Članek
NI VAŽNO, KAKO GLASUJE LJUDSTVO, VAŽNO JE, KDO ŠTEJE GLASOVE!
Objavljeno Apr 25, 2022
(Mirjan Kocjančič)
Ko je tovariš Visarionovič ubesedil to dejstvo, seveda ni mogel vedeti, da cca 80 le kasneje štetje sploh ne bo potrebno, saj bodo rezultati vnaprej določeni, tako kot smo to uporabniki KORPORACIJE ZLOVENIJA d.d. doživeli sinoči ob 21.17, ko nam je bilo prikazano, kakšni bodo "rezultati" ob 22.35.
Ker NE VERJAMEM, da smo trenutno zmožni potovati v času (teoretsko nič ni nemogoče), mi ostane samo bridka potrditev tega, kar sem slutil in o čemer sem tudi večkrat komentiral:
REZULTATI SO PONAREJENI, VOLITVE SO UKRADENE. Pika.
In to so nam Master of Puppets (slava Metalliki!) včeraj tudi jasno in nedvoumno še enkrat dali vedeti. Osebno mi je bilo to dejstvo jasno že takrat, ko je sleepy Joe "čudežno", v par urah prehitel Trumpa na ameriških predsedniških volitvah pred dvema letoma.
Če bi se kaj takega, kar so nam sinoči servirali režiserji eventa "Volitve 2022" zgodilo npr. v Belorusiji ali bognedaj v Rusiji, bi nemudoma izbruhnila histerija zahod-njaških dušebrižnikov o "nedopustni kraji in manipulaciji demokratično izražene volje volilcev". Naslajanju ob "očitnih kršitvah demokratičnosti volitev" ne bi bilo konec, na hitro bi se uvajali že prej pripravljeni paketi sankcij.
Ker pa se je to zgodilo znotraj ene satrapij EU, ki je najbolj demokratična tvorba v naši galaksiji in tudi širše, se verjetno razen nekaj meni podobnih FB marginalnih pisunov ne bo oglasil nihče. Novo(ne)izvoljeni Golob-alist bo(je že) začel dobivati čestitke z vseh strani.
Da je narod glup, kot je pravilno ugotovit najbolj plemeniti med padalci mi je sicer bilo kristalno jasno že od prej; da pa je tudi v toliki meri mazohističen, me rahlo preseneča.
Pomen sinočnjih "rezultatov" bo razviden iz dogodkov v naslednjih dneh/tednih. V luči sinočnje predstave dobi razgovor Blinken-Janša nov pomen, kakor tudi vplutje in zasidranje ameriške Yume na pomolu koprskega pristanišča. Morda je želja režiserjev, da tudi Slovenija dobi eno "veliko koalicijo" med neSvobodo in SDS....njena rumenomodra barva, ki so nam jo včeraj servirali na vrhu tabele bi se krasno podala k splošnemu EU-foričnemu rusofobnemu vzdušju, ki v tej gnojni tvorbi prevladuje že kaka dva meseca, potem, ko si je plandemski kovid vzel zaslužen dopust pred jesenskim ponovnim zagonom.
Mnogi se bodo verjetno zasmejali ob tej hipotezi in me verjetno spraševali po zdravju; tudi prav.... zagrenjenega "sem ti reku jaz" sem se v zadnjih letih že kar navadil.
Kaj ostane nam, ki se smatramo za prebujene/ozaveščene ob dejstvu, da nam režiserji izgleda niso namenili niti enega glasu, ki bi naše zahteve lahko predstavljal v parlamentu?
V tem trenutku vidim samo dve opciji: izstop iz sistema in vzpostavitev svojega lastnega vzporednega in /ali priprava na samoobrambo z vsemi sredstvi.
ali
postopna prilagoditev na globalno transhumanistično igro v upanju na zunanjo intervencijo česarkoli/kogarkoli (Putin,Trump, vesoljci, Zavest, Jezus, asteroid...izberite in dodajte po želji)
V obeh primerih bo nujno medsebojno tesno povezovanje, združevanje in sodelovanje...za nas Alpe-Jadran egocentrike zelooo hud zalogaj.