Članek
TRENUTNO SO VOJAŠKA SODIŠČA TAJNA IN SKRITA, A KMALU SE BO VSE RAZKRILO JAVNOSTI!
Objavljeno Jan 02, 2022
Restored Republic 2.1.2022
Judy Note: »Obrnili so stikalo: Global Reset, GESARA/NESARA aktivirana! Čas je! Dogaja se! Stikalo je obrnjeno. Vse se je začelo v Londonu."
Firma ZDA, Krona, Vatikan in njihove centralne banke so zdaj mrtvi.
»Petek, polnoč 31. december, Londonski zvon Big Ben ni zvonil. Obrnili so stikalo kot v V za Vendetto. Potem se celoten sistem in struktura moči zrušita. Kaboom! Ta oznaka pomeni, da so preklopili stikalo! Zdaj smo SVOBODNII!
Odlične novice za Q Anons in People. Korumpirane diktatorske globalistične strukture moči so izklopljene.
1. januar je rok za Basel 3 v Londonu. Pomeni, da morajo biti vse banke podprte z zlatom, sicer se bodo zaprle.
Aktiviran nov QFS Quantum Financial System, podprt z zlatom. Srečno novo leto! Vse se začne zdaj leta 2022! To je nov začetek.
Globalna PONASTAVITEV GESARA NESARA Aktivirana! Zmaga ljudstva! Končana igra Commonwealtha! Čestitke vsem.
»Žetev je v tem, da zagrešijo zločine na vidnem mestu, da jih vidimo in jih ujamemo, vse zberemo, gremo za njimi in jih tožimo za njihove zločine, nato pa jih vse hkrati aretiramo z obtožnicami in nalogami. Takoj VSI hitro padajo.
Gledate film! Všeč vam bo, kako se ta film konča. Revolucija NI televizijska, a razkritja bodo. Trenutno so vojaška sodišča tajna in skrita. Toda kmalu bo vse razkrito javnosti."
- Beli klobuki imajo vse pod nadzorom.
- Vaš denar je na varnem v banki in bo nakazan na nove zakladnice, podprte s kovino, vredne več kot zdaj.
- Dogodek Black Swan bo povzročil največji zlom borze v zgodovini človeštva. Zato je bolje, da jo takoj zapustite, pustite svoj denar v banki, z njim kupite zlato in srebro ali kupite kriptovalute, kot sta XRP in XLM, z novimi CBDC-ji ISO20022, urejenimi v ZDA, skladno z Basel 3 (Podprto z zlatom).
Faza IV je Končna igra. Ni koraka 5. Konec.
Letos prevzemamo. …
(El Donaldo Trumpo)

Žetev je v tem, da zagrešijo zločine na vidnem mestu, da jih vidimo in jih ujamemo, vse zberemo, gremo za njimi in jih tožimo za njihove zločine, nato pa jih vse hkrati aretiramo z obtožnicami in nalogami. Takoj VSI hitro padajo. Gledate film! Všeč vam bo, kako se ta film konča. Revolucija NI televizijska, a razkritja bodo. Trenutno so vojaška sodišča tajna in skrita. Toda kmalu bo vse razkrito javnosti.