Članek
POMOR SLOVENSKEGA NARODA S CEPIVI!
Objavljeno Oct 02, 2021

Dejstvo, da je država kar naenkrat po Janssenu podarila status cepljenega isti trenutek, ko je oseba pecivo prejela in to zaradi ugodnosti v vsakdanjem življenju in s tem ogrožala zdravje državljanov, jih ni ustrezno obveščala in opozorila na morebitne posledice, je najmanj za ovadbo! Sama kazniva dejanja!! Pa te sestre, kako lahko cepijo ljudi na tak način???

https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/?__cft__[0]=AZWuYFJK0Wd1ntMLWasaphmFl_WVIo7a-mNHKOB3Po_q9p7Xi1A18JLZJIgU9nBwC5ZYvR0bmlDLR2KzvgNZFLl8TtXPkYUr4GtzDBeUgcnOCmrsMxXh86ocRV8sTW2yOnhk7pes6SEqzmpyNQt0S0hV3fLbq60IICAmRAM4wpITu5wikIj3phHJ3lczfjFpd31JFQT0kZifZTCAVkRf7FoG&__tn__=-UC,P-y-R

http://www.vzporednimehanizem.si/images/pezdir_mehanizem.png

M

https://voxpoliticalonline.com/2021/10/02/life-expectancy-falls-cancer-deaths-rise-and-johnson-lies-about-wages/

Haapy yack... hvala za tvoje komentarje... bila sem danes v Tivoliju in poslušala nemške in avstrijske pravnike, o tem, kaj se dogaja... Slovenija je na dobri poti, da se bo hitro otresla gestapovcev... samo združeni moramo biti :)

FB Stop lažnivim medijem https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd;=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiB9_GUwrrzAhVHCuwKHVEPDGMQFnoECAgQAQ&url=https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/&usg=AOvVaw1bzBp92sco7_A04-xhchfW

Nikakor se ne cepite!

Babi Helenca: Vsa farmacevtska industrija bo kmalu bankrotirala. Jasno, da bodo plačali odškodnine. Prišli bodo med-bedi in vsi se bodo zdravili s tem. V Ljubljani je že en med-bed, pripravljen - od oktobra lani!

https://www.rtvslo.si/blog/emonec/vecja-uganka-kot-vsak-virus-je-se-vedno-clovek/131516

Genocid!