Članek
KONVOJ SLOBODE - VABLJENI K SODELOVANJU!
Objavljeno Feb 01, 2022
PROSIM KOPIRAJTE IN POŠILJAJTE AVTOPREVOZNIKOM
Konvoj svobode - vabljeni k sodelovanju
Spoštovani!
Po tej poti vam pošiljamo obvestilo, da se tudi v Sloveniji, po zgledu iz Kanade, organizira t.i. Konvoj svobode. V njem sodelujejo vsa motorna vozila, od osebnih avtomobilov, kombijev, tovornjakov ...
Vabimo vas, da se nam pridružite. Konvoj svobode zahteva ukinitev vseh ukrepov proti plandemiji, pogojem pct, siljenju k cepljenju, itd. Organizira se po celotni Sloveniji z namenom, da se fizično pokaže vladajoči eliti, kaj si mislimo ljudje o teh ukrepih.
Konvoj svobode je organiziran v soboto, 5.2.2022. Ob 11 uri se z vseh koncev Slovenije zberemo v Ljubljani. Sodelujoči iz Prekmurja, Prlekije in Štajerske se od 9 - 9.30 dobimo pred Rutarjem v Mariboru. Od tam dalje gremo po stari cesti proti Ljubljani. Spotoma se nam priključujejo drugi sodelujoči. Gremo čez Celje in Trojane do Črnuč, kjer se dobimo z ostalimi iz drugih koncev Slovenije. Nato krenemo skupaj po Ljubljani, razen tovornjakov in avtobusov, ki oz. če v strogi center ne smejo. Le-ti gredo do tam, do kjer lahko grejo. Ena veja konvoja gre nato proti Kopru, kjer se obrne in vrne nazaj v Ljubljano. V tem času ostali krožimo po Ljubljani, gremo do Kranja in nazaj v Ljubljano.
V

In kaj bo iz tega furanja okrog in okrog? NIČ.