Članek
Zdravnik pokazal način, kako odpremo sinuse in očistimo zamašen nos
Objavljeno Oct 10, 2021
Pred vami je zlata vreden nasvet, ki bo rešil veliko nevšečnosti pri zamašenem nosu in vnetjem sinusov.

Dr. Mandell je na spletu delil video posnetek, pri katerem je prikazal povsem enostaven postopek, s pomočjo katerega odpremo dihalne poti vse do sinusov.
Video posnetek je že prava senzacija na spletu - do danes je nasvet omenjenega zdravnika samo na YouTube omrežju dosegel več kot 4 milijone ogledov, preprosta tehnika pa preverjeno deluje. Dr. Mandell obenem svetuje, da dihalne poti sproščamo tudi takrat, ko nimamo zamašenega nosu ali vnetja sinusov.

Kakšen je postopek?

Z levim palcem pritisnimo ob desno ličnico, nato pa kožo potisnemo še navzven. Z drugo roko primemo spodnji del ušesa in ga povlečemo navzven, takšen položaj držimo 10 sekund. Isti postopek ponovimo še na drugi strani obraza. Za konec si z rokami zamašimo obe nosnici, globoko vdihnemo in glavo nagnemo nazaj. Sapo držimo toliko časa, kot zmoremo, nato odmašimo nos in med vračanjem glave v normalen položaj zrak izdihnemo.

Poglejte si izjemen nasvet zdravnika, ki je v video posnetku pokazal najbolj enostaven način, kako si lahko sami pomagamo pri zamašenem nosu in vnetju sinusov. Delimo video posnetek najprej še med prijatelje, da bodo tudi sami poznali ta izjemen napotek, ki ga je svetu pokazal Dr. Mandell.

Probajte!