Članek
ČEMU SE UKINJAJO C0VlD UKREPI?
Objavljeno Feb 14, 2022
Razlog je preprost... NIHČE od tistih, ki se še ni cepil, se več ne bo. Dosegli so ABSOLUTNI LIMIT. Mejni strošek za pridobivanje novih "strank" za cepljenje je postal bizarno visok, saj je navkljub vsem medijskim in političnim naporom izplen enak absolutni ničli. Hkrati so vsi, ki so že prejeli cepivo, prejeli svoji dve dozi, za kateri se je izkazalo, da sta dovolj in sta prijeli in da pojav notranjega telesnega razkroja pri prejemnikih pospešuje, tako da doba posledic zagotovo pride. Ob tem je ravno prav prejemnikov tretje doze, da ne bo zvilo vseh naenkrat. Torej, CILJ je bil vseskozi vbrizgati strup čim več ljudem. Ker so dosegli, kar pač so, dodatni napori pa ne dajejo več rezultatov, sedaj nobeni "ANTlC0VlD" ukrepi nimajo več smisla. Še enkrat, VSI ukrepi so imeli zgolj cilj pripraviti ljudi k cepljenju, vse ostalo je bila FARSA.
ZDAJ VESTE!
(AR)

Avstrija je napovedala, da prihodnji teden ukinja maske med poukom...kaj pa Slovenija?

Torej, CILJ je bil vseskozi vbrizgati strup čim več ljudem.

Ob tem je ravno prav prejemnikov tretje doze, da ne bo zvilo vseh naenkrat.

Hkrati so vsi, ki so že prejeli cepivo, prejeli svoji dve dozi, za kateri se je izkazalo, da sta dovolj in sta prijeli in da pojav notranjega telesnega razkroja pri prejemnikih pospešuje, tako da doba posledic zagotovo pride.

Mejni strošek za pridobivanje novih "strank" za cepljenje je postal bizarno visok, saj je navkljub vsem medijskim in političnim naporom izplen enak absolutni ničli.