Članek
KAKO SO CLINTONOVI POVEZANI Z AFERO PIZZAGATE IN DO KOD SEGA ZLO HILLARY CLINTON?
Objavljeno Apr 29, 2022
Pomembno vprašanje: ali je bila afera Pizzagate razlog, da je Hillary Clinton izbrisala 33.000 e-mailov, zaradi česar je bila potem pod drobnogledom? Ali to pojasnjuje, kaj je imel v mislih Obama, ko je naročil hot doge in pice v vrednosti 65.000 dolarjev, ki so sredi noči prileteli iz Chicaga v Belo hišo na zasebno zabavo? Je zaradi tega Hillary poslala Baracku e-mail, v katerem ga je opozorila, naj bo naslednjič previdnejši?
Dobronameren nasvet: ko pride v javnost posnetek Hillary Clinton in njene desne roke Hume Abedin, GA NIKAR NE GLEJTE. Sicer ne boste več spali. Gre za t. i. “frazzledrip”, posnetek, ki prikazuje, kako sta Hillary Clinton in Huma Abedin pošastno mučili majhno deklico. V satanističnem ritualu sta ji odstranili kožo z obraza in si jo nadeli kot masko, s čimer sta dosegli maksimalno stopnjo adrenalina v dekličinem krvnem obtoku. Deklica je bila namreč živa do konca. Video naj bi vznemiril in spravil v jok celo najbolj utrjene policijske veterane, ki po ogledu niso mogli več mirno spati in so potrebovali psihiatrično pomoč. Posnetek je bil najden v zaplenjenem računalniku Anthonyja Weinerja, nekdanjega moža Hume Abedin. Skupaj s tisoči drugih dokumentov je bil skrit v datoteki z imenom “Življenjsko zavarovanje”. Weiner je bil leta 2017 obsojen na 21 mesecev zapora zaradi pošiljanja seksualnih sporočil mladoletniku. Njegov računalnik je bil na sodišču uradno priznan kot dokazno gradivo, zato lahko upravičeno upamo, da bomo kmalu izvedeli več o njegovi vsebini. [...]
***
Odlomek je iz moje nove knjige V zajčjo luknjo - Kako sem doživljala korono. Knjigo je mogoče naročiti v prednaročilu po akcijski ceni tukaj: https://www.cajtng.net/.../sara-zupan-v-zajcjo-luknjo.../.
Vabljeni na FB stran V zajčjo luknjo: https://www.facebook.com/V-zaj%C4%8Djo-luknjo...
(Sara Zupan)

V satanističnem ritualu sta ji odstranili kožo z obraza in si jo nadeli kot masko, s čimer sta dosegli maksimalno stopnjo adrenalina v dekličinem krvnem obtoku. Deklica je bila namreč živa do konca. Video naj bi vznemiril in spravil v jok celo najbolj utrjene policijske veterane, ki po ogledu niso mogli več mirno spati in so potrebovali psihiatrično pomoč.