Članek
SLOVENSKI KONVOJ SVOBODE
Objavljeno Feb 01, 2022
Prvo VSEM NAJLEPŠE HVALA za NEVERJETEN ODZIV, ki nas je vse presenetil in smo naleteli na kar nekaj logističnih težav. Zato smo tudi malo pozni s to objavo, a smo dobili tudi ogromno pomoči in podpore od nekaterih soborcev, brez katerih nebi zmogli vsega. Tudi vam HVALA ZA VSE, da ne naštevam zdaj vseh in da se predstavimo še mi, pa omenim spodaj še najbolj zaslužne.
Kot prvo bom izpostavil Sašo Polšak, Človek s srcem in pogumom, da rekel jaz bom ORGANIZATOR, zraven pa se mu pridružujemo moja malenkost Robert Žugelj, Andrej Despotovič, Simon Maršič, in pa naša edina najbolj delovna punca z neverjetno energijo Alja Leskovšek in nismo nič posebnega. Smo ljudje tako kot vi ki imamo tega dosti in vemo /čutimo da moramo nekaj narediti. NISMO POLITIČNO OPREDELJENI...!!! PODPIRAMO pa vse SOBORCE in INIACITIVE, ki se borijo proti današnjem stanju in vse vabimo da se nam pridružijo, vendar bodimo ljudje in ne stranke za ta dan, pozabimo na vse drugo in ga uživajmo skupaj.
Dogodek smo kot organizator tudi prijavili policiji in jih pozvali k sodelovanju, v zameno pa obljubili, da NE BOMO delali večjih prekrškov in incidentov, še posebej v cestnem prometu, saj če bo udeležba res taka kot jo nekateri napovedujejo, bo že zaradi samega dogodka cela zmeda po Ljubljani. Zato vse udeležence pozivamo, da imajo izpravna vozila, z vso opremo in upoštevajo naša navodila, ki bodo jasno dana.
Vozniki pa STROGO brez ALKOHOLA, ne jim dati zadovoljstva. Imejte poln tank goriva, nekaj za pit, jest, če bo kdo brez pa se bomo tudi naredili kakšen postanek pri trgovini, da si bodo lahko kaj kupili. Pri čemer bomo upoštevali VELJAVNO zakonodajo, KI NI SPORNA z USTAVO republike Slovenije ali katerimi drugimi členi Kazenskega zakonika. Vse tiste, ki pozivajo k BLOKADAM in podobno, pa vabimo da to energijo raje vložijo v to da se nam pridružijo tudi v naslednjih dneh da obiščemo še druge kraje.
Čas je da pokažemo še vztrajnost in odločnost, da zbudimo Slovenijo in pokažemo svojo moč. Če smo toliko počakali, pa zdržimo še malo. Zavedamo se, da vsi nimate časa ali sredstev, tudi mi nimamo in smo za to eni na kocko postavili vse, taki časi so. Pa ne da koga v kar koli silimo, vsak po svojih zmožnostih pač. Spodobilo bi pa se, da nas čim več vztraja skupaj vsaj do 7.2.2022. ko je napovedan tudi kolektivni evropski protest. Mi bomo seveda vztrajali tudi dalje, dokler bomo pač lahko.
V ta namen, predvsem pa zaradi vašega povpraševanja, pa smo pripravili tudi dva računa: https//www.paypal.com/ paypalme/kovojslo in pa mBils SI56 3000 0011 4629 204 referenca: SI12 862061 za prostovoljne donacije. Imeli pa bomo tudi škatle za prostovoljne prispevke, veseli pa bomo vsake donacije, naj bo to hrana, pijača ali pa kanta bencina oz. nafte. Še posebej pa bomo veseli vašega nasmeha in pozitivne energije, ko nam pridete v podporo, kakšen dan ali dva. Čas je da se združimo in s skupnimi močmi odstranimo kriminalce, ki so nam pred 30. Leti obljubljali drugo Švico. Sedaj pa imamo eno najbolj skurumpiranih in zadolženih držav na svetu, medtem ko si oni samo menjajo položaje in si polnijo žepe z našim denarjem, od afere do afere, za nič pa nikoli nobeden ne odgovarja in temu MORAMO NAREDITI KONEC, da sploh ne začnemo o nesmislih iz zadnjih dveh let, ker sem že tako predolg.
Posebna zahvala pa gre Sanditu iz Vizualne rešitve završek za logo in vso njegovo podporo in pa tudi logo spominske nalepke, ki jih bomo razdelili udeležencem, res nimamo besed koliko se je potrudil za nas, seveda pa tu ne smemo pozabiti celotne ekipe Stop Lažnivim Medijem tudi za njihovo podporo in promocijo, ki bodo seveda tudi z nami in so tudi pripravili cel kup, artiklov od nalepk, šalic , majic, hudi-jev, ki jih boste lahko tudi dobili na samem dogodku, zahvalil pa bi se tudi družini Bidar, za tole stran, Slovenski Konvoj Svobode, ki je brez njih ne bi bilo, pa jih zato nismo prosili, videli so da nam bi prišla prav pa so jo nam naredili in predali, Miha nam je ponudil tudi svoj čas, pa je že to da je bil v skupini nekatere zmotilo, da ste se začeli kregat in odhajat iz skupine. Takim ki nas še vedno delijo že med nami ki se borimo upam da končno spregledajo in že enkrat ugotovijo da samo skupaj lahko zmagamo in zdaj ni čas da se že med sabo delimo. Temveč da se skupaj združimo proti pravemu sovražniku. Ne delamo reklame nikomur in vam ne barvamo oči, pred nami so v vsakem primeru verjetno težki časi in bo potrebno ogromno truda, zato da bomo pa nekoč res imeli državo ki so jo zaslužimo in so nam jo pred 30.mi let obljubljali.