Članek
NUJNO SI PREBERITE TOLE!! NOBENA KARANTENA NI OBVEZNA! VSE JE NAVADEN LARIFARI!! KOMPLET VLADA IN STROKA LAŽEJO
Objavljeno Jan 19, 2022

NUJNO SI PREBERITE TOLE!! NOBENA KARANTENA NI OBVEZNA. VSE JE NAVADEN LARIFARI!! KOMPLET VLADA IN STROKA LAŽEJO. V tej obrazložitvi direktno iz NIJZ lepo piše: "Dokazilo o izolaciji je bolniški list, oseba ne prejme odločbe o karanteni, saj tehnično sploh ni bila v karanteni." Vsi, ki verjamete v ta larifari, ste v zmoti. Posredno se ta ukrep na veliko izkorišča za bolniške, ki sploh niso potrebne. Vlada in stroka skratka nima nobene moči, ker ni razglašeno nikakršno izredno stanje, epidemija ipd. VSE JE EN VELIK NATEG!!! SRAMOTA PRIPADA TUDI LAŽNIVIM MEDIJEM, KI GOVORIJO O KARANTENI!! KARANTENE NI!!

Saj največji problem so lažnivi mediji.

Vsi ki verjamete v ta larifari, ste v zmoti. Posredno se ta ukrep na veliko izkorišča za bolniške, ki sploh niso potrebne. Vlada in stroka skratka nima nobene moči, ker ni razglašeno nikakršno izredno stanje, epidemija ipd. VSE JE EN VELIK NATEG!!! SRAMOTA PRIPADA TUDI LAŽNIVIM MEDIJEM, KI GOVORIJO O KARANTENI!! KARANTENE NI!!

Je kdaj kdo od uradnih karantenskih trolov (Kreki ipd) podal sklic na uradne študije na katere se sklicujejo pri svojem trolanju?