Članek
NAVADILI SMO SE NA LAŽI... NAVADILI SMO SE NA GROŽNJE... NAVADILI NAJ BI SE NA CEPLJENJA - NARKOMANI?
Objavljeno Oct 22, 2021
Navadili naj bi se na maske. Navadili naj bi se na testiranja. Navadili smo se na laži. Navadili smo se na grožnje,... navadili naj bi se na cepljenja- pač brez cepljenja nikamor in obnovitvene doze? NARKOMANI?
Če se ne bomo odvadili...
Nas bodo navajali na udarce. Navadili se bomo stalnega nadzora. Navadili se bomo na bone za elektriko in hrano. Navadili se bomo na etiketiranje. Suženjstvo v najbolj nizkotni obliki? CEPI SE... V IMENU ZDRAVJA, ČE SE NE CEPIŠ NIMAŠ SVOBODE? Tepli te bomo, obravnavali kot zločinca, vsa vrata do eksistence tvoje osebne so ti zaprta, če se nauš cepil in vmes bodo še gruntali, če rabiš odmerke in kolk jih rabiš?
ZAKAJ ŽE SO SE BORILI in umirali NAŠI PREDNIKI?
Vsaka evolucija ni nujno napredek.... in ta evolucija s tem svetovnim trendom, kot ga furajo svetovne inštitucije, je prav gotovo velik korak proti kameni dobi za maso svetovne populacije...
Se želimo tega navaditi? Je res to tisto kar hočemo? BREZOGLJIČNA DRUŽBA bo zaživela? Vsi maske na gobec in cepit se vsako leto dvakrat....
Neumnih ljudi se itak ne potrebuje, saj so pametne naprave... zarad smeti in zarad segrevanja planeta pa je treba itak zmanjšat svetovni živelj? Skrbi se za kvaliteto življenja, čigavega?
IN KAJ LAHKO POSAMEZNIK NARDI? Največ to, da ohrani svoje duševno zdravje- zdravo pamet in da zna ločit zrnje od plev! Ni fora... kdo je povedal.... temveč kaj je povedal!
(B.L.)
M

Človek poseljuje zelo majhen (okoli 10% delež z vsemi mesti, njivami, tovarnami,...) odstotek kopne zemlje. Podnebna laž je še ena prevara. Zakon o ohranitvi mase Newton,...itd. Ko pogledamo realno Mandelbrot je PREVARA še večja!... neskončna, nepomembna, ciklična :-) => pazite se spet zapletovalcev in nacistov, istov z razdorom!