v iluzijah ljubezni, nogometa...dobrega! Kako ste tako prepričani, da te iste spojine za strjevanje niso v NJIHOVIH transnacionalnih verigah prehrane ...? In tega dragi ljudje ne boste obvladali lahko, ne brez SDV, KOS in Golega otoka! Sploh pa ne s sodišči, ki so mišja kletka s sirom (nogometom) :-)) (ko oboroženi policaji v BTC - nacistov pregledujejo vaše teste!!) Ali Vam še sedaj ni jasno, da nas vodi kvizlinška vlada nacistične diktature!? In njih je potrebno kaznovat s smrtjo, kot tudi vse subordinirane, ki to podpirajo!

B

am " bo potebno malo zgodovinskih dejstev in fizike...,...kako je svet sestavljen in spreminjajoč v "časovni liniji in tudi pentlji"...

M

... in sodišča bodo sodila po "ustaljeni praksi", tako kot sodijo svojim Ljudem? Ne vem, a to se res ne bo dobro končalo. Ti ljudje, ki naj bi prinašali zakone, kot sem narobe napisal to sploh zakoni niso, tisti iz demokracije pa so zakoni, ampak so PROTI LJUDEM vsi po vrsti. Prirejeni v času te naše demokracije=nacizma! Nenaravni, nelogični. Naš pravni sistem je izgubil tla pod nogami, naš pravni sistem je v času udobja postal frankenštajnski modificiran model namenjen za DISCIPLINIRANJE sicer zelo ubogljivih Ljudi! Ta zadeva se NE sme končati na (takšnem)sodišču. Ti ljudje po vrsti sodijo najprej v zapor, nato pred poroto Svobodnega Ljudskega Sodišča innekateri obsojeni na smrt ali na zaporne kazni! Ideologija, kot je ta zasluži tudi smrtno kazen!!!. Tudi v Nurembergu je bila smrtna kazen! To so najbolj gnusni ZLOČINI!!! proti narodom! Tu ne gre za igrico!, ah saj bomo pozabili! NE, to se dogaja že tisočletja! TO JE POTREBNO USTAVIT!!! To kar počnejo je podalševanje, zanikanje, JE ZELO NAROBE! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/historical_anthem__sfr_yugoslavia_-_hej_slaveni-2.mp4

Očitno ni noben problem, če sta vpleteni policija in vojska... hitro se bo vse končalo, ves ta gestapo pa bo končal na sodišču!

M

To je velik problem. V slovenski pravni praksi (hlapčevstvu za denar, izsiljevanje) so začeli presojati te odločitve. Vse so protizakonite in so genocid, nikoli viden nikjer na svetu. Ljudje zbudite se!! Začeli so presojati LAŽ!, LAŽI, set Laži, kot je bilo objavljeno pismo D.I. pred dnevi... Teh laži sploh ne bi smelo presojati!!! Ti zakoni so vsi PROTI VAM! Demokracija = nacizem Vas je že spet prinesel okoli. Nič dobrega iz tega ne sledi! (tako korakate napake) ŠKODA, zakorakali smo v fevdalni absolutizem in suženjstvo, kjer gospodov niti poznate ne! Kaj bo zgodovina povedala o takih ljudeh, če sploh še bo in če jo bodo vaša telesa, razum sploh še dojemali! Boste samo še nogomet gledali "zbrano" :-9 https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/historical_anthem__sfr_yugoslavia_-_hej_slaveni-2.mp4