Članek
Župan Arsenovič naj bi napadel otroka!
Objavljeno Apr 19, 2022

Siol:

Težave z nasilnimi izbruhi naj bi Arsenovič imel že v preteklosti. Svojemu natakarju naj bi tako leta 1999 v pretepu odgriznil del prsta!!!!!!

PA KAJ JE Z VAMI, LJUDJE, KAKO JE TA ČLOVEK BIL LAHKO 23 LET NA PROSTOSTI?

...

Bojan Požar je na Twitterju delil izpoved očeta, ki je bila poslana nekaterim medijem. Mariborski župan naj bi, kot je razvidno iz zapisa, napadel 13-letnega fanta. Do dogodka naj bi prišlo včeraj, 18. aprila, na igrišču teniškega kluba Branik Maribor, kjer naj bi otroci pobirali žogice iz smeti, kamor sicer mečejo žogice, ki jih ne uporabljajo več.

Objavljamo nelektorirano izpoved očeta: “Pozdravljeni, sem oče 13 letnega sina katerega je na velikonočno nedeljo napadel župan Maribora zaradi rabljenih tenis žogic ki so bile v smeteh in ki sploh niso njegove ter za katere so trenerji tam dovolili otrokom da si jih vzamejo, saj jih oni vržejo v smeti, prvo verbalno napadel skupino otrok jih zmeraj in poniževal ko pa je dobil nazaj isto pa se je fizično lotil otrok ter začel mojega sina daviti potem pa kot strahopetec ki je pobegnil pred menoj.” 

 

Župana Mestna občina Maribor Saša Arsenovič sem pozval k javni pojasnitvi, opravičilu in takojšnjem odstopu s funkcije župana mesta! Vstop v osebni prostor mladoletnega občana in celo fizični napad kličejo ne samo po odstopu ampak izgonu iz našega mesta! Matic Matjašič

Težave z nasilnimi izbruhi naj bi Arsenovič imel že v preteklosti. Svojemu natakarju naj bi tako leta 1999 v pretepu odgriznil del prsta