Članek
SODIŠČA, ZDRAVNIKI, ... kje ste? Kako lahko tole še gledate? Storiti nič in biti tiho, "samo izvajati navodila" = sodelovati v tem zločinu!
Objavljeno Sep 23, 2021
Vlada, neki ne gre vam tole ... z nebulozami, kot so PCT pogoji in kupom neustavnih Odlokov nas umetno držite v rdeči, temno rdeči barvi. Samo zavlačuje se naravni potek prekuženosti prebivalstva in se z neveljavnimi oz. lažno pozitivnimi testi, ki niso uporabljani za namen, za katerega so proizvedeni, umetno drži številke na visokih nivojih.
Ljudje, kar se jih se pocepilo, se jih je. Pričakovati še 20 ali 30 dodatnih % .... utopija in genocid.
Prevzemite odgovornost za nastalo sranje in kot vlada odstopite iz razloga nesposobnosti oz. nekompetentnosti opravljanja svojega dela. Imenovani ste s strani ljudstva, delate v imenu ljudstva, a svojega ljudstva niti ne slišite, kaj šele upoštevate.
Zganjati take omejitve, ker 100 ljudi leži na intenzivni negi (a v času vsakoletnih sezonskih grip in viroz pa tega ni bilo?) je BOLANO. NEODGOVORNO. NEUSTAVNO.
Ukinite PCT pogoj TAKOJ, testirajo naj osebni zdravniki osebe z znaki prehlada/gripe (če že koga), ostalo testiranje pa se opusti, pa bomo do konca meseca ZELENO OBARVANI. GARANTIRAM.
SODIŠČA, ZDRAVNIKI, ... kje ste? Kako lahko tole še gledate?

Storiti nič in biti tiho, "samo izvajati navodila" = sodelovati v tem zločinu.
Temnordeča Slovenija z najslabšo epidemiološko sliko v Evropi