Članek
Smo v deželi strahu, ki ima v 20. stoletju za seboj diktature cesarja, kralja, grozote dveh svetovnih in državljanske vojne, totalitarizma komunistov in ta čas še transhumanizma
Objavljeno Oct 15, 2021
Smo pač v deželi strahu, ki ima v 20. stoletju za seboj diktature cesarja, kralja, grozote dveh svetovnih in državljanske vojne, totalitarizma komunistov in ta čas še transhumanizma. Ždimo zamaskirani sredi strahov v dilemi ali naj verjamemo uradnim sporočilom, kajti če ne, bomo obsojeni, da smo pristaši teorije zarote.
Vendar zadošča, če na iste dogodke pogledamo z drugega zornega kota, v drugačnem zaporedju ali v drugih kombinacijah in že dobimo povsem drugo sliko, v kateri spoznamo, da smo sredi zarote proti človečnosti.
Smrtnost med 0,05 % in 0,3 % ne opravičuje pandemičnih ukrepov. Kako je potekalo v ZDA, najbogatejši državi na svetu. Bolnišnice so zaradi napovedi apokaliptične pandemije odpovedale vse ne nujne operacije in s praznimi posteljami ‘čakale’ na poplavo korona bolnikov. Toda poplave ni bilo, zato so bile bolnišnice prazne, torej nič dohodka in grozeči bankrot, saj prazna postelja ne prinaša denarja. Se je pa iz nebeških vrhov globalne oligarhije pokazala ‘božja roka’ pomoči. Za vsakega korona bolnika dobi bolnišnica 13.000 dolarjev in s tem se je začel lov na bolnike, posebno ob nagradi, da se za bolnika, priključenega na ventilator, znesek dvigne na 39.000 zelencev. Število testov je poskočilo, s tem pa tudi število pozitivnih. Spodbudno je bilo tudi, da nihče ni preverjal diagnoz, zato se jih je med ‘bolniki’ znašlo mnogo z drugimi nosilnimi diagnozami in tudi nesimptomatskih, ki so lepo dvigovali število hospitaliziranih.
(Anton Komat)

a. m. Naslednji teden naj bi prišel EBS = Emergency Broadcast System in začeli bodo oddajati resnico.

M

Psihološka vojna, na medijih ponavljajo laži Goebbels, utrjujejo LAŽ. Svet je pa LEP in tak kot vsak dan. :-) Izdajalce Ljudi in Jugoslavije v ZAPOR na VISLICE!

M

Ja tako je. Korporacije vodijo državo čez podkupjene vodje, ljudje v hipnozi zares ubogajo! Tako veliki večini (ki se v dveh letih niti poduči ne) je to "normalno"...

Se je pa iz nebeških vrhov globalne oligarhije pokazala ‘božja roka’ pomoči. Za vsakega korona bolnika dobi bolnišnica 13.000 dolarjev in s tem se je začel lov na bolnike, posebno ob nagradi, da se za bolnika, priključenega na ventilator, znesek dvigne na 39.000 zelencev. Število testov je poskočilo, s tem pa tudi število pozitivnih. Spodbudno je bilo tudi, da nihče ni preverjal diagnoz, zato se jih je med ‘bolniki’ znašlo mnogo z drugimi nosilnimi diagnozami in tudi nesimptomatskih, ki so lepo dvigovali število hospitaliziranih.

Bolnišnice so zaradi napovedi apokaliptične pandemije odpovedale vse ne nujne operacije in s praznimi posteljami ‘čakale’ na poplavo korona bolnikov. Toda poplave ni bilo, zato so bile bolnišnice prazne, torej nič dohodka in grozeči bankrot, saj prazna postelja ne prinaša denarja.

M

https://www.youtube.com/watch?v=t4aUyWaAqeQ https://www.youtube.com/watch?v=q8v9XlPYo4Q

M

Only the Whole is true.(Hegel in mnogi modri staroste različnih področij...) Ljudje bodite HRABRI! https://youtu.be/D5mxU_7BTRA?t=2394

Ljudje so v hipnozi. Zaciklani so v strah!

M

Ljudje zakaj Vas je strah! Nikoli niso bili taki. Tisti ki vas vselej vodi tja, kjer ni nič v vašo korist (ampak škodo) to delajo ves čas. Virusov NI! Bolezni pa niso nalezljive, če nimate v črevih kopico strupov, ki jih prodajajo v trgovinah tujih prehrambenih kartelov; bakterij gnitja in ste že itak bolni. Ljudje imeli ste Titovo Jugoslavijo, ki je v vsem tem bila najbljižji približek velike SVOBODE. Iz požrtnosti ste jo razgnali in imate kartele, korporacije nacizma, diktature. A vi te svobode sploh ne želite, ker je udobje mamljivo, a vas ubije dosti, dosti prej. In svet je ves čas enak, in v njem ni ničesar kar bi se bal, vse je naravno in ima svoj vzrok. Tega sveta nikoli ne boste premagali, ker o njem ne veste NIČ! Neumneže, diktatorje, naciste pa ignorirate in če silijo jih postavite na vislice ali v zapor. Tako preprosto je. Nekateri temu pravijo revolucija. http://aleksmokrovic.weebly.com

Smo pač v deželi strahu, ki ima v 20. stoletju za seboj diktature cesarja, kralja, grozote dveh svetovnih in državljanske vojne, totalitarizma komunistov in ta čas še transhumanizma. Ždimo zamaskirani sredi strahov v dilemi ali naj verjamemo uradnim sporočilom, kajti če ne, bomo obsojeni, da smo pristaši teorije zarote.