Članek
KDO LAHKO TESTIRANJE IZVAJA?
Objavljeno Feb 18, 2022
Kdo lahko testiranja izvaja?
Slovenske novice : »Odstopanja so bila zaznana na več področjih. Kompetenco za jemanje brisov imata zdravnik in ustrezno izobražen ter usposobljen izvajalec zdravstvene in babiške nege. Brise jemljejo izvajalci, ki so ponekod pomanjkljivo strokovno usposobljeni, uvajanje v delo je dostikrat pomanjkljivo, informacije so si zaposleni izmenjevali med seboj,« naštevajo na zbornici.
Samotestiranje v OŠ?! Ajmene!!!
Licemerski gestapo režima v podobi inšpekcij. Zapreti bi bilo treba sicer kar vse, kajti gre zgolj za vojno dobičkarstvo, ki s kakšno omejitvijo virusa nima čist nobene zveze. Uporabniki teh sprijenih storitev so hkrati krivci, da agonija bebave predstave nad bolezni še kar traja. Če bi se testiral res samo tisti, ki imajo neka bolezenska stanja, bi se epska histerija radikalnih korona teroristov že zdavnaj končala.
***
Učitelji? Aha.... vadili se bodo ven, da so si otroci sami palčko porinili v nos in so oni samo nadzorovali..... Prihaja dan Resnice in Spoznanj.
Inšpektorat: Odstopanja so bila zaznana na več področjih. Kompetenco za jemanje brisov imata zdravnik in ustrezno izobražen ter usposobljen izvajalec zdravstvene in babiške nege.
1. Prosim, prosim, prosim... Pojdite na katerokoli šolo v Sloveniji... Pa ne pozabite na maske, ker se tam delajo aerosolni oblaaaaaaki...
2. Kompetenco imajo zdravniki? Resno? Imajo zgolj dovoljenje. Kompetenca je pa nekaj drugega...