Članek
EVROPA JE CENTER PLANDEMIJE ZATO, KER JE V BANKROTU! POKOJNINSKI SKLADI SO PRAZNI, ZATO SO SI ŽELELI PODREDITI EVROPO, PREDEN LJUDJE IZVEDO!
Objavljeno Dec 12, 2021

Dr. Reiner Fuellmich, nemški odvetnik in mednarodna skupina odvetnikov ter drugih, ima skoraj vse dokaze za sojenja približno 3000 ljudem, ki nas kontrolirajo preko dveh organizacij; Svetovne zdravstvene organizacije in Svetovnega ekonomskega foruma. Davos klika je sicer nameravala plandemijo izvesti leta 2050, a jim pohlep ni dal miru. Pa so jo zanetili prej.

Dr. Reiner Fuellmich je vse te informacije dobil od žvižgačev, naslednjo pa od ameriške bankirke. Postavil ji je vprašanje: Zakaj je center najhujšega dogajanja ravno v Evropi? Ker je Evropa bankrotirala. 3000 ljudi je pokradlo ves denar iz pokojninskih skladov, ljudje tega ne vedo. In ravno to je razlog, da so si želeli podrediti celo Evropo s strahovlado preko zgodbe o virusu in s prisilo v cepljenja zaradi cepilnih potnih listov, s katerimi bi nas popolnoma nadzorovali. Prav tako naj bi bila popolnoma 'broke' tudi Evropska centralna banka. Prav ti isti ljudje naj bi bili odgovorni tudi za vse pretekle krize, kjer so v glavnem kradli denar, potem pa ga tiskali. Od davkoplačevalcev naj bi denar kradli 30 let, potem pa so mislili, da bodo s tiskanjem novega to uredili.

Da bi nas utišali in preusmerili pozornost, so si leta 2019 izmislili plandemijo (veliko prej, kot so sprva načrtovali, zato toliko napak v vsej tej zgodbi): Drugi cilji plandemije: - odvzeti svobodo ljudem zaradi virusa, - svetovna depopulacija, - popolni nadzor nad vsemi prebivalci sveta, - genetski eksperiment.

Vendar je treba vedeti, da ne gre za enovito zgodbo in načrt. Gre za različne interese, ki so se zvrstili v tej zelo kompleksni zgodbi, ki je prav zaradi tako različnih interesov danes takšna kot je. Kaj jih je izdalo? Prvotni načrt za plandemijo je bil datiran na 2050, zaradi pohlepa so ga izvedli prehitro, odtod toliko napak, ki so jih počeli.

Dr. Reiner Fuellmich pravi, da imajo z mednarodno skupino odvetnikov vse dokaze za to. Sodni procesi se najverjetneje ne bodo mogli izvesti na obstoječih sodiščih, zato bodo ustvarili, prav za ta zločin proti človeštvu, posebno sodišče. Ti ljudje, okoli 3000 jih je, sem spada tako imenovana Davos klika, so z denarjem podkupovali zdravnike, vlade, z njim so grozili in izsiljevali ljudi. V to stanje nas je pripeljal globalizem, ki ga vodijo super bogati, ki so ustanovili WHO in WEF. Gre za manj kot odstotek ljudi, ki si je nad vso svetovno populacijo zaželel popoln nadzor in vlado.

Kaj lahko storimo ljudje, ki slutimo in vemo, da gre za prevaro? Naša naloga je, da se izobražujemo, brskamo za alternativnimi mediji, sporočamo naprej, razširjamo te informacije, se povezujemo v iniciative in si pomagamo. Ljudem, ki se želijo cepiti, se ne da pomagati, meni dr. Reiner Fuellmich. Za te je škoda energije. Vendar je za veliko ljudi, ki sicer nosijo maske in spoštujejo ukrepe, še upanje, ker slednje počnejo le zato, ker ne želijo težav, vedo pa, da se za vsem tem dogajajo zelo čudne stvari. Nemoralne, neetične in nevarne za človeštvo. Zato ne smemo izgubiti. Ker če izgubimo ta boj, izgubimo človečnost. A na koncu tunela je luč. Svet bo po tem procesu drugačen - bistveno boljši. Moje besedilo je delno povzeto po pogovoru z dr. Reinerjem Fuellmichom, ki ga lahko najdete sami. 15 minut dolg video, intervju. Nisem ga upala deliti, ker sem bila zaradi tega že blokirana. Hvala vsem, ki raziskujete, sprašujete, govorite na glas in ne klonite, četudi se vaš glas trese. Hvala, da ste. Ne pozabimo, da nas je 99 odstotkov in čas je, da se vsi povežemo. Imamo moč in delajmo po svojih najboljših močeh. Za nas in za prihodnje generacije. Ne dovolimo nikomur, da nas ustrahuje. Sem smo prišli svobodni - svojih pravic in svoje svobode ter svojih življenj ne smemo predati nikomur. V nas je moč.

(Damjana Bakarič)

O moj bog, ko bi se dalo to "glupost" naroda nekako razbiti... Kdaj se bodo že prebudili!

Itak, Narod je tako glup, da verjame, da imamo pandemijo virusa! Pandemije virusov nikoli v zgodovini človeštva niso nikoli obstajale! Kulminacija oz. kolaps borznega in finančnega sistema se je zgodil septembra 2019. PETRO DOLLAR SO NADOMESTILI Z PHARMA DOLLARJEM. ŽE LANI OKTOBRA SEM TO OBJAVIL.

Ti ljudje, okoli 3000 jih je, sem spada tako imenovana Davos klika, so z denarjem podkupovali zdravnike, vlade, z njim so grozili in izsiljevali ljudi. V to stanje nas je pripeljal globalizem, ki ga vodijo super bogati, ki so ustanovili WHO in WEF. Gre za manj kot odstotek ljudi, ki si je nad vso svetovno populacijo zaželel popoln nadzor in vlado.