Članek
Coronavirus SarsCov2 NE OBSTAJA IN NI NIKOLI OBSTAJAL
Objavljeno Nov 29, 2021

Coronavirus SarsCov2 ne obstaja in nikoli ni obstajal.

Obstajajo smrtonosne COVID INJEKCIJE.

Vlada in celotna politika s celim slovenskim parlamentom vred je sodrga, ki vam streže po življenju.

Vso to kamarilo moramo aretirati in jih obsoditi za zločin proti slovenskemu narodu.

V tem zločinu so sodelovali in še sodelujejo lažni in skorumpirani zdravniki, lažni in skorumpirani mikrobiologi, slovenska policija je podkupljena in tožilstva tudi, sodstvo pa bomo lahko pokazalo pravi obraz, ko bodo obtožnice predložene

prekopirano iz bloga Achilles Arrow

Coronavirus SarsCov2 ne obstaja in nikoli ni obstajal. Obstajajo smrtonosne COVID INJEKCIJE. Vlada in celotna politika s celim slovenskim parlamentom vred je sodrga, ki vam streže po življenju. Vso to kamarilo moramo aretirati in jih obsoditi za zločin proti slovenskemu narodu. V tem zločinu so sodelovali in še sodelujejo lažni in skorumpirani zdravniki, lažni in skorumpirani mikrobiologi, slovenska policija je podkupljena in tožilstva tudi, sodstvo pa bomo lahko pokazalo pravi obraz, ko bodo obtožnice predložene

Coronavirus SarsCov2 ne obstaja in nikoli ni obstajal. Obstajajo smrtonosne COVID INJEKCIJE.

B

Jaz se z cepivskimi Strupi ukvarjam že od leta 1994 , Zato Vem, Kako Škodljivi So za človeško telo , kot tudi za dušo !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

Delim zapis s FB: Pretiravajo s to opremo kot da ebola razhaja ne pa virus ki ga z vodo in milom ubijes. Ze 6 mesecev delam na covid oddelku v ZDA in nikoli nismo uporabljal skafandrov... osnovni PPE (personal protective equipment). Pa delam 13 ur na dan in taksne "nevzdrznosti" se nisem dozivela pri nas. Medical center v Houstonu na intenzivnem oddelku nima niti enega kovid pacienta trenutno. Na covid oddelku pa danes 8 pacientov in nihce ni kandidat za intubacijo. Se vcasih vprasam ce Slovenija uvaza bolnike, ko jih vsak dan tolk nastejejo. Natalija Weiss med. sestra

Coronavirus SarsCov2 ne obstaja in nikoli ni obstajal. Obstajajo smrtonosne COVID INJEKCIJE. Vlada in celotna politika s celim slovenskim parlamentom vred je sodrga, ki vam streže po življenju. Vso to kamarilo moramo aretirati in jih obsoditi za zločin proti slovenskemu narodu.

UKC LJ Št. Zaposlenih: 8498 Št.postelj: 2113 Ne zmorejo, imajo 117 pacientov

Coronavirus SarsCov2 ne obstaja in nikoli ni obstajal. Obstajajo smrtonosne COVID INJEKCIJE. Vlada in celotna politika s celim slovenskim parlamentom vred je sodrga, ki vam streže po življenju. Vso to kamarilo moramo aretirati in jih obsoditi za zločin proti slovenskemu narodu!

IN TO SAMO ZATO, KER MEDIJI LAŽEJO! MEDIJI SO NAJVEČJI KRIVEC ZA TA GENOCID. Hvala bogu za internet!

Ljudje so še vedno v hipnozi. Večina ljudi. Od teh jih polovica NOČE SLIŠATI RESNICE, KER NE VERJAMEJO, DA JE TO MOGOČE!

Narod se niti ne zaveda kako bridka resnica in dejstva se skrivajo v navedenih stavkih in kako mračno je ozadje. Lutkarji kartela farmacevtske mafije vlečejo svoje niti kot hobotnica in določajo "državam" koliko cepiv morajo nabaviti. Zadnjič je Sas Vnv objavil novico, da je Avstralija naročila 14 doz na osebo. Imate klikerje vi patetiki tam zunaj, bedniki. Izračunajte "variante", ki bodo sledile in doze, ki vam bodo "sledovale". Reiner je obljubil kolosalni sodni proces proti zločincem COVID genocida, ampak prej, se mora ta vojna končati. In v vojni smo namreč, že dolgo, le da se ta-oni, ki se hitijo "cepit" in dovoljujejo, da jim morijo lastne otroke, tega niti ne zavedajo. Če pa se že, potem so navadni strahopetci.. Vsa čast očetu izpred solkanske šole. Na tisoče takih potrebujemo in ostali očetje bi se mu morali pridružiti - z motorkami. To je edini način, ki ga pravzaprav diktatura razume. Če bi vsi starši povedali otrokom resnico in jih poučili, da so maske samo simbol poslušnosti in podrejanja in da je ta "virus" virus laži, potem bi že sami otroci opravili nalogo staršev, ker bi se v šolah masovno uprli kot pravi revolucionarji proti nošenju mask in kurčevemu testiranju "cvetnega prahu" ali what ever. Vsi vedo vse o virusu. Le o tem, da je Drosten prevarant, ki je nosil doktorski naziv, a doktorata nima. Tudi da je profesor je trdil, a le v njegovi bolni glavi. Da je Drosten "izumil" PCR test (za potrebe kartela farmacevtske kabale), ob tem ko izolata SarsCov2 ni imel in ga ni poznal nihče, tudi ljudje ne vedo. Vedo pa da PCR test diagnosticira okužene od virusa. Je RTV SLO to povedala. Ni pa povedala. da PCR test lovi nase enega od 30.000-40.000 genov virusa, ki ga nihče ne pozna in ga nikoli videl ni. Ponavadi gen "N" in tega imate skoraj vsi. In naj se že enkrat zmenijo koliko genov ima genom SarsCov2. Da bodo njihova pripovedka vsaj malo verodostojna. RTV SLO tudi ni povedala, da lahko naročite že pripravljene PCR teste, tako negativne, kot pozitivne. Ampak saj to ni pomembno. Pomembno je da imamo "virus" in Tonin na družinsko podjetje proda slovenski vladi za 30 milijonov mask in da Beović ima enega od računov v tujini kjer leži 10 mio dolarjev. Od kje. V življenju na osnovi lastne sposobnosti centa ni zaslužila. Ostalih še niso izsledi, računov Beovićeve namreč. No imamo pa zdaj smrtonosno "različico" OMICRON in rak bo sveta vladar. Le virusa še vedno ne bo na spregled. Vse kar potrebujete je le, da se pustite nabosti s COVID injekcijo.