Članek
KAJ JE NAJVEČJA ČLOVEKOVA BOLEČINA? IZGUBA DRUGEGA ČLOVEKA!
Objavljeno Nov 01, 2021

In spet smo pri 1. novembru, "najlepšem" slovenskem prazniku. 1.novembra, ko se hodi na grobove, ko se enkrat na leto prižge sveče in enkrat na leto vidi sorodnike in enkrat na leto počne to, kar se je počelo 1. novembra leta nazaj...

Ob tem prazniku se ljudem restimulira neznosna bolečina ob izgubi staršev ali pač ob izgubi kogarkoli, ki so ga imeli radi. Ne vedoč, da je ta oseba, ki je odšla čisto zraven in vse vidi in vse ve, edino pač nima telesa in ne more tega povedat, pokazat.

Smrt namreč ne obstaja! Pahnjeni smo v ta program s strani reptilov, ki so nas zasužnjili. Človek je večen, tako kot je večen Bog Stvarnik, ki nas je ustvaril. Potem pa so v enem obdobju prišli na naš planet grdi nezemljani in nam začeli komandirat, kaj lahko in kaj ne. Reptili so prišli na povabilo temnih z Zemlje! Zli Nezemljani so vedno hodili sem na povabilo tistih, ki so hoteli imeti prevlado nad drugimi. To so bili Kazarji, Satanisti, Iluminati, Rotschildi, Kabala, Soroševci... v glavnem z eno besedo temni. V zameno za to, da so jih povabili na Zemljo so dobili denar in privilegije. Vse kraljevske družine so shape-shifterji - reptili - na čelu z angleško kraljico. Vse kraljevske družine so izvajale satanistične obrede žrtvovanja otrok in pitja njihove krvi. Vse to so seveda dobro skrivali. Kdorkoli je karkoli nesel v javnost je bil ubit ali napadan. 

No, zdaj se ničesar več ne da skriti. Temni so uničeni in vse, kar imajo je še nekaj dni medijev. Ko bo prišel EBS = Emergency Broadcast System bo konec satanističnega dnovinarstva (novinari - dnovinari - tako jih poimenujejo Hrvatje). V nekaj dneh bomo imeli tukaj resnico in vse, kar je bilo skrito od Rotschildov naprej, odnosno od leta 1700 bo prišlo ven. Vse laži, zakaj so nam vse skrivali, kam so izginjali otroci itd. Zakaj so nam skrivali in nas zasužnjevali? Zato, da bi sami imeli ves denar, vse bogastvo... Skrivali so žrtvovanje otrok, pobijanje zaradi adrenochroma, kar so počeli od takrat, ko so papeži prisegli Satanu. Cerkev je slavila Satana oz. boga Baala. To je vidno vsakomur, ki ima oči in vidi. Treba je samo pogledat v Vatikan. Vse, kar so satanisti delali, bo prišlo na dan. Nekateri vemo vse to že več let, pa smo še vedno šokirani nad strahotami, ki so se dogajale v podzemlju, o katerem ljudje pojma nimajo...

No, kje smo ostali... aja, pri smrti...Smrt ne obstaja, to je rekel že Tesla in vsakdo, ki se je ukvarjal z energijo ali pa je doživel klinično smrt, prebliske iz prejšnjih življenj itd. Grabovoj "vstaja" - oz. obuja od smrti (vaskrsenje) že od 90. let in sama sem imela priložnost govoriti z ljudmi, ki so vstali. So popolnoma "normalni" ljudje, nihče ne bi rekel, da je na njih karkoli posebnega. Ravno tako obstajajo ljudje na Zemlji, ki so stari veliko več kot 100 let, v Indiji obstajajo ljudje stari preko 200 - 300 let, nihče ne ve, koliko so stari. V Južni Ameriki pa obstaja človek, ki je star preko 2800 let. 

"Smrt ne postoji, a samim tim saznanjem, nestaje i strah od iste. I zapamtite: ni jedan čovek koji je postojao nije umro. Pretvorili su se u svetlost i kao takvi postoje i dalje. Tajna je u tome da se te svetlosne čestice vrate u prvobitno stanje. Vraćanje u neku od prethodnih energija. Hrist i još neki znali su tu tajnu. Ja sam tragao za time kako da se očuva ljudska energija. Ona je jedan od vidova svetlosti. U Duši ponekad ravna vrhunskom nebeskom svetlu. Nisam tragao za tim radi sebe, već radi dobra svih. Verujem da će moje otkriće učiniti ljudima život lakšim i snošljivijim i usmeriti ih na duhovnost i moralnost..", govorio je Nikola Tesla.

Vse to prihaja zdaj ven. Neobenih skrivnosti ni več. Vse je dano na pregled. Nihče, ki je delal zločine ni zaščiten. Vsak bo stal pred Bogom in bo odgovarjal za svoja dejanja. Seveda se bodo nekateri ljudje pokorili in bodo prosili za usmiljenje, saj so bili mogoče z lažjo pretentani in so se šli cepit. A za tiste, ki zagovarjajo cepljenje in so dobili denar za to, da lažejo ljudem, da jih bo cepljenje zaščitilo ni nobene milosti. Vsak, ki je sodeloval v tej največji prevari, ki se je zgodila človeštu bo kaznovan. 

Človeštvo bo potrebovalo nekaj časa, da se očisti, ozdravi in pride k sebi od teh vampirjev, ki so nam pili kri. Pri tem bo pomagala Gesara in medicinske postelje. No, Tesla je rekel, da se bodo vse te strahote s cepivi in maskami kmalu pozabile... Kakorkoli... dogaja se dvig Zemlje v 5. dimenzijo - Zemlja je že v 5D, nekateri njeni prebivalsci pa so še debelo v 3D. In v #d bodo številni ostali... kaj pomeni 3D... suženjstvo, pokornost avtoriteti, uživanje medicinskih zdravil, poslušnost vladi, kakršnokoli neumnost je že izdala... medtem, ko je 5D stanje, kjer ni smrti, ni bolezni, ni starosti in ni časa. Vsak človek bo izbiral, kam bo šel - ampak, če nimaš čistega srca, ne moreš v 5D. 

Torej... smrti ni... če vam je kdo umrl, ga vaskrsnite...lahko greste v mojo skupino duša, ki se ukvarja samo z obujanjem ljudi v življenje. Pokazala vam bom, kako se to dela, to lahko počne vsak in tudi vsak se mora naučiti, kako to početi. Vsak, ki je umrl si želi priti nazaj, saj na onem svetu nima kaj početi. Ampak, vsakega, ki je umrl, mora nekdo "priklicati" nazaj, ne more sam od sebe priti. 

Tudi smrt ni več to, kar je včasih bila. Vse se spreminja, vse staro in grdo se bo zrušilo, mrtvi bodo začeli prihajat nazaj, kriminalci bodo obsojeni in zaprti, nov kriminal pa ne bo več nastajal, ker bo vsak človek imel in dobil vse, kar si želi.

Želim vsem lepo potovanje v Zlato dobo. :)

Reptili so prišli na povabilo temnih z Zemlje! Zli Nezemljani so vedno hodili sem na povabilo tistih, ki so hoteli imeti prevlado nad drugimi. To so bili Kazarji, Satanisti, Iluminati, Rotschildi, Kabala, Soroševci... v glavnem z eno besedo temni.