Članek
EPIDEMIJA JE PREVARA (dr. NADA JURINČIĆ)
Objavljeno Oct 22, 2021
POJASNILO, da lahko vsak razume! Dr. Nada Jurinčić, upokojena pediatrinja z afriškimi izkušnjami v epidemijah:
DOKER NE RAZUMEŠ, DA VIRUS POMENI STRUPEN IZVLEČEK, DOKER NE RAZUMEŠ DA NI ŽIV IN GA NI MOGOČE UBITI, DOKER NE RAZUMEŠ DA SE NE PRENAŠA PO NARAVNI POTI, AMPAK SAMO KOT STRUP S CEPLJENJEM ALI INJEKCIJO ... DO TAKRAT BOSTE DOVOLILI, DA VAS MEDICINSKA MAFIJA VODI ŽEJNE PREKO VODE.
1. Gripa ni nalezljiva bolezen, ker jo povzročajo živi mikroorganizmi.
2. Virus ni živ mikroorganizem, ampak skupina molekul v beljakovinski lupini, nekaj podobnega vreči za smeti, ki vsebuje mešane odpadke, katerih izvor ni znan.
3. Dejstvo, da se gripa, ki vključuje izum kov-id-19, pojavlja v respiratorni obliki v času, ko je v zraku več vlage, črevesna gripa pa v poletnih mesecih pri večji populaciji, še ne pomeni, da je nalezljiv, torej da se pojavi s prenosom z bolnega na zdravega. Epidemiološki videz pojava nikakor ne pomeni njegove nalezljivosti. Ni znanstvenih dokazov, da je virus s-c-02 vzrok ali povzročitelj kliničnega sindroma, ki se kaže z znaki čiščenja zgornjih in spodnjih dihal.
4. To, kar je Rothschildova znanost podtika pod vzrok kliničnega sindroma gripe, je lahko tudi posledica in ne vzrok sindroma. Virus kot mrtev grozd vsega, ki ga najdemo v sluznici dihalnih poti, lahko po vseh merilih pomeni le eno: strupeno izločanje celic dihal, ki iz sebe izločajo tisto, kar bi uničilo njihovo dihanje in presnovo. Ker se sluz - sluz dihalnih poti, drži blizu dihalnih poti, tako da zaradi gravitacije ne potone proti majhnim dihalnim potem, telo uporablja mehanizem za kašelj, ki črpa energijo za izločanje odpadkov iz dihalnih poti. V zimskih mesecih, ko je v zraku več vlage, se dihalna sluz redči in jo je takrat najlažje izločiti. Od tod epidemični pojav sindroma in ne zato, ker ga napadajo živi patogeni mikroorganizmi. (!)
5. Povišana temperatura je odraz razpada na tisoče imunskih celic in bakterij, ki jedo detritus, odpadke in ko se jih nabere preveč, odmrejo in sproščajo svoje odpadne snovi, ki dvigujejo temperaturo. To povišanje temperature pospeši pretok krvi, s tem pa pretok kisika in izpiranje toksinov. Zato se za gripo ne da ustvariti kolektivne imunosti, ker ni to, kar imajo zanjo, ker jim tako ustreza! Iz nje so delali svinjsko, ptičjo gripo, AIDS ...
6. Gripa je neuničljiva, ker je naraven način odličnega sezonskega/zimskega čiščenja organizma, torej dihal, poleti pa prebavnega sistema.
To je moje delo in stojim za vsako besedo.
Tisto, čemur pravijo virus, je genetski material, ki ga nobena znanost ne jemlje kot dokaz o vzroku ali vzroku.
Virologija je stara toliko kot Hipokratova medicina.
Hipokrat je uporabil izraz virus in v prevodu pomeni strupeno izločanje, kar pomeni, da ga ustvari telo in ne da vstopi v telo.
Sindrom gripe je pogostejši pri ljudeh, ki imajo iz kakršnega koli razloga oslabljen imunski sistem, največkrat pri tistih, ki so pod množico zdravil. Zakaj?
Ker so v svojem telesu nabrali toliko toksinov, da dobre bakterije in makrofagi ne morejo prispeti v enoti časa, da izperejo toliko toksinov.
Virologija ne bo nikoli več laž, spremenjena v Rothschildove laboratorijske najemnike, vključno z našimi diakoni.
Virologija bo postala znanstvena disciplina o tem, kako se telo sezonsko čisti nakopičenih toksinov.
Dobro se spomnite, kaj sem vam povedala v tem zadnjem stavku!
video na FB >>>> klik
video na youtube >>>> klik

To ni prepričevanje le osnovnošolski poduk! https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd;=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjqgKyr8uDzAhUEHuwKHSmrAS4QtwJ6BAgCEAM&url=https://www.youtube.com/watch?v=LjzsdCp2a4g&usg=AOvVaw3_NePQPHU6LJttanB2t4tU

Medicina je satanistična! Kmalu pridejo Med-Beds... Vsi zdravniki, ki so vpleteni gredo na sojenje, tisti, pa, ki so v redu, bodo upravljali Medicinske postelje!

M

... in vseeno previdno z zdravniki (čeprav je to napisano intuitivna človeška resnica!, a ni jim verjeti potem naprej karkoli, stališča menjajo, dvomite vselej.... Nekdo mora biti, ki onemogoči, da država, korporacije, nac dikatator, vlada, kdorkoli sili čez vse meje, ko ne velja ustava in nič drugega, ko pripravniki v trgovinah, sodni sluge, ... ki so nastavljeni, ko se čaka preračunan umor starih trgovcev, sodnikov s cepivi, boleznimi npr. prevzamejo vajeti v roke brez razmišljanja! :-) SDV, KOS, Goli otok in podobno so delovali dobro! Tudi če je vse bila samo maska grožnje :-)! Za Našo stvar! in našo Jugoslavijo s centrom moči, ker je vse v Življenju tako ENOSTAVNO in PREPROSTO, a je veliko tistih, ki zapletajo zanalašč proti Vam Ljudje!

M

Za Našo stvar https://aleksmokrovic.weebly.com (včasih kopira včasih ne, vselej naredim enako, prosim najdite sami, nagajajo => Za našo Stvar! in Premagajte sami sebe!; ker če ne bodo oni nas! ... o tem Vam govori tudi https://publishwall.si/SasVnv in prav ima! čeprav se vam upira... o komunizmu ... a to je vse dialektično, naštudirali so čez stoletja, popravljali in izoblikovali zgodovino, jo po Goebelsovo ponavljali - lagali in sedaj smo tu, ko so nas tudi zlorabljali in krivili fizično in umsko! Mi na Balkanu smo tega bili deležni mednajmanj na svetu, imamo več možnosti, prav zaradi vsega tega in Tita. ...

M

https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/josip_broz_tito_-_Šta_to_znači_biti_komunista.mp4

M

demokracija(razdora) je PREVARA, kot je tudi virus! Vse okrog Vas pa zlagana ZNANOST! Premagajte samega sebe! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/josip_broz_tito_-_Å ta_to_znači_biti_komunista.mp4 Za našo Stvar!

M

demokracija(razdora) je PREVARA, kot je tudi virus! Vse okrog Vas pa zlagana ZNANOST! Premagajte samega sebe! https://aleksmokrovic.weebly.com/uploads/1/3/2/7/132757062/josip_broz_tito_-_Šta_to_znači_biti_komunista.mp4