Članek
IZREDNO ODKRITJE DR. ARNE BURKHARDA IN EKIPE
Objavljeno Jan 17, 2022


Prof. Burkhardt in prof. Lang sta pravkar objavila, da imata dokaz spike proteina pri osebi, ki je umrla po cepljenju proti Covidu-19.
Prvotna domneva, da bi lahko bili za patološka vnetja in poškodbe žil odgovorni spike beljakovine, ki so nastale v telesu po "cepljenju" proti Covidu-19, je bila sedaj tudi imunohistološko potrjena.
Patologa profesorja Arne Burkhardt in profesor Walter Lang sta s svojo ekipo uspela zanesljivo odkriti beljakovino cepiva v žilah osebe, ki je umrla 4 mesece po "cepljenju" in je imela žilne spremembe ter tudi miokarditis, ki ga je povzročilo "cepivo". Odkrivanje je bilo uspešno s protitelesom, specifičnim za spike protein, z uporabo običajne imunohistokemije na tkivnih prerezih.
Opisano metodo odkrivanja je mogoče uporabiti za vse poškodbe organov in celic, pri katerih se po "cepljenju" proti Covidu-19 pojavijo očitne patološke ugotovitve. Iz tega sledi: Iz etičnih, pravnih in znanstvenih razlogov je treba vse histopatološke preiskave v zvezi s poškodbami zaradi "cepljenja" proti Covidu-19 takoj dopolniti s to metodo.
Reutlingen, 17.01.2022
Prof. Dr. Arne Burkhardt
Prof. Dr. Walter Lang
Pressekonferenz am Montag, den 20.09.2021 | Todesursache nach COVID-19-Impfung & Undeklarierte Bestandteile der COVID-19-Impfstoffe