Članek
Singapur je bila prva država na svetu, ki je opravila obdukcijo telesa s Covid -19
Objavljeno Nov 02, 2021
Singapur je bila prva država na svetu, ki je opravila obdukcijo telesa s COVID-19. Po temeljiti raziskavi je bilo razkrito, da Covid-19 ne obstaja kot virus, ampak kot bakterija, ki je bila izpostavljena sevanju in povzroča smrt ljudi zaradi strjevanja krvi.
Ugotovljeno je bilo, da bolezen Covid-19 povzroča krvne strdke, kar pri človeku vodi do strjevanja krvi, in povzroča strjevanje krvi v žilah, zaradi česar človek otežuje dihanje; ker možgani, srce in pljuča ne morejo prejemati kisika, zato ljudje hitro umirajo.
Da bi odkrili vzrok pomanjkanja dihalne moči, zdravniki v Singapurju niso poslušali WHO protokola in opravili obdukcijo Covid-19.
Po tem, ko so zdravniki odprli in skrbno pregledali roke, noge in druge dele telesa, so opazili, da so krvne žile razširjene in napolnjene s krvnimi strdki, kar je otežilo krvni obtok, prav tako pa se je zmanjšal dotok kisika v telesu, zaradi česar pacient umre. Singapursko ministrstvo za zdravje je po ugotovitvi te študije takoj spremenilo Covid-19 in svojim pozitivnim pacientom dalo aspirin. Bolnikom so začeli dajati aspirin100 mg in Imromac. Posledično so bolniki začeli okrevati in njihovo zdravje se je začelo izboljševati. Singapursko ministrstvo za zdravje je v enem dnevu evakuiralo več kot 14.000 bolnikov in jih poslalo domov.
Singapurski zdravniki so po obdobju znanstvenih odkritij metodo zdravljenja pojasnili tako, da so rekli, da je bolezen svetovna prevara. Ne gre za nič drugega kot intravaskularno koagulacijo (krvni strdki).
Zdravilna metoda:
antibiotične tablete
Protivnetno in vzemite antikoagulans (aspirin).
To nakazuje, da je bolezen mogoče pozdraviti.
Po mnenju drugih singapurskih znanstvenikov respiratorji in enota za intenzivno nego (ICU) nikoli niso bili potrebni. Protokoli v ta namen so že objavljeni v Singapurju.
Kitajska to že ve, vendar nikoli ni objavila svojih poročil.
Delite to informacijo s svojo družino, sosedi, znanci, prijatelji in sodelavci, da se osvobodijo strahu pred Covid-19 ter spoznajo, da to ni virus, ampak bakterija, ki je bila izpostavljena le sevanju. Samo ljudje z zelo nizko imuniteto bi morali biti previdni. To sevanje povzroča tudi vnetje in hipoksijo. Žrtve naj jemljejo Asprin-100 mg in april ali Paracetamol 650 mg.
Vir: Singapursko ministrstvo za zdravje