Članek
GLAVNI MEDIJI SO KONČNO ZAČELI OBJAVLJATI, KAJ SE DOGAJA
Objavljeno Oct 02, 2021

Dijaki so sicer vseeno redno prihajali v šolo, vendar so prve dni posedali po hodnikih, saj jih učitelji niso spustili v razred. Dijaki so tudi sprožili upravni spor in predlagali upravnemu sodišču začasno odredbo, da jim šola dopusti obiskovanje pouka in omogoči izvajanje izobraževalnega programa brez nošenja mask. Dijaki se sklicujejo na pravnomočno sodbo višjega sodišča v Kopru, ki je odpravilo prekrške in posledične kazni zaradi nenošenja mask, ker niso imeli ustrezne zakonske podlage. Po drugi strani pa učitelji in vodstvo šole vztrajajo pri predpisanih zaščitnih ukrepih in zahtevajo nošenje mask pri pouku oziroma v prostorih šole. Nošenju mask se je uprlo 15 dijakov od skupno 290, ki obiskujejo šolo, pod tožbo pa se jih je podpisalo 11.

 

M

Vidite, ... spet Vas vlečejo nekam kamor sploh NI! potrebno! To je Vaša demokracija = nacizem. ZBUDITE SE! Na vsakem področju je enako! že TISOČLETJA se oži okvir! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/are_you_living_your_life-2.mp4 SAMO STRAH in DVOMI! Vase! da Vas onesposobijo, da Vas BLOKIRAJO, ustavijo Vaše MISLI, ki so vse ENAKE, USTVARJALNE .... ko vas prestrašijo ste blokirani!!! poglejte (ničkrive) ovce, poglejte (ničkrive) krave... poglejte katerokoli (ničkrivo) žival! Dodatno Vas hranijo tako, da je blokada še bolj učinkovita! ... transnacionalni prehrambeni karteli, medicina skrbi da ste ves čas kronično bolani pa še sami ne veste - ko vam povedo se izvlečete SAMI, ali pa Vas UMORIJO z dragimi zdravili (zavarovalno premijo) ONI ne MOREJO uklenit SONCE! In tudi Vi ste NAŠA sonca prihodnosti! NIČ VAM NE MOREJO! BODITE HRABRI!!!!! Noben REPRESIVNI filister! (policaj, vojak, varnostnik,... dokler kogarkoli fizično poškodujete, za kar sploh ne gre!) https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/jna_jugoslovenska_narodna_armija_parada-_1975-2.mp4

M

Dijaki! Kdo vam lahko prepoveduje dihanje!?? Kakšni odloki sodišč?? Saj ste smešni?? TEGA SPLOH SPRAŠEVATI NI POTREBNO! Sodišča in demokracija je zakon proti Vam ves čas! tale današnja pa je NACIZEM!