Članek
09.10.2021 ob 11.00 v Ljubljani dr. REINER FÜLLMICH
Objavljeno Oct 07, 2021
NA MEDNARODNEM DOGODKU v organizaciji CISP (CIVILNA INICIATIVA SLOVENSKIH PRAVNIKOV)
Včeraj je svoj govor na MEDNARODNEM DOGODKU ENOTNOSTI potrdil tudi , velik borec za človekove pravice.
CI slovenskih pravnikov organizira mednarodni dogodek 09.10.2021 ob 11.00 v Ljubljani v Tivoliju (pod Muzejem grafične in likovne umetnosti- promenada), na katerem bodo sodelovali naši in tuji pravniki in zdravniki.
Neposredno boste lahko slišali različna pravna mnenja, kot tudi splošno in pravno situacijo v tujini. Govor je potrdil tudi dr. Michael Brunner (prvi človek AFA Avstrije- CI avstrijskih odvetnikov- in na novo ustanovljene stranke MFG).
Govorila bo tudi dr. Renate Holzeisen, odvetnica iz Italije, ki prejšnji teden vložila že 6 ničnostno tožbo proti evropski komisiji.
Sodelovali bodo tudi mednarodni zdravniki. V veliko veselje nam je bilo povabiti dr. Margarete Griesz- Brisson, zdravnico, ki se že od začetka z vsem srcem bori za naše otroke.
Govorili bodo tudi odvetniki iz CISP in slovenski zdravniki. Njihova imena naj zaenkrat ostanejo še skrivnost.
Pričakujemo, da se boste dogodka udeležili v čim večjem številu.
Dogodek je brezplačen, za prevod je preskrbljeno.
May be an image of one or more people and text that says 'CIVILNA INICIATIVA SOLOVENSKIM PRAVNIKOV Vljudno vabljeni na MEDNARODNI DAN ENOTNOSTI Kdaj: sobota, 9.10.2021 ob 11.00* Kje: Ljubljana, Tivoli (pri Mednarodnem muzeju grafične in likovne umetnosti) Govorniki: dr. Reiner Füllmich, dr. Michael Brunner, dr. Renate Holzeisen, dr. Margarete Brisson in številni naši pravniki zdravniki (za prevode je poskrbljeno) Organizator: CIVILNA INICIATIVA LOVENSKIH PRAVNIKOV (CISP) primeru dežja bo dogodek prestavljen na 16 2021 ob 11.00 eselmo se ecanja CIVILIAN NITIATIVE SLOVENIAN LAWYERS WWW.CISP.SI'