Članek
Urška Košir: VSI SMO MOJ ATI
Objavljeno Oct 15, 2021
Kopiram od Urška Košir: “Vsi mi smo moj ati. Če ima še kdo kak kontakt očividcev prosim na ZS. Prosim za pomoč! Danes 14.10.2021 ob 17.30 je moj oči vstopil v poslopje @Supernova (Mercator) v Kranju. Izpolnjuje PCT pogoj ni pa imel maske. Varnostnik ga je na vratih začel opozarjati na masko, ati mu je želel pokazati Qr kodo da izpolnjuje PCT pogoj, a ga varnostnik ni poslušal in še naprej opozarjal na masko. Oci je varnostnika spomnil na sodbo sodišca o nošenju mask in nadaljeval pot. Varnostnik ga je prijel in vrgel po tleh. Ljudje so vpili naj si nadane masko. Oči je vstal (ima okvaro kolka in kolen) prijel voziček in odšel naprej. Varnostnik ga je še enkrat vrgel po tleh. Ati je v šoku zapustil trgovino, poklical policijo, ki je napisala zapisnik in mu za kršenje 57. člena izstavila kazen.
Varnostnik trdi, da se je oče spotaknil in padel. Vse, ki ste videli kaj se je dogajalo, prosim za pomoč, saj bomo verjetno potrebovali priče.”
https://www.facebook.com/profile.php?id=1290597121
Urška Košir, Hvala

Vse, ki ste videli kaj se je dogajalo, prosim za pomoč, saj bomo verjetno potrebovali priče.

Kopiram od Urška Košir: “Vsi mi smo moj ati. Če ima še kdo kak kontakt očividcev prosim na ZS. Prosim za pomoč! Danes 14.10.2021 ob 17.30 je moj oči vstopil v poslopje @Supernova (Mercator) v Kranju. Izpolnjuje PCT pogoj ni pa imel maske. Varnostnik ga je na vratih začel opozarjati na masko, ati mu je želel pokazati Qr kodo da izpolnjuje PCT pogoj, a ga varnostnik ni poslušal in še naprej opozarjal na masko. Oci je varnostnika spomnil na sodbo sodišca o nošenju mask in nadaljeval pot. Varnostnik ga je prijel in vrgel po tleh. Ljudje so vpili naj si nadane masko. Oči je vstal (ima okvaro kolka in kolen) prijel voziček in odšel naprej. Varnostnik ga je še enkrat vrgel po tleh. Ati je v šoku zapustil trgovino, poklical policijo, ki je napisala zapisnik in mu za kršenje 57. člena izstavila kazen. Varnostnik trdi, da se je oče spotaknil in padel. Vse, ki ste videli kaj se je dogajalo, prosim za pomoč, saj bomo verjetno potrebovali priče.”