Članek
Za Zakon o prepovedi KOVID ukrepov lahko glasujete tudi po pošti!
Objavljeno Oct 14, 2021
Spoštovani svbodni ljudje Slovenije!
 
Zagotovo ste opazili, da so nadzorniki poskrbeli za blokado glasovanja preko aplikacije Facebook in Google kar vsi najpogosteje uporabljate. Zato smo se odločili, da omogočimo vsem tudi glasovanje po pošti. Pa seveda tudi tistim, ki interneta ne uporabljajo in jim boste morda vi posredovali natisnjene glasovnice, da bodo to lahko storili.
 
Lahko se potrudite in natisnete več glasovnic ter jih posredujete vsem vašim sorodnikom, prijateljem, sodelavcem in znancem ali pa še drugim, da bodo glasovali in nam poslali potem, ko bodo glasovali in izpolnili podatke na GLASOVNICI.
 
Ne pozabite ali pa se osvestite kaj pravi v 3. členu naša zdaj veljavna družbena pogodba ali USTAVA, ki je najvišji pravni akt te države:
 
"V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo IZVRŠUJEJO NEPOSREDNO in z volitvami..."
 
Da ne boste nasedali propagandistom, ki bodo širili laži, da tak referendum ne more veljati. Sporočamo, ko bo glasovala 1/5 volilnih upravičencev kar je 340.000 državljank in državljanov, bomo preko javnega razpisa oblikovali ljudsko komisijo, ki bo glsovnice preštela in ugotovila rezultat skupaj z glasovi, ki bodo izraženi elektronsko. S tem, da bodo vsi, ki bodo glasovali po e poti dobili za izpolniti še svoje podatke, ki so na glasovnici, da bo rezultat glasovanja preverljiv. Tisti, ki ste glasovali po elektronski poti ne rabite glasovati še enkrat in pošiljati glasovnic po pošti, ampak raje poskrbite, da bodo glasovali po pošti vsi, ki po elektronski poti ne morejo.In vedite, da bi, če bi šli poskušati uveljaviti ljudsko voljo o tem zakonu po postopkih GLOBOKE DRŽAVE, ki jih je predpisala, da ljudstvo ne more odločati o ničemer kar bistveno vpliva na naša življenja, bi že v prvem koraku vlaganja zakona v Državni zbor dobili odgovor, da tega zakona v parlamentu ne bodo obravnavali.
 
TUKAJ si preberite vse o referendumu in Zakonu o prepovedi KOVID ukrepov in lahko tudi glasujete ampak morate link prenesti izven Facebook aplikacije.
 
 
GLASOVNICO
ALI VEČ NJIH PA SI NATISNITE PREKO TE POVEZAVE
Ekipa OPSNaše prostovoljno delo lahko, če želite, podprete z donacijo, nakazano na naš transakcijski račun: SI56 1914 6501 1737 734 (bic): SZKBSI2XXXX, Koda namena: OTHR, Namen plačila: DONACIJA, Referenca: 99 ali 00. Vsak, še tako majhen prispevek šteje. Hvala v naprej!

Za zakon o genocidnih Kovid ukrepih lahko glasujete po pošti!