Članek
KOMUNISTI SO SE SPREMENILI V SATANISTE!
Objavljeno Sep 30, 2021
V Sloveniji velja zelo razširjeno prepričanje, da so Levičarske stranke "napredne", ker da se borijo za svobodo, enakopravnost itd. In ravno tako so desničarske stranke slabe, ker so "nazadnjaške". To izhaja iz pranja možganov po 2. svetovni vojni, ko je bila edino dovoljena stranka Zveza Komunistov in drugega "ni bilo". Vse ostalo, kar je bilo proti režimu je bilo skrito, pobito ali označeno za sovražnika. Se spomnim, kako sem v študentskih letih grdo gledala na tuje države, v katere sem sicer potovala, a sebe sem imela z večvredno, ker prihajam iz socialistične Jugoslavije, kjer so vsi ljudje "enaki". No, jaz nikoli nisem bila članica ZK-ja, niti pomislila nisem na to, da bi se včlanila. Vedno so se mi zdeli zabiti... ma ne zabiti - indoktrinirani - s plašnicami. Taki so tisti, ki vidijo eno samo stran in skrivajo drugo. A vedno sta dve strani! Tako je zdaj recimo, ko v medijih sploh ne moreš videti nobene druge strani od "uradne", samo stalno regljajo o tem, da se je treba cepiti, da bo potem, ko se boste cepili vse v redu - niti slučajno pa ne povedo, koliko ljudi je umrlo zaradi cepiv in seveda lažejo o tem, da so bolnice polne bolnikov s korono - ko pa so polne ljudi, ki imajo strahotne posledice zaradi cepiv.
 
No, to, da naša stroka izvaja satanistično agendo in izvaja genocid nad svojim prebivalstvom že dolgo vemo, zdaj bi pisala o nečem drugem... in sicer: kaj za boga se je zgodilo z Levičarji?
 
Torej... kot vemo, je po drugi svetovni vojni prevzela oblast Komunistična partija, ki se je spremenila v Zvezo Komunistov in potem smo imeli tak sistem, dokler je živel Tito (1980). Imeli smo sistem absolutnega enoumja. Ker pač takrat še nismo imeli interneta, nismo mogli vedeti, kaj se dogaja "zadaj". Krožile so govorice o tem, da je ta in ta človek v nemilosti, pa da je Jovanka v hišnem zaporu, ker je leta 1977 kar izginila. Šele čez leta smo zvedeli, kaj se je takrat dogajalo.
 
No, po smrti Tita se je začela dogajati otoplitev povsod - ni bilo več železne roke in razvoj je šel naprej, tako kot vedno in povsod. Ljudje so začenjali zahtevati več demokracije, začela se je slovenska pomlad in v Srbiji se je dvignil Milošević. Z njegovim pojavom so se vse druge republike postavile v svojo obrambo in začel se je notranji ravs, ki je posledično vodil do razpada Jugoslavije. Prva je izšla iz tega Slovenija, in potem so se podrle tudi vse ostale domine. Na žalost je prišlo do velikih smrtnih žrtev. In kaj je današnji rezultat? Šest državic na Balkanu, ki terorizirajo svoje prebivalce, da morajo nositi maske, da si morajo dezinficirati roke in da morajo med seboj stati 1,5 metra narazen.
 
Kako je mogoče, da smo prišli do tega? Kdo je dal ukaz? Kdo je dal dovoljenje, če pa so se partizani borili za svobodo in smo jo potem dobili in smo prišli do samostojne Slovenije, ki je skoraj postala druga Švica...
Levičarji so se pustili plačati od Soroša. Ta je najbolj odgovoren za agendo cepljenja po celem svetu. No, za korono je odgovoren on... pa on je pripeljal begunce na poziv Angele Merkel. George Soroš je dobil državno odlikovanje Slovenije 5.3.2002 in sicer za "zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji".
 
In danes je 30.9. 2021 in imamo odprto demokratično in humano družbo v Sloveniji, ki sta nam jo prinesla Soroš in Kučan! Na medijih je samo ena resnica, minister za zdravstvo prosi, da se čim prej pocepimo = umremo, ker je oblast v agoniji, saj se še nismo cepili... Včeraj je umrla dvajsetletna Katja, ker se je cepila, zato, da bo obdržala službo in je ubogala medije, ki že 18 mesecev trobijo, da se je treba cepiti in da so cepiva varna...
 
Leta 2017 sem prvič prišla na blog RTV SLO. Tam so imeli kup gestapovcev, ki niso pustili nobenega pisanja o škodljivosti cepiv, o alternativnem (ne-medicinskem) zdravljenju. Bila sem deležna nečloveškega zmerjanja in poniževanja. Zato, ker sem pisala resnico. Soroš je podkupil vse novinarje, ki se jih je dalo podkupiti, vse specialne agente - kot je na primer Greg Zupan, ki ima blog na RTV SLO = Emonec in točno vidite, za koga dela.
 
In tako so se naši partizani spremenili najprej v levičarje in potem v sataniste, ki s cepivi morijo svoj lastni narod. Tisti, ki tega ne vidi mu ne morem pomagat. Kmalu bo prišla EBS = Emergency Broadcast System... kjer bodo na TV predvajali samo resnico in bo vsa ta agenda in še veliko drugih, zelo hudih stvari prišlo na dan. TV bo nehala predvajati svoje laži. Soroš je bil likvidiran leta 2019 v Švici, to, kar vidimo na TV je njegov klon ali pa so stari posnetki, ki jih dajejo za to, da lažejo ljudem. Vsi glavni akterji kabale so že zdavnaj mrtvi, ostali so samo še mali hitlerčki oz. gestapovci, kot jih jaz poimenujem.
 
Aja... Janša... za njega ne vem, kaj naj rečem - definitivno je satanist, ker je počel, kar je počel, ampak, on ni pripeljal korone v Slovenijo, pripeljali so jo Strici iz ozadja. To je treba popolnoma razkriti! Kje so novinarji? Kaj se je zgodilo z njimi? Kje je raziskovalno novinarstvo? Vsi plačani, da forsirajo agendo...
Pa petkovi protesti kolesarjev so plačani od Soroša. Vsi tisti, ki nosijo masko so satanisti. Kakšno masko? Maske kot prvo ne varujejo proti ničemur in so nevarne. Razen tega ne obstaja noben zakon, ki bi zahteval, da ljudje nosijo maske. Epidemija ni bila razglašena in ne obstaja! Zakaj bi potem nosili maske? PCT testi so nezakoniti! Dajte se ljudje že začeti zavzemati zase! Treba je spraviti kriminalce, ki so odgovorni za to agonijo pred sodišče in osvoboditi Slovenijo satanizma!
 

Beseda!

M

... na nek način je prav to (odlikovanje pred 20 leti Sorosu) revanšizem nad nedolžnimi ljudmi! Predlagam, da se obsodi in tudi na smrt tiste, ki so imeli vse domače vzvode v rokah in izvajali ta nacistični teror, nato pisce, kjer so realni dokazi, medije, zdravnike na vodilnih pozicijah, ravnatelje in podobno... ko vse te doleti pravična sodba z DRUGIM = LJUDSKIM sodiščem! Takrat je potem KONEC! Dejanje je POTREBNO OBSODIT, ker je hujše kot dejanja III.Reicha. Tega ustavno sodišče NI NAREDILO!!! Posledice bodo prihajale... kaj je narobe s takšnim, realnim, razumnim KOMUNIZMOM? mi pa smo spet priča izkrivljanju...

M

... vsak satanist je lahko imel opozicijo, ostro nasprotujoče mnenje, SDV bi lahko zavaroval suverenost, dvignili bi ljudi, a nikoli nihče resno ni. Bila so sicer nekatere osamljena nasprotovanja, ljudje niso videli celote...

M

Ja mogoče je tako. Vendar zakaj bi ljudje šli samo v novo naprej, če je bilo včasih, nazaj bolje? In zakaj bi neko odlikovanje bilo označeno kot edini vzrok za definiranje potencialne nesreče nad narodom, človeku, ki so ga s ponosom označevali široko, da je ”okrog prinesel centralno banko smart države” - pravi robin hood.? On je ljudem povedal kam gredo, nihče se ni spraševal, vsi so bili ožarčeni z direktno neumnostjo, napredkom. Dodatno še pomembneje je, da on česa takega nikoli ni povročil. Četudi, zakaj se NIHČE!! od npr. danes sodelujoćih v tem virusu in tudi v preteklosti NIKOLI NI POSTAVIL NASPRORI!? Zakaj? In četudi nihče ne žali Tita, jaz nisem njegov dežurni odvetnik, ki sem sam prav slabega poklica v pravu. Vendar je celotna ideja in fičozofija, ki jo je on-Tito in širši kolegij okoli njega po II.vojni širil, bila zelo hudo zanikana tudi danes! po tako trpki izkušnji!(z virusom)

a m... ti nočeš razumeti ali nalašč nočeš razumeti... kdo pa kritizira Tita? Govorim KAKO JE BILO. Razvoj je šel tako, Tito je umrl leta 1980... Soroš je dobil Državno odlikovanje leta 2002 = 22 let po smrti Tita... Če bi bil Tito živ gotovo Jugoslavija ne bi razpadla. Ampak je pač umrl. In razvoj gre vedno naprej!

M

Vse kar velja za sataniste, se strinjam, da je to potrebo ustavit. Vendar to kar se dogaja ni njihovo ustavljanje! Je priznavanje, delno priznavanje laži, razvodenitev odgovornosti ki niso absolutne resnice! Ta članek je preveč površen. Će Tito in partizani med in po vojni ne bi reagirali, kot so, kako lahko ocenjuješ ta dejanja iz današnje pozicije!?? so tvegali nadaljevanje. To nadaljevanje boste izzvali sami sedaj s takšnim obnašanjem! Ljudje ostajamo ljudje in poglejte naciste, kako še zmeraj prepričujejo povsod v LAŽI! Del tega kar je napisano je nestrezno, to bo dovolilo ponavljanje, nadaljevanje LAŽI, vključno z relativiziranjem LAŽI ustavnega sodišča. Pravniki imajo prav, da označijo virus za resnični potencialni strah!? Lepo vas prosim. imeli bomo strahovlado pravnikov!? Iz tega bomo padli v še huje.

slb posta... mislim, da vedo... Lady Gaga je rekla, da ji je žal, da je prodala svojo dušo satanu... ojojoj... hudo bo, ko bo vse prišlo na dan

Samo da ti satanisti ne vedo v kaj so se vpletli. Anton LaVey, satanist ki je svoje čaščenje satana krepko obžaloval zadnjo minuto pred smrtjo. Na smrtni postelji se je zgrozil tik preden je izdihnil. Rekel je: Jooj kaj sem storil? Vse te še živeče sataniste čaka isto, nikoli jim ne bo prizanešeno.