Članek
INDIJANSKA IN HEBREJSKA PREROKBA O SEDANJEM ČASU
Objavljeno Apr 19, 2022
Razcvet Zavesti
INDIJANSKA IN HEBREJSKA PREROKBA O SEDANJEM ČASU
V zadnjih dneh bo mnogo ljudi izgubilo svojo dušo. Spremembe bodo tako silne, da bodo tisti, ki so duhovno šibki, zblazneli. Človek ni nič brez duha. Ti ljudje bodo izginili, saj so le prazne posode. Le tisti, ki se bodo vrnili na stare poti, bodo našli mir v umu. V naravi bodo našli mir pred norostjo, ki jih bo obkrožala. Zelo težko bo za ženske z otroci. Mnogi otroci bodo v tem času nenaravni. Nekateri ljudje bodo z drugih planetov, nekateri iz starih svetov, nekatere pa bodo ustvarili ljudje na umeten, nenaraven način in bodo brez duše. Mnogi med njimi bodo brez duha. V njihovih očeh ne bo videti življenjske sile.
Obstajala bo velika zmeda. Zmeda bo med spoloma, med otroci in njihovimi starši. Življenje se bo povsem izpridilo. V teh časih bo le malo socialnega reda. Toda nekateri bodo ostali nedotaknjeni. Tisti, ki se spomnijo izvirnega nauka in so povezani s srcem in duhom, bodo ostali nedotaknjeni.
Prišel bo Očiščevalec, rdeča Katčina, ki bo prinesel dneve očiščenja. Zemlja, vsa bitja in vse življenje se bo za vedno spremenilo. Tisti, ki se bodo vrnili na poti, o katerih govori izvirni nauk in bodo živeli naravno življenje, se jih Očiščevalec ne bo dotaknil. Preživeli bodo in bodo zgradili novi svet.
Očiščevalec bo pokazal mnogo znamenj na nebu. Tako bomo spoznali, da Stvarnik obstaja. Tudi tisti, ki niso povezani z duhom, bodo videli Stvarnika na nebu. Te nevidne stvari bo mogoče močno čutiti.
Veliko bo opozoril, svaril, naj spremenimo svoje poti. Začelo se bo dogajati mnogo stvari. Stvarnost ne bo več izgledala tako, kot zdaj. Nobeno bitje ne bo ostalo nedotaknjeno. Spomnimo se, da smo skrbniki, varuhi duha. ...
/ Prerokba Hopi Indijancev o koncu sedanjega sveta in začetku novega