Članek
SMRT FAŠIZMU / SVOBODA NARODU
Objavljeno Apr 03, 2022
Govorila sem s prijateljico iz Srbije, ki že nekaj let živi v Berlinu in tam zdaj doživlja reprizo travmatske izkušnje iz devetdesetih let, ko se je Srbija znašla v vojni kot agresor in je bil srbski narod zaradi sankcij na robu preživetja. Sovraštvo do Rusov je tako razširjeno med običajnimi ljudmi, da se spravljajo z žalitvami in šikaniranjem na čisto običajne ljudi ruske nacionalnosti in porekla, kot se je nekoč v Srbiji razplamtelo sovraštvo do Bošnjakov in Hrvatov.
Cene hrane so se dvignile za 80 do 100% (kar pomeni, da so sedaj približno take, kot pri nas ali celo višje), za naslednjo zimo pa nova vladajoča stranka napoveduje, da bo zagotovila dovolj zemeljskega plina iz Katarja... po kdo ve kakšni ceni. Medtem Nemčija pridno pošilja orožje razpuščeni ukrajinski vojski, ki proti ruski nima šans, lahko pa standup komik, ki je navadna lutka v rokah globoke ameriške države, spopade in vojno vleče še leta in vanjo potegne tudi Evropo. Namesto, da bi sprejel pogoje premočnega agresorja, ki med drugim sploh ne škodijo ukrajinskemu narodu, ampak tamkajšnjim oligarhom in neonacističnim formacijam, rajši žrtvuje svoj lasten narod.
Evropa, vključno s Slovenijo kot blazna sledi tej igri in sama sebi koplje jamo. Dejstvo je, da si je naš JJ nekaj takega vedno želel, vojno vihro, po možnosti nuklearno, ki bo malo prečistila populacijo in dala poceni pohabljeno delovno silo - kdor ne verjame, naj si prebere njegovo diplomsko delo. A kolikor spremljam, ljudje v Sloveniji, ki sovražijo Ruse, vseeno niso v večini in celo nekaterim intelektualcem, če že niso zmogli prepoznati koronske manipulacije, se ta vsiljena homofobija zdi sumljiva in nesprejemljiva, kar je dober znak.
A do volitev bo JJ vlada nadaljevala s svojim fašističnim pohodom na svobodo, demokracijo, celo na demokratične volitve in se za vsako ceno poskusila obdržati na oblasti. Zato ne sanjat o tem, da lahko ne udeležba na volitvah koristi komurkoli drugemu, razen njemu. Vsi, od prvega do zadnjega moramo na aprilske volitve, se odreči prvomajskim počitnicam in poskrbeti, da se nam kaj takega, kot je spodbujanje in podpihovanje sovraštva, razkola in razdora ljudi, ne zgodi nikoli več!!
Podpreti bomo morali tiste izven parlamentarne stranke brez dlake na jeziku, ki bodo imele realne možnosti za vstop v parlament, te pa bodo morale, po možnosti že pred volitvami, ustvariti koalicijo izven parlamentarnih strank (pri tem seveda ne mislim golobove svobode in pivčeve povezovalnosti). Po domače KIS. Kis je znano domače zdravilo in razkužilo, čisti še tako zastarane in trdovratne madeže. To je edini način, da preprečimo nadaljnje hlapčevanje globalisticni agendi in vojno elit proti evropskim narodom na naših tleh!
(D.C.)