Članek
mednarodna mačja federacija je zaradi ruske invazije na ukrajino sprejela, da je ruskim mačkam prepovedano sodelovati na mednarodnih razstavah mačk
Objavljeno Mar 03, 2022
v zadnjih dneh prebereš marsikaj. res marsikaj. nebuloz je toliko, da se ob tem ne zmoreš niti nasmehniti. da se je ljudem utrgalo je evidentno. da se je utrgalo tudi tistim, za katere si ne bi niti mislil, da se jim lahko, je, v času, ki ga živimo, le še žebelj v krsto norosti, več. med vsem tem naplavljenim drekom je izbira greatest šita dneva podvig. zato je uredništvo že začelo naprošati zunanje sodelavce za pomoč. današnji greatest šit je blazen. ok, kateri ni? vsi so. ampak ta je blazno blazen. zato smo ga, kot veliki mačje ljubci, v uredništvu morali prebrati večkrat. kljub temu ga nismo razumeli. je onkraj našega dojemanja. dojeli smo le to, da je današnji šit popolnoma izven konkurence. in, da si lovoriko, enostavno, zasluži.
"mednarodna mačja federacija je zaradi ruske invazije na ukrajino sprejela, da je ruskim mačkam prepovedano sodelovati na mednarodnih razstavah mačk." konec navedka.
(Robert Hutinski)