Članek
OBVESTILO O IZPLAČILU DELAVCEM, KI SO POLNO CEPLJENI - SŽ = SDS
Objavljeno Jan 06, 2022

A je vaše življenje res vredno 100 eur?

Lahko tebi *Dajana saj se popišeš s flomastrom in s številkami od Grabovoja, ki te varujejo pred vsem hudim.

A je vaše življenje res vredno 100 eur? Kako lahko zaupate 5 ljudem, ki so v svoj tim vzeli stroko, ki govori kot oni rečejo? Vse je podkupljeno...vse je v denarju. Ma ne rabite verjeti nam drugače mislečim, pa čeprav vam res poskušamo odpreti oči (poglejte kaj se dogaja v svetu)...je to normalno?Seveda zaprejo te, ker ne pristajaš na pikice in seveda spet samo za dobro zdravja. Pa dobro jutrooooo...celo življenje sem bila pikana(kot otrok)...NISEM NASPROTNIK...sem nasprotnik te zgodbe, ki ima drugo ozadje...in nič z mojim zdravjem. Dajati v sebe na 2 meseca eksperiment, da bom lahko šla na kavo? Pa kdo je tu nor??? NI ŠANS.Kam smo prišli kot družba? Ljudje se delijo po pikicah...maš al nimaš...si za al proti? Ste koga v lajfu spraševali: Ej si se cepil proti gripi? Nisi? Pol si pa nič vreden in ne smeš vstopit nikamor. Da ne govorim o nagrajevanju, ker ste bili PRIDNI. Ma naj bo PRIDEN kdor želi jst pa mislim ostat zdrava kot 2 leti do sedaj. Strah vam dela največjo škodo. Širite ljubezen in se raje povezujte..vsako zlo in vse slabo se vrača.

Kje se aboniram za pogreb s ceno 400€? (ničmenesmepresenetiti)

TG

Ste neuspešno poskušali dobiti posojila pri bankah? Nujno potrebujete denar, da se rešite dolgov? Potrebujete denar za širitev ali ustanovitev lastnega podjetja? Dajemo posojila s trdim denarjem in vse druge vrste posojil z obrestno mero od 3% do 5%. Po vsej državi odobravamo posojila v razponu od 3.000,00 do 100 milijonov USD/POUNDS/EURO. Financiramo 100% in z LTV 75%-85% za nakup nepremičnine, odgovorite na to WhatsApp: +447451280545 ali e-pošto: sllcapitaluk@gmail.com

Wow... Državno podjetje podkupuje zaposlene, da se dajo cepit.

Pogrebnina. Ni dost. (komentarji na FB)

Kok mal je vredno clovesko zivljenje in zdravje. 100 eur.

To je dosti premalo za pogreb.

Realno niso slovenske železnice, ampak SDS železnice. Bomo tudi to spremenili. Predvsem izstopa iz tega le kako plehak in prazen moraš biti da se greš prodati za 100EUR. Pri takih ljudeh si drznem reči, da je šel ta stotak za cike in pivo in družina ni imela od tega nič.