Članek
VELIKO CEPLJENIH IŠČE POMOČ ZARADI TEŽAV PRI NECEPLJENIH, A PREJ SO NAS NAPADALI
Objavljeno Jan 15, 2022
Zanimivo je da veliko ljudi išče pomoč za težave po cepljenju in to na vse možne načine, na vseh možnih lokacijah, skupinah in pričakujejo, da jim bo kdo oz. da jim bomo mi necepljeni pomagali. Prej so nas pa napadali, da smo neodgovorni in ….., ker se ne gremo cepit. Ok, ni moj namen jih obsojat in se spuščat na nizko raven, ker sem tudi sam marsikdaj v lajfu naredil, da mi je bilo kasneje žal, ampak sem se iz tega nekaj naučil. Tukaj pa se gre za eno stvar, kjer povratka ni oz. možnost je zelo zelo majhna. Ma se vseeno prašam, a niso ti ljudje znali iskat informacije o c0vid cepivih na isti način, kot to sedaj delajo za iskanje pomoči? In še nekaj bom vprašal te ljudi, ki sedaj imajo težave in so le pogruntali da cepivo za c0vid le ni tisto kar smo dobivali ko smo bli majhni.
……
A vas je tolk u hlačah, da napako, ki ste jo naredili poveste javno, da na tak način mogoče rešite trpljenje nekomu drugemu? Mene pa debelo gledate, ko hodim po trgovinah brez maske! Mogoče, če bi blo več takih, ki bi to naredili bi se cepljenje ustavilo ali pa bi se na tak ali drugačen način našla tudi rešitev za težave po cepljenju, ampak ne, večina je takih, ki bodo težko ali pa ne bodo priznali tega, ker ego jih jebe!
R.J.J

Cepljeni! Pomagal vam bo Greg Zupan, ki že deset let reklamira cepiva in je zato plačan!

drugače pa imate na PublishWall-u G Z-ja, strokovnjaka za cepiva - propagira jih vsaj deset let = vprašajte njega za pomoč = saj je plačan za to od farmacevtske industrije!

jajajaja, ljudje idioti se špricajo in sploh ne vejo KAJ JE NOTER... za vsak aspirin je reklama, da se morajo posvetovati pred uporabo z zdravnikom ali farmacevtom

Ma se vseeno prašam, a niso ti ljudje znali iskat informacije o c0vid cepivih na isti način, kot to sedaj delajo za iskanje pomoči? In še nekaj bom vprašal te ljudi, ki sedaj imajo težave in so le pogruntali da cepivo za c0vid le ni tisto kar smo dobivali ko smo bli majhni.