Članek
Pomagajte bliznjemu. Sosedu. Lacnim otrokom. Iz sosednje hise, sosednje ulice. Daj mu hrane, daj mu obleko!
Objavljeno Mar 14, 2022
Lepo je pomagat.
Pomagajte bliznjemu. Sosedu. Lacnim otrokom. Iz sosednje hise, sosednje ulice. Daj mu hrane, daj mu obleko.
Glede Ukrajine, RK, in podobnih zbirateljev pomoci pa sledeče... dragi ljudje, ko boste zvedeli, za kaj ste prispevali svoj delež, bo vecino najmanj bolela samo glava... vecina bo obcutila "sveto" jezo, bes in zalost. Ne zaradi nesrecnih zrtev, pac pa, kje je ta "pomoc" pristala.
In zdaj to pomoc zbirajo ze po osnovnih solah in posiljajo pisma z napotki, kaj naj prispevajo starsi. Kaj naj! Ocitno bi radi eni upravicili stavko, povisice in se kaj. Tezko pa jim je preveriti situacijo na terenu. Spet... kar je moderno... moderno je bilo nosit maske, moderno je nosit rumeno modro zastavo, moderno je podpirat tiste, ki izkoriscajo ljudi. Kaj vam je ljudje??
Sosedov otrok je v stiski. Soseda ne ve, kako bo placala plin, elejtriko, hrano. Pomagajmo drug drugemu, DOMA, brez posrednikov.
K sreci Stvarnik vse vidi in ve.
(P. Ajdic)

In zdaj to pomoc zbirajo ze po osnovnih solah in posiljajo pisma z napotki, kaj naj prispevajo starsi. Kaj naj! Ocitno bi radi eni upravicili stavko, povisice in se kaj. Tezko pa jim je preveriti situacijo na terenu. Spet... kar je moderno... moderno je bilo nosit maske, moderno je nosit rumeno modro zastavo, moderno je podpirat tiste, ki izkoriscajo ljudi. Kaj vam je ljudje?? Sosedov otrok je v stiski. Soseda ne ve, kako bo placala plin, elejtriko, hrano. Pomagajmo drug drugemu, DOMA, brez posrednikov.