Članek
MEDIJI LAŽEJO!
Objavljeno Feb 24, 2022

Folk kje je najsmrtonosnejsi virus, čez noč izginil? Ko je folk vidu da je laž, zdaj začenjajo z novim ustrahovanjem in folk jim spet začne verjeti. Jst pravim, da mediji lažejo, Putin čisti kar mora tam počistit, ne ubija pa nedolžnih ljudi, verjetno bomo videli zrušene bolnice iz prejšnjih vojn, kot smo gledali bolnice za covid iste po raznih drzavah..

Zavedajte se, da so mediji zmožni narest da je Slovenija zravnana z zemljo, mi pa sedimo v svojih domovih in tudi ljudi plačajo in mažejo z raznimi barvami, da lažejo..

ne želim, da mi kdo zdj očita, vsak ma svoje mnenje in ne rabimo se kregat, kdo ma prov in kdo ne, čas bo pokazal, spet se bomo delili v mnenjih..

aja naslednjo kao vojno napovedujem v Tajvanu iz strani Kitajske...

(rp)

Koliko medijske galame zdaj, ko je Rusija napadla Ukrajino. Ko pa ZDA napadajo vse po spisku pa nič! Dvojna merila, tipična za medije v rokah prostozidarjev!

Sicer pa so vojne med pripadniki iste vrste (v tem primeru Homo sapiens) odraz primitivne družbe sloneče na še bolj primitivnem patriarhatu!
(bk)

Ugasni medije in naredi nekaj zase! Lazejo ze dolgo, v casu k0r0ne so pokazali svojo velicino. Sejanje strahu in nebuloz je njihova edina agenda.

Koliko medijske galame zdaj, ko je Rusija napadla Ukrajino. Ko pa ZDA napadajo vse po spisku pa nič! Dvojna merila, tipična za medije v rokah prostozidarjev! Sicer pa so vojne med pripadniki iste vrste (v tem primeru Homo sapiens) odraz primitivne družbe sloneče na še bolj primitivnem patriarhatu!