Članek
Ravnatelji in učitelji ne poznajo razlike med obveznim in priporočenim! Ne poznajo razlike med odloki in zakoni! Za ustavo zgleda še slišali niso!
Objavljeno Sep 20, 2021

Ravnatelji in učitelji ne poznajo razlike med obveznim in priporočenim. Ne poznajo razlike med odloki in zakoni. Za ustavo zgleda še slišali niso. Za škodljivost mask tudi ne. Mislijo, da ščitijo pred virusi, ko pa vemo, da alergikov ne ščitijo pred cvetnim prahom. Ej, jej, naši šolniki, kam peljejo otroke?

M

Namesto Hrabrih, Radovednih, Navdahnjenih Upanja polnih HEROJEV, ki bi bili naši soprebivalci oni NAMERNO ustvarjajo Grozo in Genocid! https://www.youtube.com/watch?v=AkXPD92Fg2c Vse teče. Brez Partizanov, Tita bi bili NIČ. Poglejte te "bleščeče" rezultate naše ekonomije in duha v grajenem raborišču! Imeti je potrebno disciplino razuma, da na koncu ne korakaš po cestah brez cilja.

M

Dobro oni razumejo razlike, samo so konformisti po sili, za denar. Človek, duhovnost ni pomembna. In prav na tem pade vsak Človek! in tudi žival, ko se vplete "božji" človek... Masa smeti se pobečuje, energija izginja - garbage in garbage out => kako dolgo še v to smer, vse teče. Modificirali smo živali, a naredili smo bolnike tudi z bistveno krajšo življensko dobo. Ugotovili smo, da lahko to naredimo tudi z ljudmi! Krajša življenjska doba => višji stroški "zdravljenja" => več ponovitev istega cikla v krajšem obdobju ali podaljševanje vegetativnega stanja na vozičkih => veča potrošnja => večja rast GDP :-) itd. ni naključij v tem svetu. Zato je čisto vseeno, kaj si ljudje mislijo o konceptih; ker narave ni še nihče premagal.