Članek
Že dve leti nimajo niti enega argumenta, niti ene opravljene raziskave, ki bi potrdila njihove besede in dejanja
Objavljeno Nov 19, 2021
Že dve leti nimajo niti enega argumenta, niti ene opravljene raziskave, ki bi potrdila njihove besede in dejanja.
1. Ni dokazov, da maske ščitijo.
So pa dokazi z "naše" strani, da škodujejo.
2. Ni dokazov, da testne paličice ZARES dokažejo okužbo s Sars Cov 2, kot ni dokaza o virusu.
So pa dokazi, študije in certifikati, ki govorijo o nekoristnosti testiranj, o škodljivosti in predvsem o namenu diagnostike same.
3. Cepiva so v eksperimentalni fazi, njihova vsebina je "skrivnost", odgovornosti ne prevzema nihče, oni pa silijo in posiljujejo z njimi.
Vse bolj je dokazano in javno dostopno, da so cepiva morilci organizma. Zato napadajo vsakega, ki to tezo dokazuje.
Zdaj pa vi meni povejte, kdo je tu neodgovoren in problematičen? Kdo je tisti, ki laže, zavaja in ni pripravljen na dialog, na moč argumenta in na dokaze?
Zakaj nas na vseh koncih prikazujejo kot "problem družbe"? Če pa smo odgovorni. Vse kar povemo lahko dokažemo.
Lahko oni? Ne.
Zakaj nas imenujejo antivakserji? Ker nismo laboratirjske podgane na prostem?
Napadajo nas, ker NIMAJO NIČ.
In ker se nas bojijo. Bojijo se nas, ker razmišljamo, dvomimo, raziskujemo, dokazujemo, jim izpodkopavamo laži, rušimo in posegamo v manipulacijo....
Nismo garjavi in čipirani psi.
Smo svobodni ljudje. In to bomo ostali.
Ne glede na vaše napade in poskuse diskreditacij.
Ne morete si nas lastiti. Nikoli.
Mi nimamo cene. Naša svoboda ni naprodaj!

1. Ni dokazov, da maske ščitijo. So pa dokazi z "naše" strani, da škodujejo. 2. Ni dokazov, da testne paličice ZARES dokažejo okužbo s Sars Cov 2, kot ni dokaza o virusu. So pa dokazi, študije in certifikati, ki govorijo o nekoristnosti testiranj, o škodljivosti in predvsem o namenu diagnostike same. 3. Cepiva so v eksperimentalni fazi, njihova vsebina je "skrivnost", odgovornosti ne prevzema nihče, oni pa silijo in posiljujejo z njimi. Vse bolj je dokazano in javno dostopno, da so cepiva morilci organizma. Zato napadajo vsakega, ki to tezo dokazuje. Zdaj pa vi meni povejte, kdo je tu neodgovoren in problematičen? Kdo je tisti, ki laže, zavaja in ni pripravljen na dialog, na moč argumenta in na dokaze? Zakaj nas na vseh koncih prikazujejo kot "problem družbe"? Če pa smo odgovorni. Vse kar povemo lahko dokažemo. Lahko oni? Ne. Zakaj nas imenujejo antivakserji? Ker nismo laboratirjske podgane na prostem? Napadajo nas, ker NIMAJO NIČ.

1. Ni dokazov, da maske ščitijo. So pa dokazi z "naše" strani, da škodujejo. 2. Ni dokazov, da testne paličice ZARES dokažejo okužbo s Sars Cov 2, kot ni dokaza o virusu. So pa dokazi, študije in certifikati, ki govorijo o nekoristnosti testiranj, o škodljivosti in predvsem o namenu diagnostike same. 3. Cepiva so v eksperimentalni fazi, njihova vsebina je "skrivnost", odgovornosti ne prevzema nihče, oni pa silijo in posiljujejo z njimi.

Zdaj pa vi meni povejte, kdo je tu neodgovoren in problematičen? Kdo je tisti, ki laže, zavaja in ni pripravljen na dialog, na moč argumenta in na dokaze?

1. Ni dokazov, da maske ščitijo. So pa dokazi z "naše" strani, da škodujejo. 2. Ni dokazov, da testne paličice ZARES dokažejo okužbo s Sars Cov 2, kot ni dokaza o virusu. So pa dokazi, študije in certifikati, ki govorijo o nekoristnosti testiranj, o škodljivosti in predvsem o namenu diagnostike same. 3. Cepiva so v eksperimentalni fazi, njihova vsebina je "skrivnost", odgovornosti ne prevzema nihče, oni pa silijo in posiljujejo z njimi. Vse bolj je dokazano in javno dostopno, da so cepiva morilci organizma. Zato napadajo vsakega, ki to tezo dokazuje. Zdaj pa vi meni povejte, kdo je tu neodgovoren in problematičen? Kdo je tisti, ki laže, zavaja in ni pripravljen na dialog, na moč argumenta in na dokaze? Zakaj nas na vseh koncih prikazujejo kot "problem družbe"? Če pa smo odgovorni. Vse kar povemo lahko dokažemo. Lahko oni? Ne. Zakaj nas imenujejo antivakserji? Ker nismo laboratirjske podgane na prostem? Napadajo nas, ker NIMAJO NIČ. In ker se nas bojijo. Bojijo se nas, ker razmišljamo, dvomimo, raziskujemo, dokazujemo, jim izpodkopavamo laži, rušimo in posegamo v manipulacijo.... Nismo garjavi in čipirani psi. Smo svobodni ljudje. In to bomo ostali. Ne glede na vaše napade in poskuse diskreditacij. Ne morete si nas lastiti. Nikoli. Mi nimamo cene. Naša svoboda ni naprodaj!

Že dve leti nimajo niti enega argumenta, niti ene opravljene raziskave, ki bi potrdila njihove besede in dejanja. 1. Ni dokazov, da maske ščitijo. So pa dokazi z "naše" strani, da škodujejo. 2. Ni dokazov, da testne paličice ZARES dokažejo okužbo s Sars Cov 2, kot ni dokaza o virusu. So pa dokazi, študije in certifikati, ki govorijo o nekoristnosti testiranj, o škodljivosti in predvsem o namenu diagnostike same. 3. Cepiva so v eksperimentalni fazi, njihova vsebina je "skrivnost", odgovornosti ne prevzema nihče, oni pa silijo in posiljujejo z njimi. Vse bolj je dokazano in javno dostopno, da so cepiva morilci organizma. Zato napadajo vsakega, ki to tezo dokazuje. Zdaj pa vi meni povejte, kdo je tu neodgovoren in problematičen? Kdo je tisti, ki laže, zavaja in ni pripravljen na dialog, na moč argumenta in na dokaze? Zakaj nas na vseh koncih prikazujejo kot "problem družbe"? Če pa smo odgovorni. Vse kar povemo lahko dokažemo. Lahko oni? Ne. Zakaj nas imenujejo antivakserji? Ker nismo laboratirjske podgane na prostem? Napadajo nas, ker NIMAJO NIČ. In ker se nas bojijo. Bojijo se nas, ker razmišljamo, dvomimo, raziskujemo, dokazujemo, jim izpodkopavamo laži, rušimo in posegamo v manipulacijo.... Nismo garjavi in čipirani psi. Smo svobodni ljudje. In to bomo ostali. Ne glede na vaše napade in poskuse diskreditacij. Ne morete si nas lastiti. Nikoli. Mi nimamo cene. Naša svoboda ni naprodaj!