Članek
KOLEKTIVNA ZAVEST ČLOVEŠTVA... LAHKO IZSTOPIŠ TAKOJ ZDAJ!
Objavljeno Feb 08, 2022
Lahko se osvobodimo. Zdaj. Dokončno in popolnoma. Imamo orodje. Najboljše. Vsemogočno. Zmeraj navzoče. Pogoj? Ga ni! ! Preveč enostavno za ego, ki teži in komplicira? Mogoče...
"I AM" ne postavlja pogojev. Ni treba, da si dovolj čist. Dovolj dober. Dovolj razsvetljen. Dovolj priden. Dovolj duhoven. Dovolj očiščen.
Samo sprejeti in dopustiti! To je vse!
Preveč preprosto za mnoge, ki rabijo novodobne tehnike, zveneče delavnice, meditacije, obrede, sveto geometrijo in tisoče pripomočkov! Kaj je imel Jezus Kristus? Bil je UČITELJ vseh Učiteljev!
Samo Navzočnost "I AM!"
In z njo je delal največje čudeže v zgodovini človeštva.
Ni imel kristalov. Ni propagiral rože življenja. Ljudi ni pošiljal molit v tempelj. Ni gledal v zvezde, v karte, v rune, da napove prihodnost. Ne! Pokazal je, da je v nas vse, kar potrebujemo. Kar je v nas že popolno, ne rabi naše pomoči in podpore! Rabi samo naše sprejetje in dopuščanje. To je vse. To je bistvo Kristusovega nauka.
Ta trenutek imamo ORODJE, DA SE LAHKO OSVOBODIMO! Uporabimo ga!
V imenu Mogočne Navzočnosti "I AM" ( JAZ SEM!) zahtevam, da sem osvobojen kolektivne družbene zavesti človeštva. Zahtevam, da je zapis vsega v mojem telesu kar ni lepota, čistost, večna mladost in popolnost mojega Kristusovega Jaza, takoj zdaj izničen.
Zapovedujem svojo svobodo od vseh neskladij takoj zdaj in za zmeraj.
Zahtevam takojšnjo odstranitev vseh sposobnosti zunanjega jaza čutiti bolečino in trpljenje.
Zahtevam, da se v meni okrepi občutenje ljubezni.
Zahtevam prebuditev in razširitev vsake točke luči v vsakem elektronu mojega telesa, da skozenj zasije takojšnji zdravilni plamen, ki uredi in ozdravi vse.
"I AM" Avtoriteta in Moč takojšnje celostne ozdravitve mojega uma in mojega telesa.
"I AM" Zmaga Luči.
"I AM" Moč Luči.
"I AM" Zaščita Luči.
"I AM" Obilje Luči.
"I AM" Brezmejni Čudeži Luči.
Tako je... in tako bo!