Članek
KAJ JE RES TO EDINA MOŽNOST ZA ČLOVEKA?
Objavljeno Jan 08, 2022
Če je res, kar trdi svetovna elita (ne znanost in ne znanstveni dokazi), da je cepljenje edina možnost, potem bo človeštvo kot takšno izumrlo. Žal...
Največji dosežek sodobne Rockefellerjeve medicine je, da je uspel človeštvo prepričat v uspešnost cepiv, čeprav so za človeka in njegovo zdravje škodljiva in nepotrebna.
Za zdravlje človeka je pomemben imunski sistem, ključna pa je higijena, tako telesna kot duševna. Človek je živo bitje in se vseskozi obnavlja in ima ugrajen sistem samozdravljenja, za kar skrbi imunski sistem, skupaj še z nekaterimi sistemi.
V sodobni in novejši medicini je napredovala samo tehnika, odnos do človeka - pacienta pa je nazadoval in je verjetno sedaj na najnižji točki do sedaj. Če je res to edina in glavna rešitev, kot nas želijo elite prepričat , da nas cepijo... že trditev, da je to edina možnost je velika laž .
Sam nimam namena prepričevat že prepričane. To nazadnje stori življenje samo. Sami odločam o sebi, o svojem življenju in telesu.
Vsem iz srca želim samo zdravje in naj vas Stvarnik čuva.
(D. Smiljanic)

Za zdravlje človeka je pomemben imunski sistem, ključna pa je higijena, tako telesna kot duševna. Človek je živo bitje in se vseskozi obnavlja in ima ugrajen sistem samozdravljenja, za kar skrbi imunski sistem, skupaj še z nekaterimi sistemi. V sodobni in novejši medicini je napredovala samo tehnika, odnos do človeka - pacienta pa je nazadoval in je verjetno sedaj na najnižji točki do sedaj. Če je res to edina in glavna rešitev, kot nas želijo elite prepričat , da nas cepijo... že trditev, da je to edina možnost je velika laž .