Članek
Christine Anderson razloži kaj pomeni, da želi WHO prevzeti oblast nad našim življenjem, pravicami, celo nad Ustavo RS v času pandemije
Objavljeno Apr 18, 2022
Christine Anderson, poslanka v Evropskem parlamentu nam razloži kaj pomeni, da želi WHO oz. Svetovna zdravstvena organizacija prevzeti oblast nad našim življenjem, pravicami, celo nad Ustavo R. Slovenije v času pandemije.
To se dogaja v ozadju, tisti ki še ne veste oz. si zatiskate oči, tega pač ne slišite po TV, ko bo po TV bo prepozno.
Kaj narediti? To je vprašanje, na katerega bi bilo potrebno poiskati odgovor. Večina se še ne zaveda kaj to pomeni. Večina se sedaj sprošča, uživa, kofetkajo, hodijo na koncerte, fešte. razmišljajo o dopustu, …. v OZADJU pa se dogaja, tako kot vedno. ONI pripravljajo, kako nam bodo v prihodnje lahko zagrenili naša življenja, pa ne samo nam v SLO, tudi drugod po svetu, to je globalni načrt pod okriljem projekta C19, ki se izvaja že tretjo leto in ki se še ni umaknil, sedaj je samo malo poniknil, v jeseni pa bo skoraj verjetno, glede na vse izjave različnih oseb pri nas in v svetu vzplamtel kot ogenj in oni nam bodo lahko spet omejevali našo svobodo s prisiljevanjem, izsiljevanjem, pritiski …..
Največkrat se ljudje odpovejo svoji moči, ker mislijo, da je nimajo!